Top 11 cele mai bune soluții bancare online pentru afaceri

Opiniile exprimate aici aparțin exclusiv autorului, nu sunt cele ale niciunei bănci și nu au fost revizuite, aprobate sau susținute în alt mod de niciuna dintre aceste entități.

Recomandarea noastră pentru majoritatea oamenilor este Mercury, deoarece este convenabil, accesibil și se activează în câteva minute.

Orice afacere are nevoie de un cont bancar. În lumea digitală de astăzi, multe organizații apelează la bănci online. Indiferent dacă conduceți un start-up sau o corporație de mai multe milioane de dolari, una dintre aceste soluții bancare online pentru afaceri se va potrivi cu siguranță nevoilor dumneavoastră.

Top 11 conturi bancare online pentru afaceri pentru 2023

Mai jos, veți găsi o analiză pentru toate alegerile noastre de top pentru diferite situații.

De la freelanceri și startup-uri la magazine de comerț electronic și cei care au nevoie de un plus de flexibilitate, majoritatea oamenilor vor obține tot ce au nevoie de la una dintre opțiunile bancare de mai sus.

Cum să alegeți cea mai bună soluție bancară online pentru afaceri. Metodologia Quicksprout.com de analiză a soluțiilor bancare online pentru afaceri.Cum să alegeți cea mai bună soluție bancară online pentru afaceri. Metodologia Quicksprout.com de analiză a soluțiilor bancare online pentru întreprinderi.

Acest ghid evidențiază tipul de conturi online pe care le oferă fiecare bancă, inclusiv prețurile, beneficiile și alte soluții bancare online pe care le oferă.

Apoi veți găsi metodologia pe care am folosit-o pentru a selecta cele mai bune soluții bancare online pentru afaceri și cum puteți folosi aceleași criterii pentru a găsi cea mai potrivită pentru nevoile afacerii dumneavoastră.

Cele mai bune recenzii despre serviciile bancare online pentru întreprinderi

Mercury – Cele mai bune servicii bancare pentru startup-uri

Logo-ul companiei Mercury.Logo-ul companiei Mercury.

Mercury este alegerea noastră de top pentru start-up-uri – este la fel de flexibil și convenabil ca mulți dintre concurenții săi, dar vă permite să plătiți angajații, să emiteți carduri de debit și de credit pentru angajați și să vă sincronizați conturile cu instrumentele pe care le utilizați deja.

Aceasta este o afacere importantă. O serie de servicii bancare online de top sunt excelente dacă sunteți o afacere cu o singură persoană, dar odată ce începeți să vă dezvoltați cu adevărat, aceste servicii ușoare nu pot ține pasul.

Mercury, pe de altă parte, are toate instrumentele și serviciile de care un fondator are nevoie pentru a-și construi compania. Prin intermediul băncilor sale partenere, Mercury oferă conturi bancare americane asigurate de FDIC pentru întreprinderile globale.

Gândiți-vă la aceasta ca la o coloană vertebrală bancară tradițională* cu un front-end modern conceput pentru companiile de astăzi. Integrările și accesul deschis la API înseamnă că puteți lega banca dvs. de restul afacerii dvs.

Cu Mercury, puteți crea carduri de debit virtuale și vă puteți urmări fluxul de numerar. De asemenea, puteți gestiona cu ușurință integrările Shopify, Stripe, Amazon și PayPal.

Deplasați bani cu ușurință, emiteți carduri fizice și digitale pentru angajații dvs. și surprindeți fiecare tranzacție în rapoarte clare.

Pagina de pornire Mercury bankingPagina de pornire a băncii Mercury
Puteți aplica pentru un cont bancar de afaceri Mercury în mai puțin de 10 minute.

Mercury are zero comisioane lunare, zero cerințe de sold minim și multe motive pentru a vă înscrie:

 • Servicii bancare 100% online, nu mai puneți niciodată piciorul într-o sucursală bancară
 • Înscrieți-vă în câteva minute de oriunde din lume (sunt bineveniți rezidenții din afara SUA)
 • Creați conturi de cecuri & conturi de economii
 • Creați carduri de debit virtuale și fizice
 • Conectați-vă fără probleme cu Stripe, PayPal, Shopify și alte procesoare de plăți
 • Integrați-vă cu Pilot, Xero, Quickbooks și multe altele
 • Plăți intuitive (transfer bancar, cec, ACH)
 • Tranzacții ușor de căutat
 • Permisiuni personalizate pentru utilizatori

Pe lângă toate aceste caracteristici atrăgătoare, puteți opta pentru a utiliza una dintre cele două modalități sigure de a vă stoca banii în plus. Credem că aceste două instrumente care urmează sunt cele mai convingătoare argumente pentru a folosi Mercury în calitate de startup sau altă operațiune tehnologică tânără.

Mercury Treasury vă permite să câștigați până la 5,50% din banii dvs. inactivi, cu o muncă minimă din partea dvs. Deși nu există comisioane de deschidere sau comisioane de tranzacționare asociate cu conturile Mercury Treasury, vi se va percepe un mic procent din totalul pozițiilor dumneavoastră. Comisioanele se bazează pe soldul dvs., începând de la 0,05%.

Randamentele se bazează, de asemenea, pe suma pe care o depuneți și există un depozit minim de deschidere de 500.000 de dolari pentru a vă califica pentru Mercury Treasury. Dar, potrivit site-ului, Mercury „speră” să facă acest lucru disponibil pentru toate sumele de depozit la un moment dat în viitor.

În ceea ce privește partea mai tradițională a economiilor, Mercury Vault vă protejează fondurile într-o măsură în care puține alte companii fintech cu mentalitate de startup o fac. Păstrați orice sumă de bani în Mercury Vault, cu depozite asigurate de FDIC până la o sumă foarte generoasă de 5 milioane de dolari și fără a fi nevoie să împărțiți fondurile sau să deschideți conturi discrete. Toate conturile Mercury au Vault disponibil pentru a fi utilizat.

Începeți prin a deschide astăzi un cont Mercury gratuit.

*Mercury este o companie de tehnologie financiară, nu o bancă. Toate serviciile bancare sunt furnizate de Evolve Bank & Trust®, membru FDIC.

