Top 11 Cele mai bune servicii internaționale de salarizare

Vrei să treci direct la răspuns? Cel mai bun serviciu internațional de salarizare pentru majoritatea oamenilor este Papaya Global sau De la distanță.

Nu toate soluțiile de salarizare acceptă plățile transfrontaliere. Companiile care au angajați în diferite țări trebuie să înțeleagă, de asemenea, conformitatea salarizării și legile fiscale din mai multe jurisdicții.

Cele mai bune servicii internaționale de salarizare facilitează plata angajaților și respectarea reglementărilor legale de către orice întreprindere, indiferent de locația acestora.

Top 11 cele mai bune servicii internaționale de salarizare

Trecem în revistă fiecare dintre aceste 11 mărci și explicăm mai jos cum să alegeți cel mai bun serviciu internațional de salarizare pentru dumneavoastră.

 • Papaya Global – Cea mai bună soluție de salarizare internațională
 • Remote – Cel mai bun pentru startup-uri și angajări la nivel internațional
 • Remofirst – Cel mai bun serviciu EOR la prețuri accesibile
 • Oyster – Cel mai bun pentru întreprinderile care se extind la nivel internațional
 • Rippling – Cel mai bun pentru rularea rapidă a salariilor la nivel internațional
 • ADP Global Payroll – Cel mai bun pentru conformitatea internațională a salarizării
 • Deel – Cel mai bun pentru verificări de fond internaționale cu salarizare
 • Lano – Cel mai bun pentru angajări în Europa
 • Multiplier – Cel mai bun pentru angajări în Asia
 • Immedis – Cel mai bun pentru sarcini administrative de salarizare
 • Payoneer – Cel mai bun pentru plata contractanților internaționali
Cum să alegeți cel mai bun serviciu internațional de salarizare. Metodologia Quicksprout.com de analiză a serviciilor internaționale de salarizare.Cum să alegeți cel mai bun serviciu internațional de salarizare. Metodologia Quicksprout.com pentru revizuirea serviciilor internaționale de salarizare.

După cercetări extinse, am redus numărul celor mai buni 11 furnizori de servicii de salarizare internațională de pe piață. Recenzile aprofundate de mai jos vă vor ajuta să găsiți cel mai bun serviciu internațional de salarizare pentru afacerea dvs. specifică.

Papaya Global – Cea mai bună soluție de salarizare globală

Logo-ul companiei Papaya Global. Logo-ul companiei Papaya Global.

Papaya Global este o soluție all-in-one pentru angajare internațională, integrare și salarizare transfrontalieră. Acest furnizor premiat de servicii de salarizare este de încredere pentru mărci globale precum Microsoft, Toyota, Canva, Wix și multe altele.

Platforma complet integrată de gestionare a forței de muncă are tot ce aveți nevoie pentru a vă gestiona forța de muncă globală.

Software HRIS Papaya GlobalSoftware Papaya Global HRIS
Soluțiile de salarizare de la Papaya Global vă oferă control și vizibilitate totală asupra forței de muncă globale.

Papaya Global este de două ori angajator de evidență (EOR). Acest lucru înseamnă că puteți angaja angajați la nivel internațional fără a înființa o entitate locală și să rămâneți în conformitate. Acest lucru începe de la 650 de dolari pe lună pentru fiecare angajat, dar este semnificativ mai ieftin decât stabilirea unei noi entități într-o țară străină.

Platforma vă facilitează eficientizarea procesului de angajare și standardizarea procedurilor internaționale de integrare. Papaya Global dispune chiar și de instrumentele de care aveți nevoie pentru relocarea angajaților, permise de muncă, permise de ședere și alte soluții de imigrare.

În plus față de salarizarea internațională, Papaya Global sprijină administrarea resurselor umane și a beneficiilor și în peste 160 de țări.

Soluția de salarizare asigură că angajații vor fi plătiți în moneda locală și vor primi statele de plată în limba lor maternă. Papaya Global elimină stresul plăților transfrontaliere prin automatizare, conformitate integrată și rapoarte de salarizare dintr-o singură sursă de adevăr.

Dincolo de simplitatea salarizării și a back-office-ului, Papaya Global are una dintre cele mai bune aplicații pentru angajați de pe piață. Personalul o poate folosi pentru a accesa fișele de plată, documentele de resurse umane și declarațiile de sfârșit de an – 24/7/365.

Aplicația de autoservire a angajaților poate fi utilizată și pentru urmărirea timpului și a prezenței. Este disponibilă pe iOS, Android și prin intermediul unui portal web.

Dacă doriți să vă păstrați rețeaua de salarizare existentă și doar să vă actualizați software-ul, puteți obține licența platformei Papaya Global pentru 3 dolari pe angajat pe lună. Dar marea majoritate dintre voi probabil că veți dori opțiunea de salarizare cu servicii complete, care începe de la 12 dolari pe angajat pe lună.

De asemenea, puteți adăuga contractori internaționali la salarizarea dvs. pentru doar 2 dolari pe lună pentru fiecare contractant.

Pentru a profita la maximum de Papaya Global, vă recomandăm Serviciul de expertiză globală, începând de la 190 de dolari. Acesta vă va ajuta cu pachetele de beneficii internaționale, imigrația angajaților și multe altele.

