Top 9 cele mai bune companii și servicii de generare de lead-uri

Top 9 cele mai bune companii și servicii de generare de lead-uri

Doriți să începeți pur și simplu? Cele mai bune servicii de generare de lead-uri pentru majoritatea oamenilor sunt WebiMax și Page Prosper.

Generarea de lead-uri este linia de salvare a afacerii dumneavoastră. Fără lead-uri calificate, irosiți resurse valoroase încercând să vindeți în întuneric.

Există sute de companii și servicii diferite de generare de leaduri pe piața actuală, dar nu toate oferă leaduri de calitate – acest ghid vă va ajuta să vă restrângeți căutarea.

Cele mai bune companii și servicii de generare de lead-uri

Cum să alegeți cea mai bună companie și cel mai bun serviciu de generare de leaduri pentru afaceri. Metodologia Quicksprout.com de analiză a companiilor și serviciilor de generare de lead-uri pentru afaceri.Cum să alegeți cea mai bună companie și cel mai bun serviciu de generare de leaduri pentru afaceri. Metodologia Quicksprout.com pentru revizuirea companiilor și serviciilor de generare de lead-uri pentru afaceri.

Cu atât de multe companii de generare de lead-uri din care puteți alege, restrângerea căutării poate părea o sarcină înaltă. Din fericire, ați ajuns la locul potrivit.

Am făcut deja toate cercetările extinse necesare pentru a găsi cele mai bune servicii de generare de lead-uri. După nenumărate ore de investigații, am găsit cele mai bune pe care le pot recomanda cu încredere.

Am oferit mai jos o recenzie în profunzime pentru fiecare dintre aceste companii de generare de lead-uri. Aceste recenzii vă vor ajuta să identificați cel mai bun serviciu de generare de lead-uri pentru afacerea dvs.

Cele mai bune companii și recenzii ale celor mai bune companii și servicii de generare de lead-uri

WebiMax

Logo-ul WebiMax. Logo-ul WebiMax.

WebiMax este o agenție de marketing cu servicii complete care abordează generarea de lead-uri din mai multe unghiuri.

În timp ce se specializează în generarea de lead-uri prin intermediul reclamelor, WebiMax oferă, de asemenea, afacerii dvs. pagini de destinație personalizate, integrări CRM, urmărire a apelurilor și a mesajelor text, hrănire automată a lead-urilor, servicii CRO și multe altele.

Veți avea acces 24/7 la datele și performanța campaniei dvs. Astfel, puteți verifica starea campaniilor dvs. de lead-gen de oriunde pentru a vă asigura că WebiMax face ceea ce v-a promis.

Pagina de aterizare WebiMax pentru generarea de leaduri cu lista de beneficii și formularul de analiză gratuităWebiMax lead generation landing page cu o listă de beneficii și un formular de analiză gratuit
WebiMax este o soluție completă pentru generarea de lead-uri și gestionarea anunțurilor.

Fiind o soluție completă de gestionare a anunțurilor, WebiMax va optimiza și va gestiona anunțurile dvs. pe toate platformele, inclusiv Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube și multe altele.

În loc să adopte o abordare de tip cost per lead pentru această inițiativă, WebiMax merge mai departe și se concentrează pe CPQL-cost per calificat de plumb. Aceasta este o distincție semnificativă și importantă.

De asemenea, vor crea pagini de destinație personalizate pentru site-ul dvs. pentru a se asigura că clicurile pe anunțuri generează în cele din urmă noi lead-uri.

Îmi place foarte mult faptul că WebiMax oferă, de asemenea, întreprinderilor un singur punct de contact. Deci, indiferent cât de complexă este strategia de generare de lead-uri, puteți lua întotdeauna legătura cu un expert care vă cunoaște afacerea pe dinafară.

