Top 6 Cele mai bune firme de înregistrare de domenii

Vrei să treci direct la răspuns? Cel mai bun serviciu de înregistrare a domeniilor pentru majoritatea oamenilor este GoDaddy sau Bluehost.

Aveți nevoie doar de un nume de domeniu fără găzduire? Domain.com este unul dintre cele mai bune companii de înregistrare de domenii pentru cei care au nevoie doar de un nume de domeniu. Este accesibil și ușor de utilizat. Faceți clic aici pentru a obține 25% reducere la Domain.com cu codul cupon QUICKSPROUT.

Aveți nevoie și de găzduire? Puteți obține instantaneu un nume de domeniu gratuit atunci când vă înscrieți la Bluehost web hosting (începând de la doar 2,95 USD pe lună!). Acest lucru este recomandat dacă aveți nevoie de un cont de găzduire pentru noul dvs. nume de domeniu, ceea ce majoritatea oamenilor fac.

Găsirea registratorului de domenii potrivit este crucială pentru întreaga dvs. experiență de creare a unui site web. Dar există mii de opțiuni din care puteți alege.

Din fericire pentru dvs., noi am achiziționat sute de nume de domenii de-a lungul anilor. Așa că știm exact ce trebuie să căutăm în diferite situații. Pe baza cercetărilor și a experienței noastre, am redus și analizat cele mai bune șase registratori de domenii de pe piața actuală.

Sfat profesional: Obțineți un domeniu gratuit nume atunci când împachetați înregistrarea domeniului și găzduirea web împreună la Bluehost

Dacă achiziționați mai multe domenii sau dacă intenționați să cumpărați și să vindeți nume de domenii în cadrul unei afaceri, de obicei este mai bine să păstrați înregistrarea domeniului separat de găzduirea web. Înregistrarea domeniului și găzduirea web sunt foarte diferite și ar trebui să vă rezumați la furnizori experți pentru fiecare serviciu.

Dar dacă începeți un blog sau un site web simplu de portofoliu, este perfect în regulă să obțineți numele de domeniu și serviciul de găzduire web de la un singur furnizor.

Bluehost este cea mai bună opțiune de luat în considerare dacă vă încadrați în această categorie. Ei oferă un nume de domeniu gratuit cu găzduire web foarte accesibilă. Bluehost este cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a pune în funcțiune un nou site web – și puteți economisi bani dacă vă combinați domeniul cu un pachet de găzduire.

Cei mai buni 6 registratori de domenii

  • GoDaddy – Cel mai bun pentru protecția domeniului și confidențialitate
  • Bluehost – Cel mai bun pentru înregistrarea domeniului și găzduirea web la pachet
  • Domain.com – Cel mai bun pentru achiziția rapidă și simplă de domenii
  • Soluții de rețea – Cel mai bun pentru înregistrări de domenii pe termen lung
  • Namecheap – Cel mai bun pentru înregistrarea de domenii la prețuri accesibile
  • NameSilo – Cel mai bun pentru cumpărarea de domenii în vrac
Cum să alegeți cel mai bun registrator de domenii. Metodologia Quicksprout.com de evaluare a registratorilor de domenii.Cum să alegeți cel mai bun registrator de domenii. Metodologia Quicksprout.com de evaluare a registratorilor de domenii.

Am analizat în detaliu mai jos toate opțiunile noastre de top. Citiți mai departe pentru a vă înțelege opțiunile și pentru a lua o decizie inteligentă în ceea ce privește cumpărarea unui domeniu.

Cele mai bune recenzii ale registratorilor de domenii

Fiecare dintre alegerile noastre de top de mai jos este cea mai bună pentru o anumită nevoie, caz de utilizare sau scenariu – pe care le-am numit și le-am evidențiat în fiecare recenzie.

GoDaddy – Cel mai bun pentru protecția domeniului și confidențialitate

Logo-ul companiei GoDaddyLogo-ul companiei GoDaddy

GoDaddy este unul dintre cele mai mari și mai cunoscute servicii de înregistrare a domeniilor de pe piață. Este o modalitate simplă și accesibilă de a vă înregistra domeniul și de a vă asigura protecția acestuia.

