Top 11 Cele mai bune servicii juridice online

Top 11 Cele mai bune servicii juridice online

Vrei să treci direct la răspuns? Cel mai bun serviciu juridic online pentru majoritatea oamenilor este Rocket Lawyer sau LegalShield.

Nu toată lumea își păstrează un avocat pe bază de onorariu, mai ales din cauza cheltuielilor astronomice. Și chiar dacă o marcă este suficient de norocoasă încât să își permită acest lucru, ar putea avea o surpriză neplăcută atunci când apare o nevoie juridică și avocatul pe care l-a angajat nu este specializat în domeniul juridic necesar.

Iată de ce serviciile juridice online sunt atât de utile. Cu doar câteva clicuri, puteți accesa documente juridice, puteți găsi un avocat din apropiere și puteți căuta consiliere juridică pentru a vă ajuta în orice problemă.

Cum să alegeți cel mai bun serviciu juridic online. Metodologia Quicksprout.com de evaluare a serviciilor juridice online.Cum să alegi cel mai bun serviciu juridic online. Metodologia Quicksprout.com pentru evaluarea serviciilor juridice online.

Mai jos, vom evidenția principalele caracteristici, beneficii, cazuri de utilizare și considerații ale fiecărui serviciu juridic online pentru a vă ajuta să luați decizia potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Rocket Lawyer – Cel mai bun pentru ajutor juridic rapid

Logo-ul companiei Rocket Lawyer.Logo-ul companiei Rocket Lawyer.

Rocket Lawyer oferă un serviciu juridic online care îi ajută pe oameni să creeze documente juridice și să obțină consiliere juridică în cel mai scurt timp posibil.

După cum sugerează și numele, ei vă oferă o varietate de modalități de a rapid accesați rapid avocații și sfaturile lor, inclusiv prin telefon, e-mail sau chat. Rocket Lawyer vă va pune în legătură cu avocați care acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv dreptul familiei, testamente, contracte și documente de afaceri, drept penal, vătămări corporale, dreptul muncii și drept imobiliar.

De asemenea, au un portal excelent de consiliere juridică unde puteți introduce întrebarea dvs. juridică și primiți răspunsuri în termen de o zi lucrătoare.

Pagina de pornire Rocket Lawyer.Pagina de pornire a Rocket Lawyer.

Dacă aveți nevoie de și mai mult ajutor, vă pot ajuta să vă pună în legătură cu un avocat real cu care să discutați despre problemele dumneavoastră. Directorul lor util de avocați vă permite să alegeți subiectul juridic pe care doriți să îl consultați cu un profesionist, împreună cu statul dumneavoastră, astfel încât să vă poată pune în legătură cu cineva care cunoaște bine legile locale. Este nevoie de doar câteva minute pentru a face acest lucru.

Rocket Lawyer are, de asemenea, o bibliotecă extinsă de resurse pentru clienții săi, care ajută persoanele fizice și proprietarii de afaceri să creeze documente juridice pentru o gamă largă de cazuri de utilizare.

Iată câteva documente pe care vă ajută să le creați și să le procesați:

Afaceri

 • Acord de confidențialitate
 • Acord de funcționare LLC
 • Acord de contractant independent
 • Contract de afaceri

Imobiliare

 • Contract de închiriere
 • Aviz de evacuare
 • Intenția de a achiziționa bunuri imobile
 • Actul de revendicare (Quitclaim Deed)

Familie și personal

 • Ultima voință și testamentul
 • Testamentul în viață
 • Acord de divorț
 • Autorizația de îngrijire a copilului

Un alt aspect care iese în evidență la Rocket Lawyer este capacitatea de semnătură electronică. Cu RocketSign, veți obține semnături electronice cu caracter obligatoriu din punct de vedere juridic pe documentele dvs. revizuite. Deoarece aceasta este o funcție relativ nouă, Rocket Lawyer o oferă gratuit membrilor săi.

Pagina RocketSign cu o semnătură electronică afișată pe o aplicație mobilăPagina RocketSign cu o semnătură electronică afișată pe o aplicație mobilă
RocketSign facilitează semnarea documentelor și colectarea semnăturilor de pe computer, smartphone sau tabletă.

Rocket Lawyer oferă două modalități de plată. Puteți să vă înscrieți pentru un abonament pentru a avea acces la documente nelimitate, gratuități și servicii la preț redus, sau puteți opta să plătiți pentru fiecare utilizare în funcție de ceea ce aveți nevoie.

Atunci când optezi pentru varianta a la carte, Rocket Lawyer percepe 39,99 dolari pe document. Deci, dacă știți că veți avea nevoie de mai multe documente deodată sau dacă aveți nevoie de documente juridice create în mod continuu, atunci abonamentul merită cu siguranță.

Există două tipuri de abonamente diferite din care puteți alege – RocketLegal (pentru 39,99 dolari pe lună) și RocketLegal+ (pentru 19,99 dolari pe lună, facturat la 239,88 dolari anual).

Ambele abonamente vin cu documente nelimitate, capabilități RocketSign, întrebări juridice gratuite și apărare gratuită a documentelor. Dar RocketLegal+ vă oferă acces la servicii cu reducere, cum ar fi:

 • Angajarea unui avocat – 74,99 dolari pentru 15 minute (în mod normal 149,99 dolari)
 • Servicii fiscale – începe de la 199,99 $ (în mod normal 399,99 $)
 • Înregistrarea afacerii – Începe de la $0 (în mod normal $99.99)
 • Mărci comerciale – 349,99 $ (în mod normal 699,99 $)
 • Servicii de agent înregistrat – 124,99 $ pe an (în mod normal 249,99 $)

Pentru orice depășește unul sau două documente, RocketLegal+ este, fără îndoială, cel mai bun raport calitate-preț în acest domeniu. Potrivit Rocket Lawyer, membrii pot economisi până la 2.500 de dolari pe an pe servicii juridice dacă urmează această cale.