Prețul de generare de lead-uri de la WebiMax este foarte transparent și accesibil pentru toate dimensiunile și bugetele de afaceri:

 • Antreprenor – $500 pe lună
 • Profesionist – 15% din cheltuielile lunare pentru anunțuri
 • Enterprise – 10% din cheltuielile lunare pentru anunțuri

Pentru întreprinderile mai mici care plănuiesc să cheltuiască până la 3.000 de dolari pe lună pentru reclame, WebiMax percepe o taxă lunară fixă pentru serviciile sale.

Pe măsură ce cheltuielile cu reclamele cresc, structura de prețuri trece la un procent bazat pe cheltuielile lunare totale cu reclamele. Planul Professional se bazează pe o sumă cuprinsă între 3.000 și 25.000 de dolari pe lună pentru reclame, iar planul Enterprise este destinat întreprinderilor care cheltuiesc mai mult de 25.000 de dolari pe lună pentru reclame.

WebiMax nu are contracte pe termen lung, astfel încât vă puteți ajusta cheltuielile cu anunțurile în fiecare lună, în funcție de necesități, fără să vă faceți griji cu privire la îndeplinirea unor minime.

Înscrieți-vă acum pentru a începe.

Pagina Prosper

Logo-ul Page ProsperLogo-ul Page Prosper

Page Prosper este soluția ideală pentru întreprinderile mici care doresc să lucreze îndeaproape cu o agenție de marketing digital care va dezvolta o strategie personalizată de lead gen special pentru nevoile lor.

Dacă doriți un tratament personalizat, Page Prosper este pentru dumneavoastră.

Page Prosper are ca scop construirea unor relații pe termen lung cu afacerile cu care lucrează, astfel încât strategia dvs. de lead gen să primească actualizările corespunzătoare pe măsură ce continuați să evoluați și să creșteți în timp.

Iată ce deblochezi cu Page Prosper cu o singură taxă all-inclusive:

 • Servicii complete de gestionare a anunțurilor
 • Pagini de destinație personalizate
 • Design web
 • Integrare CRM
 • Urmărirea apelurilor
 • Stimularea clienților
 • Optimizarea ratei de conversie
 • Manager de cont dedicat
 • Rapoarte lunare

Experții în marketing digital de la Page Prosper și-au perfecționat strategia de generare de lead-uri, concentrându-se pe strategiile SEO care vă aduc lead-uri de înaltă calitate – și convertesc cu adevărat.

Deși Page Prosper le poate face pe toate, se concentrează pe trei domenii cheie pentru a vă obține cele mai multe lead-uri:

 • SEO
 • Facebook Lead Gen
 • Google Ads

Strategiile SEO ale Page Prosper vor conduce mai mult trafic, vă vor crește clasamentul și vor stimula conversiile.

Generația de lead-uri pe Facebook și campaniile Google Ad sunt gestionate de echipa sa internă – totul, de la textul anunțului până la efectuarea de ajustări bazate pe date – astfel încât să vă puteți concentra pe creșterea afacerii dvs.

Pentru a începe cu Page Prosper va trebui să rezervați o consultație de 30 de minute cu echipa pentru a vă asigura că sunteți potrivit.

Programează-ți astăzi o consultație gratuită.

LeadGeneration

Logo-ul LeadGeneration. Logo-ul LeadGeneration.

LeadGeneration este o soluție fantastică pentru găsirea de noi clienți.

Oferă servicii pentru mărci bine cunoscute precum Aeropostale, Toshiba și J.G. Wentworth – deci veți fi într-o companie bună dacă apelați la ei.

Vă oferă o echipă de management dedicată. Echipa personalizează o strategie de dezvoltare a lead-urilor care este unică pentru organizația dvs.

Astfel, nu veți primi o listă inutilă de lead-uri care nu vă vor ajuta.

Odată ce aveți un proces în vigoare care găsește tracțiune pe piața dvs., LeadGeneration va continua să lucreze cu dvs. pentru a vă îmbunătăți. Veți obține o optimizare continuă.

LeadGeneration pagina de abordare.LeadGeneration pagina de abordare.

