Top 7 cele mai bune servicii de imprimare a cărților de vizită

Vrei să sari direct la răspuns? Cel mai bun serviciu de tipărire a cărților de vizită pentru majoritatea oamenilor este Vistaprint sau Zazzle.

Cărțile de vizită sunt excelente pentru a cunoaște oameni și pentru a stabili o reputație profesională. Dacă potențialii clienți vă cer una, arată foarte bine atunci când le înmânați o carte de vizită lustruită, memorabilă, cu tot ceea ce au nevoie pentru a intra în contact.

Fie că doriți să concepeți o carte de la zero sau să folosiți un șablon, serviciile de imprimare a cărților de vizită vă vor ajuta să faceți o impresie de durată – chiar și cu un buget limitat.

Dar care dintre ele merită banii dumneavoastră? Haideți să aflăm.

Top 7 cele mai bune servicii de tipărire a cărților de vizită

Fiecare marcă de pe lista noastră s-a ridicat deasupra bogăției de alte opțiuni de pe piață. Mai jos, le trecem în revistă pe toate cele șapte și vă împărtășim metodologia noastră și ceea ce trebuie să căutați atunci când luați decizia finală.

 • Vistaprint – Cel mai bun pentru designul avansat și calitatea imprimării
 • Zazzle – Cel mai bun pentru cărți de vizită personalizate
 • GotPrint – Cel mai bun pentru cărți de vizită ieftine
 • Elite Flyers – Cel mai bun pentru cărțile de vizită pentru comenzi în vrac
 • MOO – Cel mai bun pentru cărți de vizită moderne
 • Capse – Cel mai bun pentru cărți de vizită în aceeași zi
 • PsPrint – Cel mai bun pentru cărți de vizită în formă personalizată

Analizele aprofundate de mai jos acoperă caracteristicile, beneficiile, prețurile și cazurile de utilizare pentru fiecare. Am inclus, de asemenea, factorii pe care îi considerăm cei mai importanți de luat în considerare atunci când alegeți un serviciu de tipărire a cărților de vizită, astfel încât să puteți face o evaluare avizată a celui mai bun serviciu pentru nevoile dumneavoastră.

Cum să alegeți cel mai bun serviciu de tipărire a cărților de vizită. Metodologia Quicksprout.com de evaluare a serviciilor de tipărire a cărților de vizită.Cum să alegeți cel mai bun serviciu de tipărire a cărților de vizită. Metodologia Quicksprout.com pentru evaluarea serviciilor de tipărire a cărților de vizită.

Vistaprint – Cel mai bun pentru designul avansat și calitatea imprimării

Logo-ul companiei Vistaprint.Logo-ul companiei Vistaprint.

Vistaprint este cunoscută pentru că este unul dintre cele mai bune servicii de tipărire a cărților de vizită de pe piața actuală. Acestea vă oferă un stil și un profesionalism de neuitat atunci când faceți networking, în palma dumneavoastră. Atât întreprinderile mici, cât și organizațiile mari folosesc Vistaprint pentru a satisface toate nevoile lor de tipărire – inclusiv pentru cărțile de vizită.

Fie că sunteți în căutarea a ceva simplu și clasic sau îndrăzneț și unic, Vistaprint are opțiuni infinite de cărți de vizită din care puteți alege.

Cu Vistaprint, puteți adăuga coduri QR scanabile la cărțile dvs. de vizită, astfel încât oamenii să aibă acces rapid la lucruri precum site-ul dvs. web, programul magazinului, meniul sau altceva. Sau, dacă doriți ceva cu adevărat avansat, puteți obține o carte de vizită „inteligentă” cu cip. Împreună cu VistaConnect, aceasta este o carte de vizită din plastic rezistent care vă pune informațiile de contact direct pe telefonul cuiva.

Cărți de vizită NFC de la Vistaprint cu VistaConnectCărți de vizită NFC de la Vistaprint cu VistaConnect
VistaConnect este un serviciu gratuit care vine împreună cu cărțile de vizită inteligente NFC de la Vistaprint.

Aceasta este cu adevărat cea mai bună modalitate de a ieși în evidență din mulțime. Prin intermediul tehnologiei de scanare inteligentă, clienții și noile contacte pot fi direcționați direct către cartea dvs. de vizită digitală și către o experiență online complet personalizată.

În timp ce cardurile NFC sunt puțin mai scumpe decât cărțile de vizită tradiționale, nu există nicio taxă suplimentară pentru extensia online.