Relay – Cel mai bun pentru servicii bancare flexibile pentru întreprinderi

Logo-ul companiei Relay.Logo-ul companiei Relay.

Relay este o soluție bancară online fără taxe pentru întreprinderi care are câteva funcții de gestionare a banilor pe care celelalte nu le au.

Puteți crea până la 20 de conturi curente pe platforma bancară online gratuită a Relay și puteți emite până la 50 de carduri de debit Mastercard. Acestea pot fi carduri de debit fizice sau virtuale și, da, puteți stabili limite de cheltuieli individuale și limite de retragere de la ATM pentru toate cardurile.

Tabloul de bord bancar online Relay și cardul de debit MastercardTabloul de bord Relay online banking și cardul de debit Mastercard
Puteți începe să utilizați cardul de debit virtual Relay imediat ce ați fost aprobat.

Noile carduri de debit virtuale pe care le emiteți din contul dumneavoastră Relay sunt activate instantaneu. Cardurile fizice au nevoie de aproximativ 8-10 zile pentru a ajunge prin poștă.

Adăugarea sau modificarea conturilor dvs. de cecuri este la fel de ușoară. Și cu posibilitatea de a crea până la 20 de conturi, vă puteți gestiona banii în felul dumneavoastră.

Doriți să înființați o a doua afacere în cadrul contului dumneavoastră Relay existent? Nu este nicio problemă.

Puteți atribui privilegii de doar citire sau de administrator fiecărui utilizator și puteți controla cine are acces la fiecare cont nou.

Printre alte motive convingătoare pentru a alege Relay se numără:

 • Fără comisioane de descoperire de cont
 • Transferuri ACH gratuite
 • Depozite mobile de cecuri
 • Transferuri bancare naționale și internaționale
 • 55.000 de ATM-uri fără taxe
 • Integrări de salarizare și contabilitate
 • Suport 24/7 prin telefon, e-mail și chat
 • Asigurat de FDIC* până la 2,5 milioane de dolari

Relay oferă o experiență bancară online completă cu foarte puține comisioane. Toate integrările directe sunt, de asemenea, incluse:

 • Quickbooks Online
 • Xero
 • Gusto
 • Plaid
 • Yodlee

Tot ceea ce am analizat până în acest moment este însoțit de planuri bancare gratuite pentru afaceri Relay.

Funcțiile de conturi de plătit sunt disponibile prin trecerea la Relay Pro (30 de dolari/lună pentru fiecare afacere). Acest lucru vă permite să automatizați plățile facturilor, să consolidați plățile furnizorilor și să raționalizați și mai mult operațiunile.

Relay Pro renunță, de asemenea, la comisioanele pentru transferurile bancare de ieșire și oferă livrare ACH în aceeași zi.

Puteți deschide până la 20 de conturi de cecuri diferite pentru a vă separa finanțele și a organiza totul în categorii unice.

Dacă doriți să vă puneți banii la treabă, puteți deschide până la două conturi de economii prin Relay și puteți câștiga între 1% și 3% APY în funcție de sold.

La sfârșitul zilei, Relay oferă mult mai multă flexibilitate decât alte soluții bancare online de top. Este rapid și gratuit să creați o mulțime de conturi sau să le oferiți angajaților dvs. un card de debit securizat.

Începeți astăzi cu Relay.

*Relay este o companie de tehnologie financiară, nu o bancă asigurată de FDIC. Serviciile bancare și asigurarea FDIC sunt furnizate prin intermediul Thread Bank și Evolve Bank & Trust; Members FDIC.Cardul de debit Relay Visa® este emis de Thread Bank în conformitate cu o licență de la Visa U.S.A. Inc. și poate fi utilizat oriunde sunt acceptate cardurile de debit Visa®.

Lili – Cel mai bun pentru întreprinderile mici care se pregătesc pentru creștere

Logo-ul companiei Lili.Logo-ul companiei Lili.

Lili este o aplicație bancară online care oferă o mulțime de valori pentru întreprinderile de orice dimensiune. Fie că sunteți un proprietar unic, un SRL cu un singur membru sau mai mulți membri, un parteneriat sau o corporație S, Lili vă acoperă.

La fel ca și celelalte recomandări ale noastre, Lili este flexibilă, modernă și fără comisioane ascunse. Ceea ce îl diferențiază sunt instrumentele încorporate pentru gestionarea cheltuielilor și facturare.

Imaginea de bun venit pe pagina de pornire a LiliImaginea de bun venit a paginii de start a lui Lili
Lili este perfect pentru afaceri de orice dimensiune, dar mai ales pentru cele mai mici, gata să se extindă.

În loc să trebuiască să conectați două sau trei aplicații, puteți face totul în Lili. Este ușor să scanați chitanțele, să clasificați cheltuielile și să puneți deoparte bani pentru taxe pe parcursul anului. Când vine perioada de impozitare, Lili chiar vă va precompleta Anexa C 1040 dacă totul este pregătit.

Este atât de simplu să rămâi pe drumul cel bun cu Lili. Puteți crea, trimite și stoca fiecare factură direct în aplicație. Nu există limite în ceea ce privește numărul de facturi pe care le puteți trimite și le puteți personaliza prin adăugarea logo-ului afacerii dvs.

Lili nu are un set aprofundat de integrări cu alte programe. Dar puteți face mult mai multe în cadrul aplicației în sine decât multe alte soluții bancare pentru afaceri. Acest lucru poate fi un avantaj uriaș pentru proprietarii de afaceri mici care nu doresc să se bazeze pe mai multe aplicații doar pentru a efectua tranzacții simple.

Dacă sunteți la început de drum, Lili Basic ar putea avea tot ceea ce aveți nevoie. Nu există comisioane și nu este necesar un sold minim. Veți primi un card de debit Visa pentru afaceri fără comisioane la ATM-uri în peste 38.000 de locații din întreaga țară.

Dar dacă doriți mai mult, puteți trece la un nivel de plan superior.