Leads sunt dezvoltate și vă sunt livrate în timp real. Puteți primi aceste lead-uri prin e-mail, SMS sau direct pe platforma CRM integrată. LeadGeneration este compatibil cu software CRM precum:

 • Salesforce
 • HubSpot
 • Highrise
 • Zoho
 • Infusionsoft
 • Pipedrive
 • Sugar CRM

Nu vă faceți griji dacă firma dumneavoastră folosește un sistem diferit. Contactați echipa de vânzări LeadGeneration pentru o integrare personalizată și o metodă de livrare a lead-urilor.

Echipa de management de proiect de la LeadGeneration vă va ajuta să dezvoltați campanii personalizate pentru generarea de lead-uri. Aceștia adoptă o abordare multi-canal, specializându-se în campanii legate de:

 • Optimizarea motoarelor de căutare (SEO)
 • Social media
 • Căutare plătită
 • Cărți albe
 • PR și conștientizarea mărcii
 • Distribuția de conținut
 • Dezvoltare web
 • Marketing prin e-mail
 • Stimularea clienților
 • Urmărirea apelurilor
 • Crearea de pagini de aterizare
 • Stabilirea numirilor
 • Urmărire a lead-urilor

La fel ca majoritatea companiilor de generare de lead-uri, prețurile nu sunt disponibile online. Va trebui să solicitați o ofertă personalizată în funcție de nevoile dumneavoastră. Din fericire, puteți obține o consultare gratuită răspunzând la câteva întrebări de bază.

Trebuie doar să furnizați numele dvs., numele companiei, numărul de telefon, adresa de e-mail, clienții (B2B, B2C, ambele) și bugetul lunar. Opțiunile de buget variază de la mai puțin de 1.000 de dolari la peste 10.000 de dolari.

Callbox

Sigla Callbox. Sigla Callbox.

Callbox este specializată în generarea de lead-uri B2B. Dacă dețineți sau gestionați o întreprindere mică sau mijlocie, Callbox va fi o soluție de top pe care să o luați în considerare.

Doriți lead-uri calde, participanți la webinar și întâlniri stabilite fără nicio muncă din partea dumneavoastră? Aceasta este ideea din spatele Callbox. Concentrează-te pe încheierea de afaceri, nu pe umplerea pipeline-ului tău.

Pagina de pornire a Callbox.Pagina de pornire Callbox.

Îmi place această companie pentru că are servicii de generare de lead-uri specifice unei nișe. Callbox nu numai că oferă lead-uri pentru organizațiile B2B, dar, mai exact, oferă lead-uri B2B în următoarele categorii:

 • IT și software
 • Consultanță
 • Sănătate
 • Finanțe
 • Publicitate

Atunci când începeți să lucrați cu Callbox, aceștia vor întocmi o listă de companii care se potrivesc profilului dvs. de afaceri țintă. Callbox trece la nivelul următor, identificând principalele părți interesate și potențiali clienți din cadrul acestor organizații.

Callbox se va angaja cu acești potențiali clienți pe toate canalele, folosind diverse forme de comunicare media.

Stabilirea de întâlniri și confirmarea acestor întâlniri cu un lead calificat este ultimul pas al procesului lor.

În momentul în care vorbiți cu un lead, acesta a trecut deja prin mai multe etape cu Callbox. Acești lead-uri sunt pregătiți și gata să fie vânduți.

Pe lângă generarea de lead-uri, Callbox oferă soluții de baze de date, servicii de marketing pentru evenimente și marketing bazat pe conturi. Aceștia iau de pe farfuria dvs. de muncă grea pentru generarea de lead-uri B2B.

Upcall

Logo-ul Upcall. Sigla Upcall.

Upcall combină o tehnologie robustă cu profesioniști de vânzări de înaltă calitate pentru a genera clienți potențiali.

În ei au încredere mărci precum LG, Airbnb, QuickBooks și Farmers Insurance.

Și este simplu: Upcall pune la dispoziția afacerii dvs. o echipă de apelanți profesioniști. Aceștia vor efectua apelurile și vor interacționa cu clienții potențiali pentru dumneavoastră. Veți putea vedea și monitoriza rezultatele lor în timp real cu ajutorul software-ului intuitiv Upcall.