Pentru cei care caută ceva mai tradițional, Vistaprint oferă cărți de vizită standard de 14pt, cărți premium de 16pt și chiar cărți de vizită din plastic care se pot spăla. Pe lângă formele de bază ale cardurilor, Vistaprint vă poate ajuta să ieșiți în evidență cu cărți de vizită pătrate și cărți de vizită cu colțuri rotunjite.

Alegeți dintr-o gamă largă de finisaje și texturi pentru a vă ajuta cărțile de vizită să se facă remarcate:

 • Accent de folie
 • Perla
 • Ultra groasă (32pt)
 • Luciu în relief
 • Atingere moale
 • Lenjerie
 • Textură naturală
 • Neacoperit
 • Strat triplu de culoare
 • Kraft
 • Mată
 • Mat reciclat mat
 • Lucios
 • Folie în relief

Nu sunteți sigur de unde să începeți? Vistaprint are peste 7.700 de șabloane din care puteți alege. Răsfoiți în funcție de industrie, stil, temă și multe altele. Puteți chiar să personalizați cărțile de vizită cu fotografia dvs.

Dacă preferați să creați ceva unic în loc să începeți cu un șablon, puteți încărca propriul design sau puteți lucra cu un designer Vistaprint pentru a personaliza ceva pentru dumneavoastră. Imaginația dumneavoastră este singura limită.

Vistaprint merge dincolo de cărțile de vizită standard pentru a oferi atât opțiuni premium, cât și de specialitate. Premium include hârtie de calitate superioară, forme și texturi unice. Există, de asemenea, opțiuni ecologice.

Dacă doriți cu adevărat să ieșiți în evidență, puteți alege opțiunea de specialitate. Cu aceasta puteți opta pentru carduri rezistente la apă, lacrimi și zgârieturi, puteți adăuga accente de folie, puteți include ștanțare și puteți chiar să vă conectați cardurile online prin intermediul tehnologiei inteligente.

Cărți de vizită Vistaprint Traditional, Premium și Deluxe cu prețuri la 100 de cărți de vizităCărți de vizită Vistaprint Traditional, Premium și Deluxe cu prețuri la 100 de cărți de vizită
De ce să vă mulțumiți cu Traditional când puteți ieși în evidență cu cărți de vizită Premium și Deluxe?

Un alt aspect unic al Vistaprint este faptul că se extinde în mod constant pentru a oferi noi și diferite tipuri de cărți de vizită. De exemplu, brandurile eco-friendly pot obține acum o carte de vizită din bambus sau o carte de vizită din cânepă cu materiale reciclate. Acest lucru ajută la asigurarea faptului că cărțile de vizită se aliniază cu brandingul dvs.

Prețurile încep de la 14,99 dolari pentru 100 de cărți de vizită în nivelul de calitate standard. Cu toate acestea, puteți economisi destul de mulți bani pe carte de vizită cu comenzi de volum mai mare. Puteți obține 500 de cărți standard pentru 23,99 dolari, ceea ce înseamnă aproximativ 5 cenți pe carte, mult mai puțin decât cei 15 cenți pe carte atunci când comandați 100 de cărți.

Pentru carduri de calitate premium, prețurile încep de la 21,99 dolari pentru 100 de carduri. Apoi, puteți plăti suplimentar pentru lucruri precum finisaje lucioase în relief sau colțuri rotunjite.

Nu uitați că veți avea costuri de expediere, în funcție de valoarea totală a comenzii dumneavoastră. Transportul expres la trei sau patru zile lucrătoare începe de la 25,99 dolari, în timp ce transportul standard la opt zile lucrătoare începe de la 8,99 dolari. Vistaprint oferă uneori promoții de transport gratuit, dar acestea nu sunt frecvente.

Începeți astăzi la Vistaprint și economisiți 20% din achiziția dvs. utilizând codul de cupon: QUICKSPROUT20.

Zazzle – Cel mai bun pentru cărți de vizită personalizate

Logo-ul companiei Zazzle.Logo-ul companiei Zazzle.

Zazzle este specializată în personalizare. Ei oferă mii de modele și diferite tipuri de hârtie. Recomandăm Zazzle tuturor celor care doresc o carte de vizită unică și memorabilă, care să iasă în evidență.

Cărți de vizită ZazzleCărți de vizită Zazzle
Zazzle vă oferă peste 50.000 de opțiuni de modele de cărți de vizită.

Zazzle are o gamă largă de forme diferite, inclusiv standard, pătrată, puternică, mini, pliată și euro.

Alegeți dintre modele profesionale, unice, minimaliste și moderne. Există peste 50.000+ șabloane, toate create de designeri independenți, pe care le puteți personaliza.

