Top 12 Cele mai bune servicii de fax online

Top 12 Cele mai bune servicii de fax online

Vrei să treci direct la răspuns? Ooma este cel mai bun serviciu de fax online pentru majoritatea oamenilor, deoarece este accesibil și ușor de utilizat. Obțineți o ofertă gratuită și începeți astăzi să trimiteți faxuri în siguranță cu Ooma.

Serviciile de fax online facilitează trimiterea sau primirea de faxuri de oriunde și recuperarea faxurilor vechi cu o simplă căutare. Nu există nici hardware voluminos, nici blocaje de hârtie sau configurări complexe.

În comparație cu faxurile tradiționale, serviciile de fax online sunt mai bune din toate punctele de vedere. Mai jos veți găsi cele mai bune servicii de fax online – multe dintre ele pot fi folosite chiar de astăzi, gratuit.

Primele 12 cele mai bune servicii de fax online

Veți afla mai multe despre prețurile, beneficiile, cazurile de utilizare și eventualele dezavantaje ale fiecărui serviciu de fax din lista noastră de mai jos.

Serviciile noastre preferate de servicii de fax online Servicii 2023:

 • Ooma – Cel mai bun pachet de servicii de fax și telefonie online
 • iFax – Cea mai bună soluție de fax pentru întreprinderi
 • eFax – Cel mai popular serviciu de fax online
 • MetroFax – Cea mai bună aplicație mobilă pentru trimiterea de faxuri online
 • Nextiva – Cel mai bun serviciu de fax online de sine stătător
 • Fax.Plus – Cel mai bun pentru birourile care trimit faxuri ocazional
 • RingCentral Fax – Cea mai bună soluție simplă de fax online
 • MyFax – Cel mai bun serviciu de fax online pentru uz personal
 • Dropbox Fax – Cel mai bun pentru echipele mici și integrarea stocării în cloud
 • FaxZero – Cel mai bun pentru a trimite prin fax câteva pagini
 • Sfax – Cel mai bun serviciu de fax online conform HIPAA
 • Biscom – Cele mai bune caracteristici de securitate
Cum să alegeți cel mai bun serviciu de fax online. Metodologia Quicksprout.com pentru evaluarea serviciilor de fax online.Cum să alegeți cel mai bun serviciu de fax online. Metodologia Quicksprout.com pentru evaluarea serviciilor de fax online.

Serviciile de fax online sunt de toate formele și dimensiunile. Unele sunt concepute pentru o persoană obișnuită care trimite ocazional un fax. Altele sunt soluții complete de birou pentru un volum mare de faxuri de afaceri.

Pe piață există, de asemenea, soluții care oferă garanții de securitate și un plus de confidențialitate pentru conformitate în industrii precum cea medicală, juridică și a serviciilor financiare.

Am restrâns mai jos cele mai bune 12 servicii de fax online.

Ooma – Cel mai bun pachet de servicii de fax și telefonie online

Logo-ul companiei Ooma.Logo-ul companiei Ooma.

Ooma este un furnizor de servicii de telefonie de afaceri care include faxul online ca parte a suitei de încredere Ooma Office.

Ooma Office este un sistem de telefonie de afaceri în cloud cu funcții de afaceri de top, cum ar fi un număr nelimitat de extensii, o recepționeră virtuală, redirecționarea apelurilor, conferințe, înregistrarea apelurilor, transcrierea mesageriei vocale și multe altele.

De asemenea, puteți obține acces la funcția lor Ooma Faxing. Este un serviciu complet online, așa că nu va trebui să mai plătiți sau să reparați niciodată un aparat de fax fizic.

În plus, Ooma Faxing este gratuit și este inclus în orice plan Ooma Office.

Pagina de pornire Ooma Faxing.Pagina de pornire Ooma Faxing.
Faxul online este inclus în fiecare plan Ooma Office.

Deși mulți oameni încă mai au nevoie de funcții de fax, nu multe sisteme de telefonie de afaceri mai includ această funcție.

Ooma Faxing suportă atât faxul de intrare, cât și cel de ieșire, iar administratorii pot adăuga funcția de fax virtual la orice extensie a unui utilizator din companie.

Pentru a accesa funcțiile de fax virtual, utilizatorii Ooma trebuie doar să treacă prin portalul lor de utilizator final pentru a trimite un fax în format PDF. Atunci când un fax este trimis la extensia lor telefonică, utilizatorii îl vor primi în căsuța lor de e-mail.

În portal, orice utilizator și toți administratorii își pot revizui înregistrările de fax virtual. Singurul dezavantaj este că nu se pot salva faxurile de ieșire, dar dacă le trimiteți dumneavoastră, puteți pur și simplu salva o copie înainte de a le trimite.

Ooma Office oferă trei niveluri de abonament:

 • Ooma Office: $19.95/lună per utilizator
 • Ooma Office Pro: $24.95/lună per utilizator
 • Ooma Office Pro Plus: $29.95/lună per utilizator

Ooma Faxing este inclus în toate planurile. Adăugarea funcției de fax virtual la extensia telefonică a oricărui utilizator este gratuită.

Deși Ooma Office are o aplicație mobilă excelentă, trimiterea de faxuri virtuale trebuie să se facă prin intermediul site-ului web, deoarece utilizatorii trebuie să acceseze portalul lor pentru a trimite un fax. Utilizatorii vor primi faxurile prin e-mail, deci le vor primi de oriunde.

Vizitați Ooma Office pentru a începe testarea gratuită.

iFax – Cea mai bună soluție de fax pentru întreprinderi

Logo-ul companiei iFax.Logo-ul companiei iFax.

iFax are cea mai bună securitate posibilă, respectă toate reglementările relevante, iar prețurile sunt foarte economice la scară largă. Este de încredere pentru peste 20.000 de companii și cinci milioane de utilizatori dintr-o gamă largă de industrii.

Atunci când aveți nevoie ca faxul să funcționeze în întreaga organizație și nu numai, iFax este o alegere excelentă. Spitalele, companiile de asigurări și alte întreprinderi care au responsabilitatea de a păstra confidențialitatea informațiilor despre clienți se pot baza pe iFax pentru a oferi o transmisie sigură de fiecare dată.

