Top 10 Cele mai bune servicii de salarizare online

Top 10 Cele mai bune servicii de salarizare online

Vrei să sari direct la răspuns? Cel mai bun serviciu de salarizare online pentru majoritatea oamenilor este Rippling sau Remofirst.

Un serviciu de salarizare excelent facilitează procesarea exactă a salariilor în fiecare ciclu. Puteți sta liniștit știind că obligațiile fiscale sunt calculate corect și depuse la părțile corespunzătoare, asigurându-vă că evitați orice penalități.

Trecerea la un serviciu de salarizare online înseamnă că vă puteți automatiza rulajele de plată și puteți rămâne în conformitate. Acest lucru vă menține angajații mulțumiți și, în același timp, economisiți timp și bani.

Cele mai bune 10 servicii de salarizare online

 • Rippling – Cel mai bun pentru întreprinderile mijlocii și în creștere
 • Remofirst – Cel mai bun pentru angajarea și plata angajaților la distanță la scară largă
 • TriNet – Cea mai bună tehnologie de salarizare online
 • Deel – Cel mai bun pentru gestionarea globală a forței de muncă de la un capăt la altul
 • Gusto – Cel mai bun pentru forțele de muncă dispersate
 • Paycor – Cel mai bun pentru consolidarea gestionării angajaților
 • Paychex – Cel mai bun pentru echipele de salarizare cu experiență
 • OnPay – Cel mai bun pentru simplificarea tuturor lucrurilor legate de salarizare
 • QuickBooks Payroll – Cel mai bun pentru soloprenori și echipe mici
 • ADP – Cel mai bun pentru a nu-ți depăși niciodată furnizorul de servicii de salarizare
Cum să alegeți cel mai bun sistem de salarizare online. Metodologia Quicksprout.com pentru alegerea celor mai bune sisteme de salarizare online.Cum să alegi cel mai bun sistem de salarizare online. Metodologia Quicksprout.com pentru alegerea celor mai bune sisteme de salarizare online.

Toate cele zece dintre cele mai bune alegeri ale noastre vor funcționa pentru sarcini comune de salarizare, cum ar fi programarea, raportarea noilor angajați și securitatea.

Ceea ce le diferențiază este modul în care se comportă în categoriile cheie despre care majoritatea utilizatorilor au spus că sunt esențiale. Printre acestea se numără ușurința administrării, autoservirea angajaților, raportarea și gestionarea taxelor.

Pentru a afla cum funcționează recomandările noastre în lumea reală, am intervievat utilizatori activi pentru a înțelege cum și de ce au ales software-ul pe care îl folosesc. Aceștia ne-au prezentat beneficiile și compromisurile utilizării fiecărui serviciu de salarizare și ne-au împărtășit informații pe care nu le veți găsi în altă parte.

Rippling – Cel mai bun pentru întreprinderile mijlocii și în creștere

Logo-ul Rippling. Logo-ul Rippling.

Rippling este un serviciu de salarizare online de încredere pentru întreprinderi din toate domeniile, de la start-up-uri emergente care plănuiesc să se extindă rapid până la întreprinderi mijlocii înfloritoare. Ne place în mod deosebit flexibilitatea sa de neegalat, deoarece Rippling permite utilizatorilor să aleagă modulele care se aliniază cu nevoile lor unice, creând un sistem personalizat pentru afacerea lor în creștere.

Pagina de înscriere prin e-mail pentru a verifica interfața Rippling. Pagina de înregistrare prin e-mail pentru a verifica interfața Rippling.
Rippling se evidențiază ca fiind cel mai important serviciu de salarizare online, adresându-se unui spectru divers de afaceri.

Unde excelează Rippling

Rippling este ideal pentru întreprinderile mijlocii și în creștere care nu au mult timp sau resurse pentru a se dedica procesării salariilor.

Interfața intuitivă a Rippling asigură un proces de integrare fără probleme, necesitând o pregătire minimă pentru noii utilizatori. Ceea ce îl diferențiază cu adevărat este compatibilitatea sa cu peste 500 de aplicații terțe, ridicând nu numai salarizarea, ci și pregătirea impozitelor și diverse alte operațiuni de afaceri.

Și ca să fie și mai bine – puteți finaliza întregul proces de salarizare în doar 3 minute.