Zazzle are, de asemenea, o mulțime de modele specifice industriei. Opțiunile populare includ:

 • Îngrijirea gazonului
 • Artiști de machiaj
 • Coaforiști
 • Construcții
 • Servicii de curățenie
 • Fotograf
 • Bărbierul
 • Imobiliare

De exemplu, dacă sunteți fotograf și aveți nevoie de cărți de vizită, începeți în categoria Fotografie. Apoi, găsiți un design care se potrivește stilului dvs. Nu sunteți sigur? Aprofundează mai mult în funcție de tipul de fotografie pe care îl faci, cum ar fi freelance sau profesionist, pentru a găsi mai multe idei de design.

Instrumentul de proiectare a cărților de vizită Zazzle în funcție de profesieZazzle carte de vizită de design de carte de vizită de instrument de profesie
Nu mai trebuie să ghiciți cum să vă concepeți cărțile de vizită profesionale cu Zazzle.

Pe lângă cărțile de vizită, puteți folosi Zazzle și pentru a crea cărți de recomandare, de programare și de fidelizare a clienților. Astfel, odată ce ați stabilit aspectul și simțul cărților de vizită, puteți crea o întreagă suită de materiale de marketing coerente pentru a vă prezenta marca.

Deși trebuie să comandați majoritatea cărților de vizită Zazzle în pachete de 100 de bucăți, compania vă permite să cumpărați unele modele per carte, ceea ce înseamnă că puteți comanda un anumit număr. Cu toate acestea, comenzile per carte sunt destul de scumpe. Cărțile de vizită „Create your own” încep de la 20,95 dolari pentru pachete de 100. Economisiți 25% la cantitățile de 300 sau mai multe.

GotPrint – Cel mai bun pentru cărți de vizită ieftine

Logo-ul companiei GotPrint.Logo-ul companiei GotPrint.

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune oferte pentru cărți de vizită, nu căutați mai departe de GotPrint.

Cele mai multe servicii de tipărire vă oferă un preț avantajos doar atunci când comandați în cantități mari, de cel puțin câteva sute de cărți de vizită. Dar GotPrint are cărți de vizită standard și lucioase disponibile începând de la 9,80 dolari pentru 100, ceea ce reprezintă un preț rezonabil.

Acestea fiind spuse, vă recomandăm minimum 500, dacă puteți folosi atâtea cărți de vizită. Costul pornește de la 23,80 dolari pentru 500 de carduri, ceea ce înseamnă mai puțin de 5 cenți pe card, față de 9,8 cenți pe card pe care îi plătiți pentru 100 de carduri.

În orice caz, prețurile de la GotPrint sunt foarte bune.

Cărți de vizită GotPrintCărți de vizită GotPrint
Cărțile de vizită GotPrint tind să ofere un cost mai mic decât principalii săi concurenți.

În plus față de prețurile foarte mici ale GotPrint, aceștia oferă forme personalizate, cum ar fi cărți de vizită pătrate, circulare și chiar cărți de vizită pliate. De asemenea, puteți comanda cărți de vizită cu magnet de la GotPrint.

Răsfoiți din peste 125 de modele de design. Restrângeți-vă opțiunile selectând industria dvs. sau alegeți o temă, cum ar fi:

 • Conservator
 • Elegant
 • Minimalist
 • Modern
 • Natură și peisaj
 • Dungile
 • Modele
 • Patriotic
 • Floral
 • Gradiente
 • Geometric

În plus față de șabloanele moderne și opțiunile de design, GotPrint vă oferă posibilitatea de a alege din șase dimensiuni diferite de hârtie – 10 pt, 14 pt, 16 pt, 18 pt, 24 pt și 38 pt.

Dacă doriți ceva un pic mai unic pentru a vă diferenția cărțile de vizită de restul, puteți folosi GotPrint și pentru forme speciale.

Carte de vizită GotPrint cu forme specialeGotPrint forme speciale carte de vizită
Comandați o carte de vizită ovală, circulară, pătrată sau o altă carte de vizită în formă specială de la GotPrint.

Puteți comanda chiar și cărți de vizită cu magnet – crescând astfel șansele ca informațiile dvs. de contact să fie afișate într-un loc vizibil, în loc să fie aruncate într-un sertar de birou.

După ce vă creați cărțile de vizită, puteți comanda și alte materiale de marketing de la GotPrint la prețuri rezonabile. Alegeți dintre autocolante, etichete, semne, cărți poștale, pliante, semne de carte și multe altele.