O mulțime de aplicații de fax conforme cu HIPAA par prea complicate, dar iFax oferă pachetul complet de fax într-o platformă elegantă și ușor de utilizat.

Captură de ecran de pe pagina de pornire iFaxCaptură de ecran a paginii de pornire iFax
iFax este o opțiune ideală pentru utilizatorii de mare volum din întreprinderi.

Angajații pot învăța rapid cum să utilizeze iFax. Clienții și clienții nu vor fi confuzi cu privire la ceea ce trimiteți.

iFax atinge toate notele înalte pe care le căutăm la o marcă care pretinde a fi un furnizor de fax online all-in-one. Unele dintre cele mai populare caracteristici includ:

 • Pagini de copertă personalizabile
 • Semnături electronice integrate
 • Notificări prin fax
 • Recunoașterea optică a caracterelor (OCR)
 • De la e-mail la fax
 • Fax de difuzare
 • Fax cu etichetă albă
 • Numere de fax gratuite
 • Suport 24/7/365

Există argumente solide pentru utilizarea iFax pentru întreprinderile mici – și cu siguranță funcționează – dar companiile care vor avea cele mai mari beneficii sunt cele care trebuie să automatizeze fluxurile de lucru cu faxul. Aici iFax iese cu adevărat în evidență.

API-ul de fax programabil este pe deplin conform cu HIPAA și GLBA, ceea ce înseamnă că dezvoltatorii vor putea conecta fluxurile de lucru fără a pune în pericol confidențialitatea.

Pagina de destinație iFax API care prezintă o mostră cu cod JSONPagina de destinație API iFax care prezintă o mostră cu cod JSON
Organizațiile de întreprinderi cu volume mari de activitate pot beneficia de puternicul API de fax al iFAX.

Integrați-vă CRM, EHR și alte programe cheie pentru a automatiza cererile repetitive de fax. iFax include o cheie de testare API care vă permite să vă implementați soluția într-un mediu de testare înainte de a o lansa.

Este doar o soluție de fax online foarte bine gândită, care funcționează așa cum ar trebui să funcționeze – iar acest lucru este valabil chiar și pentru companiile care se confruntă cu cele mai stricte reglementări privind confidențialitatea și pentru cele care au birouri în întreaga lume.

În ceea ce privește prețurile, există trei planuri iFax diferite din care puteți alege:

 • De bază – 9,99 dolari pe lună
 • Plus – 19,99 dolari pe lună
 • Pro – 29,99 dolari pe lună

După cum sugerează și numele, planul Basic este destul de simplu. Acesta acceptă până la 200 de faxuri pe lună, dar nu include un număr de fax dedicat. Planul Plus suportă 500 de faxuri lunare și include un număr de fax.

Adevăratele avantaje ale iFax vin la nivelul Pro. Pe lângă cele 1.000 de faxuri lunare incluse în planul dumneavoastră, aveți acces deblocat la cele mai avansate caracteristici și funcții ale iFax. Acestea includ instrumente de colaborare în echipă, foldere inteligente care se integrează cu Dropbox și Google Drive, capacități de adnotare și semnătură electronică, fax prin e-mail, o pagină de fax a companiei cu marca companiei și un API pentru dezvoltatori cu integrare Zapier.

Planul Pro vine, de asemenea, cu suport 24/7 prin telefon și chat live, pe care nu îl veți primi cu pachetele Basic sau Plus.

Recomandarea noastră pentru majoritatea este cu siguranță planul Professional. Este un preț foarte bun pentru volumul de fax inclus, caracteristicile și conformitatea. Acest plan este, de asemenea, singurul care vă permite să trimiteți faxuri online prin e-mail și vă permite să adăugați mai multe numere de fax la planul dumneavoastră (contra cost).

O caracteristică remarcabilă a iFax este posibilitatea de a face upgrade sau downgrade la planul dvs. în orice moment. Acest lucru vă asigură că nu veți plăti prea mult în lunile în care anticipați un volum mai mic de faxuri și vă ajută să evitați taxele de suprataxare.

Folosiți iFax pentru a implementa o soluție modernă de fax în cadrul organizației dvs. Dacă dumneavoastră, angajații sau clienții dumneavoastră nu sunteți mulțumiți de ceea ce folosiți acum, faceți astăzi o încercare gratuită de 7 zile a iFax Professional și primiți două luni gratuite atunci când vă înscrieți pentru facturarea anuală. Planurile sunt susținute de o garanție de 30 de zile de returnare a banilor.

eFax – Cel mai popular serviciu de fax online

Logo-ul companiei eFax.Logo-ul companiei eFax.

Cu peste 10 milioane de utilizatori din întreaga lume, eFax este liderul mondial în domeniul faxului online. Este simplu: trimiteți un fax online de oriunde, folosind smartphone-ul, computerul sau tableta dumneavoastră.

Nu aveți nevoie de un aparat de fax – este la fel de simplu ca și cum ați descărca o aplicație sau ați trimite un e-mail. Folosiți numărul dvs. existent sau alegeți propriul număr local, gratuit sau internațional. eFax vă permite să aveți până la 10 numere cu un singur cont

De asemenea, este simplu să începeți să utilizați eFax. Selectați un cod de zonă în funcție de locația dvs. sau alegeți un număr gratuit din SUA. Unul dintre principalele puncte forte ale eFax este capacitatea de a trimite faxuri internaționale, care nu este oferită de toate companiile de fax online.

Pagina de pornire eFaxPagina de pornire eFax
Utilizați eFax pentru a trimite și primi cu ușurință faxuri online de pe orice dispozitiv.

Dacă aveți deja un număr de fax pentru afacerea dvs., îl puteți converti în eFax. Merită menționat faptul că numerele de fax inedite și personalizate nu sunt disponibile cu eFax.