Rocket Lawyer are, de asemenea, o aplicație mobilă excelentă. Aceasta vă oferă acces rapid la documentele dvs. de oriunde. Puteți chiar să semnați acorduri direct în aplicație.

Faceți clic aici pentru a obține o versiune de încercare gratuită de 7 zile a Rocket Lawyer.

LegalShield – Cele mai bune planuri juridice cu acoperire completă

Logo-ul companiei LegalShieldLogo-ul companiei LegalShield

LegalShield îi ajută pe oameni să se apere singuri, având întotdeauna un avocat la dispoziție.

Asta e problema, nu știi neapărat când vei avea nevoie de ajutorul unui avocat. Nu vine niciodată într-un moment potrivit, dar cu LegalShield, puteți începe să rezolvați problemele imediat, fără să vă rupeți banca.

Persoane fizice, familii, întreprinderi-LegalShield are o gamă de planuri accesibile care le oferă oamenilor ajutorul de care au nevoie, atunci când au nevoie.

Pagina de pornire LegalShieldPagina de pornire LegalShield

În cadrul planurilor lor de servicii juridice pentru întreprinderi mici, LegalShield vă pune în legătură cu o firmă de avocatură de încredere din statul dumneavoastră sau din orice stat în care vă desfășurați activitatea și aveți nevoie de consultanță. Îi puteți folosi pentru sfaturi și consultanță nelimitată în chestiuni precum

 • Angajare/lichidare
 • Încorporare
 • Întreprinderi comune
 • Reclamațiile clienților
 • Probleme ale furnizorului
 • Servicii de recuperare
 • Conformitate
 • Zonare

Planurile acoperă, de asemenea, consultări de 30 de minute privind chestiuni juridice din afara statului și domenii mai specifice de drept, cum ar fi fiscalitatea, proprietatea intelectuală, imigrația și antitrustul. Serviciile suplimentare necesare în aceste domenii sunt facturate cu o reducere pentru membri cuprinsă între 10% și 25%.

De asemenea, beneficiați de o reducere fixă de 25% pentru serviciile juridice care nu sunt acoperite în contractul cu firma de avocatură desemnată.

Toate acestea sunt incluse în planul Small Business Essentials, la prețul de 49 de dolari pe lună. De asemenea, veți primi până la documente revizuite de avocat pe an și până la cinci scrisori de colectare în fiecare lună. Small Business Essentials vine chiar și cu zece scrisori sau apeluri telefonice efectuate de avocatul dumneavoastră în numele dumneavoastră în fiecare an.

Avocații sunt garantați să vă răspundă la apeluri în patru ore sau mai puțin, documentele sunt revizuite în cel mult trei zile lucrătoare, iar în caz de urgență juridică veți fi pus în legătură cu cineva în termen de 15 minute.

Treceți la cele două niveluri superioare – Small Business Plus pentru 99 de dolari pe lună sau Small Business Pro pentru 169 de dolari pe lună – pentru mai multe scrisori, apeluri telefonice, revizuiri de documente și scrisori de colectare, plus servicii interstatale, servicii de audit IRS și conversia unor servicii cu discount în taxe fixe.

Pagina de aterizare a planului juridic pentru afaceri al LegalShield, care arată o femeie care amestecă o oală pe aragazPagina de prezentare a planului juridic de afaceri al LegalShield, care arată o femeie care amestecă o oală pe aragaz
LegalShield oferă o gamă de planuri juridice cu acoperire completă pentru orice nevoie a unei afaceri.

Opțional, puteți adăuga servicii de consultanță profesională la orice plan de afaceri. Aceasta include sfaturi și sfaturi despre cum să vă conduceți afacerea, iar prețul începe de la 14,95 dolari pe lună.

Există, de asemenea, un supliment de apărare în instanță la pachetul de afaceri, care include 100 de ore de servicii de apărare în instanță pentru procesele acoperite, începând de la 14,95 dolari pe lună.

Planurile pentru persoane fizice încep de la 29,99 dolari pe lună, sau 24,99 dolari pe lună cu un abonament anual. Aceste planuri includ întotdeauna membrii familiei și acoperă scenarii precum audituri IRS, planificare succesorală și multe altele.

LegalShield are, de asemenea, o ofertă cu adevărat unică, care este concepută special pentru șoferii de camioane comerciale. Puteți obține un Plan de răspundere juridică pentru șoferi comerciali (CDLP) pentru doar 32,95 dolari pe lună, care vă acoperă atât pe dumneavoastră, cât și pe soțul/soția dumneavoastră pentru diferite probleme legate de conducere.

Acest pachet îi sprijină atât pe camionagii care sunt antreprenori independenți, cât și pe cei angajați de o întreprindere. Veți beneficia de asistență juridică pentru încălcări ale normelor de circulație, încălcări ale DOT și încălcări fără mișcare, accidente, pierderea privilegiilor de conducere și multe altele.

Conectați-vă cu LegalShield pentru a afla mai multe folosind linia dedicată la 833-936-0586 sau accesați site-ul lor pentru a vă înscrie astăzi pentru o acoperire juridică accesibilă.

Bizee (fost Incfile) – Cel mai bun pentru înființarea start-up-ului dvs.

Bizee powered by Incfile recenzieBizee powered by Incfile recenzie

Bizee (fostă Incfile) oferă un serviciu juridic online specializat în înființarea de întreprinderi. Dacă ați încercat vreodată să înființați singur o afacere, știți cât de util este să aveți de partea dumneavoastră pe cineva care înțelege legea.