Este o soluție grozavă de generare de lead-uri fără intervenții. Îți oferă tot ce ai nevoie pentru a te implica cu un contact, fără a fi nevoie să dai acele apeluri pe cont propriu.

Îmi place Upcall pentru că nu pierd timp cu contactarea clienților potențiali. De fiecare dată când vine un nou lead, Upcall îl contactează în câteva secunde.

Apelurile sunt efectuate de veterani experimentați. Peste un milion de apeluri au fost efectuate de către profesioniștii de la Upcall.

Există patru categorii principale pentru serviciile lor:

Generația de lead-uri

 • Apelarea la rece
 • Selecția candidaților
 • Stabilirea numirilor
 • Telemarketing
 • Externalizarea vânzărilor

Calificarea clienților potențiali

 • Conduce pe Facebook
 • Programarea și confirmarea numirilor
 • Stimularea clienților potențiali
 • Vânzări încrucișate și vânzări suplimentare

Cercetare de piață

 • Sondaje telefonice
 • Verificarea stocului
 • Cumpărături misterioase
 • Colectarea datelor
 • Strângerea de fonduri

Implicarea clienților

 • Feedback-ul clienților
 • Retenția clienților
 • Urmărirea evenimentului
 • Reamintire de plată
 • Sondaje pentru clienți

Upcall poate fi utilizat pe parcursul întregului proces de parcurs al clientului. De la generarea de lead-uri la feedback-ul clienților, acest serviciu oferă opțiuni solide pentru companii de toate dimensiunile.

CIENCE

Logo-ul CIENCE. Logo-ul CIENCE.

CIENCE combină inteligența umană cu învățarea automată pentru a genera lead-uri pentru organizațiile B2B.

Aceștia oferă patru modele de „oameni ca serviciu” (PaaS) pe care le puteți lua în considerare:

Echipa SDR

 • 2 membri ai personalului dedicat (cercetător și SDR)
 • Program pilot de 3 luni
 • 40 de ore garantate pe săptămână pentru fiecare persoană
 • Aproximativ 1.000 de lead-uri pe lună
 • Maxim 25 de echipe SDR per companie

Echipa SDR de intrare

 • 1 membru al personalului dedicat (asistent de vânzări inbound)
 • Taxa lunară de servicii
 • Garantat 40 de ore pe săptămână
 • Max 15 SDR-uri de intrare pe companie

Cercetare

 • 1 membru al personalului dedicat (cercetător)
 • Taxa lunară pentru servicii
 • Garantat 40 de ore pe săptămână
 • Aproximativ 750-1.250 de lead-uri pe lună
 • Max 10 cercetători per companie

CIENCE Acum

 • Personal nelimitat
 • Costul se bazează pe contract
 • Livrare săptămânală, lunară și pe listă de lead list pe proiect
 • Rezultatele în funcție de contract

Nu vedeți ceea ce vă trebuie? Nu vă faceți griji: Vă puteți personaliza planurile PaaS pentru generarea de lead-uri externalizate. Ați putea alege una sau mai multe dintre echipele de mai sus.

CIENCE oferă soluții și pentru proprietarii de afaceri, echipele de vânzări și managerii de marketing. Cu CIENCE, puteți face ca echipa dvs. de vânzări să vândă la orice oră din zi.

Prospectarea de cercetare și răspunsul la lead-uri pot fi lăsate în seama echipei externalizate de la CIENCE. Astfel, dvs. și org. veți economisi timp pentru a vă concentra pe chestiuni mai importante pentru a vă dezvolta afacerea.

DiscoverOrg

Logo-ul DiscoverOrg. Logo-ul DiscoverOrg.

DiscoverOrg este o bază de date cu contacte de afaceri. Vă vor conecta direct cu clienți potențiali B2B și vă vor furniza date despre companii și informații de vânzări pentru a vă oferi informații utile înainte de a vă adresa unui prospect.

DiscoverOrg garantează că datele lor sunt corecte în proporție de cel puțin 95%. Procesul pe care îl folosesc combină oamenii cu tehnologia și cercetarea.