După cum am menționat anterior, faxul este utilizat în mod obișnuit pentru scenarii în care este necesară semnarea documentelor. eFax are o funcție integrată de semnătură electronică, care vă permite să semnați documente fără a fi nevoie să imprimați nimic.

eFax oferă stocare online nelimitată pentru a vă păstra în siguranță faxurile în dosar pe toată durata de viață a contului dvs. Este ușor să localizați documentele prin căutarea de cuvinte cheie.

Vorbind de securitate, eFax nu va livra conținutul faxului direct în căsuța dvs. de e-mail. În schimb, toate faxurile primite sunt criptate și găzduite în siguranță. Puteți descărca orice faxuri confidențiale de acolo fără să vă faceți griji.

Dacă folosiți servicii de stocare online în cloud precum Google Drive, Dropbox sau iCloud, eFax vă permite să preluați fișiere de acolo și să le trimiteți prin intermediul faxului virtual.

Dacă plătiți anual pentru planul eFax, economisiți 17% față de plata lunară.

eFax Plus – Începând de la 15,83 USD pe lună

 • Trimiteți 170 de pagini pe lună
 • Primiți 170 de pagini pe lună

eFax Pro – Începând de la $20.83 pe lună

 • Trimiteți 275 de pagini pe lună
 • Primiți 275 de pagini pe lună
 • Minim cinci utilizatori

eFax Protect – Începând de la $41.49 pe lună

 • Trimiteți 100 de pagini și primiți 200 de pagini pe lună
 • Conform HIPAA și BAA inclus
 • Minim cinci utilizatori

De asemenea, oferă soluții eFax Corporate cu prețuri personalizate în funcție de volum. Primiți alte câteva beneficii la nivelul Corporate, inclusiv un API fax pentru integrări ușoare și un portal de administrare. Va trebui să solicitați o ofertă de la echipa lor de vânzări prin telefon.

Este interesant faptul că cel mai scump plan oferă cel mai mic volum lunar inclus în abonament. Dar cu eFax Protect, plătiți pentru caracteristicile de securitate HIPAA și BAA. Așadar, acest lucru este necesar doar pentru organizațiile din domeniul sănătății și pentru companiile care trebuie să respecte reglementările Business Associate Agreement.

Prețurile eFax sunt de fapt peste medie, cel puțin în comparație cu concurența. Nu mai există nici o perioadă de încercare gratuită, deoarece trebuie să furnizați un card de credit în momentul înscrierii. Nu există o politică de rambursare.

Pentru o privire mai atentă la aceste prețuri în comparație cu alte soluții de fax online de top, avem o defalcare completă a eFax și Dropbox Fax comparate unul lângă altul.

Dacă depășiți numărul lunar de pagini alocat pentru nivelul dvs. de preț, veți fi taxat suplimentar cu 0,10 USD pe pagină pentru numerele din Statele Unite și Canada. Este posibil să plătiți chiar mai mult pe pagină suplimentară pentru numerele de telefon internaționale.

În general, eFax este simplu, direct și popular. Ne place foarte mult și aplicația mobilă. Are un design modern și este extrem de ușor de utilizat. Cel mai important, eFax livrează faxuri de înaltă calitate, exact așa cum promite.

Cu toate acestea, eFax este puțin cam slab în ceea ce privește valoarea generală pe care o oferă. Dacă sunteți un utilizator de volum mare, există opțiuni mai accesibile pe lista noastră.

Dacă trimiteți doar un număr limitat de faxuri și dacă simplitatea este principala dvs. preocupare, atunci eFax este un concurent puternic. Încercați eFax astăzi pentru a vedea dacă este potrivit pentru dumneavoastră și pentru nevoile dumneavoastră.

MetroFax – Cea mai bună aplicație mobilă pentru trimiterea de faxuri online

Logo-ul companiei MetroFax.Logo-ul companiei MetroFax.

MetroFax oferă servicii de fax online la un preț excelent. Cu planuri care încep de la 9,96 dolari pe lună, este o opțiune de top pentru proprietarii de afaceri mici și pentru uz personal.

Aplicația MetroFax este cu siguranță una dintre cele mai bune opțiuni de fax mobil existente. Nu sunt multe lucruri pe care nu le veți putea face direct de pe telefon și funcționează bine pe Android sau iOS.

Trebuie doar să vă creați un cont sau să descărcați aplicația dacă doriți să trimiteți un fax în deplasare.

Pagina de pornire MetroFax.Pagina de pornire MetroFax.
MetroFax este o opțiune de top pentru utilizatorii care intenționează să trimită și să primească faxuri de pe telefoanele lor inteligente.

Nu există costuri de instalare, nu există taxe ascunse și fiecare plan MetroFax vine cu același set de caracteristici:

 • Aplicație fax mobilă
 • Număr local și gratuit dedicat
 • Posibilitatea de a vă transfera numărul de fax actual
 • Trimiteți un fax la mai mulți destinatari în același timp
 • Fără taxe interurbane
 • Fără contracte pe termen lung
 • Reîncercări automate și confirmări instantanee

Interfața web este un pic depășită, dar este bună. Puteți trimite, primi și stoca faxurile pe viață în contul dvs. de cloud.

Nu va trebui să semnați un contract cu MetroFax și puteți anula serviciul în orice moment, fără penalități. Accesați toate faxurile dvs. de pe portalul online sau de pe telefonul mobil.

Captură de ecran a paginii de destinație a faxului prin internet MetroFax, care arată o femeie cu ochelari care își folosește smartphone-ul pentru a trimite un faxCaptură de ecran a paginii de destinație a faxului prin internet MetroFax care arată o femeie cu ochelari care folosește un smartphone pentru a trimite un fax.
Tot ce aveți nevoie este un cont de e-mail și o conexiune la internet pentru a trimite și primi faxuri cu MetroFax.

MetroFax are trei planuri din care puteți alege. Fiecare plan vine cu aceleași caracteristici excelente, așa că vă concentrați doar pe limitele de pagini.