GotPrint oferă o garanție de mulțumire cu banii înapoi pentru primii clienți. Dacă nu sunteți complet mulțumit de comanda dvs., puteți obține o rambursare integrală de până la 100 de dolari.

Deși GotPrint are unele dintre cele mai mici tarife de pe piață, transportul va costa în plus. Nu există transport gratuit aici. Așa că pregătiți-vă să vedeți că totalul comenzii dvs. crește în timpul procesului de plată pentru a ține cont de costurile de expediere.

Elite Flyers – Cel mai bun pentru cărțile de vizită comandate în vrac

Logo-ul companiei Elite Flyers.Logo-ul companiei Elite Flyers.

Elite Flyers oferă cărți de vizită de înaltă calitate la prețuri accesibile. Acest lucru este valabil mai ales pentru comenzile de volum mare.

Această companie de tipărire are o gamă largă de cărți de vizită din care puteți alege pentru a vă asigura că faceți o primă impresie excelentă. Oferă și cărți de vizită cu textură moale și cărți de vizită groase.

Elite Flyers serviciu de tipărire a cărților de vizită Elite Flyers exemplu de carte de vizită.Elite Flyers serviciu de tipărire a cărților de vizită Elite Flyers exemplu de carte de vizită.

În total, există peste 30 de categorii diferite de materiale pentru cărți de vizită din care puteți alege. Unele dintre cele mai populare opțiuni includ:

 • 14pt alb natural
 • 14pt mat opac mat
 • Standard 16pt
 • 24pt lenjerie
 • 16pt luster
 • 16pt full color
 • 32pt mătase
 • 48pt mătase
 • 32pt neacoperit

Elite Flyers oferă, de asemenea, cărți de vizită din piele de căprioară neagră, cărți de vizită cu coajă de ou, cărți de vizită din catifea, cărți de vizită cu spot UV și cărți de vizită cu ștampilare în folie. Dacă sunteți în căutarea unor cărți de vizită care să iasă cu adevărat în evidență în rândul mulțimii, Elite este o opțiune excelentă.

În multe cazuri, va trebui să comandați un minim de 500 sau 1.000 de cărți de vizită. Deci, dacă sunteți în căutarea a 50 sau 100 de cărți, probabil că va trebui să căutați în altă parte.

Elite Flyers oferă cantități de până la 25.000 de carduri. Deci este grozav pentru evenimente mari sau pentru adăugarea de cărți de vizită la broșuri pentru distribuție în masă.

De asemenea, există o gamă largă de șabloane de design din care puteți alege. Cu toate acestea, nu toate șabloanele sunt gratuite. Modelele premium încep de la 3 dolari pentru a fi personalizate. Prețul pentru 1.000 de felicitări standard începe de la 50 de dolari.

Dincolo de cărțile de vizită, puteți folosi Elite Flyers pentru a comanda lucruri precum articole de băutură, blocuri de notițe, semne, meniuri de restaurant, magneți, materiale de corespondență directă, materiale pentru expoziții comerciale și multe altele.

Merită menționat faptul că Elite Flyers ar putea folosi un design de site web puțin reîmprospătat. Cu siguranță nu este cel mai modern sau intuitiv site de pe lista noastră.

Dar, cu asta spus, ei au o caracteristică excelentă de chat live care este perfectă dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Am pus-o la încercare întrebând despre prețurile speciale pentru organizațiile nonprofit. Agentul de chat live s-a conectat în mai puțin de un minut de la solicitarea noastră inițială și a răspuns imediat la întrebarea noastră (organizațiile nonprofit primesc o reducere de 10%).

Așadar, nu lăsați ca site-ul învechit să vă țină departe. Este în continuare un serviciu de imprimare de înaltă calitate, perfect pentru comenzi masive de cărți de vizită.

Aflați mai multe la Elite Flyers.

MOO – Cel mai bun pentru cărți de vizită moderne

Logo-ul companiei MOO.Logo-ul companiei MOO.

MOO este unul dintre cele mai populare servicii de tipărire a cărților de vizită de pe piața actuală. Au un rating de 4,6 stele pe Trustpilot, cu peste 16.000 de recenzii. Pe bună dreptate. Calitatea este excepțională, iar procesul de comandă și urmărire este atractiv și distractiv.

Dacă sunteți în căutarea unui design de carte de vizită modern și profesional, cu un strop de distracție, MOO va fi o alegere de top de luat în considerare.

Pagina de destinație a cărților de vizită Moo cu mostre de diferite modele de cărți de vizită, forme și culori.Pagina de destinație a cărților de vizită Moo Business Cards cu mostre de diferite modele de carduri, forme și culori.
MOO vă ajută să ieșiți în evidență cu stiluri și finisaje unice de carduri.