Ne plac, de asemenea, capacitățile de automatizare ale Rippling, care vă permit să stabiliți alerte și aprobări pentru diverse elemente de salarizare. Acest lucru înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la trimiterea de memento-uri manuale sau la urmărirea oamenilor prin e-mail. Rippling face toată treaba în locul dvs.

De asemenea, acordă un control granular asupra accesului și vizibilității datelor, asigurându-se că fiecare membru al echipei dvs. poate accesa doar informațiile relevante pentru responsabilitățile sale.

Această platformă atotcuprinzătoare urmărește cu sârguință parametrii esențiali, cum ar fi orele de lucru ale angajaților, timpul liber plătit și cheltuielile cu forța de muncă. Cu opțiuni atât pentru depozite directe, cât și pentru cecuri pe hârtie, Rippling oferă o flexibilitate de neegalat pentru plata plăților. Sistemul gestionează cu pricepere reținerile de impozite pe baza statutului individual de depunere a declarațiilor, abordând fără probleme chiar și obligațiile fiscale internaționale.

Pagina de destinație Rippling payroll analytics cu imagini ale interfeței. Pagina de destinație Rippling payroll analytics cu imagini ale interfeței.
Rippling nu se oprește la procesarea salariilor; vă permite, de asemenea, să urmăriți metrici conexe, cum ar fi cheltuielile cu forța de muncă și orele angajaților.

Unde se poate îmbunătăți Rippling

Nu sunt multe lucruri care să nu vă placă la Rippling. Cu toate acestea, există câteva neajunsuri de care trebuie să ținem cont.

 • Asistență pentru clienți: Unii utilizatori remarcă timpi de răspuns lenți atunci când vine vorba de asistență pentru clienți. De asemenea, poate fi dificil să ajungi la un om adevărat, deoarece este posibil să trebuiască să treci printr-o serie de întrebări de chatbot și articole de asistență sugerate înainte de a putea vorbi cu cineva despre problemele tale.
 • Aplicație mobilă dezamăgitoare: Dacă vă bazați pe utilizarea aplicației mobile, s-ar putea să fiți dezamăgit. Este un pic simplificată și limitată în comparație cu versiunea pentru desktop.

Prețurile Rippling

Pagina de cerere de ofertă gratuită Rippling. Pagina de solicitare a ofertelor gratuite de Rippling.
Contactați Rippling pentru o ofertă personalizată pentru afacerea dumneavoastră.

Rippling oferă oferte personalizate în funcție de serviciile de care are nevoie afacerea dumneavoastră. În plus față de taxa de bază, plătiți 8 dolari pe lună pentru fiecare utilizator.

Rețineți că platforma obligă toți clienții de salarizare să fie pe platforma sa de forță de muncă, Rippling Unity, care consolidează toate datele esențiale de salarizare, alături de onboarding, administrarea beneficiilor și înregistrările de timp și prezență. Totuși, acesta este un lucru bun, deoarece, în cele din urmă, creează un ecosistem integrat care eficientizează operațiunile de afaceri.

Lista de caracteristici Rippling Unity. Lista de caracteristici Rippling Unity.
Rippling Unity vă permite să vă gestionați cu ușurință forța de muncă dintr-un singur tablou de bord unificat.

Concluzie: Pentru întreprinderile mijlocii și cele în creștere, Rippling oferă o flexibilitate de neegalat care vă permite să alegeți caracteristicile de care are nevoie afacerea dumneavoastră. Citiți recenzia noastră completă despre Rippling pentru a afla mai multe.

Remofirst – Cel mai bun pentru angajarea și plata angajaților la distanță la scară largă

Logo-ul Remofirst.Logo-ul Remofirst.

Remofirst este o soluție de salarizare online cu servicii complete, concepută pentru organizațiile globale. Aceasta simplifică capacitatea de a angaja, de a se angaja și de a plăti talentele de nivel înalt în întreaga lume, fără a trebui să vă faceți griji cu privire la legile fiscale locale sau la problemele de conformitate, deoarece Remofirst se ocupă de toate acestea în numele companiei dumneavoastră.

Fie că trebuie să plătiți angajați cu normă întreagă sau contractori internaționali, Remofirst are instrumentele de care aveți nevoie pentru a reuși.

Pagina de start a Remofirst cu o hartă mondială care arată angajații de pe șase continente. Pagina de start a Remofirst cu o hartă a lumii care arată angajații de pe șase continente.
Angajați-vă și plătiți-vă angajații la nivel global și lăsați Remofirst să se ocupe de conformitate.