 • Esențial: începând de la 9,96 dolari pe lună pentru până la 550 de pagini
 • Cea mai bună valoare: începând de la 12,46 $ pe lună pentru până la 1.050 de pagini
 • Profesional: începând de la 31,63 $ pe lună pentru până la 3.000 de pagini

Aceste prețuri reflectă costul cu un abonament anual. Este puțin mai mare pentru achiziționarea de planuri lunare. De exemplu, plata pentru Essential lună de lună costă 11,95 dolari.

Este o platformă fără complicații care menține costurile de fax la un nivel scăzut, dar MetroFax nu a făcut economii acolo unde contează. Trimite o gamă largă de tipuri de fișiere, inclusiv mai multe tipuri de documente, foi de calcul și formate de imagine.

În general, MetroFax este o alegere solidă pentru toate nevoile dvs. de fax online. Ne-am dori ca versiunea web să fie puțin mai ușor de utilizat, dar rămâneți la aplicația mobilă și veți fi bine. Încearcă MetroFax gratuit pentru a vedea dacă este cel mai bun serviciu de fax pentru nevoile tale de fax.

Nextiva – Cel mai bun serviciu de fax online independent

Logo-ul companiei Nextiva.Logo-ul companiei Nextiva.

Nextiva este un nume bine cunoscut în domeniul comunicațiilor de afaceri, dar, spre deosebire de alți jucători mari, Nextiva nu vă obligă să cumpărați telefoane sau videoconferințe doar pentru a rezolva problema faxului pentru afacerea dumneavoastră.

Pentru mai puțin de 10 dolari, puteți utiliza Nextiva vFax pentru până la 500 de pagini pe lună.

Aceasta este o soluție modernă care funcționează de pe orice dispozitiv. Fiecare fax este securizat cu criptare SSL pe 256 de biți și puteți urmări toate faxurile prin intermediul unui portal web sau puteți primi faxurile primite direct în căsuța de e-mail ca PDF-uri.

Puteți trimite faxuri prin intermediul portalului online, prin e-mail sau prin intermediul unei tablete sau al unui dispozitiv mobil.

Pagina vFax multi-platformă.Pagina vFax multi-platformă.
Puteți utiliza serviciile de fax de la Nextiva fără a fi nevoie să achiziționați o suită completă de comunicații.

În prezent, Nextiva nu acceptă faxuri internaționale, iar portalul web ar putea fi mai intuitiv. Cu toate acestea, majoritatea întreprinderilor vor aprecia ușurința cu care se pot gestiona faxurile. Stocarea, partajarea, recuperarea, controlul accesului – este foarte simplu.

Aceasta este o mare oportunitate de a rezolva problema faxului pentru afacerea dumneavoastră. Beneficiați de rețeaua de clasă mondială a Nextiva, dar nu trebuie să achiziționați toate serviciile lor doar pentru a obține capabilități de fax.

Nextiva oferă trei planuri vFax:

 • Esențial: 7,95 $ pe lună, facturat anual pentru 500 de pagini
 • Profesional: 13,95 $ pe lună, facturat anual pentru 1000 de pagini
 • Conform HIPAA: Discutați cu Nextiva

Tarifele de mai sus reflectă prețurile anuale, care sunt cu 20% mai ieftine decât cele lunare. Chiar dacă nu doriți să încheiați un contract anual, tot veți obține un serviciu de fax de înaltă calitate pentru mai puțin de 10 dolari.

Dacă aveți nevoie de fax pentru afacerea dvs., aceasta este o soluție all-in-one foarte accesibilă. Unele dintre serviciile de fax online mai ușoare nu au flexibilitatea Nextiva, care poate funcționa pe orice combinație de dispozitive și sisteme de operare.

Alternativ, puteți obține fax pe internet nelimitat inclus într-un plan complet de comunicații de afaceri. Deși acest lucru nu este necesar dacă sunteți doar în căutarea unui serviciu de fax online de bază, este o valoare incredibilă dacă îl comparați cu planurile care oferă doar fax.

În plus față de faxul nelimitat, aceste planuri includ apeluri VoIP nelimitate, apeluri video nelimitate, mesagerie vocală, numere gratuite, chat în echipă și multe altele. Cu tarife începând de la doar 18,95 dolari, este cu doar 5 dolari mai mult decât planul vFax. Dacă vi se pare că este potrivit pentru dumneavoastră, avem o recenzie completă a Nextiva care acoperă aceste servicii în detaliu.

Deci, fie că sunteți în căutarea unui fax de bază sau a unei suite complete de comunicare de afaceri, Nextiva vă acoperă.

Configurați un fax online sigur și fără stres pentru afacerea dvs. cu Nextiva astăzi.

Mai multe servicii de fax online excelente

Fax.Plus – Cel mai bun pentru birourile care trimit faxuri ocazional

Logo-ul companiei Fax.Plus.Logo-ul companiei Fax.Plus.

Fax.Plus este un serviciu de fax online prietenos cu bugetul, care funcționează foarte bine pentru companiile care trimit o cantitate previzibilă de faxuri în fiecare lună.

Oferă un plan simplu și gratuit, precum și tarife anuale începând de la 6,99 dolari pe lună.

Clienții beneficiază de o interfață ușor de utilizat și de o aplicație mobilă excelentă. Acesta este cu siguranță un bonus, deoarece atât de multe servicii de pe lista noastră par să exceleze doar la unul sau la celălalt.

Veți putea menține costurile la un nivel scăzut, indiferent de numărul de persoane care trebuie să trimită un fax. Stabiliți cote pentru câte pagini pe lună primește fiecare utilizator sau puneți o ierarhie pentru a vă asigura că totul este pregătit pentru un audit.

Fax.Plus serviciu de fax online multi-platformă.Fax.Plus, serviciul de fax online cross-platform.
Pentru necesitățile personale de trimitere de faxuri puțin frecvente, Fax.Plus este ușor de utilizat de pe orice dispozitiv.

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de fax online ieftin, Fax.Plus oferă destul de multe caracteristici și beneficii suplimentare la fiecare nivel de plan. Să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce primiți cu fiecare plan.