Există patru dimensiuni diferite din care puteți alege:

 • Standard (3.5″ x 2.0″ )
 • Dimensiunea MOO (3.3″ x 2.15″ )
 • Pătrat (2.56″ x 2.56″ )
 • Mini (2.75″ x 1.1″ )

Oferă, de asemenea, cărți de vizită cu finisaj mat, lucios și soft-touch, toate acestea transmițând un aspect modern.

MOO este orientată spre afaceri. Proiectele personalizate fac parte din serviciile lor de imprimare pentru afaceri. De asemenea, veți fi primul care află despre cele mai noi produse de afaceri și veți beneficia de reduceri de volum.

Cărțile de vizită standard încep de la 21 de dolari pentru 50 de cărți. MOO percepe 128 de dolari pentru 400 de carduri și 162 de dolari pentru 600 de carduri.

Prețul este un pic cam mare în comparație cu alte servicii de tipărire. Cu toate acestea, MOO oferă varietate fără costuri suplimentare. Poți imprima un design diferit pe fiecare felicitare din comandă, iar acesta vine gratuit odată cu comanda ta.

Toate comenzile de cărți de vizită sunt susținute de promisiunea MOO, care merge puțin mai departe de ofertele tipice de „satisfacție garantată” de pe piață. De la greșeli de scriere la pete sau defecte de design, MOO vă va repara gratuit comanda dacă aveți probleme.

Pagina de destinație a promisiunii MOOPagina de destinație a promisiunii MOO
MOO susține calitatea muncii sale – asigurându-se că sunteți mulțumit de fiecare comandă.

De asemenea, este bine de știut că MOO împachetează toate comenzile manual. Acest lucru elimină daunele care sunt adesea cauzate de mașini și oferă cardurilor șansa de a trece prin ochii oamenilor înainte de a fi expediate către dumneavoastră.

Dacă plănuiți să comandați un volum mare de cărți de vizită și credeți că veți utiliza MOO pentru mai mult decât pentru cărți de vizită, poate doriți să luați în considerare posibilitatea de a vă înscrie la un serviciu de tipărire pentru afaceri. Există două opțiuni de luat în considerare-Business Boost și Business Advanced.

Prețurile sunt disponibile numai prin cerere. Dar aceste planuri vă oferă acces la comenzi simplificate, asistență de specialitate pentru proiectare și economii suplimentare.

Puteți utiliza MOO chiar și pentru a începe o afacere de tipărire. Cu serviciul de revânzare al MOO, puteți vinde cărți de vizită și alte materiale clienților dvs. pentru a obține profituri mari, beneficiind în același timp de reduceri exclusive.

Staples – Cel mai bun pentru cărți de vizită în aceeași zi

Logo-ul companiei Staples.Logo-ul companiei Staples.

Staples este un nume pe care probabil că îl cunoașteți. Este una dintre cele mai populare companii de furnituri de birou din lume. Cu serviciul de tipărire a cărților de vizită de la Staples, puteți concepe, comanda și ridica cărțile de vizită în aceeași zi, dacă comandați până la ora 14:00.

Evident, va trebui să vizitați magazinul Staples local, ceea ce nu este la fel de convenabil ca și cum ați primi cărți de vizită livrate la domiciliu sau la birou. Dar este o opțiune excelentă dacă sunteți în impas și aveți nevoie de cărți de vizită cât mai repede.

Serviciul de tipărire a cărților de vizită în aceeași zi de la StaplesServiciul de imprimare a cărților de vizită în aceeași zi de la Staples
Dacă aveți nevoie de cărți de vizită astăzi, Staples vă acoperă.

Staples oferă serviciul de ridicare la bordură, așa că nici măcar nu va trebui să vă părăsiți mașina pentru a vă lua cărțile de vizită. Dacă nu vă grăbiți și preferați livrarea, Staples oferă transport gratuit la comenzi de 59,99 dolari sau mai mult.

Interfața online face foarte ușor să vă creați propria carte de vizită. Dacă nu ești foarte pretențios și ai nevoie doar de ceva de bază, poți parcurge rapid acest proces în câteva minute. Puteți răsfoi modelele în funcție de industrie, stil, temă de culoare și multe altele.

Aceste opțiuni de design nu sunt la fel de extinse ca unele dintre celelalte opțiuni de pe lista noastră. Dar sunt perfecte dacă doriți doar un aspect curat, simplu și clasic.