Nu trebuie decât să alegeți tipul de entitate (LLC, S-Corp, C-Corp sau Nonprofit) și să selectați statul de formare pentru a continua. Nu sunteți sigur ce tip de entitate este cel mai potrivit pentru dumneavoastră? Bizee vă va ajuta să alegeți cel mai bun tip de entitate în funcție de nevoile dumneavoastră.

Dincolo de alegerea tipului de entitate, există o mulțime de alți pași pentru a începe o afacere. Bizee vă ajută să vă asigurați că aspectele juridice sunt stabilite în mod corect și vă ajută să vă dezvoltați afacerea pe o bază solidă.

Pagina de pornire a BizeePagina de start a lui Bizee

Bizee are trei pachete diferite – Silver, Gold și Platinum.

Toate planurile includ:

 • Verificarea disponibilității numelui companiei
 • Pregătirea și depunerea
 • Servicii de agent înregistrat (gratuit timp de un an)
 • Alerte pe viață pentru companii
 • Urmărirea online a statutului
 • Consultație gratuită privind impozitul pe profit
 • Sprijin pe viață
 • Acces online la documentele de constituire

Planul Silver este $0. Singurul cost este taxa de înregistrare din statul dumneavoastră.

Cu toate acestea, va trebui să plătiți în plus pentru lucruri precum un EIN / Tax ID, formularul IRS 2553, acorduri de funcționare și altele asemenea. Bizee oferă, de asemenea, asistență pe termen lung în ceea ce privește conformitatea și înregistrarea mărcii comerciale.

Vă recomandăm să optați cel puțin pentru pachetul Gold. Începând de la 199 de dolari, plus taxele de depunere în stat, acesta include toate aceste extra, precum și asistență nelimitată prin telefon și e-mail, transport expres, depunere accelerată și FedEx Delivery.

Începând de la 299 de dolari plus taxele de stat, planul Platinum al Bizee oferă depunerea în ziua următoare și modele de contracte de afaceri.

Pe lângă formarea afacerii dvs., Bizee are o gamă largă de soluții juridice pentru gestionarea și conformitatea continuă. Le puteți folosi pentru a obține un certificat de bonitate, licențe de afaceri, permise, declarații fiscale, calificări străine și multe altele. Sunt, de asemenea, excelente pentru a obține un nume DBA sau pentru a face modificări la documentele de stat ale companiei dvs.

Pentru a afla costul exact pentru start-up-ul dumneavoastră, selectați un tip de entitate și alegeți statul dumneavoastră. Puteți obține o ofertă de la Bizee în câteva secunde.

Formulare juridice din SUA – Cea mai mare selecție de formulare personale și de afaceri

Logo-ul companiei US Legal FormsLogo-ul companiei US Legal Forms

În biblioteca online US Legal Forms veți găsi peste 85.000 de documente juridice specifice unui stat și unei industrii. Practic, orice document juridic de care aveți nevoie, pentru uz personal sau de afaceri, este la doar câteva clicuri distanță.

Persoanele fizice, întreprinderile mici și chiar și avocații se bazează pe US Legal Forms de peste 25 de ani. Compania se mândrește cu o listă de clienți de peste 3 milioane de clienți. Asta înseamnă o mulțime de formulare juridice descărcate.

Pagina de start a site-ului US Legal FormsPagina de pornire a formularelor juridice din SUA
US Legal Forms oferă o vastă bibliotecă de modele juridice pentru afaceri și uz personal.

Doar câteva dintre categoriile pentru care veți găsi formulare includ:

 • Planificarea succesorală
 • Bunuri imobiliare
 • Divorț
 • Faliment
 • Începerea unei noi afaceri
 • Operațiuni de afaceri
 • Proprietar-chiriaș

Nu veți găsi doar modelele de formulare și nu veți fi lăsat pe cont propriu, de asemenea. US Legal Forms include, de asemenea, ghiduri detaliate, instrucțiuni și recomandări pentru completarea formularelor.

Formularele sunt disponibile în format PDF sau DOCX, iar dumneavoastră le puteți completa și semna online sau le puteți descărca și imprima. Alegerea vă aparține.

Dacă vă blocați pe parcurs, US Legal Forms oferă patru modalități de a obține asistență – telefon, chat, e-mail și o secțiune robustă de întrebări frecvente pe site-ul său.

Există, de asemenea, un serviciu suplimentar de completare, în cadrul căruia un expert US Legal Formular vă va ajuta să completați anumite tipuri de formulare pentru dumneavoastră, inclusiv testamente de viață, împuterniciri și documentul de ultimă voință. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un abonament Premium pentru a utiliza acest serviciu.

Puteți alege dintr-un număr de pachete care includ toate formularele necesare pentru a răspunde unor nevoi comune, cum ar fi adopția, planificarea personală, înființarea unei afaceri, probleme de angajare și multe altele.

US Legal Forms oferă două planuri, Basic și Premium. Basic vă oferă acces nelimitat la toate formularele juridice pentru 39 de dolari pe lună. Cu toate acestea, puteți reduce acest preț la 8 dolari pe lună dacă achiziționați un plan anual.

Planul Premium include toate formularele, plus gestionarea documentelor, semnătura electronică și beneficii precum un editor online pentru completarea/editarea PDF și servicii de completare. De asemenea, veți beneficia de o reducere de 50% din serviciile de înființare de întreprinderi/entități juridice. Pachetul Premium costă 59 de dolari pe lună în regim lunar sau 15 dolari pe lună atunci când cumpărați un plan anual.

Toate formularele juridice din SUA sunt specifice fiecărui stat. Pentru a începe, vizitați US Legal Forms, alegeți statul dumneavoastră, apoi începeți să căutați formularele de care aveți nevoie. Este atât de simplu.