Cu GoDaddy, veți beneficia de probabil cele mai bune oferte introductive din industrie. Puteți înregistra un nume de domeniu pentru doar 0,01 dolari pentru primul an, atunci când vă angajați pentru o înregistrare pe doi ani. Este greu să găsești o ofertă mai bună de la un astfel de serviciu de înregistrare a domeniilor de top.

Pagina de înregistrare a domeniilor de la GoDaddy cu o bară de căutare pentru a introduce nume de domenii.Pagina de înregistrare a domeniilor de la GoDaddy cu o bară de căutare pentru a introduce nume de domenii.
Pentru a începe cu GoDaddy, căutați numele de domeniu dorit.

Acolo unde GoDaddy strălucește cu adevărat deasupra mulțimii este cu caracteristicile sale de confidențialitate.

Fiecare domeniu GoDaddy este prevăzut cu protecție și confidențialitate de bază. Aceasta este disponibilă fără costuri suplimentare și protejează lucruri precum numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte informații personale.

Este obișnuit ca alte companii de înregistrare a domeniilor să perceapă taxe pentru confidențialitatea domeniului. Așa că este bine că GoDaddy o oferă gratuit.

Captură de ecran a paginii de confidențialitate și protecție a domeniului de la GoDaddy cu un dispozitiv mobil care arată că protecția confidențialității a fost activată.Captură de ecran a paginii de confidențialitate și protecție a domeniului GoDaddy cu un dispozitiv mobil care arată că protecția confidențialității a fost activată.
Confidențialitatea domeniului WHOIS este inclusă gratuit pentru totdeauna atunci când înregistrați un domeniu la GoDaddy.

Pentru o protecție și mai mare, puteți face upgrade la un pachet Full Domain Protection sau Ultimate Domain Protection.

Pachetul Full împiedică hackerii să vă fure domeniul sau să facă modificări. De asemenea, acesta necesită autentificare cu doi factori pentru ștergeri, transferuri și alte modificări vitale. Pachetul Ultimate include toate acestea, plus că vă păstrează domeniul pentru încă 90 de zile dacă metoda de facturare expiră la reînnoire.

Dacă vă pasă foarte mult de confidențialitatea personală și de protecția domeniului, atunci veți iubi GoDaddy.

Un alt aspect unic al GoDaddy este instrumentul său de căutare în masă a domeniilor. Îl puteți folosi pentru a verifica disponibilitatea a până la 500 de domenii cu doar câteva clicuri. GoDaddy vă oferă, de asemenea, opțiunea de a le achiziționa simultan pe toate cele disponibile.

Dacă vă gândiți să intrați în afacerea de schimb de domenii, acest instrument facilitează și listarea și parcarea domeniilor.

De asemenea, merită menționat faptul că GoDaddy are un serviciu de brokeraj de domenii pentru a vă ajuta să achiziționați domenii care sunt deja ocupate. Vi se va atribui un agent dedicat pentru a negocia afacerea între dvs. și proprietarul actual.

Economisiți până la 50% la primul an când înregistrați un domeniu cu GoDaddy astăzi.

Și citiți recenzia noastră completă despre GoDaddy pentru a obține mai multe informații.

Bluehost – Cel mai bun pentru înregistrarea domeniului și găzduirea web la pachet

Logo-ul BluehostLogo Bluehost

Bluehost este cel mai bun mod de a obține înregistrarea gratuită a domeniului împreună cu găzduirea web.

În loc să obțineți acestea de la furnizori separați, folosiți Bluehost și aveți grijă de toate într-un singur loc.

Veți obține o găzduire web rapidă, fiabilă, prietenoasă pentru începători și nu va trebui să plătiți nicio taxă pentru înregistrarea domeniului pentru primul an.

Serios, Bluehost oferă înregistrarea gratuită a domeniului cu planuri care încep de la 2,95 dolari pe lună.

Este serviciul pe care vi-l recomandăm dacă construiți un site nou-nouț. Puteți căuta numele de domeniu perfect pe Bluehost, configura găzduirea web și vă puteți lansa noul site web într-un timp minim.

Căutare de domenii BluehostBluehost domain serch

WordPress se instalează cu un singur clic la Bluehost, ceea ce face mai ușor să începeți să obțineți conținut pe site-ul dvs.