Dacă șabloanele de bază nu sunt ceea ce căutați, Staples vă permite să vă încărcați propriul design unic de 3,75″ x 2,25″.

Prețurile încep de la 14,99 dolari pentru 250 de felicitări de bază cu o singură față și 17,99 dolari pentru 500 de felicitări.

La fel ca toate serviciile de imprimare oferite de Staples, achiziția de cărți de vizită este susținută de „Big Print Promise”. Staples se angajează să asigure cel mai înalt nivel de calitate și vă va retipări gratuit comanda dacă aceasta nu este perfectă. Dacă nici după retipărire nu sunteți mulțumit, vă vor rambursa banii.

Începeți astăzi să lucrați cu Staples.

PsPrint – Cel mai bun pentru cărțile de vizită cu forme personalizate

Logo-ul companiei PsPrint.Logo-ul companiei PsPrint.

Uneori, o carte de vizită tradițională nu este suficientă pentru a vă ajuta să ieșiți în evidență. Dacă sunteți în căutarea a ceva mai unic, PsPrint vă oferă cărți de vizită cu forme personalizate.

Cu serviciile de decupare ale PsPrint, puteți obține o carte de vizită tipărită pe 48 de forme diferite.

Pagina de cărți de vizită PsPrint care prezintă trei tipuri de cărți de vizită personalizabile.Pagina de cărți de vizită PsPrint care prezintă trei tipuri de cărți de vizită personalizabile.
PsPrint facilitează personalizarea oricărui tip de carte de vizită.

Unele dintre aceste forme personalizate includ:

 • Cărți de vizită curbate
 • Cărți de vizită circulare
 • Cărți de vizită în formă de inimă
 • Cărți de vizită în formă de fructe
 • Cărți de vizită cu piese de puzzle
 • Cărți de vizită în formă de stea
 • Forme de trifoi
 • Forme Rolodex
 • Cărți de vizită în formă de fotbal
 • Cărți de vizită în formă de mască
 • Picături de lacrimă
 • Triunghiuri

Decuparea de forme personalizate are un preț mai mare și un minim de 500 de cărți pentru o comandă. Prețul începe de la 127,90 dolari. De asemenea, este nevoie de 5-7 zile lucrătoare pentru a produce aceste felicitări personalizate, așa că va trebui să vă planificați din timp.

Dacă sunteți în căutarea unei alternative mai ieftine, PsPrint are cărți de vizită standard pe care le puteți comanda în cantități începând de la 50. În scopul comparării prețurilor, 500 de carduri standard încep de la 21,90 dolari. Timpul de imprimare pentru o carte de vizită standard poate fi de doar o zi.

Toate comenzile sunt susținute de garanția de satisfacție a PsPrint. Deși termenii sunt puțin vagi, PsPrint spune că, dacă nu sunteți mulțumit din orice motiv, trebuie doar să le comunicați problema în termen de șapte zile de la primirea comenzii. Ei vor lucra cu tine pentru a se asigura că este rezolvată în timp util.

Începeți la PsPrint.com.

Cum să găsiți cele mai bune servicii de imprimare a cărților de vizită pentru dvs.

În general, nu există un serviciu de tipărire a cărților de vizită „cel mai bun pentru toată lumea”. Cea mai bună opțiune pentru noi s-ar putea să nu fie cea mai bună pentru dumneavoastră.

Aceștia sunt factorii pe care noi îi considerăm cei mai importanți atunci când vă evaluați opțiunile.

Cantitate

De câte cărți de vizită aveți nevoie?

Unele servicii de tipărire vă permit să comandați un minim de 10 sau chiar 50. Alte servicii de tipărire cer 500 sau chiar 1.000 de cărți de vizită pe comandă. Dacă comandați în vrac, există o opțiune și pentru asta.

În general, veți obține reduceri în funcție de volum. Chiar dacă aveți nevoie doar de 100 de carduri, ar putea avea sens să comandați 500. În unele cazuri, este doar un dolar sau doi în plus pentru 400 de cărți suplimentare.

Cantitatea este, de asemenea, un factor esențial pentru oricine trebuie să comande cărți de vizită pentru mai multe persoane. De exemplu, poate că primiți cărți de vizită pentru toți noii dvs. angajați. Sau poate comandați cărți de vizită pentru toți membrii echipei care vor participa la un viitor eveniment de networking.

Am văzut chiar că unele întreprinderi pun cărți de vizită în pachetele de bun venit pentru noii clienți. Dacă aveți o operațiune de service pe teren, personalul dvs. ar putea lăsa un pachet de informații în spatele casei unui client, care poate conține o carte de vizită. În aceste tipuri de situații, de obicei, merită să comandați cărți de vizită pentru un an pentru a obține reduceri maxime pentru comenzi de volum mare.