Solicitați o ofertă personalizată pentru a afla mai multe.

De la distanță – Cel mai bun pentru startup-uri și angajări la nivel internațional

Logo-ul companiei Remote.Logo-ul companiei la distanță.

Remote este un serviciu global de angajare care permite întreprinderilor să angajeze la nivel internațional cu riscuri minime. Oferă servicii complete de angajator de înregistrare (EOR) în zeci de țări și posibilitatea de a plăti contractori în peste 190 de țări.

Aceasta este o opțiune completă foarte puternică pentru persoanele care au nevoie de un serviciu internațional de salarizare. Ne place în special pentru startup-uri din câteva motive.

În primul rând, startup-urile pot obține 15% reducere de la Remote’s employer of record services pentru angajări internaționale. De asemenea, pot obține 15% reducere la serviciile lunare de gestionare a contractorilor. Aceasta reprezintă o economie destul de semnificativă pentru startup-uri, unde fiecare dolar contează.

Celălalt motiv principal este că Remote vă oferă mult mai mult control asupra compensațiilor și beneficiilor decât multe alte servicii internaționale de salarizare.

Veți putea să oferiți asigurări de sănătate, dentare, de vedere, de viață și de invaliditate, precum și asistență medicală mentală, planuri de pensionare, relocare la distanță și opțiuni pe acțiuni.

Pagina de pornire la distanțăPagina de pornire la distanță
Remote este specializată în a vă ajuta să creați pachete de beneficii de înaltă calitate pentru angajați.

Crearea unui pachet de beneficii care să iasă în evidență este o parte esențială în atragerea sau păstrarea talentelor de nivel A din întreaga lume.

De exemplu, ați putea folosi Remote pentru a oferi angajaților stimulente de participare la capital. Acestea ar putea include unități de acțiuni restricționate, opțiuni de acțiuni necalificate și multe altele.

Remote vă ajută să vă asigurați că toate opțiunile pe acțiuni pe care le oferiți sunt conforme cu toate reglementările locale și cu legislația fiscală.

Deși recomandăm Remote ca fiind alegerea noastră de top pentru start-up-uri, este o alegere bună pentru întreprinderi de orice dimensiune sau maturitate. Au o gamă completă de servicii pentru startup-uri, întreprinderi mici și organizații de tip enterprise.

Unele caracteristici și capabilități notabile ale sistemului internațional de salarizare Remote includ:

 • Timp și prezență integrate
 • Sistem HRIS integrat
 • Vizibilitate completă a salarizării
 • Posibilitatea de a aproba PTO, cheltuieli și stimulente
 • Salarii în afara ciclului de lucru
 • Conformitate fiscală integrată și reglementări locale privind salarizarea

Veți avea, de asemenea, acces la specialiști în salarizare care vă pot ajuta cu orice întrebări pe măsură ce acestea apar.

Soluția Global Payroll de la Remote începe de la 50 de dolari pe lună pentru fiecare angajat.

Prețul pentru contractori începe de la 29 de dolari pe lună pentru fiecare contractant. Atât dvs. cât și angajații dvs. contractuali veți fi încântați de ușurința cu care puteți configura contracte localizate și executa salarizarea internațională.

Serviciile EOR globale încep de la 599 de dolari pe lună pentru fiecare angajat, cu un abonament anual. Start-up-urile eligibile pot beneficia de o reducere suplimentară de 15%, ceea ce duce costul la 509 dolari lunar.

Prețul se încadrează cu siguranță în intervalul mediu al serviciilor internaționale de salarizare, dar este o valoare excelentă dacă luați în considerare faptul că Remote oferă o suită de servicii mult mai profundă decât mulți dintre concurenții săi.

Indiferent unde locuiesc, puteți începe să angajați cei mai buni oameni pentru afacerea dvs. încă de astăzi cu Remote.

Remofirst – Cele mai bune servicii EOR la prețuri accesibile

Logo-ul Remofirst. Logo-ul Remofirst.

Remofirst este o soluție all-in-one pentru angajare și salarizare globală în peste 160 de țări din întreaga lume. Este o opțiune excelentă pentru companiile care se extind rapid, deoarece Remofirst face posibilă angajarea și îmbarcarea angajaților la distanță sau a contractorilor în doar o zi.

În ceea ce privește salarizarea, Remofirst se asigură că toți angajații și contractanții sunt plătiți în moneda locală. Ei simplifică acest proces prin trimiterea unei facturi agregate, spre deosebire de a avea plăți separate pentru fiecare angajat din altă țară.

Captură de ecran de pe pagina de pornire a Remofirst care arată o hartă globală cu noile angajări evidențiate în diferite locații.Captură de ecran de pe pagina de pornire a Remofirst care arată o hartă globală cu noile angajări evidențiate în diferite locații.
Remofirst este o soluție de top pentru angajarea și plata angajaților la distanță din întreaga lume.

La fel ca și alte opțiuni de pe lista noastră, Remofirst oferă servicii de angajator de evidență – ceea ce reprezintă o opțiune excelentă pentru angajarea conformă și gestionarea salarizării în țări noi, fără a fi nevoie să înființați o entitate locală.