Bluehost include, de asemenea, un certificat SSL gratuit pentru primul an, pentru care mulți registratori de domenii vă vor percepe taxe suplimentare. În plus, este ușor să vă ocupați de certificatele SSL în panoul de control ușor de utilizat al Bluehost pentru gestionarea site-ului dvs. Recenzia noastră despre Bluehost intră în mai multe detalii.

De asemenea, merită menționat faptul că puteți utiliza Bluehost ca registrator de domenii fără a fi nevoie să vă înscrieți pentru găzduire web. Dar o recomandăm doar dacă plănuiți să vă combinați domeniul cu un plan de găzduire. În caz contrar, probabil că vă va fi mai bine cu un registrator de domenii de sine stătător.

Înregistrează-ți domeniul cu Bluehost, blochează-te la un preț avantajos pentru găzduire web și pune-ți site-ul online în câteva minute. Economisiți timp și bani la configurarea domeniului dvs. cu Bluehost.

Domain.com – Cel mai bun pentru achiziționarea rapidă și simplă a unui domeniu

Logo-ul companiei Domain.comLogo-ul companiei Domain.com

Domain.com este una dintre alegerile noastre de top datorită calității serviciilor sale, a simplității generale și a protecției vieții private la prețuri accesibile.

Puteți obține un domeniu .com de la Domain.com pentru doar 11,99 dolari pe an. De asemenea, vă oferă opțiunea de a achiziționa domeniul pentru o perioadă de până la cinci ani, ceea ce înseamnă că puteți să îl configurați și să uitați de el în viitorul apropiat.

Pagina de prețuri și de disponibilitate a domeniilor de la Domain.com.Pagina de prețuri și disponibilitate a domeniilor de pe Domain.com.
Utilizați Domain.com pentru a vă bloca domeniul cu confidențialitate și protecție pentru o perioadă de până la cinci ani.

Unde strălucesc cu adevărat este în menținerea costurilor totale ale domeniului dvs. mai mici decât media. În timp ce confidențialitatea și protecția domeniului sunt două dintre cele mai importante lucruri atunci când dețineți un site și un domeniu, este unul dintre suplimentele la care costurile se pot aduna cu adevărat.

Domain.com percepe doar 8,99 dolari pe an pentru Domain Privacy + Protection. Pentru a compara, Network Solutions costă 9,99 dolari pe an și vă protejează doar informațiile din baza de date WHOIS, sărind peste protecția suplimentară a domeniului, cum ar fi scanările malware.

Unii registratori de domenii includ protecția gratuită a confidențialității WHOIS cu majoritatea domeniilor înregistrate prin intermediul serviciului lor, ceea ce poate însemna economii destul de mari dacă aveți multe domenii.

Prin adăugarea serviciului SiteLock de la Domain.com, veți beneficia de scanări periodice ale programelor malware și de prevenirea blocării listelor de bloc. Protecția confidențialității de la Domain.com elimină, de asemenea, informațiile dvs. personale de contact din baza de date și le înlocuiește cu ale sale.

Puteți adăuga Domain Privacy + Protection în orice moment și este disponibil pentru toate domeniile cele mai populare, cum ar fi .com, .net, .org, .co și altele. Există unele care nu acceptă confidențialitatea domeniului, inclusiv .ae, .es, .gg și altele. Puteți verifica la companie dacă domeniul ales de dvs. este acceptat.

Dincolo de confidențialitate, Domain.com are și alte servicii excelente și asistență pentru clienți 24/7. De exemplu, este posibil să puteți economisi și mai mulți bani dacă doriți să îi folosiți pentru găzduire. Găzduirea partajată cu Domain.com este de 3,75 dolari pe lună, indiferent dacă vă angajați pentru 12 sau 36 de luni. Acest lucru este diferit de alte servicii de găzduire, care vă oferă un cost lunar mai mic doar dacă vă angajați pentru mai mulți ani în avans.

Puteți folosi site-ul web Domain.com sau constructorul de magazine online pentru a obține tot ce aveți nevoie într-un singur loc sau puteți folosi serviciile lor pentru transferuri de domenii. Ei fac procesul de transfer foarte ușor.

Întregul proces de achiziție poate fi finalizat într-un minut, inclusiv prinderea add-on-ului de confidențialitate și protecție.

În mod corespunzător pentru propriul nume de domeniu, Domain.com ar trebui să fie unul dintre primele locuri în care căutați un domeniu.