Expediere

Atunci când vă gândiți la expediere, trebuie să vă concentrați asupra a doi factori critici: prețul și timpul de livrare.

Cât de repede aveți nevoie de noile dvs. carduri? Unele dintre cele mai bune servicii de tipărire a cărților de vizită oferă transport gratuit, dar nu vă așteptați ca cărțile dvs. să ajungă mâine.

Alte servicii de tipărire a cărților de vizită oferă tarife foarte mici, dar percep un cost suplimentar pentru expediere la checkout. S-ar putea să aveți nevoie de o sumă minimă de comandă pentru a vă califica pentru cărți de vizită cu livrare gratuită.

În marea majoritate a cazurilor, nu ar trebui să trebuiască să plătiți pentru expediere. Singurul caz în care vă recomandăm acest lucru este dacă sunteți la ananghie și trebuie să plătiți pentru o comandă urgentă. Dar aceste scenarii sunt destul de rare.

Dimensiunea și forma cardului

Puteți obține o carte de vizită de dimensiuni standard de la orice tipografie de pe lista noastră. Dar s-ar putea să căutați ceva mai deosebit.

Anumite site-uri web oferă cărți de vizită pătrate, cărți de vizită mini și cărți de vizită cu margini rotunjite. Există chiar și tipografii care oferă cărți de vizită în formă de fructe sau alte forme unice, cum ar fi inimioare, geometrii alungite, stele și altele.

Totul se reduce, de fapt, la preferințele tale personale. Nouă ne plac cărțile de vizită tradiționale. Sunt simple și curate și nu poți da greș – dar asta este doar o părere. Mergeți cu ceea ce vă place.

Unora le plac cărțile de vizită cu forme unice, pentru că ies în evidență din mulțime. Acest lucru ar putea fi bun pentru anumite industrii. Dar ar fi ciudat ca un bancher sau un avocat să împartă o carte de vizită în formă de stea de mare.

De asemenea, ar trebui să vă gândiți la modul în care veți distribui majoritatea cărților de vizită înainte de a comanda o dimensiune sau o formă neconvențională. Dacă cartea de vizită nu poate încăpea cu ușurință în buzunarul sau portofelul cuiva, este posibil să ajungă la gunoi.

Material și textură

Luați în considerare grosimea, sau stocul, cărților de vizită pe care le comandați. Pe măsură ce numărul de stocuri crește, prețul crește de obicei și el.

Dar, dincolo de stoc, luați în considerare materialul utilizat și textura cărților pe care doriți să le comandați. În prezent, puteți obține cărți de vizită imprimate pe in, bumbac, materiale reciclate, plastic și alte materiale. Unele servicii de tipărire oferă chiar și cărți de vizită din plută sau în relief.

Acest factor este cu adevărat important pentru anumite tipuri de industrii. De exemplu, să spunem că lucrați în construcții. Veți dori să vă asigurați că felicitările pe care le înmânați oamenilor pot rezista elementelor de exterior, împreună cu murdăria și murdăria care ar putea fi pe mâinile destinatarului.

Chiar dacă nu vă doriți o textură unică, de obicei merită să plătiți puțin mai mult pentru cărți mai groase. Acestea vor rezista mai bine în timp și vor supraviețui prin buzunare și portofele.

A înmâna cuiva o carte de vizită îndoită sau ruptă poate fi o reflectare proastă a dvs. și a brandului dvs. Așa că nu neglijați calitatea atunci când faceți o selecție aici.

Personalizare

Dacă vreți ca cartea dvs. de vizită să iasă în evidență, căutați un serviciu de tipărire care vă oferă flexibilitatea de a fi unic.

Unele servicii oferă sute sau chiar mii de șabloane și modele cu care puteți începe. Apoi, puteți personaliza totul de acolo. Alternativ, puteți începe întotdeauna cu o pânză albă și să vă creați propria carte de vizită de la zero.

Pentru cei care sunt foarte creativi, unele tipografii vă permit chiar să vă încărcați propriile modele pentru carte. Doar fiți precauți aici înainte de a începe să comandați mii de astfel de cărți. De obicei, logo-urile companiilor sunt bune, dar uneori designul pe care îl încărcați nu se transpune întotdeauna bine pe card.

Lucrurile pot arăta bine pe computer, dar este o altă poveste atunci când cardurile sunt tipărite și expediate. Pentru unele modele personalizate, ar putea fi util să comandați un lot mai mic pentru a vă asigura că sunteți mulțumit de produsul final.