Dar serviciile EOR ale Remofirst sunt ultra-accesibile. Începând de la doar 199 de dolari pe lună pentru fiecare angajat, este o fracțiune din cost în comparație cu alternativele care încep de obicei de la 500 până la 650 de dolari pe lună pentru fiecare angajat.

Puteți chiar să oferiți beneficii locale echipei dvs. globale. De la opțiuni pe acțiuni la bonusuri, asigurări de sănătate și multe altele, Remofirst se ocupă de toate documentele și de aprovizionare în numele dvs.

Dincolo de salarizarea internațională, Remofirst oferă servicii excepționale pentru clienți. Ei sunt disponibili 24/7 și oferă integrare în aceeași zi pentru noii angajați.

Pur și simplu transmiteți informațiile despre candidat, iar Remofirst va calcula costul angajării acestuia. Odată aprobat, ei se vor ocupa de toate sarcinile administrative pentru a se asigura că noul angajat este angajat în conformitate cu legile locale.

Acesta nu este singurul lucru pe care îl fac rapid. Dacă sunteți interesat să folosiți Remofirst pentru salarizarea globală, ei promit să vă răspundă în 15 minute de la solicitarea dumneavoastră de demonstrație. Dacă nu, prima lună este gratuită.

Rezervați o demonstrație pentru a începe astăzi.

Oyster – Cel mai bun pentru companiile care se extind la nivel internațional

Logo-ul companiei Oyster.Logo-ul companiei Oyster.

Oyster este o platformă simplă care reduce riscul și complicațiile legate de angajarea la nivel internațional. Cu Oyster ca angajator de referință, vă puteți dezvolta rapid și cu încredere.

Deoarece legislația muncii variază de la o țară la alta, lucrurile se pot complica rapid atunci când vă extindeți afacerea la nivel internațional. Cu toate acestea, Oyster vă simplifică angajarea internațională, deoarece cunoaște bine legislația muncii în peste 180 de țări diferite. Dacă sunteți o companie cu multe roluri deschise pe care doriți să le ocupați cu candidați internaționali, atunci Oyster poate fi serviciul de salarizare potrivit pentru dumneavoastră.

Cu Oyster puteți întocmi rapid contractele, știind că acestea respectă reglementările locale în materie de resurse umane și fiscale. În plus, Oyster vă permite să oferiți salarii specifice fiecărei țări, care să se alinieze cu așteptările angajaților, oferindu-vă în același timp instrumente pentru a prognoza instantaneu costul total al angajării pentru compania dvs.

Pagina de destinație OysterPagina de aterizare Oyster
Oyster este unul dintre cele mai ușor de utilizat servicii internaționale de salarizare.

Fără niciun stres sau confuzie, puteți spune da talentelor și le puteți trata corect, indiferent unde locuiesc.

Pentru a vedea cât de ușor este să folosești Oyster, îl poți încerca chiar acum gratuit.

Cu pachetul de pornire Oyster gratuit, puteți să vă îmbarcați și să plătiți până la doi contractori. Angajați fără efort în peste 180 de țări. Efectuați salarizarea în peste 120 de valute diferite.

Pentru angajații cu normă întreagă, veți avea nevoie de un abonament la unul dintre planurile premium ale Oyster. Acesta oferă salarizare globală și administrare de resurse umane, protecție a proprietății intelectuale și respectarea confidențialității pentru angajații cu normă întreagă din peste 130 de țări.

Asistența localizată este punctul în care Oyster strălucește cu adevărat – orice, de la a vă ajuta să găsiți un bazin de candidați diversificat în sute de țări până la a vă asigura că sunteți în regulă cu legile locale de conformitate.

Descoperirea, angajarea și plata unei forțe de muncă la nivel mondial nu reprezintă o problemă cu Oyster.

Doriți să oferiți beneficii? Nu este o problemă. Oyster vă va ajuta să navigați printre reglementări, astfel încât să puteți oferi beneficii de sănătate localizate, să gestionați PTO și multe altele.

Prețul este de 499 de dolari pe angajat pe lună dacă plătiți anual în avans și 599 de dolari pe angajat pe lună pentru un plan lunar. Prețul pentru contractanți este de 29 de dolari pe lună pentru fiecare contractant.

Aceasta este o soluție de salarizare excelentă pentru companiile care trebuie să angajeze acum, dar care nu au experiență cu angajarea la nivel global. Este un pachet complet – recrutare, integrare, salarizare și conformitate continuă.

Accelerați procesul de angajare și începeți să vedeți creșterea pe care știți că există. Începeți să utilizați Oyster astăzi.

Rippling – Cel mai bun pentru rulaje rapide de salarii internaționale

Logo-ul companiei Rippling.Logo-ul companiei Rippling.

Rippling este unul dintre cele mai importante branduri de salarizare din SUA, iar acum oferă aceleași servicii sigure pentru companiile cu angajați internaționali.

Asta înseamnă că veți putea efectua salarizarea cu un singur clic, fiecare angajat fiind plătit în moneda sa locală. Este atât de simplu.