Lili Pro – 9 dolari pe lună

 • 4.15% APY pe economii
 • Contul de cecuri de afaceri avansat
 • Economii fiscale automate
 • Instrumente și rapoarte de gestionare a cheltuielilor

Lili Smart – 20 $ pe lună

 • Instrumente de contabilitate
 • Rapoarte financiare
 • Facturi și plăți nelimitate
 • Formulare de impozit pe profit precompletate

Lili Premium – $35 pe lună

 • Specialist de cont dedicat
 • Suport prioritar
 • Card de debit Metal Visa Business Pro

Toate conturile Lili sunt asigurate de FDIC, iar toate planurile cu plată sunt însoțite de protecție gratuită împotriva descoperirilor de cont până la 200 de dolari și le puteți încerca gratuit cu o perioadă de probă de 30 de zile.

Indiferent de planul pe care îl alegeți, nu este necesar un depozit minim pentru a deschide un cont.

Efectuați toate operațiunile bancare de oriunde și oricând cu Lili Web sau cu aplicația mobilă elegantă. Conectați-vă ori de câte ori este convenabil, de pe oricare dintre dispozitivele dumneavoastră.

Este nevoie de doar câteva minute pentru a vă înscrie. Aflați mai multe și solicitați astăzi un cont Lili.

Bluevine – Cel mai bun pentru întreprinderile mici

Logo-ul companiei Bluevine.Logo-ul companiei Bluevine.

Bluevine este un serviciu de servicii bancare online conceput special pentru întreprinderile mici.

Serviciul lor de cecuri pentru afaceri este unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut pe piață. De fapt, le-a adus chiar și un loc pe lista noastră cu cele mai bune conturi curente pentru afaceri.

Pagina de aterizare a contului de afaceri Bluevine.Pagina de aterizare pentru cecuri de afaceri Bluevine.
Bluevine este o soluție bancară simplă pentru întreprinderile mici.

Fără comisioane lunare de întreținere, fără depozite minime sau solduri minime în cont și fără comisioane pentru „fonduri insuficiente”, este o soluție prietenoasă pentru proprietarii de afaceri mici care doresc să economisească bani și să evite să fie trași pe sfoară de banca lor.

Bluevine oferă, de asemenea, clienților eligibili o dobândă integrală de 2,0% la soldul lor de cecuri de afaceri până la 250.000 de dolari inclusiv. Asta înseamnă de peste 50 de ori mai mult decât media națională!

Câștigarea unui APY de 2,0% este greu de bătut, iar acest lucru nu ia în considerare nici măcar toate celelalte caracteristici, cum ar fi plățile fără contact și lipsa taxelor de transfer bancar de intrare.

Dacă sunteți un proprietar de afacere care dorește să își protejeze banii de diminuarea comisioanelor și să îi vadă cum cresc pe măsură ce stau în cont, Bluevine este o opțiune excelentă.

De asemenea, are o rețea de ATM-uri de 38.000 de locații care nu au suprataxă printr-un parteneriat cu MoneyPass. Dezavantajul este că, dacă nu există un bancomat din rețea în apropierea ta, vei fi lovit de un comision de bancomat.

În plus față de un cont curent de afaceri excelent, Bluevine permite acum clienților să adauge până la cinci subconturi la orice cont curent de afaceri. Aceste subconturi le permit utilizatorilor să își gestioneze mai bine banii și le oferă mai multă flexibilitate ca niciodată.

Conturile Bluevine eligibile sunt asigurate de FDIC până la 3 milioane de dolari per deponent prin intermediul Coastal Community Bank și al altor bănci din programul Bluevine.

În timp ce contul de cecuri de afaceri Standard al Bluevine este excelent (și întotdeauna gratuit), veți avea, de asemenea, opțiunea de a vă înscrie sau de a face upgrade la un cont Bluevine Premier. Acesta vine cu tot ceea ce este oferit în contul Standard, plus:

 • 4,25% APY pentru numerar
 • 50% din comisioanele de plată standard
 • Asistență prioritară pentru clienți

Nu există un sold minim pentru un cont Bluevine Premier. Cu toate acestea, există un comision lunar de 95 de dolari. Acest comision lunar poate fi anulat dacă mențineți un sold de 100.000 de dolari în fiecare perioadă și cheltuiți cel puțin 5.000 de dolari cu cardul de debit Bluevine pe perioadă.

Bluevine prioritizează, de asemenea, securitatea. Pe lângă elementele de bază, cum ar fi autentificarea cu doi factori și criptarea datelor, veți fi, de asemenea, avertizat prin SMS despre orice tranzacție suspectă sau activitate suspectă în cont.

Aflați mai multe despre beneficiile și condițiile Bluevine. În general, recomandăm cu căldură Bluevine oricărui proprietar de mică afacere care dorește o experiență bancară flexibilă. Puteți consulta recenzia noastră completă Bluevine pentru informații suplimentare.

Novo – Cel mai bun pentru antreprenori și comerț electronic

Logo-ul companiei Novo.Logo-ul companiei Novo.

Novo este alegerea noastră de top pentru antreprenori și ecommerce. Este construit pentru ritmul actual al comerțului, cu o aplicație mobilă care vă permite să efectuați plăți, să trimiteți facturi și să transferați fonduri. Capacitatea de a scana cecuri și de a gestiona alte sarcini bancare obișnuite vă ușurează foarte mult viața. Asta pentru că nimic nu necesită mai mult de câteva glisări pe telefon.

Ne place Novo pentru antreprenori datorită gamei largi de integrări care îl ajută să se încadreze în infrastructura actuală a afacerii dvs.

Aceasta include integrarea cu Quickbooks și Xero pentru nevoile dvs. de contabilitate și evidență contabilă, Zapier pentru CRM, e-mail sau marketing, Shopify și eBay, dacă aveți o prezență de comerț electronic, și Stripe pentru procesarea plăților.

Pagina de pornire a Novo bankPagina de start a Novo bank
Novo este o soluție bancară de afaceri plină de funcții, dar ușor de utilizat.

Novo oferă multe caracteristici și beneficii, printre care:

 • Fără taxe de serviciu lunare sau taxe ascunse
 • Rambursări la toate ATM-urile
 • Transferuri ACH gratuite de intrare și ieșire
 • Transferuri interne și externe gratuite
 • Cecuri bancare gratuite trimise prin poștă
 • Nu există o cerință de sold minim

Veți beneficia, de asemenea, de reduceri la instrumente de afaceri precum HubSpot, Salesforce, Zendesk, Google Cloud și Stripe. Iar Novo oferă chiar și o aplicație mobilă excelentă care vă permite să vă ocupați de toate nevoile financiare ale afacerii dvs. de pe telefon.