Obțineți o reducere de 25% cu codul de cupon QUICKSPROUT.

Network Solutions – Cel mai bun pentru înregistrări de domenii pe termen lung

Logo-ul companiei Network SolutionsLogo-ul companiei Network Solutions

Este esențial să vă blocați domeniul de vis odată ce l-ați găsit. Doriți să dețineți domeniul dvs. imobiliar de primă mână pe web pentru cât mai mult timp posibil, fără a vă face griji că îl veți pierde dacă pierdeți o reînnoire.

Network Solutions merge dincolo de ceilalți registratori de acolo – vă puteți securiza domeniul pentru orice perioadă, de la un an la 100 de ani.

Pagina de înregistrare a domeniului Network SolutionsPagina de înregistrare a domeniului Network Solutions
Căutați numele de domeniu dorit pentru a vedea ce este disponibil pe Network Solutions.

Va trebui să plătiți în avans pentru întreaga perioadă de 100 de ani, dacă doriți să urmați această cale (și nu există rambursări proporționale dacă vă răzgândiți în jurul jumătății de secol). Dar dacă pariați pe longevitatea organizației, companiei sau a brandului personal, Network Solutions vă facilitează configurarea domeniului dumneavoastră pentru o perioadă lungă de timp.

În timp ce un secol întreg ar putea fi exagerat, opțiunile registratorului pentru termene de 10 și 20 de ani sunt un avantaj real în comparație cu alte opțiuni de pe lista noastră.

Chiar dacă optați pentru un termen mai scurt, pentru doar 9,99 dolari pe domeniu puteți obține protecție la expirare. Dacă uitați să reînnoiți, dacă nu puteți sau dacă pur și simplu aveți un card de credit vechi la dosar care nu poate fi debitat când se apropie momentul reînnoirii, Network Solutions vă va proteja domeniul de braconieri și de creșteri de tarife timp de până la un an.

Network Solutions oferă, de asemenea, două caracteristici comune, transferuri de domenii și înregistrare privată, dar în ceea ce privește costurile, acestea sunt un pic mai piperate decât celelalte de pe această listă.

Cu toate acestea, Network Solutions are capacități de căutare mai bune decât majoritatea, permițându-vă să folosiți portalul lor pentru a licita pentru domenii expirate, să plasați o ofertă certificată pentru domenii deținute, să navigați în inventarul de domenii premium pentru revânzători, să căutați în bloc până la 25 de cuvinte cheie sau fraze și să obțineți oferte de preînregistrare pentru noile extensii de domenii.

În orice caz, acesta este registratorul de care aveți nevoie dacă doriți să vă blocați domeniul de vis pentru zeci de ani.

Mergeți la Network Solutions pentru a căuta numele de domeniu astăzi și folosiți codul de cupon QUICKSPROUT pentru a obține 25% reducere.

Namecheap – Cel mai bun pentru înregistrarea de domenii la prețuri accesibile

Logo-ul companiei NamecheapNamecheap logo-ul companiei

Fidel numelui lor, Namecheap oferă nume de domenii excelente la prețuri incredibil de accesibile.

De asemenea, vă oferă o experiență rapidă de cumpărare a domeniului. În mai puțin de două minute, veți putea cumpăra și înregistra un nume de domeniu pentru mai puțin decât prețul unui prânz obișnuit.

Namecheap domeniu .com începând de la 10,28 dolari pe anNamecheap .com domeniu începând de la 10.28 dolari pe an
Domeniile .com de la Namecheap încep de la 10,28 dolari pe an.

Există, de asemenea, un număr limitat de upsells, nu există nimic confuz în legătură cu procesul și nici nimic care să vă încetinească.

Este tot ceea ce ne dorim într-o experiență de cumpărare a unui domeniu și nimic din ceea ce nu ne dorim.

Când ajungeți la finalizarea comenzii, iată sugestia noastră pentru a ști ce vânzări suplimentare să cumpărați – ignorați totul. Serios, nu este nimic în plus pe care trebuie să îl cumpărați. Namecheap oferă deja confidențialitatea domeniului prin intermediul unui abonament WhoisGuard, o protecție a confidențialității care împiedică afișarea informațiilor dvs. personale de contact în baza de date WHOIS accesibilă publicului – și care este gratuită pentru totdeauna.