Rippling se ocupă de tot ce este intern. Spre deosebire de alte firme de salarizare la nivel mondial, care sunt mai degrabă o rețea de furnizori diferiți, Rippling oferă companiilor servicii complete de resurse umane și salarizare pentru angajații internaționali.

Este mai sigur și mult mai eficient. Puteți gestiona salarizarea, beneficiile, urmărirea timpului și raportarea pentru toți angajații dvs. într-un singur loc.

De fapt, platforma Rippling vă permite să efectuați salarizarea internațională în doar 90 de secunde.

Captură de ecran a unei plăți internaționale în RipplingCaptură de ecran a unei plăți internaționale în Rippling
Rippling automatizează multe aspecte ale efectuării salariilor.

Rippling este atât de rapid pentru că nu trebuie niciodată să introduceți manual date sau să faceți calcule pe cont propriu. Platforma sincronizează toate datele dvs. de resurse umane cu sistemul de salarizare, astfel încât toate acestea sunt gestionate automat.

Este doar o chestiune de stabilire a perioadelor de plată, de revizuire a salariilor și de aprobare a acestora.

Platforma vine cu instrumente de conformitate încorporate, depuneri automate de taxe, urmărire a timpului, instrumente de raportare și multe altele.

În general, Rippling are mai mult de o duzină de soluții diferite de salarizare, resurse umane și forță de muncă din care puteți alege. Ei facilitează combinarea acestor produse în funcție de nevoile unice ale mărcii dvs. Dar este necesară platforma de bază Rippling Unity Platform – ceea ce înseamnă că nu ați putea achiziționa pur și simplu un sistem de pontaj și prezență sau un instrument de recrutare pe cont propriu fără abonamentul Rippling Unity.

Singurul dezavantaj major al Rippling este scalabilitatea sa. Este conceput pentru întreprinderi cu până la 2.000 de angajați. Așadar, dacă firma dumneavoastră are în prezent mai mulți angajați sau dacă intenționați să depășiți pragul de 2.000 de angajați, Rippling probabil că nu va funcționa pentru dumneavoastră.

De asemenea, merită remarcat faptul că prețurile Rippling nu sunt la fel de transparente ca și cele ale altor furnizori de pe lista noastră. Va trebui să contactați Rippling pentru o ofertă, deoarece nu veți găsi informații despre prețuri nicăieri pe site-ul său.

Serviciul global de salarizare al Rippling funcționează în 50 de țări, ceea ce este mai puțin decât alte servicii de pe lista noastră, dar flexibilitatea platformei este fantastică.

Veți putea să plătiți angajații cu ora și salariați, bonusuri și comisioane, precum și să corectați rulajele de salarii istorice.

Contactați Rippling pentru o ofertă personalizată gratuită pentru a afla mai multe despre serviciile internaționale de salarizare ale companiei.

ADP Global Payroll – Cel mai bun pentru conformitatea internațională a salarizării

Logo-ul companiei ADP Global Payroll.Logo-ul companiei ADP Global Payroll.

După cum s-a menționat anterior, menținerea conformității cu angajații internaționali trebuie să fie o prioritate absolută pentru toate întreprinderile.

ADP este unul dintre cele mai de încredere nume din industria salarizării. Ei au fost un lider în inovație în această categorie de peste 70 de ani. Așa că nu ar trebui să fie o surpriză să vedem că ADP Global Payroll respectă standardele de menținere a conformității.

Pagina de pornire ADP Global PayrollPagina de pornire ADP Global Payroll
Cu mai multe decenii de experiență, ADP este un nume de încredere în rândul serviciilor internaționale de salarizare.

Fiecare soluție globală de salarizare vine cu expertiză integrată în materie de conformitate. Echipa de la ADP înțelege toate reglementările guvernamentale și legile locale care trebuie respectate atunci când angajați și plătiți angajați în diferite țări.

Acești experți în conformitate sunt disponibili în peste 140 de țări din întreaga lume. De asemenea, veți beneficia de prevederi de securitate încorporate și de confidențialitatea datelor pentru sistemul dvs. de salarizare.

Există de fapt două soluții diferite ADP Global Payroll de luat în considerare – ADP Celegro și ADP GlobalView Payroll.

ADP Celergo este construit pentru companiile cu angajați în cel puțin trei țări, cu până la 1.000 de angajați pe țară. ADP GlobalView Payroll este conceput pentru companiile multinaționale și suportă salarizarea în peste 40 de țări. Trebuie să aveți cel puțin 500 de angajați într-o singură țară pentru a fi eligibil pentru ADP GlobalView Payroll.

O parte interesantă a ADP este că puteți combina Celegro și GlobalView Payroll pentru a răspunde nevoilor diferite în diferite țări.

Solicitați o demonstrație și o ofertă gratuită pentru a afla mai multe.

Deel – Cel mai bun pentru verificări de antecedente internaționale cu salarizare

Logo-ul companiei Deel.Logo-ul companiei Deel.

Deel este o soluție de resurse umane all-in-one în care au încredere peste 15.000 de întreprinderi din întreaga lume. Are tot ceea ce vă așteptați de la o soluție de salarizare online, inclusiv conformitatea plăților, plăți pentru contractori, instrumente de integrare a angajaților și multe altele.