Lawyer.com – Cel mai bun pentru angajarea de avocați locali și regionali

Logo-ul companiei Lawyer.comLogo-ul companiei Lawyer.com

Fie că sunteți în căutarea unei asistențe juridice rapide din partea unui avocat din statul dumneavoastră sau a unui nou consilier care să vă înlocuiască avocatul actual, baza de date Lawyer.com vă oferă o mulțime de avocați din apropierea dumneavoastră din care puteți alege.

Și prin abundență, ne referim la mai bine de 1 milion de avocați din toată țara. Majoritatea statelor din SUA au zeci de mii de avocați înscriși pe Lawyer.com. Domeniile lor de practică acoperă întregul spectru juridic.

Pentru a începe, trebuie doar să trimiteți câteva informații de bază și detalii despre problema juridică, iar Lawyer.com vă va pune în legătură cu un avocat calificat din regiunea dumneavoastră. Spre deosebire de alte site-uri de potrivire a avocaților, puteți chiar să navigați liber în baza de date în funcție de oraș/stat și de domeniul de practică.

Harta Lawyer.com pentru a localiza avocații din fiecare stat.Harta Lawyer.com pentru a localiza avocații din fiecare stat.
Lawyer.com facilitează găsirea unui avocat în statul dumneavoastră.

Acest lucru vă permite să vă faceți temele cu privire la potențialii avocați pentru a vedea dacă sunt potriviți înainte de a vă angaja la o consultație.

Lawyer.com pune accentul pe problemele juridice personale și de familie, dar se adaptează și nevoilor de afaceri. Acest lucru face ca Lawyer.com să fie atractiv pentru antreprenorii care ar putea dori atât consiliere personală, cât și de afaceri.

Puteți obține un plan de protecție juridică de la Lawyer.com începând de la 14,99 dolari pe lună. În general, aceste planuri se concentrează pe consilierea personală sau de familie, dar membrii planului pot folosi orice plan și pentru reprezentarea afacerilor.

Planurile vă permit să obțineți consultații gratuite nelimitate, reduceri de 25% la taxele legale calificate și fără taxe de anulare. Domeniile juridice de afaceri pe care membrii planului le pot utiliza includ contracte, încorporare, parteneriate și proprietate intelectuală. Asta pe lângă acoperirea personală în domenii precum accidente și vătămări corporale, dreptul familiei și planificarea succesorală.

Planurile de protecție personală costă 14,99 dolari pe lună sau 119,99 dolari pentru un an. Planurile familiale includ servicii pentru dumneavoastră, soțul/soția și copiii dumneavoastră, începând de la 179,99 dolari pentru un an întreg.

Atât planurile de protecție personală, cât și cele de familie includ un testament gratuit.

Este posibil ca planurile Lawyer.com să nu fie suficient de solide pentru unele întreprinderi și profesioniști, dar baza lor de date vastă de avocați poate fi de mare ajutor pentru oricine. Găsiți un avocat în funcție de o locație convenabilă sau alegeți unul care să se potrivească cel mai bine preferințelor dumneavoastră după ce ați făcut propriile cercetări și diligențe.

Începeți astăzi cu Lawyer.com.

LegalZoom – Cel mai bun pentru o protecție a proprietății intelectuale fără durere

Logo-ul companiei Legal Zoom.Logo-ul companiei Legal Zoom.

LegalZoom este cel mai diversificat serviciu juridic online de pe piața actuală. Acest site web se poate adapta nevoilor dumneavoastră personale, profesionale și de afaceri.

Unde LegalZoom strălucește cu adevărat este în serviciile sale de proprietate intelectuală (IP). Aveți nevoie de un drept de autor sau de o marcă comercială pentru marca dumneavoastră? De un brevet de utilitate sau de design?

LegalZoom vă ghidează prin toate documentele esențiale necesare pentru a vă proteja proprietatea intelectuală.

LegalZoom facilitează întreprinderilor și profesioniștilor protejarea proprietății lor intelectuale.

Pentru un lucru atât de important precum protejarea muncii dumneavoastră creative, este cu siguranță în interesul dumneavoastră să primiți ajutor. Acest lucru este ideal pentru cărți, fotografii, cântece, filme și alte creații tangibile.

Cu înregistrarea drepturilor de autor începând de la doar 114 dolari plus taxele de depunere, LegalZoom este într-adevăr la îndemâna oricui.

LegalZoom este, de asemenea, unul dintre cele mai cuprinzătoare servicii de căutare de brevete, mărci comerciale și drepturi de autor. Acest lucru vă ajută să vă asigurați că nu încălcați o altă marcă atunci când încercați să vă înregistrați propriul brevet sau marcă comercială.

De asemenea, puteți obține ajutor pentru depunerea cererilor de brevet de utilitate, de brevet de design și de brevet provizoriu în doar trei pași.

Majoritatea planurilor de protecție a proprietății intelectuale de la LegalZoom sunt susținute de o garanție de satisfacție de 60 de zile. Astfel, dacă nu sunteți mulțumit de serviciu, puteți obține o rambursare completă a taxei LegalZoom (dar nu și a taxelor de depunere).

Iată un alt avantaj. Dacă folosiți LegalZoom pentru a înregistra o marcă comercială și aceasta este respinsă, vor renunța la taxa de 599 de dolari pentru a înregistra o a doua marcă pentru dumneavoastră.

Serviciile LegalZoom de protecție a proprietății intelectuale pentru mărci comerciale, drepturi de autor și brevete.LegalZoom Servicii de protecție a proprietății intelectuale pentru mărci comerciale, drepturi de autor și brevete.
Vă puteți baza pe LegalZoom pentru toate nevoile dumneavoastră în materie de mărci comerciale, drepturi de autor și brevete.