Atâta timp cât domeniul dumneavoastră este la Namecheap, nu veți plăti niciodată pentru WhoisGuard. GoDaddy, pe de altă parte, percepe 10 dolari pe an pentru acesta, iar majoritatea celorlalte gazde web care oferă înregistrare de domenii percep 12 dolari pe an.

Ecranul final de plată de la Namecheap cu WhoisGuard gratuitEcranul final de verificare Namecheap cu WhoisGuard gratuit
Confidențialitatea și protecția domeniului este gratuită pentru totdeauna cu înregistrarea domeniului tău Namecheap.

Odată ce ați achiziționat domeniul, panoul de control este clar prezentat.

Am constatat că baza de cunoștințe a Namecheap este completă și utilă. O documentație excelentă este esențială, deoarece cumpărarea și configurarea unui domeniu nu face parte din expertiza majorității oamenilor. Pur și simplu nu este ceva ce faci în fiecare zi.

Dacă aveți nevoie de mai mult sprijin, Namecheap are un ajutor prin chat live 24/7 și un timp de răspuns la tichete de două ore.

Maximizați bugetul dvs. mic prin achiziționarea unui domeniu prin Namecheap.

NameSilo – Cel mai bun pentru cumpărarea de domenii în vrac

Logo-ul companiei NameSiloLogo-ul companiei NameSilo

NameSilo este al doilea registrator de domenii cu cea mai rapidă creștere din lume. Un motiv important pentru acest lucru este modalitatea lor ușoară și accesibilă de a cumpăra domenii în vrac.

Cu doar câteva clicuri, veți putea căuta sute de nume de domenii disponibile și le veți putea achiziționa. De asemenea, veți obține o reducere uriașă pentru achizițiile de domenii în vrac.

Ecranul de pornire al NameSilo pentru înregistrarea domeniilorEcranul de pornire NameSilo pentru înregistrarea domeniului
Căutați domeniul dorit direct de pe ecranul principal al NameSilo.

În mod normal, domeniile .com de la NameSilo încep de la 13,95 dolari. Dar cele mai mici tarife sunt de 9,35 dolari pe domeniu pe an dacă achiziționați peste 5.000 de domenii.

Desigur, va trebui să cumpărați suficiente domenii pentru a popula un oraș mic. Dar dacă afacerea dvs. dorește să își asigure o serie de potențiale oportunități de branding sau să intre în afacerea de comercializare a domeniilor, aceasta este o modalitate rapidă și ieftină de a face acest lucru.

Există doar câteva vânzări suplimentare rapide, inclusiv un DNS Premium, un certificat SSL și găzduire.

Verificarea domeniului NameSilo cu opțiunea de a adăuga un DNS Premium.Verificarea domeniului NameSilo cu opțiunea de a adăuga un DNS Premium.
Adăugați un nivel de securitate la domeniul dvs. cu serviciul DNS Premium de la NameSilo.

Puteți începe să vă configurați domeniul de la checkout – legându-l de un serviciu terț (cum ar fi un constructor de site-uri web) și introducând servere de nume personalizate. Nu uitați să optați pentru protecția confidențialității WHOIS.

Oh, iar NameSilo oferă gratuit confidențialitatea domeniului (deși va trebui să optați pentru această opțiune selectând-o în coș).

Ne place, de asemenea, că NameSilo oferă asistență de clasă mondială 24/7/365. Deci, dacă aveți vreodată nevoie de asistență cu domeniul dvs., veți putea să-i contactați întotdeauna.

De asemenea, ei oferă securitate de nivel enterprise care include filtrare antispam avansată. Acestea sunt mici detalii, dar sunt plăcute și vă ajută să vă protejați domeniul.

Iată un alt aspect de luat în considerare. Dacă aveți domenii înregistrate în altă parte și le mutați la NameSilo, ei vă vor prelungi expirarea cu un an, inclus în prețul de transfer. Transferurile de domenii .com de la NameSilo încep de la 9,95 dolari.

Începeți astăzi cu NameSilo.

Cum să găsiți cel mai bun registrator de domenii

Găsirea registratorului de domenii potrivit pentru afacerea dumneavoastră poate fi dificilă. Folosirea listei noastre este un bun punct de plecare, dar vă vom ajuta să o reduceți și mai mult.