În calitate de EOR – angajator înregistrat – puteți utiliza Deel pentru a adăuga în mod legal angajați cu normă întreagă la personalul dumneavoastră, indiferent de locația lor în întreaga lume.

În timp ce multe dintre soluțiile internaționale de salarizare de top susțin angajarea globală la scară largă, Deel oferă ceva unic față de alte opțiuni de pe piață: Puteți efectua verificări ale antecedentelor direct în tabloul de bord HR.

Pagina de aterizare a verificărilor de antecedente de la Deel.Pagina de aterizare a verificărilor de fond Deel.
Deel simplifică depistarea candidaților internaționali prin intermediul soluției sale de resurse umane și salarizare all-in-one.

Deel efectuează verificări rapide și precise ale antecedentelor în 200 de țări. Platforma rămâne conformă cu locația potențialului angajat și solicită candidatului să opteze și să furnizeze informațiile sale.

Deel ajută la verificarea identității potențialilor angajați, ceea ce este crucial atunci când vă angajați la distanță din întreaga lume. În unele cazuri, veți vedea rezultatele unei verificări de antecedente Deel în doar câteva minute și veți putea urmări în permanență stadiul unei verificări.

Ne place foarte mult această caracteristică, deoarece este atât de unică. În timp ce alte instrumente de resurse umane și de salarizare de pe piață reunesc mai multe soluții într-o singură sursă de adevăr, cele mai multe dintre ele încă necesită necesitatea unui serviciu de verificare a antecedentelor de la o terță parte, dacă doriți să efectuați una.

Deel sprijină salarizarea internațională în peste 90 de țări. Este ușor de înțeles și de utilizat, ceea ce ne ajută să luăm de pe umerii noștri povara gestionării salarizării.

Veți beneficia, de asemenea, de funcții precum deduceri fiscale automate, urmărirea timpului liber, documentație de conformitate, protecție IP și multe altele.

Cel mai bun lucru este că sistemul de resurse umane Deel este 100% gratuit pentru întreprinderile cu mai puțin de 200 de angajați. Astfel, primiți un avantaj suplimentar de tehnologie robustă, pe lângă un serviciu global de salarizare. Aceasta include totul, de la directoare de angajați la organigrame, instrumente de integrare, sondaje pentru angajați și multe altele.

Serviciile EOR pentru salarizarea internațională încep de la 599 de dolari, iar plățile contractorilor internaționali încep de la 49 de dolari. Solicitați o demonstrație gratuită pentru a obține o ofertă pentru afacerea dvs.

Lano – Cel mai bun pentru angajări în Europa

Logo-ul Lano.Logo-ul Lano.

Lano este o soluție internațională de salarizare care consolidează toate plățile și persoanele într-o singură platformă.

Pentru întreprinderile care doresc să se extindă în Uniunea Europeană fără a înființa o entitate acolo, Lano, cu sediul la Berlin, este o alegere excelentă pentru serviciile de salarizare și EOR.

Compania înțelege regiunea, ceea ce vă permite să vă concentrați pe găsirea de talente. Cu sprijinul Lano, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la respectarea reglementărilor locale. Profitați de rețeaua lor globală și sprijiniți-vă pe expertiza lor pentru a vă extinde cu încredere.

Veți putea efectua rapid plăți sigure, transfera fonduri între entități internaționale și veți putea economisi până la 3% din comisioanele de schimb valutar atunci când plătiți în moneda locală.

Pagina de pornire Lano. Pagina de pornire a Lano.
Lano este un produs puternic pentru cei care au nevoie de servicii EOR în țările Uniunii Europene.

Ușurința de utilizare pentru administratori este la fel de bună cum am văzut pentru salarizarea internațională. Vă puteți conecta la un singur tablou de bord pentru a angaja și plăti angajați în peste 150 de țări cu ajutorul rețelei de parteneri Lano.

Reducerile de volum oferite de Lano pentru salarizarea internațională sunt notabile. Primii cinci angajați încep de la 300 €/lună, dar tariful scade la 30 €/lună per angajat pentru șase angajați sau mai mult.

Există o taxă de instalare unică de 1.000€ pentru fiecare furnizor de salarii pe care îl conectați la Lano international payroll. Cu siguranță puteți evita taxele de configurare cu alte opțiuni, dar Lano vă oferă mai multe oportunități de consolidare, integrare și automatizare a salarizării.

Serviciile de angajator de evidență încep de la 550€ pe angajat pe lună. Lano acceptă, de asemenea, plățile contractorilor în peste 170 de țări, începând de la 20€ pe lună pentru fiecare contractor.

Alte servicii pe care le recomandăm au sens pentru companiile cu o amprentă internațională foarte mică, deoarece acestea nu vor putea accesa reducerea de volum sau justifica taxele de instalare.

Pentru companiile mai mari și cu o creștere rapidă, oportunitatea unei adevărate automatizări globale a salarizării cu Lano este foarte atrăgătoare. Veți putea să economisiți timp, să reduceți la minimum greșelile și să vă sprijiniți mai bine angajații din străinătate

Dacă doriți să angajați echipe în Europa, parteneriatul cu Lano poate fi de departe cea mai rentabilă soluție.