Pe lângă conturile de cecuri online, Novo oferă, de asemenea, împrumuturi de afaceri sub formă de avansuri de numerar pentru comercianții eligibili. Puteți obține până la 75.000 de dolari cu rate lunare de factoring de până la 1,5%, cu acces instantaneu la fonduri dacă sunteți aprobat. Deși nu trebuie neapărat să aveți un cont de cecuri la Novo pentru a solicita un împrumut, este plăcut să organizați și să gestionați toate acestea de la o singură bancă și de la un singur tablou de bord.

Este nevoie de mai puțin de zece minute pentru a aplica pentru un cont curent Novo. Suma minimă pentru a deschide unul este de 50 de dolari, o sumă relativ mică în comparație cu altele.

În general, Novo oferă un cont de verificare de bază, doar online, pentru întreprinderi mici, pentru proprietarii de afaceri care caută simplitate. Dacă sunteți un proprietar de afacere care are nevoie doar de un cont curent, Novo este o soluție excelentă. Cu toate acestea, dacă nevoile dvs. se extind dincolo de asta, ar trebui să luați în considerare o altă opțiune din lista noastră.

Găsit – Cel mai bun pentru liber-profesioniști și lucrători independenți

Logo-ul companiei Found.A fost găsit logo-ul companiei.

Found oferă unele dintre cele mai bune servicii bancare online pentru persoanele care desfășoară activități independente. Tot ce ai nevoie pentru a gestiona plățile, facturile și taxele într-o singură aplicație.

Spre deosebire de mulți dintre concurenții lor, Found nu oferă o versiune redusă a serviciilor bancare complete pentru afaceri. În schimb, Found a fost creat de la zero pentru a servi oamenilor care își conduc propriul spectacol.

Pagina de pornire a serviciilor bancare pentru afaceri FoundGăsit pagina de pornire a serviciilor bancare pentru întreprinderi
Found vă oferă toate instrumentele bancare de care aveți nevoie pentru a vă conduce afacerea și a fi plătit.

Creați și trimiteți facturi în Found, în loc să trebuiască să treceți de la o aplicație la alta. Acceptați sau efectuați plăți, totul este urmărit într-un singur loc.

Conectați Found cu Square, Cash App, PayPal și alte gateway-uri de plată populare. Faceți ca oamenii să vă plătească cât mai ușor posibil – niciodată un lucru rău.

Urmărirea și clasificarea cheltuielilor în aplicația mobilă sunt cât se poate de simple. Nu trebuie să fiți contabil pentru a vă scuti de o tonă de stres în perioada de impozitare.

Experiența ușoară și simplificată cu Found vine cu compromisuri. De exemplu, probabil că veți dori să luați în considerare un alt serviciu bancar mai cuprinzător dacă aveți angajați W2 sau intenționați să aveți în viitorul apropiat.

Îi lipsesc funcțiile de raportare mai sofisticate, dar nu pentru proprietarul de afaceri independent tipic. În cazul lor, rapoartele automate de P&L, venituri și cheltuieli din Found sunt perfecte.

Found Plus este un abonament opțional plătit care include funcții suplimentare de contabilitate, capturarea chitanțelor foto și vă permite să efectuați plăți trimestriale de impozite în aplicație.

Puteți configura un cont Found în aproximativ cinci minute. Nu există nicio verificare a creditului, nicio taxă de deschidere, niciun sold minim. Found oferă un card de debit Mastercard Business cu alerte instantanee pentru toate tranzacțiile.

Vă rugăm să rețineți că Found este o companie de tehnologie financiară, nu o bancă. Serviciile bancare sunt furnizate de Piermont Bank, membru FDIC. Cardul de debit Found Mastercard® este emis de Piermont Bank în temeiul unei licențe de la Mastercard Inc. și poate fi utilizat oriunde sunt acceptate cardurile de debit Mastercard.

Pentru persoanele care au nevoie de servicii bancare simple pentru afaceri mici, aceasta ar trebui să fie în capul listei. Vizitați Found pentru a începe astăzi.

Chase Business Complete Banking® – Cel mai bun acces la sucursale

Logo-ul companiei Chase.Logo-ul companiei Chase.

Un Chase Business Complete Banking® este o alegere excelentă pentru cei care au nevoie atât de o bancă online, cât și de o bancă în persoană.

De exemplu, dacă afacerea dvs. operează frecvent cu numerar sau cu valută internațională, Chase poate fi bun pentru dvs. deoarece puteți merge la un casier real atunci când aveți nevoie.

Da, alte bănci au locații online și fizice – dar niciuna nu se compară cu ofertele de conturi ale Chase. Veți avea acces la peste 4.700 de sucursale și 15.000 de bancomate pentru o comoditate de neegalat.

Doriți să deschideți un cont de economii sau să explorați opțiunile de carduri de credit ale companiei? Cu Chase este la fel de simplu ca și cum ați vorbi cu serviciul clienți, care este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Aceste bănci exclusiv online sunt excelente dacă aveți nevoi extrem de simple. Dar dacă o mare parte dintre clienții dumneavoastră plătesc în numerar sau dacă aveți nevoie de câteva tipuri diferite de conturi bancare pentru afacerea dumneavoastră, Chase va fi un partener mult mai potrivit pe termen lung.

Pagina de destinație Chase Complete Business Banking cu un buton albastru pentru deschiderea unui cont. Pagina de destinație Chase Complete Business Banking cu un buton albastru pentru a deschide un cont.
Cu activități care se califică, puteți câștiga bani în numerar atunci când deschideți un nou cont bancar de afaceri Chase.

Veți putea să acceptați toate plățile cu carduri de debit și de credit majore oricând și oriunde cu Chase QuickAccept® cititor de carduri. Bineînțeles, vânzările dvs. sunt legate direct de contul dvs. de cecuri, iar Chase vă va oferi depozite în aceeași zi fără nicio taxă suplimentară.

Cu totul într-un singur loc, Chase face ca operațiunile bancare să fie cât mai simple și mai sigure.