Mai jos sunt criteriile pe care le-am folosit la întocmirea acestei liste. Am evaluat fiecare produs în funcție de aceste criterii de referință pentru a vedea cum se comportă. Folosiți următoarele informații ca un cadru pentru a vă ghida decizia în funcție de nevoile dumneavoastră unice.

Protecție gratuită vs. plătită a domeniului

Atunci când vă înregistrați pentru un domeniu, trebuie să furnizați informații pentru WHOIS – o bază de date publică plină de informații despre utilizatorii care au cumpărat un nume de domeniu sau au creat o adresă IP.

Gândiți-vă la aceasta ca la o carte de telefon pentru internet. La fel ca o agendă telefonică, o puteți utiliza pentru a găsi informații personale (inclusiv numele, numărul de telefon, adresa de e-mail și adresa poștală) ale oricărei persoane cu un nume de domeniu.

Spammerii adoră directorul WHOIS. Acesta le oferă acces ușor la diferite persoane pe care pot încerca să le contacteze – precum și la informațiile de contact ale acestora.

Din fericire, puteți ține informațiile departe de mâinile lor cu ajutorul confidențialității și protecției domeniului.

Majoritatea registratorilor de domenii, cum ar fi Namecheap, includ protecția WHOIS în mod gratuit. Cei care nu o fac cer aproximativ 12 dolari pe an.

Acest lucru ar putea determina decizia finală cu privire la registratorul de domenii pe care îl veți alege. Veți dori cu siguranță să cercetați politica de confidențialitate WHOIS a registratorului de domenii și dacă va trebui sau nu să o achiziționați la checkout.

De asemenea, puteți utiliza informațiile despre afacerea dvs., deoarece acestea sunt deja disponibile în mod public. Dar, orice ați face, nu vă folosiți cu siguranță informațiile personale, cu excepția cazului în care doriți să primiți apeluri telefonice și e-mailuri spam după achiziționarea domeniului.

Gruparea domeniilor cu găzduire web

Este obișnuit ca registratorii de domenii să ofere servicii de găzduire web. De asemenea, furnizorii de servicii de găzduire web obișnuiesc să ofere înregistrarea de domenii.

Aceste pachete pot părea tentante, dar în majoritatea cazurilor ar trebui să păstrați fiecare serviciu separat. De ce? Separarea vă oferă mult mai multă flexibilitate dacă doriți să schimbați gazdele web și/sau registratorii de domenii în viitor. De asemenea, îmbunătățește calitatea serviciilor pe ambele.

Vă recomandăm să înregistrați un domeniu și să obțineți găzduire la aceeași companie doar dacă nu intenționați să cumpărați mai multe domenii în viitor. Companiile care oferă domenii și găzduire împreună vor lăuda posibilitatea de a economisi bani dacă le faceți pe amândouă împreună. Cu toate acestea, atunci când achiziționați un număr mare de domenii, adesea puteți primi o ofertă mai bună dacă faceți cumpărături și separați cele două servicii.

Dacă faceți ceva simplu, cum ar fi începerea unui blog sau a unui site web personal, utilizarea aceleiași companii atât pentru găzduire web, cât și pentru achiziționarea unui domeniu poate funcționa bine. Atunci când aveți în plan un site web simplu, puteți economisi niște bani dacă folosiți aceeași companie.

Dacă vă decideți să vă uniți registratorul de domenii și gazda web la un singur furnizor, ar trebui să folosiți Bluehost. Este cel mai bun serviciu atunci când vine vorba de furnizarea acestor două servicii la un nivel extrem de ridicat, oferind în același timp un preț foarte bun pentru amândouă.

Cel mai bun dintre toate, Bluehost vă oferă chiar și un domeniu gratuit pentru primul an atunci când vă înscrieți pentru găzduire web. Aceasta este o modalitate excelentă de a menține costurile scăzute atunci când sunteți la început.

Transferuri rapide și ușoare de domenii

Transferurile de domenii sunt un aspect foarte important pentru un bun registrator. Acest lucru este valabil mai ales dacă ați ales să vă grupați serviciile.

De ce? La un moment dat, probabil că veți transfera domeniul, mai ales dacă ați ales să îl asociați cu un serviciu de găzduire web.