Profitați de expertiza lor regională și rezervați astăzi o demonstrație cu Lano. Puteți, de asemenea, să consultați recenzia noastră completă despre Lano pentru o scufundare mai profundă în avantajele, dezavantajele și ofertele de servicii ale Lano.

Multiplier – Cel mai bun pentru angajare în Asia

Logo-ul companiei Multiplier.Logo-ul companiei Multiplier.

Multiplier este o soluție globală de servicii de ocupare a forței de muncă care permite proprietarilor de afaceri să angajeze pe oricine, oriunde, în 30 de secunde sau mai puțin.

Platforma simplă, raționalizată, cu autoservire este o gură de aer proaspăt pentru oricine a încercat vreodată să angajeze în alte țări.

Odată ce vă creați un cont, veți avea acces la infrastructura necesară pentru a descoperi, angaja, integra și plăti cele mai bune talente oriunde în lume. Multiplier acceptă 120 de monede și plăți în 150 de țări.

Pagina de aterizare a Multiplier pentru servicii internaționale de salarizare.Pagina de destinație a multiplicatorului pentru serviciile internaționale de salarizare.
Multiplier simplifică foarte mult procesul de căutare, angajare și integrare a angajaților de oriunde din lume.

Gestionați totul într-o singură platformă. Oferiți beneficii, gestionați cererile de PTO, expediați laptopuri, oferiți acțiuni angajaților și multe altele. La sfârșitul lunii, toate cheltuielile globale de angajare sunt consolidate într-o singură factură.

Multiplier, o organizație cu sediul în Singapore, devine rapid soluția de resurse umane și de salarizare de referință pentru companiile care doresc să se extindă în Asia.

Sagar Khatri, cofondator și director executiv al Multiplier, a fost inspirat să construiască compania sa actuală după ce i-a luat patru luni doar pentru a deschide un cont bancar în altă țară. A pierdut candidați talentați din cauza încetinirii creșterii economice, dar a realizat că există o piață pentru o platformă de angajare internațională la cheie.

Cu Multiplier, obțineți acces instantaneu la infrastructura de care aveți nevoie pentru a începe imediat să faceți angajări. Nu este nevoie să vă deschideți un cont bancar sau o afacere într-o altă țară doar pentru a obține oamenii potriviți la bord.

Angajarea de angajați cu normă întreagă începe de la 400 de dolari pe lună și include salarizarea, administrarea beneficiilor și asistență 24/5 din partea specialiștilor în resurse umane la nivel global. Angajarea de freelanceri și contractori începe de la 40 de dolari pe lună.

De asemenea, puteți utiliza Multiplier pentru salarizarea globală fără toate funcțiile de angajare și integrare. Salarizarea globală pe cont propriu începe de la doar 39 de dolari pe lună.

Este demn de remarcat faptul că administrarea beneficiilor nu este inclusă în costul planului de salarizare. Deci, dacă doriți să oferiți asigurări locale personalului dumneavoastră global prin intermediul Multiplier, este vorba de 20 de dolari în plus pe lună.

Dacă doriți să aveți capacitatea de a angaja o echipă la distanță oriunde în lume, Multiplier este o opțiune foarte rentabilă. Începeți astăzi cu Multiplier.

Immedis – Cel mai bun pentru sarcini administrative de salarizare

Logo-ul companiei Immedis.Logo-ul companiei Immedis.

Immedis este un sistem de salarizare bazat pe tehnologia cloud. Acesta suportă cicluri complete de salarizare pentru plăți internaționale în peste 150 de țări, cu analize în timp real și instrumente avansate de raportare.

Branduri globale precum Uber, Wayfair, McAfee, Adobe și Twilio se bazează pe Immedis pentru procesarea internațională a salariilor.

Pagina de pornire a ImmedisPagina de pornire Immedis
Atunci când utilizați Immedis, primiți acces la mai multe funcții de automatizare care economisesc timp.

În comparație cu alte servicii internaționale de salarizare, Immedis iese cu adevărat în evidență prin tehnologia sa robustă. Platforma vă permite să automatizați intrările de salarii și alte procese pentru a reduce munca administrativă necesară pentru a efectua salarizarea.

De asemenea, software-ul vine cu un portal de autoservire a angajaților, astfel încât fiecare angajat poate introduce și accesa propriile date de oriunde. Angajații dvs. pot accesa vechile taloane de plată sau pot actualiza datele bancare fără a fi nevoie să contacteze departamentul de salarizare.

Immedis a fost achiziționată recent de UKG. Deocamdată, serviciile Immedis funcționează în continuare sub numele Immedis. Dar am putea asista la unele schimbări în acest sens în anul următor.

În cazul în care întâmpinați probleme sau aveți nevoie de ajutor, Immedis oferă asistență pentru salarizare 24/7 și un răspuns rapid la bilete. Așa că puteți sta liniștit știind că vă sprijină în cazul în care apar probleme.

Solicitați o demonstrație gratuită pentru a începe.

Payoneer – Cel mai bun pentru plata contractorilor internaționali

Logo-ul companiei Payoneer.Logo-ul companiei Payoneer.