Unde excelează Remofirst

Remofirst are tot ceea ce vă așteptați de la un serviciu de salarizare online de top. Dar, dincolo de capacitatea de a emite pur și simplu plăți către angajați, există mai multe domenii în care acesta iese în evidență din mulțime.

 • Plăți în monedă locală: Remofirst acceptă plăți în peste 160 de țări din întreaga lume. Afacerea dvs. va primi o factură de la Remofirst pe la jumătatea lunii pentru a acoperi salariile, iar aceste fonduri vor fi convertite pentru a vă asigura că toți angajații dvs. sunt plătiți în monedele lor locale preferate.
 • Servicii EOR: Cu Remofirst ca angajator înregistrat, puteți angaja și plăti angajații în diferite țări fără a fi nevoie să înființați o entitate locală. Aceste servicii includ accesul la beneficii de sănătate, crearea de contracte localizate și plăți internaționale cu un singur clic.
 • Asistență rapidă și fiabilă: Veți avea acces la asistență 24/7 din partea experților cunoscători de la Remofirst. Această rapiditate se transpune și în procesul de angajare, cu îmbarcarea în aceeași zi pentru noii angajați.
 • Servicii de viză și imigrare: Dincolo de gestionarea salarizării, Remofist vă ajută să angajați expatriați și lucrători la distanță – oferind servicii de imigrare în peste 60 de țări. Ei vă vor ajuta cu permisele, cererile și documentele necesare pentru a vă asigura că totul decurge fără probleme.
 • Verificări ale antecedentelor: Pentru a vă asigura că angajați candidați calificați și demni de încredere, Remofirst se poate ocupa, de asemenea, de verificarea globală a antecedentelor. Astfel, nu va trebui să treceți printr-un sistem terț și puteți obține acest serviciu sub același acoperiș cu furnizorul dvs. de salarii.
Captură de ecran care arată modul în care Remofirst susține onboarding și salarizarea în trei pași. Captură de ecran care arată modul în care Remofirst susține îmbarcarea și salarizarea în trei etape.
Fiind o soluție completă de resurse umane, Remofirst facilitează angajarea, plata și integrarea noilor candidați în trei pași simpli.

Unde ar putea Remofirst să se îmbunătățească

Deși Remofirst este grozav, nu este perfect. Există câteva domenii în care nu este suficient, mai ales în comparație cu unii dintre concurenții săi.

 • Nu există o aplicație mobilă: Remofirst este o platformă bazată pe web. Deocamdată, nu există o aplicație mobilă nativă care să poată fi utilizată pentru a gestiona salarizarea și resursele umane în deplasare.
 • Instrumente limitate de autoservire a angajaților: Personalul poate accesa online statele de plată, W2 și alte formulare. Dar, în comparație cu alte soluții de resurse umane și de salarizare de pe piață, instrumentele de autoservire a angajaților de la Remofirst sunt deficitare.

Prețurile Remofirst

Din punct de vedere al costurilor, Remofirst este o valoare excelentă. Acest lucru este valabil în special pentru serviciile sale EOR, care sunt mai puțin de jumătate din costul alternativelor comparabile de pe piață.

Iată o scurtă prezentare generală a opțiunilor de preț:

 • Angajator de înregistrare – Începe de la 199 $ pe angajat pe lună
 • Antreprenori – Începe de la 25 $ pe lună pentru fiecare antreprenor
 • RemoHealth – Începe de la 55 $ pe lună pentru fiecare angajat

Linia de jos: Dacă sunteți o organizație globală care caută o modalitate mai ușoară de a angaja și de a plăti angajații cu normă întreagă sau contractorii internaționali fără a stabili o entitate locală în fiecare țară nouă, Remofirst vă acoperă.

TriNet – Cea mai bună tehnologie de salarizare online

Logo-ul TriNetLogo-ul TriNet

TriNet oferă servicii complete de salarizare online, soluții de resurse umane și servicii PEO. Este suficient de versatilă pentru a se adapta atât la întreprinderile mici, cât și la cele mijlocii, și sprijină organizații cu nevoi diferite.