Alte opțiuni de servicii bancare online se pot baza pe mai multe servicii diferite pentru a realiza astfel de tranzacții – presupunând că toate integrările funcționează – în timp ce Chase Business Complete Banking® păstrează totul într-un singur sistem.

Cu portalul web și aplicația mobilă Chase Business Online, puteți gestiona finanțele afacerii dvs. în funcție de propriile condiții. Puteți fi sigur că Chase vă monitorizează contul pentru activități frauduloase și vă va alerta în cazul în care observați ceva suspect.

Deși există o taxă lunară de serviciu de 15 dolari, Chase vă oferă mai multe modalități de a renunța la această taxă, cum ar fi menținerea unui sold minim zilnic sau efectuarea de cumpărături cu cardul de credit Chase Ink Business.

Pe lângă conturile de cecuri, Chase are, de asemenea, unele dintre cele mai bune carduri de credit pentru afaceri de pe piață în prezent. De asemenea, veți beneficia de servicii comerciale excepționale și de soluții de creditare online pentru afaceri, dacă aveți nevoie de ele.

În general, dacă sunteți în căutarea unei experiențe bancare online bune, completată de locații fizice în persoană, este greu de găsit un serviciu mai bun decât Chase. Câștigați până la 300 de dolari atunci când deschideți un nou Chase Business Complete Checking® cont astăzi.

NorthOne – Cel mai bun pentru servicii bancare pentru întreprinderi complet mobile

Logo-ul companiei NorthOne.Logo-ul companiei NorthOne.

Afacerile moderne funcționează 24 de ore din 24, 7 zile din 7, și nu puteți aștepta „orele bancherului” pentru a rezolva problemele care apar. Tocmai de aceea NorthOne a ajuns pe lista noastră.

Durează doar trei minute pentru a deschide un cont. Nu există un sold minim și puteți anula în orice moment.

Spuneți adio birocrației, birocrației și deplasărilor la sucursala locală. Totul se poate face prin intermediul portalului web mobil sau al aplicației mobile NorthOne, oferindu-vă acces bancar non-stop.

Puteți trimite plăți ACH sau prin virament, depune cecuri cu camera telefonului și puteți crea și trimite facturi cu aplicația gratuită separată a NorthOne.

Pagina de servicii bancare pentru afaceri NorthOne.Pagina de afaceri bancare NorthOne.
Dacă nu aveți nevoi bancare în persoană, NorthOne este o opțiune excelentă de luat în considerare.

Proprietarii de afaceri mici, întreprinderile nou înființate, liber-profesioniștii și persoanele cu mai multe fluxuri de venituri independente se pot bucura de beneficiile serviciilor bancare fără sucursale de la NorthOne.

De asemenea, primiți un card de debit NorthOne Mastercard pentru cumpărături și retrageri de la ATM. De asemenea, puteți îngheța cardurile pierdute și puteți comanda altele noi prin intermediul aplicației mobile.

De asemenea, NorthOne se integrează perfect cu o mare varietate de alte programe. De la instrumente de contabilitate precum QuickBooks și procesatori de plăți de top precum PayPal și Stripe, până la arenele în care se desfășoară afacerea dvs. precum Amazon, Shopify sau chiar Etsy – puteți fi siguri că nu vor exista piedici atunci când veți împleti NorthOne în suita dvs. de tehnologie de afaceri.

Un aspect unic care iese în evidență la NorthOne este funcția Envelopes. Acest lucru este excelent pentru afacerile cărora le place să aloce diferite fonduri pentru diverse cheltuieli în diferite găleți. În loc să trebuiască să deschideți conturi separate, NorthOne vă permite să configurați diferite plicuri pentru a vă ajuta să faceți un buget corespunzător.

Puteți chiar să îl configurați astfel încât un anumit procent din banii care intră să fie trimis automat în anumite plicuri, astfel încât să fie pus pe pilot automat pentru dvs.

Prețurile pentru serviciile bancare pentru afaceri NorthOne sunt extrem de simple. Este de doar 10 dolari pe lună, fără taxe suplimentare pentru depozite, achiziții, integrări sau plăți ACH. Singurul lucru de care trebuie să fiți atenți este taxa de 20 de dolari pentru trimiterea sau primirea unui transfer bancar național.

Există, de asemenea, o taxă marginală de 1 dolar pentru cecurile fizice. Dar în afară de asta, sunt 10 dolari în fiecare lună, fără surprize.

Obțineți prima lună gratuită cu NorthOne. Nu există niciun angajament, ci doar oportunitatea de a face operațiunile bancare mai ușoare. Puteți aplica gratuit în mai puțin de trei minute.

Axos Bank – Cea mai bună modalitate de a vă include angajații în serviciile bancare online

Logo-ul companiei Axos Bank.Logo-ul companiei Axos Bank.

Axos Bank oferă o suită de soluții bancare excelente, inclusiv cecuri de afaceri, cecuri cu dobândă, economii de afaceri, CD-uri și CDAR-uri.

La prima vedere, conturile sale nu ies prea mult în evidență – până când vă uitați la ofertele care apar după deschideți un cont.

Omagiu Axos Business BankingOmagierea Axos Business Banking
Axos Bank are soluții pentru a se adapta la întreprinderi de toate dimensiunile.

Produsul său Workplace Banking este una dintre aceste oferte deosebite.

Acest serviciu vă permite să oferiți soluții bancare pentru tuturor angajaților dvs.. Veți putea să le oferiți conturi de cecuri Axos fără comisioane, cu rambursare nelimitată a comisioanelor la ATM și rate scăzute ale dobânzilor pentru credite pentru locuințe, auto și personale.

De asemenea, Axos va pune la dispoziția afacerii dvs. un portal de educație financiară care include aproape 200 de tutoriale și videoclipuri pentru a vă ghida angajații spre succesul financiar.

Este un beneficiu versatil de oferit angajaților dumneavoastră, care poate funcționa pentru o mulțime de companii diferite. Fie că este vorba de acces la conturi de cecuri fără stres, de acces mai bun decât media la opțiuni de împrumut sau doar de instrumente pentru a se perfecționa în gestionarea banilor, un astfel de beneficiu este o completare excelentă a pachetului dvs. de stimulente pentru a vă ajuta să recrutați și să păstrați talente excelente.