Serviciile juridice online ale LegalZoom pot fi segmentate în patru categorii principale.

Afaceri

 • Formarea unei afaceri
 • Modificări și înregistrări corporative
 • Conformitatea întreprinderilor
 • Denumiri comerciale
 • Mărci comerciale, brevete și drepturi de autor
 • Imobiliare
 • Impozite, licențe și autorizații
 • Forme și acorduri juridice

Proprietatea intelectuală

 • Căutarea mărcilor
 • Înregistrarea mărcilor
 • Înregistrarea drepturilor de autor
 • Brevet de desen și model
 • Brevet de utilitate
 • Cerere provizorie de brevet

Testamente, încredere și familie

 • Planificarea succesorală
 • Căsătorie și divorț
 • Contractul de închiriere de locuințe
 • Contract de leasing imobiliar
 • Împuternicire financiară

Sfatul avocatului

 • Consultanță de afaceri
 • Consultanță personală
 • Contracte și acorduri
 • Termeni și condiții de utilizare a site-ului web

LegalZoom oferă planuri semestriale și anuale pentru întreprinderi și persoane fizice. Planurile individuale încep de la 16,59 dolari pe lună cu un contract anual, iar planurile pentru întreprinderi încep de la 39,09 dolari pe lună cu un angajament de un an.

LegalZoom este o alegere de top de luat în considerare pentru servicii unice, precum și pentru nevoile juridice continue.

Aflați mai multe despre cum vă pot ajuta la LegalZoom.com.

Nolo – Cel mai bun pentru a face totul singur

Logo-ul companiei NoloLogo-ul companiei Nolo

Dacă nu sunteți avocat, probabil că nu doriți să vă ocupați singur de litigii sau să vă reprezentați singur în instanță. Dar sunt multe lucruri în dreptul afacerilor, imobiliar și al familiei pe care le puteți puteți să vă descurcați pe cont propriu. Și aici intervine Nolo.

În timp ce multe dintre celelalte opțiuni de pe lista noastră oferă modalități de a găsi sau de a reține consultanță și sfaturi juridice, Nolo oferă o bibliotecă vastă de produse juridice pe care oricine le poate lua și folosi.

Produsele Nolo sunt împărțite în trei categorii: cărți cu sfaturi și îndrumări juridice pentru nevoi obișnuite, toate formularele de care aveți nevoie pentru a depune acțiuni comerciale și personale și software pentru planificarea succesorală, trusturi și gestionarea finanțelor.

Pagina de produse juridice Nolo.Pagina de produse juridice Nolo.

Biblioteca de resurse Nolo este extinsă și este scrisă de echipa lor de avocați și experți în drept. Puteți găsi ghiduri aprofundate despre orice, de la a fi proprietar sau a negocia un contract de închiriere comercială până la a face față conflictelor de la locul de muncă sau a învăța să faci desene pentru brevete.

Fiecare carte conține sute de pagini de sfaturi de specialitate într-o scriere ușor de înțeles, cu ediții actualizate care apar atunci când se schimbă orientările juridice sau cele mai bune practici. Achiziționați cartea fizică, versiunea ebook sau PDF, sau un pachet din ambele.

În plus, cărțile sunt susținute în continuare de arhiva profundă de articole juridice de pe site-ul Nolo. Puteți oricând să vă referiți la acestea pentru mai multe detalii sau context pe subiecte.

Multe dintre cărți conțin, de asemenea, formulare relevante pe subiect, pe care le puteți descărca cu ușurință după cumpărare. De asemenea, puteți merge direct la formulare și le puteți achiziționa a la carte.

Nolo acoperă toate bazele. Ei au formulare pentru cele mai frecvente acțiuni juridice, inclusiv:

 • Constituirea și funcționarea unei întreprinderi
 • Planificarea succesorală, trusturi și dreptul familiei
 • Proprietar, bunuri imobile și contracte de închiriere
 • Proprietatea intelectuală
 • HR
 • Impozite și finanțe
 • Accidente și vătămări corporale

Cea mai bună parte este structura de prețuri a Nolo. Plătiți un preț unic pentru un abonament de un an care vă permite să creați și să completați câte tipuri de formulare aveți nevoie.

Acest lucru este incredibil de convenabil pentru formularele de care aveți nevoie des. De exemplu, cei 34,99 dolari pentru un contract de contractant independent devin rapid foarte ieftini dacă vă măriți în grabă forța de muncă W-9.

Învățați și depuneți dosare după bunul plac prin Nolo. Puteți băga în buzunar restul sumei pe care ați fi cheltuit-o pe o consultație juridică.

LegalNature – Cel mai bun pentru documente juridice DIY

Logo-ul companiei Legal Nature.Logo-ul companiei Legal Nature.

LegalNature vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru dosare și modele juridice. Este rapid, fiabil și ușor de utilizat de oricine.

Pentru proprietarul afacerii care are nevoie de un document esențial care să fie făcut corect, făcut rapid și care să nu spargă banca, LegalNature este o opțiune excelentă.

Când vine vorba de acorduri de confidențialitate, formulare de reziliere, contracte de închiriere comercială și alte documente de afaceri importante, LegalNature vă ajută să creați fără griji.

Pagina de servicii juridice pentru afaceri a LegalNaturePagina de servicii juridice pentru întreprinderi a LegalNature
LegalNature dispune de o gamă largă de soluții juridice pentru întreprinderi.