Lucrează cu întreprinderi dintr-o gamă largă de industrii, de la educație la comerț electronic, marketing, comerț cu amănuntul, producție și multe altele. Îi puteți folosi doar pentru a se ocupa de salarizare sau pentru a vă externaliza complet departamentul de resurse umane și a obține expertiză strategică pentru a vă îmbunătăți afacerea.

Pagina de destinație pentru salarizare a TriNet, care arată o femeie cu pălărie pe un calculator cu un câine în poală. Pagina de destinație a sistemului de salarizare TriNet care arată o femeie cu pălărie pe un calculator și un câine în poală.
Indiferent dacă aveți nevoi simple sau complexe de salarizare, TriNet are instrumentele și serviciile necesare pentru a vă sprijini afacerea.

Unde excelează TriNet

TriNet se remarcă cu adevărat în mai multe domenii cheie – depășind concurența cu câteva caracteristici și beneficii notabile.

 • Software și expertiză de la același furnizor: Pe lângă faptul că poate procesa salarizarea, TriNet oferă un software de salarizare excepțional. Acesta vine cu tablouri de bord și rapoarte, autoservire online, gestionarea documentelor și chiar un instrument de urmărire a candidaților.
 • Aplicație mobilă robustă pentru angajați: Software-ul TriNet merge dincolo de web și este la fel de convenabil și din palma mâinii dumneavoastră. Angajații îl pot folosi pentru a accesa cecurile de salariu, a gestiona beneficiile, a accesa directorul companiei, a trimite cereri de concediu și multe altele.
 • Analiza comparativă a remunerării: Instrumentul de analiză comparativă a remunerării este cu adevărat unic și ajută organizațiile să se asigure că atrag cele mai bune talente cu oferte competitive. Utilizează peste 15.000 de titluri unice de posturi și folosește analize personalizate legate de abilități, licențe, certificări, educație și experiență pentru a vă asigura că oferiți salariul potrivit noilor candidați.
 • Servicii PEO: În calitate de soluție PEO completă, TriNet poate merge dincolo de salarizarea de bază. Astfel, puteți externaliza sarcini specifice de resurse umane și de salarizare și puteți contribui la reducerea riscurilor cu o relație de angajare în comun.
Fotografie cu două femei, co-fondatoarele și co-CEO ale JOAN Creative.Fotografie a două femei, co-fondatoare și co-CEO ale JOAN Creative.
Efectuați o evaluare online pentru a vedea dacă serviciile PEO de la TriNet se potrivesc cu nevoile dvs. de afaceri și de salarizare.

Unde nu reușește TriNet

Marea majoritate a serviciilor și instrumentelor de salarizare de la TriNet beneficiază de recenzii excepționale din partea clienților. Dar există totuși câteva domenii care ar putea fi îmbunătățite.

 • Asistență prin chat live: Mai mulți clienți s-au plâns de probleme legate de suportul live chat al TriNet. Unii au semnalat probleme tehnice legate de temporizarea căsuței de chat, iar alții ar fi dorit ca asistența să fie disponibilă după orele de program.
 • Pași suplimentari pentru finalizarea sarcinilor: Uneori se poate simți că platforma TriNet este prea avansată. De exemplu, rapoartele de salarizare sunt extrem de detaliate și utile. Dar este nevoie de destul de multă informație pentru a obține informațiile necesare pentru a le rula.
 • Plăți globale: TriNet este mai bun pentru întreprinderile cu sediul în SUA. Nu are același suport pentru salarizare în sute de țări ca alte opțiuni de pe piață.

Prețurile TriNet

TriNet oferă trei planuri diferite din care puteți alege:

 • Essentials – începe de la 8 dolari pe lună pentru fiecare angajat
 • Creștere – Începe de la 16 dolari pe lună pe angajat
 • Zen – Începe de la 27 $ pe lună pe angajat

Zen este singurul pachet care vine cu salarizare inclusă. În caz contrar, puteți adăuga această funcție pentru 6 dolari pe angajat pe lună la un alt plan.

Obțineți astăzi o ofertă gratuită.

Concluzia: Dacă doriți o tehnologie superioară de salarizare pentru administratori și angajați deopotrivă, TriNet este o opțiune de top de luat în considerare. Puteți chiar să externalizați totul cu serviciile sale PEO.

Deel – Cel mai bun pentru gestionarea globală de la un capăt la altul a forței de muncă

Logo-ul Deel. Sigla Deel.