Când vine vorba de specificul contului, iată câteva dintre ofertele cheie ale contului Business Interest Checking de la Axos:

 • Câștigați până la 1,01% APY
 • $100 depozit minim de deschidere
 • Nu plătiți niciun comision lunar de întreținere cu un sold mediu zilnic de cel puțin 5.000 $.
 • Rambursarea nelimitată a comisioanelor naționale la ATM
 • Până la 50 de tranzacții gratuite pe lună, 0,50 $ per articol după aceea (include debite, credite și articole depuse)
 • Până la 60 de elemente pe lună pentru Remote Deposit Anywhere (include limitarea lunară a procesării pe element)
 • Depozite în numerar prin intermediul rețelelor MoneyPass și AllPoint
 • Fără comisioane anuale

Axos oferă, de asemenea, avantaje promoționale. Noii proprietari de afaceri care mențin un sold zilnic mediu minim de 50.000 de dolari pot câștiga un bonus de 400 de dolari doar pentru deschiderea unui cont curent de afaceri până la 31 decembrie, folosind codul promoțional NEW400 pe cererea lor. În plus, clienții Axos primesc patru luni de abonament gratuit la serviciile de salarizare ADP.

Aceasta este o alegere bună dacă aveți nevoie de o suită solidă de opțiuni bancare pentru afaceri, combinată cu o modalitate de a vă ajuta angajații cu nevoile lor bancare.

Puteți aplica online astăzi pe site-ul Axos Bank.

BankProv – Cele mai bune conturi de cecuri cu asigurare completă a depozitelor

Logo-ul companiei BankProv.Logo-ul companiei BankProv.

Este un lucru pe care îl luăm de la sine înțeles – atunci când pui bani în contul tău, te aștepți ca nimic să nu meargă prost. Și, mai ales în cazul cecurilor de afaceri, nu vrei să te confrunți niciodată cu durerile de cap și cu procesul de rezolvare a problemelor dacă ceva nu merge bine cu depozitele tale.

Deținătorii de conturi de afaceri BankProv au depozitele lor asigurate de FDIC până la 250.000 de dolari. Există, de asemenea, Fondul de Asigurare a Depozitarilor (DIF) pentru a proteja fiecare bănuț dincolo de această sumă.

Acest nivel de protecție nu este un lucru pe care îl oferă multe alte conturi curente online pentru afaceri. Toate băncile membre DIF sunt asigurate de FDIC, dar nu neapărat invers.

Ecranul de pornire al BankProv.Ecranul de pornire BankProv.
Bankprov este o soluție modernă de business banking, perfectă pentru companiile cu solduri mari ale conturilor.

Ce înseamnă toate acestea pentru dumneavoastră? Fiecare depunere pe care o faceți într-un cont curent de afaceri BankProv este asigurată în totalitate, indiferent de situație.

La urma urmei, sunteți în afaceri pentru a face bani serioși, așa că de ce să limitați protecția la doar 250.000 de dolari? Vrei o bancă care să te protejeze odată ce contul tău crește peste un sfert de milion de dolari.

Dacă sunteți un start-up în modul serios de strângere de fonduri, asigurarea DIF a BankProv este cu atât mai importantă. Poți asigura capital pentru a-ți mări contul bancar cu mult peste 250.000 de dolari și nu-ți poți face griji cu privire la protecția pentru niciunul dintre depozitele tale, indiferent de soldul tău bancar.

BankProv oferă cinci pachete de cecuri de afaceri care funcționează pentru o serie de entități de diferite dimensiuni.

Nivelurile Classic Business și Small Business nu au o cerință minimă de depunere, primul nu are nicio taxă lunară și are până la 50 de articole depuse gratuit.

Serviciul de cecuri Small Business are un comision lunar de 50 de dolari, dar un număr nelimitat de elemente depuse gratuit. De asemenea, puteți înjumătăți sau renunța în totalitate la comisionul lunar dacă mențineți un sold de 100.000, respectiv 250.000 de dolari.

BankProv oferă, de asemenea, trei planuri cu cifră octanică mai mare pentru organizațiile mai mari, cu cerințe minime de depunere de 25.000 de dolari, 500.000 de dolari și peste 1 milion de dolari. Fiecare dintre acestea deblochează beneficii mai largi, cum ar fi transferuri bancare primite gratuit, raportare de date corporative (disponibilă doar în cazul celor două planuri de cel mai înalt nivel) și praguri mai mari pentru plăți ACH gratuite.

Dacă doriți să depășiți fără griji pragul de un sfert de milion, mergeți la BankProv. Ei vă vor proteja toate depozitele, oferind în același timp și expertiză de creditare în industrii emergente precum criptomonedele și tehnologia verde.

LendingClub Bank – Cea mai bună pentru afaceri cu tone de tranzacții

Logo-ul companiei LendingClub.Logo-ul companiei LendingClub.

LendingClub Bank oferă patru opțiuni de soluții bancare, ceea ce o face o soluție fantastică pentru extinderea și creșterea afacerii dumneavoastră.

Aceștia oferă conturi curente pentru afaceri, conturi de economii cu randament ridicat pentru afaceri, CD-uri și servicii de depozit comercial pentru întreprinderi.

Pagina de destinație a serviciilor bancare pentru întreprinderi LendingClubLendingClub business banking landing page
LendingClub dispune de o gamă largă de servicii bancare pentru a se adapta la nevoile variate ale întreprinderilor.

Unele dintre aceste soluții sunt construite pentru organizațiile mari, dar noi ne concentrăm pe contul lor de cecuri personalizate, deoarece este cel mai bun pentru marea majoritate a întreprinderilor mici cu volum mare de afaceri.

Cu toate acestea, este liniștitor să știi că există oferte de ligă mare dacă și când compania ta începe să cu adevărat crește.

Conturile de cecuri personalizate sunt însoțite de:

 • Tranzacții nelimitate
 • 1,50% APY pentru solduri de până la 100.000$, apoi 0,10% APY pentru orice sold dincolo de această sumă.
 • Comision lunar de 10 $ (scutit pentru solduri de peste 500 $)
 • Nu există cerințe privind soldul minim (100 $ pentru deschidere)
 • Rețea gratuită de ATM-uri la nivel mondial

Ceea ce ne place cel mai mult la această bancă este faptul că permite tranzacții nelimitate. Majoritatea băncilor vă cer să plătiți un anumit comision după un anumit număr de tranzacții în fiecare lună.