Iată o scurtă prezentare generală a câtorva dintre categoriile de top ale LegalNature:

 • Afaceri
 • Formarea unei afaceri
 • Proprietate comercială
 • Planificarea succesorală
 • Asistență medicală
 • Resurse umane
 • Căsătorie și divorț
 • Proprietar și chiriaș
 • Afaceri personale
 • Proprietate

Alegeți documentul juridic pe care doriți să îl creați, iar LegalNature vă ghidează pas cu pas prin întregul proces de redactare. După ce ați terminat, puteți descărca și stoca cu ușurință documentele finalizate.

Cel mai bun mod de a profita de vasta bibliotecă de documente juridice a LegalNature este să vă abonați la LegalNature+.

Costă 39 de dolari pentru un abonament lunar, dar doar 119 dolari pe an dacă vă abonați la facturarea anuală. Astfel, tariful scade la doar 9,92 dolari pe lună, ceea ce reprezintă aproximativ 75% din prețul obișnuit.

Captură de ecran a paginii de căutare a documentelor de la LegalNatureCaptură de ecran a paginii de căutare de documente a LegalNature
Pentru a începe, căutați un document juridic sau navigați după categorie.

Cu LegalNature+, puteți crea, edita și stoca toate documentele pe care le creați în biblioteca LegalNature. De asemenea, puteți stoca un număr nelimitat de versiuni ale documentelor.

În plus, LegalNature oferă servicii de afaceri à la carte pentru un cost suplimentar. Exemple inculde:

 • Copii certificate – 39 dolari
 • Formarea afacerii – $49
 • Articole de modificare – $75
 • Articolele de dizolvare – $99
 • ID-ul angajatorului – $99
 • Certificat de bună reputație – $119
 • Înregistrarea entităților străine – $129
 • Agent înregistrat – $125

Indiferent dacă aveți nevoie de documente juridice pentru o singură utilizare sau pentru o utilizare continuă, LegalNature vă oferă o modalitate ușoară de a redacta scrisori de ofertă, NDA-uri și alte formulare de resurse umane care sunt o nevoie regulată pentru o afacere în creștere.

Înscrieți-vă pentru o perioadă de încercare gratuită de șapte zile pentru a începe. Abonamentele LegalNature+ sunt susținute de o garanție de 30 de zile de returnare a banilor.

Avvo – Cel mai bun pentru întrebări și răspunsuri juridice online

Logo-ul companiei AvvoLogo-ul companiei Avvo

Avvo este unic pe lista noastră de servicii juridice online.

Platforma are un director de avocați extins pentru a vă ajuta să găsiți un avocat în zona dumneavoastră. Dar vă oferă, de asemenea, răspunsuri online gratuite la întrebările dvs. juridice.

Puteți răsfoi întrebări care au fost puse de alte persoane sau puteți posta propria întrebare și primi răspunsuri de la mai mulți avocați.

Pagina de pornire Avvo.Pagina de pornire Avvo.

Întrebările și sfaturile juridice populare de pe Avvo sunt legate de:

 • Afaceri
 • Custodia copiilor
 • Apărare penală
 • DUI
 • Divorț
 • Ocuparea forței de muncă
 • Imigrație
 • Proprietar și chiriaș
 • Vătămări corporale
 • Contract prenupțial
 • Infracțiuni rutiere

Există sute de subiecte juridice în care Avvo vă poate ajuta.

Pe lângă directorul de avocați și întrebările și răspunsurile gratuite, Avvo are, de asemenea, tone de articole gratuite, resurse și ghiduri cu sfaturi juridice. Pentru cei care au nevoie de răspunsuri online la întrebări juridice, dar nu doresc să plătească taxe costisitoare de consultare a avocaților, Avvo este cea mai bună opțiune.

UpCounsel – Cel mai bun pentru externalizarea departamentului juridic

Logo-ul companiei UpCounselLogo-ul companiei UpCounsel

UpCounsel este excelent pentru o gamă largă de servicii juridice.

De la consultații juridice personale punctuale până la un întreg departament juridic independent pentru afacerea dvs., UpCounsel are de toate.

Este folosit chiar și de branduri de top care se ocupă frecvent de probleme juridice complexe. Dacă companii precum Airbnb se bazează pe UpCounsel, știi că și tu vei fi pe mâini bune.

Pagina de pornire Upcounsel.Pagina de start a Upcounsel.

Printre categoriile juridice populare oferite pe UpCounsel se numără:

 • Formarea afacerilor
 • Acorduri
 • Brevete
 • Mărci comerciale
 • Consilier general
 • Muncă și ocuparea forței de muncă
 • Valori mobiliare și finanțe

Iată cum funcționează.

Începeți prin a posta un „job” care este un rezumat al nevoilor dvs. de afaceri și juridice. Aceste informații, precum și orice altceva pe care îl împărtășiți pe UpCounsel, sunt strict confidențiale.

Algoritmul UpCounsel vă pune automat în legătură cu avocați calificați să se ocupe de nevoile dumneavoastră specifice. Acești avocați vă trimit propuneri, iar de acolo puteți programa o consultație gratuită și fără obligații.

După ce ați selectat cel mai bun avocat pentru nevoile dumneavoastră, îl angajați. Toate prețurile sunt simple, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la taxele ascunse. Puteți colabora cu avocatul dumneavoastră direct prin intermediul platformei UpCounsel.

UpCounsel facilitează gestionarea tuturor comunicărilor dvs. într-un singur loc. Platforma oferă convorbiri telefonice cronometrate și gestionarea gratuită a documentelor.

De asemenea, veți putea să vă gestionați facturile, să vă urmăriți cheltuielile și să beneficiați de opțiuni de plată flexibile. Dacă ați lucrat în trecut cu un avocat care v-a plăcut, UpCounsel vă facilitează colaborarea cu acesta din nou.

Dacă aveți nevoie de asistență juridică dedicată, care să fie întotdeauna disponibilă atunci când aveți nevoie, contactați UpCounsel astăzi.