Specialitățile și domeniile de expertiză de la DiscoverOrg includ:

 • Conducerea vânzărilor
 • Dezvoltarea vânzărilor
 • Marketing și generarea cererii
 • Operațiuni de vânzări și marketing
 • Recrutare

Este o platformă bazată pe cloud care este simplă și ușor de utilizat de către oricine. Baza de date vă va oferi un avantaj față de concurenții B2B.

Un aspect interesant al DiscoverOrg este încercarea gratuită. Nu prea vezi asta prea des în spațiul serviciilor de generare de lead-uri. Deci, dacă sunteți pe gard, puteți să îl verificați fără niciun angajament.

Încercarea gratuită va include:

 • Organigrama la nivel de departament
 • Adrese de e-mail verificate
 • Numere de telefon cu linie directă
 • Semnale de cumpărare și date privind intenția de cumpărare
 • Detalii firmografice și tehnografice
 • Responsabilitățile și funcțiile postului

Acest proces este un loc excelent pentru a începe cu DiscoverOrg. Vă oferă o reprezentare reală a ceea ce vă va oferi baza de date reală, doar că la o scară mai mică.

CandorWorks

Logo-ul CandorWorks. Logo-ul CandorWorks.

CandorWorks permite echipei dvs. să se concentreze pe vânzări, în timp ce ei se ocupă de procesul de generare de lead-uri.

Compania este specializată în generarea integrată a cererii. Acest lucru le permite să livreze un flux constant de lead-uri de înaltă calitate pentru afacerea dvs.

CandorWorks garantează o acuratețe de 100% în ceea ce privește informațiile despre clienți potențiali. În cazul în care găsiți lead-uri invalide, CandorWorks le va înlocui. Veți plăti numai pentru lead-urile generate și lead-urile calificate. De asemenea, vă vor asista în ceea ce privește orientarea strategică, planificarea, execuția și urmărirea campaniilor de generare de lead-uri.

Îmi place CandorWorks pentru că au diferite modele de prețuri care răspund nevoilor și preferințelor diferitelor organizații:

 • Pe bază de onorariu
 • Onorariu fix
 • Pe bază de proiect
 • Bazat pe performanță

Pe lângă generarea de lead-uri, CandorWorks oferă servicii de gestionare a datelor de marketing, marketing bazat pe conturi și gestionare MarTech.

Angajamentul cu CandorWorks este extrem de flexibil. Puteți crește sau descrește cu ușurință în funcție de nevoile dvs. și nu există taxe inițiale de înscriere.

Overdrive Interactive

Logo-ul Overdrive Interactive. Logo-ul Overdrive Interactive.

Overdrive Interactive este specializată în generarea de lead-uri și de cerere de la un capăt la altul pentru organizațiile la nivel de întreprindere. Serviciul vă ajută să mențineți și să vă optimizați cele mai puternice canale de generare de lead-uri.

Abordarea începe cu fiecare etapă a călătoriei clientului. De la prima impresie a unui prospect până la mesajul final de hrănire care în cele din urmă convertește, Overdrive Interactive este prezent la fiecare pas.

Overdrive Interactive va proiecta un sistem de marketing de la un capăt la altul pentru generarea de clienți potențiali care se sincronizează cu eforturile de vânzare ale companiei dumneavoastră.

Abordarea multi-canal pentru generarea de lead-uri și cereri include:

 • Marketingul bazat pe cont
 • Căutare plătită
 • Optimizarea motoarelor de căutare (SEO)
 • Retargeting
 • Inbound marketing
 • Social media marketing
 • Managementul mediilor sociale plătite
 • Închiriere liste de e-mail
 • Sponsorizare newsletter
 • Dezvoltarea de conținut
 • Automatizarea marketingului
 • Dezvoltarea și testarea paginilor de aterizare
 • Publicitate mobilă
 • Anunțurile native și PR-ul digital

Giganții globali din finanțe, sănătate, tehnologie și industria de consum au încredere în Overdrive Interactive pentru generarea de lead-uri. Printre cei mai cunoscuți clienți se numără Dell, GE, Samsonite, IBM, John Hancock, AIG și Harley Davidson.