Payoneer nu este un furnizor de servicii complete de salarizare. Acestea fiind spuse, este totuși o soluție excelentă și fiabilă pentru întreprinderile care trebuie să efectueze plăți către lucrătorii internaționali.

Este perfect pentru a trimite plăți către contractori, furnizori, freelanceri și angajați la distanță în străinătate.

Captură de ecran a paginii de plată a contractorilor și furnizorilor de la Payoneer, care arată și un exemplu de plată a banilor către un contractor pe platformăCaptură de ecran a paginii de plată a contractorilor și furnizorilor de la Payoneer, care arată și un exemplu de plată a banilor către un contractor pe platformă.
Payoneer simplifică plățile transfrontaliere către contractori din întreaga lume.

Utilizați Payoneer pentru a emite plăți pentru contractori prin transfer bancar, debit ACH sau chiar prin card de credit. Acest lucru vă oferă multă flexibilitate în ceea ce privește modul în care vă plătiți contractanții.

Platforma acceptă plăți unice, plăți recurente și salarii lunare. Deci, fie că lucrați cu contractori pe bază de proiect sau pentru o muncă continuă, Payoneer vă acoperă.

Pentru cei care lucrează cu mai mulți contractori sau freelanceri, Payoneer suportă chiar și plățile pe loturi. Astfel, puteți emite plăți către toți contractanții dvs. în același timp, ceea ce vă facilitează extinderea fără a adăuga muncă administrativă suplimentară în spate.

Payoneer acceptă plăți internaționale în peste 190 de țări diferite, care este cel mai mare număr pe care l-am văzut atunci când am cercetat soluții de salarizare globală.

Serviciul este disponibil pentru întreprinderile înregistrate în SUA, Canada, Elveția, India, Chile, Brazilia, Israel, Peru, Peru, Turcia, Puerto Rico, Singapore, Columbia și Federația Rusă.

Înscrierea este gratuită, iar taxele sunt evaluate doar atunci când sunt trimise plăți. În funcție de destinatar, este posibil ca afacerea dvs. să nu plătească nicio taxă pentru a utiliza Payoneer.

Cum să găsiți cel mai bun serviciu internațional de salarizare pentru dumneavoastră

Toate serviciile internaționale de salarizare au un lucru în comun – vă permit să plătiți angajații din mai multe țări. Așa că veți vedea o mulțime de caracteristici comune de la un furnizor de servicii la altul.

Acestea fiind spuse, există câțiva factori cheie de care ar trebui să țineți cont în decizia finală pe măsură ce faceți cumpărături și comparați serviciile. Acest lucru vă va ajuta să distingeți care servicii internaționale de salarizare susțin nevoile specifice companiei dumneavoastră.

Instrumente de resurse umane

Dincolo de salarizare, unele dintre opțiunile de top din această categorie oferă o soluție completă pentru gestionarea forței de muncă. Aceasta include instrumente pentru angajare internațională, onboarding, administrarea beneficiilor, urmărirea timpului liber și multe altele.

Majoritatea întreprinderilor folosesc un anumit tip de software de resurse umane pentru a-și gestiona echipele internaționale. Așadar, este doar o chestiune de a decide dacă doriți o soluție separată pentru resurse umane sau dacă doriți o soluție complet integrată cu furnizorul dvs. de salarii.

Optarea pentru o soluție all-in-one pentru resurse umane și salarizare are cu siguranță partea sa de beneficii.

Pentru început, limitează cantitatea de software pe care dvs. și personalul dvs. trebuie să o utilizați pentru sarcinile zilnice. Dar aceste soluții tind, de asemenea, să simplifice salarizarea, în sensul că toate datele există într-un singur loc. Astfel, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la importuri, exporturi și integrări între diferite sisteme.

Aceste soluții oferă, de obicei, și rulaje de salarizare mai precise, de asemenea, deoarece toate datele despre angajați provin din aceeași sursă.

Angajați vs. contractori

Există mai multe diferențe pe care trebuie să le luați în considerare atunci când plătiți un angajat în comparație cu un contractant.

Unele servicii internaționale de salarizare acceptă atât plățile angajaților, cât și ale contractorilor, în timp ce altele sunt mai bune pentru unul sau altul.

Asigurați-vă că platforma pe care o evaluați poate gestiona plățile pentru tipul de lucrători pe care trebuie să îi plătiți. Pentru a rămâne în conformitate în unele țări, trebuie să înființați o prezență locală pentru a plăti angajații în mod legal. De obicei, această cerință nu este necesară dacă plătiți lucrători contractuali.

Formularele fiscale, statutul de declarare și alte variabile trebuie luate în considerare și în acest caz.

Serviciul de salarizare pe care îl selectați trebuie să fie la curent cu regulile de definire a angajaților față de contractanții independenți. Dacă nu clasificați persoana în mod corespunzător, în conformitate cu normele locale, v-ați putea trezi cu penalități fiscale.