Gratuit – $0

 • 10 pagini în total
 • $0.20 per pagină suplimentară
 • Trimiteți numai faxuri
 • Raport avansat de confirmare
 • Autentificare cu doi factori

De bază – 8,99 $ pe lună (6,99 $ cu un plan anual)

 • 200 de pagini
 • 0,10 $ per pagină suplimentară
 • Număr de fax dedicat
 • Trimiteți și primiți faxuri

Premium – 17,99 $ pe lună (13,99 $ cu planul anual)

 • 500 de pagini
 • 0,07 $ per pagină suplimentară
 • Toate caracteristicile de bază

Business – $34.99 pe lună ($27.99 cu planul anual)

 • 1.000 de pagini
 • 0,05 $ per pagină suplimentară
 • Mai multe numere de fax
 • 5 membri ai echipei
 • Integrare Slack

Enterprise – 99,99 $ pe lună (79,99 $ cu un plan anual)

 • 4.000 de pagini
 • 0,03 $ per pagină suplimentară
 • Toate caracteristicile Business
 • Număr nelimitat de membri ai echipei
 • Integrare Zapier
 • Fax.Plus API
 • Suport prioritar
 • Controale de securitate avansate

Opțiunile sunt cel puțin flexibile și extinse. Dar, în general, am opta pentru planurile Basic sau Premium pentru un buget mai accesibil.

Planul Business este și el bun din punct de vedere al prețului, dar sunteți limitat la doar 1.000 de pagini pe lună, ceea ce nu se va potrivi cu utilizatorii cu volume mari de lucru.

De asemenea, puteți adăuga un număr de fax de vanitate la planul dvs. pentru 19,99 dolari, iar liniile suplimentare încep de la doar 4,99 dolari.

Înscrierea la Fax.Plus este gratuită. Nu există o limită de timp pentru durata planului gratuit. Veți începe să plătiți pe pagină doar atunci când depășiți limita de 10 pagini.

RingCentral Fax – Cea mai bună soluție simplă de fax online

Logo-ul companiei RingCentral.Logo-ul companiei RingCentral.

RingCentral Fax este o soluție excelentă pentru aproape orice afacere care dorește să rezolve problema faxului online pentru afacerea lor.

Dacă faxul este o parte mică, dar importantă a afacerii dumneavoastră, RingCentral oferă o soluție simplă de fax online care funcționează pe toate dispozitivele dumneavoastră și se integrează cu furnizorii populari de stocare în cloud.

Pentru cei pentru care faxul este esențial în activitatea de zi cu zi, RingCentral oferă o suită completă de servicii de comunicare de afaceri. Veți putea să legați faxul de alte procese și să automatizați o tonă de muncă aglomerată.

Ne place RingCentral Fax pentru că are o interfață modernă, oferă programarea faxurilor și acceptă atașamente pentru fișiere mari. Un alt beneficiu al acestui furnizor este că nu veți fi taxat pentru un număr de fax gratuit.

Pagina de pornire a RingCentral fax cu versiune de încercare gratuită. Pagina de pornire RingCentral fax cu încercare gratuită.
Începeți imediat să trimiteți faxuri online cu versiunea de încercare gratuită a RingCentral fax.

Să începi să folosești RingCentral este simplu. Trebuie doar să vă alegeți numărul și să vă conectați online sau prin intermediul aplicației mobile. Apoi puteți începe să trimiteți și să primiți faxuri de pe orice dispozitiv.

Veți avea opțiunea de a trimite faxuri online către grupuri, de a primi notificări pentru toate activitățile de fax și de a bloca orice faxuri primite fără identificarea apelantului.

RingCentral Fax păstrează un jurnal de fișiere online cu toate faxurile trimise și primite, astfel încât este ușor să vă întoarceți pentru a le accesa ca referință.

În timp ce RingCentral strălucește cu siguranță pentru simplitatea sa, funcționează foarte bine și pentru un caz de utilizare destul de specific. Pentru organizațiile care utilizează Microsoft Teams, puteți încorpora capacitățile de fax online ale RingCentral în aplicația Teams.

Deoarece MS Teams nu vine cu capabilități de fax online, acest lucru merită cu siguranță luat în considerare. În plus, echipa dvs. nu va trebui să treacă de la o aplicație la alta – RingCentral poate fi încorporat complet în experiența Microsoft Teams.

Iată planul și defalcarea prețurilor pentru RingCentral Fax:

Fax 3000 – începând de la 22,99 dolari pe lună

 • 3.000 de pagini
 • Aplicație mobilă cu posibilități de a trimite faxuri din mers
 • Asistență telefonică și online

RingCentral Advanced – începând de la 25 $ pe lună

 • Fax, telefon, video și SMS nelimitat
 • Funcții avansate de administrare
 • Suport telefonic și online

RingCentral este destul de simplu: dacă doriți doar fax online, vă puteți înscrie la Fax 3000. Dacă aveți nevoie de o soluție de comunicații de afaceri mai robustă, RingCentral Advanced vă poate configura imediat biroul.

Cu siguranță puteți obține servicii de fax independente mai ieftine decât Fax 3000, dar prețul pe pagină nu este probabil la fel de bun. De asemenea, veți avea parte de o experiență mai bună a aplicației mobile decât majoritatea soluțiilor de fax cu buget redus, dacă acestea oferă una.

Recomandăm cu tărie RingCentral Advanced pentru marea majoritate a persoanelor care iau în considerare RingCentral. Chiar dacă nu credeți că veți depăși limita de 3.000 de faxuri lunare din planul Fax 3000, veți obține mult mai multă valoare cu RingCentral Advanced pentru doar 2,01 dolari în plus pe lună.

RingCentral ocupă, de asemenea, un loc fruntaș în lista noastră cu cele mai bune servicii de telefonie VoIP, așa că obțineți o ofertă incredibilă prin combinarea faxului și a telefonului de la un furnizor de o asemenea calitate.

Pentru persoanele care doresc fax online nelimitat, RingCentral ar trebui să se afle pe lista scurtă, și vă poate economisi o mulțime de bani în comparație cu obținerea faxului și a telefonului separat.