Nu vă gândiți prea mult la acest lucru. Dacă vă chinuiți să găsiți un design personalizat pentru o carte de vizită, nu puteți da greș dacă adăugați doar informațiile și logo-ul dvs. la un șablon simplu în culorile companiei dvs.

Alte consumabile pentru afaceri

Deși acest lucru nu este o problemă, este întotdeauna bine de știut că puteți obține mai multe bunuri și servicii sub același acoperiș. Acest lucru simplifică lucrurile, iar atunci când găsiți un furnizor de încredere, puteți sta liniștit știind că calitatea va corespunde întotdeauna așteptărilor dumneavoastră.

Este rar să vezi o companie care să tipărească strict cărți de vizită, motiv pentru care toate alegerile de top din lista noastră oferă servicii suplimentare de imprimare. Acestea fiind spuse, unele oferă servicii și consumabile mai specifice în comparație cu altele.

De exemplu, este probabil să puteți obține pliante tipărite de la toate opțiunile de mai sus. Dar nu toate serviciile de tipărire a cărților de vizită oferă servicii de direct mail.

Să spunem că pregătiți un pachet de bun venit pentru un nou client sau că aveți nevoie de materiale de marketing pentru o expoziție comercială viitoare. În acest scenariu, s-ar putea să aveți nevoie de bannere sau de căni și șepci imprimate la comandă cu logo-ul dvs.

Este un bonus dacă puteți obține toate aceste lucruri de la serviciul de imprimare a cărților de vizită, mai ales dacă puteți obține reduceri în funcție de cheltuieli.

Reordonarea simplă

Cărțile dvs. de vizită nu vor dura o veșnicie.

Majoritatea oamenilor comandă altele noi cel puțin o dată pe an. Dacă le folosiți în pachete sau materiale promoționale, probabil că va trebui să le comandați mai des.

Căutați un serviciu de tipărire a cărților de vizită care face procesul de reordonare chiar mai ușor decât cel de comandă inițială. Ar trebui să vă puteți crea un cont, să vă salvați modelele online și să puteți face o nouă comandă cu doar câteva clicuri.

Dacă angajați un nou angajat care are nevoie de cărți de vizită, acest proces ar trebui să fie la fel de simplu ca și duplicarea unui design și schimbarea numelui. Nu ar trebui să fiți obligat să creați un nou șablon de la zero doar pentru a plasa o altă comandă.

Garanție de calitate și satisfacție

De cele mai multe ori, nu veți întâmpina probleme atunci când comandați cărți de vizită. Dar cu orice tip de serviciu de tipărire, există întotdeauna câteva lucruri care pot merge prost.

De exemplu, uneori pot apărea probleme în timpul procesului de tăiere sau de sortare care fac ca colțul sau partea laterală a unei cărți de vizită să devină zimțată sau ușor perforată.

Cerneala se poate păta, cutiile se pot umezi în timpul transportului, iar desenele care arată bine pe ecranul computerului nu se traduc întotdeauna într-o carte de vizită cu aspect profesional atunci când este tipărită și în mâna dumneavoastră. De asemenea, este posibil ca pe cărți să fie tipărite greșeli de tipar, greșeli de ortografie și chiar numere de telefon greșite (chiar și pe o probă pe care ați aprobat-o).

Aceste tipuri de probleme pot fi o pacoste, mai ales atunci când comandați în vrac. S-ar putea să ajungeți să cheltuiți sute sau mii de dolari pe cărți de vizită care sunt în esență inutile.

De aceea, este atât de important să folosiți un serviciu de imprimare a cărților de vizită de calitate de la început – dar este un bonus în plus dacă oferă un anumit tip de asigurare a calității sau o garanție de rambursare a banilor.

Deci, acordați o atenție deosebită la acest aspect pe măsură ce evaluați diferite servicii de imprimare.

Cele mai bune servicii de tipărire a cărților de vizită: Întrebările dvs. de top au primit răspuns

Cele mai bune servicii de tipărire a cărților de vizită în rezumat

Alegerea celor mai bune servicii de tipărire a cărților de vizită depinde de nevoile și preferințele dumneavoastră.

Vistaprint este alegerea noastră de top pentru cea mai bună tipărire de cărți de vizită, datorită opțiunilor avansate de design și calității ridicate a imprimării. Luați legătura cu Zazzle dacă sunteți în căutarea a ceva unic. Iar dacă aveți un buget limitat, merită să verificați și GotPrint.

Sursa

Lasă un comentariu