Dacă clasificați persoana ca antreprenor independent internațional, este important să înțelegeți cât timp a petrecut persoana în interiorul Statelor Unite, dacă este cazul. Statutul rezidențial al persoanei determină dacă este necesară reținerea impozitului la sursă. Serviciul dvs. de salarizare ar trebui să vă ofere posibilitatea de a desemna statutul rezidențial ca parte a înregistrărilor sale.

Servicii de angajator înregistrat (EOR)

Dacă doriți să angajați angajați în anumite regiuni, dar nu doriți să înființați o prezență locală acolo, selectați un serviciu internațional de salarizare care oferă servicii EOR. Acest lucru vă simplifică foarte mult lucrurile.

Acest lucru se suprapune cu ultimul nostru punct referitor la cerințele necesare pentru a plăti angajații în anumite țări. Un angajator înregistrat servește ca parte responsabilă din punct de vedere legal pentru salarizarea dumneavoastră, taxele de angajare, asigurările, cererile de viză, formularele de imigrare și multe altele.

EOR se ocupă, de asemenea, de lucruri cum ar fi beneficiile angajaților, precum și de avantaje cum ar fi opțiunile pe acțiuni. Acest lucru vă asigură că faceți totul în mod legal, respectând în același timp reglementările locale pentru conformitate.

Odată ce ați angajat un furnizor de servicii, acesta se va ocupa de tot pentru dumneavoastră. Acesta va deveni responsabil din punct de vedere legal pentru menținerea serviciilor de salarizare și pentru tot ceea ce este necesar pentru ca dumneavoastră să rămâneți în conformitate.

În cazul în care aveți nevoie să angajați angajați în mai multe țări diferite, EOR vă poate simplifica foarte mult lucrurile.

Dacă aveți doar câțiva angajați în fiecare dintre mai multe țări diferite, nu ar fi rentabil să înființați o filială în fiecare dintre aceste țări. În schimb, a profita de expertiza unui EOR este mult mai eficient din punct de vedere al costurilor și oferă mai puține riscuri decât a înființa o nouă entitate în fiecare țară în care angajați un nou angajat.

Folosirea unui EOR vă economisește, de asemenea, destul de mult timp, față de încercarea de a vă înființa propria filială în fiecare țară, ceea ce poate dura luni de zile.

Companiile mari care au sute de angajați în străinătate ar putea dori să se ocupe singure de acest proces, dar majoritatea IMM-urilor vor aprecia munca unui EOR.

Înțelegeți că nu toți furnizorii de salarizare internațională oferă acest tip de servicii. Dacă EOR este ceva de care aveți neapărat nevoie, atunci nu trebuie să vă deranjați să luați în considerare furnizorii care nu oferă servicii EOR.

Monede și țări acceptate

Este esențial să vă asigurați că angajații dvs. sunt plătiți în moneda lor locală. Acest lucru nu numai că face lucrurile mai ușoare și mai convenabile pentru personalul dumneavoastră, dar ajută și la menținerea unor rapoarte precise în scopuri interne.

Unele servicii de plată internaționale percep taxe mari pentru conversiile valutare, în timp ce altele includ acest lucru în costul pe angajat pentru plățile transfrontaliere.

Așadar, înainte de a opta pentru un anumit serviciu, asigurați-vă că acesta acceptă plăți în anumite valute în care locuiesc angajații dvs. actuali și potențiali. Întrebați despre modul în care funcționează conversia valutară și dacă aceste conversii vă vor costa sau nu în plus.

Este, de asemenea, important să aruncați o privire la lista completă a țărilor suportate oferită de orice furnizor pe care îl luați în considerare.

Veți vedea că acest număr variază de la un furnizor la altul, deoarece unii suportă 120 sau 130 de țări, în timp ce alții oferă salarizare internațională în până la 180 sau 190 de țări.

Consultanță pentru expansiune globală

Pe lângă salarizarea internațională de bază, unii furnizori merg mai departe, oferind servicii de asistență și consultanță de specialitate.

Acest lucru poate fi foarte util dacă intenționați să vă extindeți prezența globală și să începeți să angajați la scară largă în noi țări.

Consultanții în salarizare vă vor ajuta să evaluați diferite riscuri, costuri potențiale și diverse căi de extindere. De exemplu, ei ar putea face calculele pentru a stabili dacă are sens să stabiliți o prezență locală sau doar să utilizați un serviciu EOR. Răspunsul va varia în funcție de numărul de angajați pe care intenționați să îi angajați și de țările pe care le căutați.

Deși s-ar putea să nu fie ceva de care aveți nevoie acum, este bine de știut că este disponibil în buzunarul din spate atunci când doriți să vă extindeți și mai mult.

Cele mai bune servicii internaționale de salarizare: Întrebările dvs. de top au primit răspuns

Topul serviciilor internaționale de salarizare în rezumat

Salarizarea este o responsabilitate semnificativă pentru angajatori. Pentru cei care au angajați în diferite țări, găsirea serviciului internațional de salarizare potrivit pentru afacerea dumneavoastră este o decizie importantă.

Papaya Global și Remote sunt cei mai buni furnizori de servicii de salarizare internațională de pe piață. Aceștia sprijină rulajele de plată transfrontaliere, conformitatea și cerințele de resurse umane pentru forța de muncă globală.

Sursa

Lasă un comentariu