Cum să găsiți cea mai bună companie și cel mai bun serviciu de generare de leaduri pentru afacerea dvs.

Găsirea celui mai bun serviciu de generare de lead-uri pentru afacerea dumneavoastră poate părea copleșitoare. Dar există anumiți factori pe care îi puteți folosi pentru a vă ajuta în procesul de luare a deciziilor.

Aceasta este metodologia noastră pentru a vă reduce opțiunile:

Leads specifice nișei

Stați departe de companiile de generare de lead-uri care sunt pentru „toată lumea”. În acest fel nu veți putea obține cele mai calificate și precise lead-uri. Unele servicii se specializează în B2B, în timp ce altele sunt mai bune pentru întreprinderile mici și organizațiile B2C.

Căutați o companie de generare de lead-uri care are experiență în industria dvs. Fie că este vorba de tehnologie, sănătate sau comerț cu amănuntul, căutați un serviciu în nișa dvs.

Procesul de generare de lead-uri

Metodologia de generare de lead-uri nu este creată în mod egal. Fiecare serviciu pare să aibă o variantă unică în ceea ce privește modul în care generează lead-uri. Ar trebui să alegeți o companie în funcție de modul în care doriți să vă fie livrate lead-urile.

Unele organizații vă vor furniza pur și simplu o listă de lead-uri și informații de contact. Alte servicii fac un pas în plus, contactând acele lead-uri și stabilind întâlniri pentru dumneavoastră.

Există companii de generare de lead-uri care oferă PaaS (people-as-a-service), ceea ce înseamnă, în esență, că externalizați un personal de generare de lead-uri cu normă întreagă.

Vreți doar să vi se livreze lead-uri? Sau vreți date de evaluare a leadurilor și asistență pentru stimularea acestora? Acestea sunt tipurile de întrebări pe care trebuie să vi le puneți atunci când evaluați procesul de generare de lead-uri al unei companii.

Preț competitiv

Din păcate, majoritatea serviciilor de generare de lead-uri nu își afișează prețurile online. Acest lucru se datorează faptului că oferă o ofertă unică bazată pe nevoile dvs. personalizate.

Așa că ar fi bine să obțineți o ofertă de la cel puțin câteva dintre cele mai bune considerente. Prețul trebuie să fie rezonabil și să se încadreze în bugetul tău. În caz contrar, serviciul de generare de lead-uri ar putea avea un impact negativ asupra ROI-ului dumneavoastră.

Unele companii oferă opțiuni de preț flexibile. S-ar putea să plătiți doar pentru lead-urile calificate. Altele vă vor factura lunar sau pe bază de contract pentru fiecare campanie.

Reputație

Fiecare serviciu de generare de lead-uri va face o treabă excelentă de a se vinde pe site-ul lor. Dar ar trebui să faceți câteva cercetări pe cont propriu înainte de a lua o decizie finală.

Căutați studii de caz, recenzii ale clienților și mărturii pentru a afla cum organizația respectivă a ajutat de fapt întreprinderile să genereze lead-uri. Dacă nu puteți găsi aceste informații online, ar trebui să luați în considerare căutarea unui serviciu alternativ.

Cele mai bune servicii de generare de lead-uri: Întrebările dvs. de top au primit răspuns

Topul companiilor și serviciilor de generare de leaduri în rezumat

WebiMax, Page Prosper, LeadGeneration, Callbox și Upcall sunt companii excelente de generare de lead-uri. Dacă sunteți gata să începeți să generați mai multe lead-uri de calitate la scară largă, un serviciu de generare de lead-uri este cea mai bună cale de urmat.

Generarea de lead-uri poate îmbunătăți drastic procesul de vânzări imediat. Veți beneficia de lead-uri calificate, iar echipa dvs. de vânzări poate petrece mai mult timp vânzând.

Sursa