De exemplu, banca Axos îți permite să ai doar 200 de tranzacții în fiecare lună înainte de a trebui să începi să plătești un comision de 0,30 dolari pe tranzacție. Unele bănci percep chiar și taxe de până la 25 de dolari pe tranzacție! Acest lucru se poate aduna rapid pentru multe întreprinderi.

Nu și LendingClub Bank. Vă va permite să efectuați oricâte tranzacții aveți nevoie fără să vă penalizeze. Acest lucru este excelent pentru întreprinderile care gestionează un volum mare de tranzacții în fiecare lună sau care au ca prioritate principală o creștere de mare viteză.

Tailored Checking vine, de asemenea, cu rambursare nelimitată de numerar de 1% pentru tranzacțiile de credit online și prin semnătură efectuate cu cardul dvs. de debit.

De asemenea, merită remarcat faptul că obțineți 0,75% APY pentru soldurile mai mari de 5.000 $. Deși este ușor să arăți spre Bluevine și să spui că 2,0% este mai bun, acest lucru este de fapt mai profitabil pentru întreprinderile mari, deoarece LendingClub Bank nu își limitează cerințele de sold pentru dobândă. Asta înseamnă că puteți avea 5.000 de dolari sau 1.000.000 de dolari în contul lor de cecuri și veți câștiga în continuare 0,75% APY.

Un potențial dezavantaj este că este nevoie de o taxă lunară de 10 $ împreună cu 100 $ pentru a deschide. Cu toate acestea, taxa lunară de întreținere este eliminată dacă aveți un sold mai mare de 5.000 de dolari.

Puteți aplica online în mai puțin de zece minute, fără a încărca niciun document. Dacă aceasta pare a fi soluția potrivită pentru afacerea dvs., aplicați astăzi la LendingClub Bank.

Cum să găsiți cel mai bun cont bancar online pentru afaceri pentru dumneavoastră

Nu toate băncile online de pe lista noastră vor fi o soluție viabilă pentru afacerea dumneavoastră. Va trebui să vă restrângeți opțiunile în funcție de anumiți factori – dar care sunt aceștia?

Iată factorii pe care noi îi considerăm cei mai importanți atunci când alegeți o bancă online pentru afacerea dumneavoastră.

Comisioane și cerințe privind soldul

Comisioanele lunare și cerințele privind soldul minim sunt frecvente în cazul conturilor bancare pentru întreprinderi.

Unele bănci oferă conturi fără comisioane, în timp ce altele vă permit să renunțați la comisionul lunar dacă mențineți un sold minim zilnic.

Spre deosebire de conturile curente personale, conturile de afaceri, în special conturile curente de afaceri, vin de obicei cu limite lunare de tranzacționare (mai multe despre acestea mai târziu). S-ar putea să trebuiască să plătiți un comision dacă depășiți aceste limite. Iar comisioanele se pot aduna dacă nu sunteți atent – mai ales după ce treceți de prețurile promoționale pe care le oferă unele bănci.

Sugestia noastră: Găsiți o bancă online bună care să nu impună comisioane lunare sau comisioane de „fonduri insuficiente”, dacă puteți.

De exemplu, Mercury este o bancă excelentă pe care să o alegeți dacă doriți să economisiți cât mai mulți bani cu serviciile bancare pentru afaceri. Nu percep comisioane și nici nu solicită depozite minime.

Imaginea de la Mercury transparentă evidențiază prețurile și o listă cu ceea ce oferă. Imaginea de Mercury transparență a prețurilor evidențiate și o listă cu ceea ce oferă.
Mercury oferă prețuri transparente, fără comisioane și fără depozite minime obligatorii.

Novo și Axos sunt alte câteva bănci foarte bune care nu necesită un comision lunar de servicii.

Unele bănci cer menținerea unui sold minim în cont, altfel vă vor percepe un comision. Chase este un bun exemplu în acest sens. Deși percep un comision lunar, renunță la acesta dacă aveți un sold minim zilnic.

Soldurile minime nu sunt de obicei o problemă uriașă, deoarece majoritatea sunt destul de mici. Dar, totuși, este un aspect de luat în considerare atunci când vă uitați la bănci – mai ales dacă sunteți o afacere nouă.

Ratele dobânzii

Randamentul anual procentual (APY) este un alt factor pe care ar trebui să îl luați în considerare atunci când alegeți o bancă online pentru afaceri. Aceasta reprezintă câtă dobândă va acumula contul dvs. din banii pe care îi aveți acolo.

Unele bănci oferă un APY mai mare decât altele. Bluevine, de exemplu, oferă o dobândă de 2,0% pentru soldul dvs. până la 250.000 de dolari inclusiv. S-ar putea să nu pară mult, dar de fapt este de peste 50 de ori mai mare decât media națională (pe FDIC).

Acest lucru poate însemna că câștigați pasiv câteva sute de dolari în plus în fiecare an.

Axos Bank are o varietate de conturi curente și de economii pentru întreprinderi mici. Cu cât soldul mediu zilnic este mai mare, cu atât mai mare este APY al contului dvs. curent.

De exemplu, cu un sold mediu zilnic de 5.000 de dolari, puteți câștiga până la 1,01% APY cu un cont de cecuri Axos Business Interest Checking.

Explicația unui cont de cecuri cu dobândă pentru afaceri la Axos Bank.Explicația unui cont curent cu dobândă pentru întreprinderi la Axos Bank.
Axos Bank oferă rate solide pentru conturile curente pentru întreprinderi mici.

În timp ce ratele dobânzilor ar trebui să joace un factor în căutarea de servicii bancare online pentru afaceri, există un lucru pe care îl recomandăm: Nu urmăriți rata. Asta înseamnă că nu faceți din ratele dobânzilor cel mai important factor care joacă în alegerea băncii dumneavoastră.

Este foarte ușor să faci acest lucru atunci când băncile afișează rate ale dobânzii care sună impresionant. Dar, trebuie să vă amintiți că ratele dobânzilor sunt doar un ingredient în rețeta mai mare a unei bănci bune pentru afaceri.