LegalMatch – Cel mai bun pentru a găsi un avocat în apropierea dumneavoastră

Logo-ul companiei LegalMatchLogo-ul companiei LegalMatch

LegalMatch este conceput pentru a vă pune în legătură cu un avocat aproape de casă. Este cea mai bună alegere pentru aceia dintre dvs. care caută consiliere juridică în zona dvs. locală.

Pagina de pornire a LegalMatchPagina de pornire LegalMatch

Procesul este simplu, rapid și direct. Trebuie doar să furnizați locația dvs. și să alegeți o categorie din următoarele domenii tematice:

 • Familie
 • Ocuparea forței de muncă
 • Apărare penală
 • Imobiliare
 • Afaceri
 • Imigrație

LegalMatch vă pune automat în legătură cu un avocat autorizat și bine cotat din apropierea dumneavoastră. Cea mai bună parte? Acest proces de conectare și recomandare este complet gratuit.

LegalMatch ajută oamenii să găsească avocați locali de 20 de ani, iar pe site au fost postate peste cinci milioane de cazuri.

După ce vă postați cazul, veți primi un răspuns în termen de 24 de ore. Acest lucru face ca LegalMatch să fie o opțiune excelentă pentru probleme urgente.

După ce ați fost identificat, aveți acces complet la profilul avocatului și la informațiile de fond. De asemenea, aveți acces la evaluările utilizatorilor și la recenziile împărtășite de clienții anteriori, astfel încât să puteți lua o decizie avizată. LegalMatch oferă, de asemenea, o defalcare completă a structurii onorariilor fiecărui avocat.

LegalMatch este o opțiune ideală pentru a găsi avocați fără presiune. Pur și simplu alegeți ce avocat este cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră după ce ați analizat toate opțiunile oferite.

Nu sunteți niciodată obligat să angajați un avocat sau să semnați un contract atunci când sunteți pus în legătură cu un avocat prin intermediul acestei platforme. Încercați LegalMatch fără riscuri astăzi.

Cu atât de multe servicii juridice online diferite din care puteți alege, poate fi dificil să vă reduceți opțiunile. Este întotdeauna mai ușor să navighezi ceva atunci când ai o hartă care să te ghideze.

Aceasta este metodologia pe care am folosit-o pentru a crea această listă de top. Vom trece în revistă fiecare factor mai detaliat, astfel încât să puteți înțelege ce contează cel mai mult atunci când luați în considerare serviciile juridice online.

Serviciile juridice online variază în funcție de ofertele lor – unele fiind specializate în anumite domenii, iar altele adoptând o abordare mai largă.

De aceea, este important să găsiți un serviciu care să acopere tipul de ajutor juridic de care aveți nevoie. La urma urmei, cineva care trece printr-un divorț nu are nevoie de același avocat ca un liber profesionist care redactează un contract pentru un nou client.

Aruncați o privire la domeniile în care se concentrează fiecare serviciu juridic online. Companii precum Rocket Lawyer, LegalZoom și Bizee vă pot ajuta să înființați SRL-uri și corporații.

Unele dintre ele, precum LegalZoom și Bizee, vă permit să mergeți mai departe și vă ajută să înregistrați mărci comerciale.

LegalZoom vă poate ajuta chiar să stabiliți drepturi de autor pentru o lucrare creativă originală sau un brevet pentru o invenție sau un produs. Au lucrat cu creatorii pentru a stabili peste 650.000 de înregistrări de proprietate intelectuală și au procesat peste 90.000 de cereri de drepturi de autor.

Pe de altă parte, platforme precum Avvo și LegalMatch sunt utilizate în principal pentru a găsi un avocat personal care să vă ajute în zona dumneavoastră. Gândiți-vă la ele ca la Craigslist-ul serviciilor juridice (doar că fără postările sumare).

De asemenea, luați în considerare dacă aveți sau nu nevoi juridice de afaceri sau personale. Unele platforme oferă servicii juridice online pentru ambele, în timp ce altele se specializează pe una sau pe cealaltă.

Stadiul și dimensiunea afacerii

Dacă sunteți în căutarea de servicii juridice online pentru chestiuni personale, cum ar fi imigrația sau divorțul, atunci săriți peste această secțiune, deoarece nu se aplică în cazul dumneavoastră.

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea de servicii juridice online pentru afacerea dumneavoastră, atunci continuați să citiți.

Există două lucruri principale pe care trebuie să le luați în considerare atunci când căutați servicii juridice în scopuri de afaceri.

 1. Dimensiunea. Cât de mare este afacerea dumneavoastră? Un mic magazin de tip „mama și copilul” va avea nevoie de servicii juridice foarte diferite față de o corporație cu peste 1 000 de angajați.
 2. Etapa. În ce etapă a ciclului de viață se află afacerea dumneavoastră? Dacă sunteți un antreprenor aflat la începutul călătoriei dvs. de afaceri, atunci este posibil să aveți nevoie de servicii juridice care să vă ajute cu soluții de formare a afacerii. Cu toate acestea, dacă afacerea dvs. este deja stabilită, atunci este posibil să aveți nevoie de ajutor cu contracte și angajarea de noi angajați.

Dacă vă aflați în lumea start-up-urilor, vă sugerăm să vă adresați unui serviciu juridic online, cum ar fi Bizee, pentru a vă înregistra compania.

Dacă aveți o companie de dimensiuni medii, sunt șanse mari să nu aveți nevoie de servicii juridice constante, ci doar atunci când apar probleme. Pentru acest scenariu, un serviciu precum LegalMatch este perfect pentru a vă pune în legătură cu un avocat bun la cerere. Iar dacă aveți nevoie de consultanță specializată, Rocket Lawyer este soluția ideală.