Cu o platformă unificată, Deel simplifică salarizarea la nivel global.

Una dintre caracteristicile noastre preferate este acoperirea sa cuprinzătoare. Nu numai că se ocupă de salarizare, dar se ocupă și de conformitate, impozite, administrarea beneficiilor, asistență pentru vize și administrarea PTO. Această abordare all-in-one vă simplifică volumul de muncă administrativă și vă ajută afacerea să rămână în conformitate cu reglementările locale și cu standardele de salarizare.

Deel global payroll book a demo page. Deel global payroll book a demo page.
Deel își propune să simplifice funcționarea la nivel global, permițând întreprinderilor să gestioneze salarizarea în peste 100 de țări.

În plus, cu experții locali ai Deel, care sunt întotdeauna la îndemână pentru a vă ajuta cu orice problemă legată de acestea, puteți sta liniștit știind că aveți un sistem de asistență dedicat.

Platforma în sine este un model de design intuitiv, oferind o gestionare de la un capăt la altul a forței de muncă. Puteți gestiona cu ușurință ajustările contractuale, rambursările de cheltuieli și ajustările în afara ciclului de lucru. În plus, Deel oferă mai multe opțiuni de plată, de la transferuri bancare tradiționale până la plăți în criptomonede.

Această flexibilitate vă asigură că angajații și contractorii dvs. își pot accesa cu ușurință câștigurile, indiferent de locația lor.

Deel consolidați graficul de salarizare. Graficul de consolidare a salariilor de la Deel.
Deel oferă asistență online 24 de ore din 24, 7 zile din 7, iar pentru solicitări mai specializate, sunt disponibili și manageri de cont dedicați.

Unde excelează Deel

Deel iese cu adevărat în evidență prin capacitatea sa de a gestiona angajații și contractanții la scară globală. Deci, indiferent unde se află forța dumneavoastră de muncă și indiferent de modul în care îi clasificați, Deel vă acoperă.

Caracteristicile care ies în evidență includ:

 • Capacități robuste de raportare: Deel face posibilă rularea de rapoarte concise pentru a analiza cheltuielile diferitelor entități din cadrul companiei dumneavoastră. De asemenea, îl puteți utiliza pentru a defalca lucruri precum costurile angajatorului, impozitele, securitatea socială, 401k și multe altele – toate într-o singură monedă.
 • Asistență la angajare: Puteți utiliza Deel pentru a vă simplifica procesul de angajare și pentru a transforma contractanții în angajați. Oferă asistență în materie de imigrație, verificări ale antecedentelor și alte servicii legate în mod special de angajare și integrare.
 • Conformitate: Deel vă ajută să respectați toate reglementările locale de conformitate, în timp ce angajați și plătiți peste granițe. Acest lucru vă ajută să vă păstrați angajații mulțumiți și vă asigură că evitați orice penalități de clasificare greșită a lucrătorilor.

Dacă sunteți în căutarea a mai mult decât o simplă salarizare, Deel se potrivește cu siguranță.

Unde nu reușește Deel

În general, Deel este grozav. Dar există câteva neajunsuri notabile pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când evaluați acest furnizor.

 • Asistență inconsecventă: Mai multe recenzii online indică faptul că Deel are timpi de răspuns lenți. Alții nu au fost mulțumiți de răspunsurile pe care le-au primit. Acestea fiind spuse, o mulțime de alte recenzii au lăudat suportul lui Deel, dar a existat suficient sentiment negativ pentru a crede că acesta este mai mult decât un incident izolat.
 • Integrări limitate: Deel se integrează fără probleme cu peste 20 de instrumente terțe diferite. Deși acest lucru poate fi mai mult decât suficient pentru unele întreprinderi, alte servicii de salarizare de pe lista noastră suportă mai mult de 100 de integrări.

Este vreunul dintre acestea un obstacol? Probabil că nu. Cei mai mulți dintre voi pot probabil să treacă peste asta dacă Deel atinge ținta cu tot ceea ce căutați în rest.

Prețurile Deel

Prețul global al salariilor de la Deel nu este ușor de găsit online. Dar ei publică unele informații privind prețurile pentru servicii conexe.

Software-ul de resurse umane al Deel este complet gratuit. Plățile pentru contractori încep de la 49 de dolari pe lună pentru fiecare contractant, iar serviciile EOR încep de la 599 de dolari pe lună. Lucruri precum verificarea antecedentelor, servicii de imigrare, beneficii localizate și multe altele au prețuri ca suplimente individuale.