Încercați RingCentral Fax gratuit timp de șapte zile.

MyFax – Cel mai bun serviciu de fax online pentru uz personal

Logo-ul companiei MyFax.Logo-ul companiei MyFax.

MyFax este o altă opțiune excelentă dacă intenționați să trimiteți faxuri de pe dispozitivele mobile. Dar ceea ce se remarcă în general la acest serviciu de fax online este simplitatea sa.

Procesul de configurare este incredibil de ușor. MyFax este un serviciu de fax prin e-mail. Puteți trimite mesaje destinatarilor cu aparate de fax tradiționale, precum și celor cu un serviciu de fax online.

Pagina de pornire MyFaxPagina de pornire MyFax
Pentru birourile de acasă sau pentru uz personal, MyFax este o modalitate simplă de a trimite și primi faxuri fără a avea un aparat de fax.

Cu toate că MyFax este simplu, nu este suficient de sigur în ceea ce privește securitatea. De asemenea, nu are o opțiune pentru semnături digitale.

Recomandăm MyFax pentru uz personal și nu pentru tot ceea ce este legat de afaceri sau pentru a trimite prin fax informații sensibile.

Planurile și prețurile sunt următoarele:

Utilizator Home Office – 10 dolari pe lună

 • Trimiteți 100 de pagini
 • Primiți 200 de pagini

Utilizator Small Business – $20.83 pe lună

 • Trimiteți 300 de pagini
 • Primiți 300 de pagini

Power User – $37.50 pe lună

 • Trimiteți 600 de pagini
 • Primiți 600 de pagini

Toate tarifele de mai sus se bazează pe un abonament anual, care este cu 17% mai ieftin decât prețul lunar. Fiecare pagină suplimentară costă 0,10 USD atunci când depășiți limitele pentru toate planurile.

Un sfat pro demn de luat în seamă pentru MyFax este că oricine poate obține gratuit coperți și modele de fax – chiar și fără abonament sau cont MyFax.

Coperte și șabloane MyFax gratuite, cu opțiunea de navigare după categorieMyFax - foi de gardă și șabloane gratuite, cu posibilitatea de a naviga după categorie
Puteți descărca coperți de fax gratuite de pe MyFax în câteva secunde, fără a vă crea un cont.

Nici măcar nu vă vor cere să vă furnizați adresa de e-mail și veți avea acces la peste 100 de modele de coperte. Acest lucru ajută cu adevărat la adăugarea de profesionalism oricărui fax, indiferent de modul în care îl trimiteți.

Pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună foaie de copertă de fax pentru nevoile dumneavoastră, puteți restrânge căutarea selectând din peste o duzină de categorii, cum ar fi CV, urgent, educație, juridic, afaceri, medical și altele.

Din nou, recomandăm cu adevărat MyFax doar pentru uz personal. Chiar și planul Small Business și planul Power User sunt destul de limitate în ceea ce privește numărul de faxuri pe care le puteți trimite pe lună.

În scop comparativ, puteți trimite și primi un total de 3.000 de pagini de la MetroFax pentru mai puțin decât costul planului MyFax Power User. Așadar, dacă sunteți un utilizator de fax cu un volum mare de faxuri, puteți obține o valoare mai bună în altă parte.

O versiune de încercare gratuită a MyFax este disponibilă numai pentru planul Home Office. Merită să o încercați timp de o lună pentru a vedea dacă vă place platforma. Consultați recenzia noastră aprofundată despre MyFax pentru mai multe detalii și informații.

Dropbox Fax (fostul HelloFax) – Cel mai bun pentru echipe mici și integrare cu stocarea în cloud

Logo-ul Dropbox Fax. Logo-ul Dropbox Fax.

Dropbox Fax (fostul HelloFax) oferă un serviciu de fax excelent, cu o interfață ușoară și intuitivă.

Dropbox Fax se distinge de concurență prin funcțiile de stocare în cloud încorporate și opțiunile de echipă, ceea ce este excelent pentru proprietarii de afaceri mici.

Funcționează cu Google Drive, Dropbox, OneDrive, Box și Evernote pentru a oferi acces transparent la fișierele dumneavoastră, indiferent unde se află acestea. Interfața nu ar putea fi mai ușor de navigat.

Pagina de pornire Dropbox FaxPagina de pornire Dropbox Fax
Dropbox Fax este o modalitate simplă și intuitivă de a trimite, primi, edita și semna faxuri online.

Un alt motiv pentru care iubim Dropbox Fax este editorul său integrat. Acesta vă permite să vă ocupați extrem de ușor de orice atașament. Chiar și planul gratuit vă permite să editați și să semnați faxuri cu capacități de semnătură electronică încorporate.

De asemenea, puteți utiliza Dropbox Fax pentru a trimite faxuri internaționale online.

Iată o prezentare generală a planurilor și a prețurilor pentru Dropbox Fax.

 • Gratuit – $0 (pentru cinci pagini)
 • Ministerul de Interne – 9,99 dolari pe lună (pentru 300 de pagini)
 • Profesional – 19,99 dolari pe lună (pentru 500 de pagini)
 • Întreprinderi mici – 39,99 dolari pe lună (pentru 1.000 de pagini)

Planul de trimitere gratuită este extrem de limitat. Este destinat doar celor care au nevoie să trimită un fax unic care are mai puțin de cinci pagini.

Dacă doriți să vă portezi numărul de fax existent, veți avea nevoie de un plan Professional sau Small Business. Toate planurile plătite vin cu o perioadă de probă gratuită de 30 de zile și cu tarife reduse pentru contractele anuale.

Planul Home Office vine cu cinci utilizatori incluși. Acesta sare la zece utilizatori și 20 de utilizatori atunci când ajungeți la Professional și, respectiv, Small Business.

În timp ce Dropbox Fax este grozav, acesta are un obstacol semnificativ care este greu de trecut cu vederea. Nu există o aplicație mobilă dedicată, ceea ce este un pic dezamăgitor. Dar dacă puteți trece peste asta, Dropbox Fax este încă o opțiune excelentă de luat în considerare.