Dacă sunteți o organizație mai mare, atunci veți dori ceva mai mult ca UpCounsel, care vă va conecta cu avocații de care aveți nevoie pentru a vă reprezenta afacerea. UpCounsel este cea mai bună opțiune pentru a vă ajuta să vă externalizați întregul departament juridic.

Frecvența de utilizare

Cât de des veți utiliza serviciul juridic online?

Este posibil să aveți nevoie de un avocat pentru un eveniment unic. Poate fi vorba de depunerea unor documente, redactarea unui contract sau soluționarea unui litigiu. În acest caz, LegalMatch sau Avvo se potrivesc mai bine pentru nevoile dumneavoastră.

Dacă doriți să creați o relație continuă cu un avocat, dar la cerere, Rocket Lawyer sau LegalZoom vor fi o alegere potrivită. Ambele servicii vă vor pune în legătură cu avocați care vor lucra cu dumneavoastră pentru a rezolva rapid orice problemă juridică.

A fi clar cu privire la frecvența cu care veți avea nevoie de asistență juridică este, de asemenea, rentabil.

De ce? Structurile tarifare pentru serviciile juridice online variază de la o platformă la alta. Unele percep o taxă continuă pentru un abonament, ceea ce poate fi excelent pentru o întreprindere care anticipează că va avea nevoie în mod regulat de asistență juridică. Alte servicii percep o taxă pe caz sau pe utilizare, ceea ce este util pentru situații punctuale.

Viteza de asistență

Rapiditatea este crucială atunci când vine vorba de asistență juridică. La urma urmei, pot apărea urgențe care necesită ajutor juridic cât mai repede posibil.

Platforme precum LegalMatch promit că un avocat vă va răspunde la caz în termen de 24 de ore de la solicitarea dumneavoastră.

Avvo funcționează foarte asemănător cu Quora, permițându-vă să postați o întrebare la care avocații de pe site-ul lor vă răspund. De asemenea, puteți sări într-un istoric al întrebărilor pe care alți utilizatori le-au pus deja pentru a găsi răspunsuri la situații similare cu a dumneavoastră.

Totuși, obținerea unui răspuns gratuit la întrebarea dvs. pe un forum juridic online nu este cea mai bună opțiune pentru cei care trebuie să vorbească cu un avocat în următoarele câteva ore. Asigură-te că găsești o platformă care este ușor de utilizat și care îți permite să alegi rapid un avocat, fără nicio presiune sau obligație.

Iar dacă doriți siguranța de a ști că aveți întotdeauna un avocat care vă cunoaște afacerea și care este disponibil la cerere, există întotdeauna un serviciu precum UpCounsel. Acesta vă oferă puterea unui departament juridic la doar o fracțiune din costul dacă v-ați angaja propriul consilier intern.

În multe cazuri, nu va fi nevoie să vă întâlniți cu un avocat. Cu toate acestea, dacă trebuie să vă întâlniți față în față cu un avocat (din cauza unor probleme de securitate sau a unei probleme complexe), veți dori să găsiți un serviciu care vă poate pune rapid în legătură cu un avocat.

Pentru a ține pasul cu peisajul în continuă evoluție al muncii la distanță, multe dintre aceste servicii vă vor conecta, de asemenea, cu avocați dispuși să se consulte cu dumneavoastră prin Zoom sau prin telefon.

Desigur, a fi pus în legătură cu un avocat care se află în cealaltă parte a țării nu va fi ideal dacă aveți nevoie de ajutor în sala de judecată sau cu legile locale sau de stat. În aceste cazuri, cel mai probabil veți dori să găsiți un avocat mai aproape de casă.

În acest caz, căutați o platformă care vă permite să găsiți un avocat calificat pe baza codului poștal sau a statului dumneavoastră. Alegerile noastre pentru cele mai bune servicii cu anuare – LegalMatch, Avvo și LegalZoom – sunt locuri bune pentru a începe.

Acces gratuit la documente juridice

Nu orice situație necesită un avocat. În multe cazuri, este posibil să aveți nevoie doar de accesarea și editarea unui document juridic.

Acest lucru este valabil atât pentru afaceri, cât și pentru uz personal.

De exemplu, poate că încheiați un contract cu o altă companie. Sau poate că trebuie să încheiați un contract de închiriere rapidă pentru a închiria o proprietate de investiții recent achiziționată.

Deși este întotdeauna cel mai bine să cereți unui avocat să vă revizuiască documentele, uneori, simplul fapt de a avea un șablon este suficient pentru oameni – în special pentru aceia dintre voi cărora le place abordarea DIY.

Multe dintre serviciile de pe lista noastră oferă documente juridice gratuite sau acces la diverse documente juridice la un preț rezonabil. Unele, cum ar fi Rocket Lawyer, vin chiar cu instrumente integrate pentru semnături electronice, astfel încât să vă puteți personaliza formularele și să obțineți contracte obligatorii din punct de vedere juridic sub un singur acoperiș.

Cele mai bune servicii juridice online: Întrebările dvs. cele mai importante au primit răspuns

Dacă aveți nevoie să găsiți un avocat, să începeți o afacere sau să obțineți consultanță juridică, Rocket Lawyer și LegalShield sunt cele mai bune două servicii juridice online de luat în considerare. Aceste platforme vă oferă acces la ajutor juridic fără a fi nevoie să vă părăsiți casa sau biroul. În plus, nu veți fi întotdeauna limitat la avocații din zona dumneavoastră.

Punerea în ordine a tuturor aspectelor juridice ale afacerii dvs. este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru compania dvs. Veți fi surprins de cât de accesibile sunt unele dintre aceste servicii, mai ales când vă gândiți la câți bani vă pot economisi pe parcurs.

Sursa