Limitele tranzacțiilor

Multe bănci de afaceri impun limite de tranzacționare pentru conturile lor curente de afaceri. Dacă depășiți această limită, s-ar putea să fiți nevoit să plătiți până la 0,50 dolari pe tranzacție. Băncile fac acest lucru deoarece trebuie să aibă bani în rezervă pentru a satisface toate nevoile clienților lor.

De exemplu, Axos Financial vă oferă 200 de tranzacții gratuite pe lună. Dacă depășiți această sumă, vă vor percepe până la 0,30 dolari pe tranzacție.

Acest lucru ar putea să se adune pe parcursul anului, mai ales dacă sunteți o afacere care necesită tranzacții frecvente.

Dacă sunteți o companie mai mare, veți avea nevoie de limite de tranzacționare mai mari, deoarece veți efectua mai multe transferuri, retrageri și depuneri. Veți dori să fiți atenți la comisioanele generate de utilizarea intensă și ar trebui să urmăriți limitele pe care vi le oferă fiecare furnizor bancar, împreună cu APY-urile acestora.

Din fericire, bănci precum Bluevine și LendingClub Bank îți permit să faci tranzacții nelimitate pe lună, fără costuri suplimentare pentru tine.

Soluții personalizate și asistență

Structura afacerii dumneavoastră și sectorul de activitate vor avea un impact semnificativ asupra găsirii soluției bancare online potrivite pentru nevoile dumneavoastră.

De exemplu, este obișnuit ca multe bănci de afaceri online să ofere instrumente pentru start-up-uri, întreprinderi individuale și liber-profesioniști. Novo se încadrează cu siguranță în această categorie, deoarece se integrează perfect cu alte instrumente terțe orientate către antreprenori.

Alte bănci oferă soluții pentru afacerile care funcționează în persoană. Square este un serviciu la care puteți apela dacă sunteți în căutarea unor servicii practice pentru comercianți, cum ar fi un sistem POS.

Veți găsi chiar și unele bănci cu opțiuni specifice unor nișe pentru industrii precum cele nonprofit.

Opțiunile de creditare trebuie, de asemenea, luate în considerare. Dacă sunteți interesat de împrumuturi pentru afaceri mici sau de împrumuturi imobiliare, veți dori să vedeți ce oferă aceste bănci diferite și în acest sens. Același lucru este valabil și dacă aveți nevoie de un card de credit pentru afaceri.

Chiar dacă nu aveți nevoie de un împrumut sau de un card de credit în acest moment, este util să găsiți o bancă care oferă aceste tipuri de servicii pentru nevoile dumneavoastră viitoare.

Disponibilitatea serviciilor bancare în persoană

Acesta nu este cel mai mare impediment. Dar înțelegem că pentru unii cititori poate fi foarte important să aibă o bancă pe care să o poată vizita.

În timp ce serviciile bancare online oferă o mare varietate de beneficii, băncile fizice au și ele avantajele lor. Cu sucursale fizice, vă va fi mult mai ușor să depuneți și să retrageți numerar. Așadar, orice afacere care acceptă numerar va avea probabil nevoie de opțiunea de a vizita o sucursală.

De asemenea, veți putea vorbi cu un om adevărat despre nevoile și problemele dumneavoastră. Când vine vorba de ceva atât de important ca afacerea dvs., este greu de reprodus serviciile bancare față în față cu asistența online.

Dacă sunteți o afacere care se ocupă mult cu valutele internaționale, veți dori cu siguranță o bancă în persoană la care să puteți merge pentru a schimba valute la un curs corect.

De asemenea, este posibil ca afacerile care oferă îndrumare fiscală să fie nevoite să se bazeze pe bănci de tip „brick-and-mortar”, din cauza tuturor chitanțelor, facturilor și documentației implicate.

Chase este o evidență evidentă pentru acest considerent. Ei au peste 5.000 de locații fizice în Statele Unite. Doar verificați dacă există o sucursală în zona dumneavoastră. Serviciile bancare în persoană sunt inutile dacă trebuie să conduceți ore întregi pentru a face o depunere.

Luați în considerare și disponibilitatea bancomatelor din zona dvs. Posibilitatea de a retrage numerar fără comisioane suplimentare sau de a fi rambursat pentru retragerile de la ATM de la alte bănci poate fi suficientă pentru a compensa faptul că banca dvs. online nu are sucursale fizice.

Oferte promoționale

Este obișnuit ca soluțiile bancare online pentru întreprinderi să stimuleze înscrierile cu oferte de bun venit. Acestea pot varia de la 300 de dolari la 750 de dolari sau mai mult doar pentru deschiderea unui cont nou.

Dar asigurați-vă că citiți informațiile cu litere mici din aceste oferte. Probabil că va trebui să faceți anumite acțiuni de calificare, cum ar fi îndeplinirea unei cerințe minime de depozit deschis, menținerea unui anumit sold timp de trei până la șase luni, utilizarea cardului de debit și altele.

Termenii variază în funcție de bancă și de ofertă. Dacă plănuiați să faceți aceste lucruri oricum, atunci aceasta poate fi o modalitate excelentă de a câștiga niște bani gratis.

Dar nu vă recomandăm să vă alegeți banca doar pe baza unei oferte de bun venit pentru clienții noi. Asigurați-vă că contul verifică toate căsuțele de care afacerea dvs. are nevoie. Dacă, în plus, puteți face niște bani rapid, este o cireașă de pe tort.

Cel mai bun serviciu bancar online pentru afaceri: Întrebările dvs. cele mai importante au primit răspuns

Cele mai bune servicii bancare online pentru întreprinderi, în rezumat

Orice mare bancă trebuie să aibă servicii online pentru clienții de afaceri. Unele bănci oferă acces doar online, în timp ce altele oferă servicii bancare online în amestec cu sucursale fizice.

Dacă afacerea dvs. primește numerar, veți avea nevoie de o bancă care acceptă depozite în persoană. În caz contrar, serviciile bancare exclusiv online pot satisface nevoile majorității companiilor, chiar și a celor care acceptă cecuri și vând produse online.

Sursa

Lasă un comentariu