FaxZero – Cel mai bun pentru trimiterea prin fax a câtorva pagini

Logo-ul companiei FaxZero. Logo-ul companiei FaxZero.

După cum sugerează și numele, FaxZero nu vă costă nimic. Este adevărat – FaxZero este gratuit pentru un număr mic de pagini în fiecare zi.

Mai mult de 25,7 milioane de faxuri au fost trimise folosind această platformă.

Utilizarea FaxZero este simplă. Trebuie doar să navigați pe site și să completați formularul de fax. Nici măcar nu este nevoie să vă creați un cont. Pur și simplu introduceți numele dumneavoastră, compania (opțional), adresa de e-mail și numărul de telefon. Apoi introduceți numele și numărul de fax al destinatarului.

Pagina de destinație FaxZeroPagina de destinație FaxZero
FaxZero este o alegere excelentă pentru necesitățile de fax unice.

După ce ați completat aceste informații, puteți trimite până la trei pagini atașând un fișier. Pagina de gardă nu se ia în considerare în această limită.

Puteți trimite până la cinci faxuri gratuite pe zi, pentru un total de 15 pagini gratuite pe zi. Este destul de bine, având în vedere că nu trebuie să plătiți nimic.

Un dezavantaj al FaxZero este că nu puteți primi niciun fax. Dar este alegerea perfectă pentru un utilizator ocazional care trebuie doar să trimită un fax rapid.

Un alt dezavantaj este că site-ul este plin de reclame, ceea ce poate fi un pic enervant. Acest lucru nu este o problemă și este greu să te plângi atunci când nu ești taxat pentru un serviciu (evident, trebuie să genereze venituri). Dar este cu siguranță ceva ce am observat atunci când am comparat interfața și experiența generală cu alternativele de pe piață.

FaxZero oferă, de asemenea, un plan „Fax aproape gratuit”, care costă 2,09 dolari pe fax. Acesta vă permite să trimiteți până la 25 de pagini și elimină marca FaxZero de pe pagina de gardă.

Probabil că nu am lua în considerare planul cu plată decât dacă ar fi vorba doar de un eveniment unic. Există alte planuri accesibile care oferă o valoare și beneficii mult mai bune cu opțiuni de planuri lunare.

Concluzia este simplă. Dacă nu aveți un aparat de fax și doriți să trimiteți un fax scurt gratuit online, FaxZero va fi cea mai bună opțiune. În afară de asta, este extrem de limitată.

Sfax – Cel mai bun serviciu de fax online conform HIPAA

Logo-ul companiei Sfax. Logo-ul companiei Sfax.

„S” din Sfax înseamnă sigur – ceea ce este perfect pentru o opțiune de fax online adaptată companiilor din domeniul sănătății.

Ori de câte ori dosarele medicale sunt trimise prin orice mijloc, confidențialitatea și securitatea sunt principalele preocupări. Sfax este un serviciu de fax conform HIPAA, care permite oamenilor să trimită, să primească, să gestioneze, să adnoteze și să semneze digital documente medicale și de altă natură, fără a avea nevoie de un aparat de fax sau de o imprimantă.

Pagina de destinație SfaxSfax landing page
Organizațiile din domeniul sănătății se pot baza pe Sfax pentru a păstra dosarele pacienților în siguranță cu ajutorul faxurilor conforme cu Hippa.

În plus față de securitatea sporită, Sfax poate îmbunătăți, de asemenea, procesul fluxului de lucru în domeniul sănătății, deoarece imprimarea și semnarea manuală a documentelor nu reprezintă o utilizare eficientă a timpului.

Sfax face posibilă trimiterea și primirea de oriunde a documentelor medicale esențiale de către personalul dvs. de la distanță sau de către orice persoană care călătorește.

Deoarece Sfax este conceput pentru industria medicală, oferă opțiuni flexibile pentru un control total. Vă puteți gestiona utilizatorii pentru a seta accesul, permisiunile și opțiunile de securitate pentru fiecare persoană.

De asemenea, este ușor pentru grupuri și echipe să colaboreze, să vizualizeze, să gestioneze și să exporte documente.

Puteți utiliza Sfax cu mai multe locații, mai multe numere și mai multe suborganizații, toate pe același plan. Nu aveți nevoie de un cont separat pentru fiecare locație și nici numărul de utilizatori pentru fiecare cont nu va fi restricționat.

Să aruncăm o privire la planurile și opțiunile de preț pentru Sfax:

Standard – 29 $ pe lună

 • 350 de pagini pe lună
 • Utilizatori nelimitați

Plus – $49 pe lună

 • 700 de pagini pe lună
 • Utilizatori nelimitați

Contender – $99 pe lună

 • 1.500 de pagini pe lună
 • Utilizatori nelimitat

Sfax are, de asemenea, planuri Enterprise personalizate pentru utilizatorii cu volume mari de lucru care au nevoie de peste 2.500 de pagini pe lună. Veți fi taxat cu 0,10 dolari pe pagină pentru fiecare pagină care depășește limita lunară.

După cum puteți vedea, Sfax este costisitor. Dar merită pentru cabinetele medicale sau pentru orice companie din domeniul sănătății. Deocamdată, Sfax acceptă doar faxurile trimise în SUA și Canada.

Pentru a testa serviciul, Sfax oferă o perioadă de încercare gratuită de 14 zile. De asemenea, puteți obține o lună gratuită dacă vă înscrieți pentru facturarea anuală.

Biscom – Cele mai bune caracteristici de securitate

Logo-ul companiei Biscom.Logo-ul companiei Biscom.

Biscom are, de fapt, trei soluții de fax diferite, inclusiv fax în cloud, fax la sediu și fax hibrid.

Pentru faxul online, recomandăm Biscom Cloud Fax, care este una dintre cele mai bune opțiuni de e-mail-to-fax de pe piață în prezent. Este o soluție simplă, concepută pentru a economisi bani la scară largă pentru companii.

Pagina de destinație Biscom Cloud Fax. Pagina de destinație Biscom Cloud Fax.
Biscom utilizează standarde de securitate solide pentru a se asigura că faxurile sunt sigure și securizate.