În timp ce noi recomandăm pachetul cu Bluehost pentru începători, Bluehost nu este probabil ultimul loc în care va locui site-ul dvs. web dacă veți obține într-adevăr să vă luați în serios creșterea traficului și a prezenței pe web.

De asemenea, s-ar putea să ajungeți mai târziu să găsiți o ofertă mai bună la un alt registrator de domenii. Sau s-ar putea să nu vă potriviți cu actualul registrator de domenii.

Oricare ar fi motivul, veți dori să vă asigurați că alegeți un registrator de domenii cu o politică de transfer clară și directă. Nu ar trebui să vă coste o grămadă de bani și timp la telefon cu un reprezentant de asistență pentru clienți doar pentru a vă transfera domeniul la un nou registrator mai târziu.

Pe măsură ce faceți cercetări, vedeți ce este nevoie pentru a transfera un domeniu de pe platforma lor. Asigurați-vă că este explicat într-un limbaj clar și simplu. În caz contrar, s-ar putea să ajungeți să vă resimțiți alegerea pe parcurs.

Achiziționarea de domenii în masă

Acest lucru cu siguranță nu se va aplica majorității dintre voi – dar pentru cei cărora li se aplică, acesta va fi un aspect important.

Oferă registratorul de domenii pe care îl căutați posibilitatea de a face achiziții în bloc? Acesta poate fi un instrument important pentru multe afaceri, în special dacă construiți mai multe site-uri sau dacă doriți să intrați în jocul de parcare a domeniilor.

Platforme precum Namecheap, NameSilo și GoDaddy sunt opțiuni fantastice dacă doriți să achiziționați domenii în vrac. Acestea oferă chiar și promoții și reduceri excelente.

Dar asigurați-vă că găsiți un registrator de domenii cu o simplu și ușor de utilizat instrument de cumpărare în vrac. Asta înseamnă că este ușor de utilizat și nu impune niciun fel de vânzări suplimentare sau taxe ascunse.

Este mult prea ușor să te lași prins de un instrument strălucitor, doar pentru a afla mai târziu că ai cumpărat din greșeală o tonă de upsells de care nu aveai nevoie.

Procesul de reînnoire

Deși poate părea o chestiune de ultimă oră, este important să luați în considerare procesul de reînnoire atunci când înregistrați un domeniu. În caz contrar, ați putea risca să pierdeți drepturile asupra domeniului dumneavoastră.

Dacă se întâmplă acest lucru, este posibil să trebuiască să treceți prin etapele de recuperare a domeniului – ceea ce poate fi o durere serioasă. Cel mai rău scenariu este ca domeniul dvs. să expire, iar altcineva să îl achiziționeze. Atunci ați putea fi nevoit să vă răscumpărați propriul domeniu pentru o taxă mare.

Dar toate acestea pot fi evitate cu ușurință dacă configurați reînnoiri automate cu registratorul de domenii.

Pe lângă reînnoirea automată, puteți căuta un registrator care să ofere înregistrări pe termen lung, pentru cinci, zece sau chiar 20 de ani.

Unii furnizori oferă chiar și protecție împotriva expirării. Astfel, dacă cardul din dosar expiră sau dacă pur și simplu uitați să reînnoiți, puteți sta liniștit știind că domeniul dvs. va fi păstrat în siguranță.

Registratori precum Network Solutions oferă acest serviciu pentru o taxă suplimentară, dar vă protejează până la un an de la expirare. GoDaddy are o funcție similară care vă protejează timp de până la 90 de zile dacă metoda de facturare expiră, inclusă în pachetul său de înregistrare Ultimate.

Cei mai buni registratori de domenii: Întrebările dvs. de top au primit răspuns

Topul registratorilor de domenii în rezumat

Fie că achiziționați un domeniu nou pentru prima dată sau cumpărați domenii în vrac ca investiție, găsirea unui registrator de domenii de încredere vă va face viața mult mai ușoară.

GoDaddy și Bluehost sunt cele mai bune companii de înregistrare a domeniilor de pe piață în prezent. GoDaddy se remarcă prin procesul simplu de înregistrare și prin confidențialitatea și protecția domeniului incluse la fiecare achiziție. Bluehost oferă un domeniu gratuit odată cu găzduirea web – perfect pentru începătorii care doresc să combine ambele servicii de la același furnizor.

Sursa

Lasă un comentariu