La fel ca toate serviciile de fax ale Biscom, faxul în cloud este o soluție de nivel enterprise.

Este conformă cu HIPAA, FERPA și SOX. Administratorii au, de asemenea, posibilitatea de a gestiona toate rolurile, accesul și permisiunile utilizatorilor. Toate acestea contribuie la adăugarea unui nivel și mai ridicat de securitate pentru faxurile pe care compania dumneavoastră le trimite și le primește.

Biscom criptează faxurile cu un algoritm AES pe 256 de biți certificat FIPS 140-2. Din nou, toate acestea sunt concepute pentru a păstra informațiile în siguranță.

Fiind o soluție de nivel de întreprindere, puteți utiliza, de asemenea, API-ul Biscom pentru a integra soluția de fax online cu alte aplicații și fluxuri de lucru.

Solicitați o demonstrație pentru a afla mai multe despre Biscom și opțiunile de preț.

Cum să găsiți cel mai bun serviciu de fax online pentru dumneavoastră

Anumiți factori trebuie luați în considerare atunci când evaluați diferite soluții de fax online. Pentru a vă simplifica căutarea, puteți utiliza aceleași criterii pe care le-am folosit și noi în timp ce am restrâns lista celor mai bune opțiuni de pe piață.

Arhive de documente

Cele mai bune soluții de fax online vă permit să accesați în orice moment atât faxurile trimise, cât și cele primite. Deși unii furnizori păstrează arhivele doar pentru un an.

Este important să cunoașteți limitele arhivei înainte de a vă înscrie. În caz contrar, ați putea pierde accesul la documente importante sau ați putea uita să vă faceți un buget pentru o stocare suplimentară în cazul în care arhiva dvs. se epuizează.

De asemenea, doriți să găsiți un instrument care vă permite să vă organizați cu ușurință. Serviciul dvs. de fax vă permite să adăugați etichete la fișiere? Fișierele sunt stocate automat? Sau trebuie să vă amintiți să salvați fișierele de fiecare dată când trimiteți un fax?

Integrarea stocării în cloud

Integrările de stocare în cloud vă permit să păstrați documentele pentru totdeauna, chiar dacă soluția de fax online în sine are limitări de arhivare. Dacă credeți că veți dori să accesați documente vechi în anii următori, luați în considerare utilizarea unui instrument care se integrează perfect cu Google Drive, Dropbox sau cu sistemul dvs. preferat de stocare în cloud.

Un alt beneficiu al integrării de stocare în cloud este capacitatea de a trimite faxuri de pe aceste platforme. Acest lucru este mult mai ușor decât alternativa de a scana, încărca și atașa documente.

Multe dintre recomandările noastre pentru servicii de fax online au integrare cu furnizorii populari de stocare în cloud și nu este un accident. De exemplu, eFax oferă integrări pre-configurate cu Drive, Dropbox, iCloud și alte soluții de stocare în cloud de top.

Dacă puteți găsi un serviciu de fax online care se integrează cu platforma de stocare în cloud pe care o utilizați deja – grozav. Vă va economisi timp și bani și vă va face mult mai ușor să rămâneți organizat.

Accesul pe mai multe platforme

Unul dintre principalele avantaje ale utilizării unui serviciu de fax online este posibilitatea de a utiliza aparate de fax fizice. Acest lucru înseamnă că ar trebui să puteți trimite și primi faxuri de oriunde și de pe orice dispozitiv.

Cele mai bune instrumente sunt compatibile atât cu smartphone-urile iOS și Android, cât și cu tabletele și computerele.

În timp ce majoritatea companiilor de fax online oferă o aplicație mobilă, nu este întotdeauna cazul. De asemenea, merită menționat faptul că unele aplicații mobile sunt mai bune decât altele. De asemenea, veți descoperi că unele opțiuni au o aplicație mobilă excelentă, dar o interfață web învechită.

Luați decizia în funcție de platforma pe care intenționați să o utilizați cel mai mult pentru fax. Cele mai bune servicii de fax online funcționează pe mai multe platforme diferite, ceea ce ușurează munca angajaților. Dacă aceștia sunt departe de birou, vor putea în continuare să trimită și să primească acel fax important?

Limitele paginilor

Niciunul dintre serviciile de fax online de pe lista noastră nu are capacitatea de a trimite sau primi un număr nelimitat de faxuri. Fiecare platformă și fiecare plan vine cu limite pe o bază lunară.

Dacă depășiți aceste limite, veți fi lovit de o taxă de depășire per pagină. Veți dori să găsiți un plan care să vă satisfacă nevoile fără a depăși aceste restricții lunare.

Dacă trimiteți faxuri în volum mare, planurile cu limită de pagini nelimitate sunt cu siguranță soluția cea mai bună. Birourile care trimit mai puține faxuri pot beneficia, probabil, de cumpărături pentru a găsi un plan cu limite acceptabile la un preț avantajos.

Cu Nextiva, de exemplu, puteți trimite până la 500 de pagini pe lună cu planul lor de fax online de bază. Costă mai puțin de 8 dolari pe lună, așa că nu ar trebui să plătiți prea mult decât dacă trimiteți faxuri în fiecare zi.

Cele mai bune servicii de fax online: Întrebările dvs. de top au primit răspuns

Cele mai bune servicii de fax online în rezumat

Trimiterea de faxuri este departe de a fi învechită. În schimb, mijlocul de transmisie telefonică a evoluat pentru a satisface cerințele locului de muncă modern. Serviciile de fax online oferă o alternativă practică și convenabilă la vechile aparate voluminoase și zgomotoase.

Acum puteți trimite faxuri de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe smartphone, desktop și e-mail. În plus, cu capacități suplimentare, cum ar fi redirecționarea faxurilor primite, coperte personalizabile, semnături electronice și termene de livrare prestabilite, există toate motivele pentru a trece la un serviciu de fax online. Și sunteți sigur că veți găsi un serviciu care să vă satisfacă toate cerințele.

Sursa