Puteți începe să utilizați Deel gratuit atunci când lucrați exclusiv cu angajați direcți, iar pentru o ofertă precisă, tot ce trebuie să faceți este să contactați echipa de vânzări.

Gusto – Cel mai bun pentru forțele de muncă dispersate

Logo-ul companiei Gusto.Logo-ul companiei Gusto.

Peste 200.000 de întreprinderi din SUA se bazează pe Gusto pentru procesarea salariilor. Acest furnizor oferă o suită cuprinzătoare de funcții care facilitează angajarea și gestionarea personalului dumneavoastră de oriunde.

Gusto simplifică salarizarea, administrarea beneficiilor și resursele umane pentru forțele de muncă dispersate. Interfața sa de utilizator prietenoasă și atractivă este îndrăgită atât de administratori, cât și de angajați.

Captură de ecran a paginii de pornire GustoCaptură de ecran a paginii de pornire Gusto

Unde excelează Gusto

Gusto este perfect pentru proprietarii de afaceri care nu au nicio experiență anterioară în gestionarea salarizării pe cont propriu.

Indiferent dacă administrați salarizarea sau configurați beneficiile angajaților, există o mulțime de îndrumări pe parcurs. Vă puteți ocupa cu ușurință de resursele umane din backend cu Gusto – chiar și ca începător complet.

Această combinație de ușurință de utilizare și funcționalitate robustă este motivul pentru care am inclus Gusto în topul nostru de cinci și pentru care este cel mai bun pentru echipele predominant la distanță.

Iată care sunt domeniile în care Gusto iese cu adevărat în evidență:

 • Ușor de utilizat pentru toată lumea: Atunci când gestionați o forță de muncă la distanță, integrarea noilor angajați este o provocare. Gusto nu numai că ușurează demararea unei noi afaceri, dar este la fel de ușor și pentru noii angajați să se pună la punct.
 • Instrumente simple de angajare și integrare: Dacă afacerea dvs. este în creștere, eficientizarea acestor procese este esențială. Gusto vă permite să puneți în funcțiune noii angajați într-un mod complet neimplicat. Acest lucru face ca Gusto să fie deosebit de bun pentru angajarea de angajați la distanță.
 • Funcții încorporate de gestionare a timpului: Dacă forța dumneavoastră de muncă are nevoie să își monitorizeze timpul, vă puteți abona la un nivel superior al serviciului Gusto și puteți avea această funcție inclusă. Acest lucru înseamnă că puteți sări peste integrarea cu un instrument terț. Comparați acest lucru cu un serviciu similar, cum ar fi OnPay, care oferă doar integrări și nicio funcționalitate proprie de urmărire a timpului nativ.
 • Autoservirea angajaților: Pentru angajații cu normă întreagă, personalul cu fracțiune de normă și chiar și pentru contractori, instrumentele de autoservire ale Gusto sunt cu mult înaintea alternativelor de pe piață. Angajații își pot actualiza cu ușurință informațiile privind depunerea directă, pot accesa vechile state de plată, pot găsi beneficii și se pot ocupa de 90% din sarcinile legate de salarizare și resurse umane fără a fi nevoiți să vorbească cu cineva din departamentul de resurse umane – 24/7/365.

Utilizatorii sunt entuziasmați de designul curat și ușor de navigat al Gusto. Deși porcii animați și ilustrațiile din desene animate nu sunt pe placul tuturor, acestea rezonează cu fanii Gusto. Așa cum a exclamat un utilizator intervievat de noi: „Slavă Domnului că avem Gusto. Uite cât de ușor este. Ura!”

Îmbarcarea noilor angajați este, de asemenea, o joacă de copii, cu liste de verificare simple, șabloane pentru elemente esențiale, cum ar fi scrisorile de ofertă, și posibilitatea de a semna digital. Gusto facilitează atât de mult sarcina angajatorilor, încât integrarea în persoană devine rapid un lucru de domeniul trecutului, chiar și pentru forțele de muncă localizate.

Explicând cum s-a schimbat procesul de integrare a noilor angajați ai companiei sale cu Gusto, un manager de resurse umane pentru mai multe companii de 1 milion de dolari a declarat că echipa sa a realizat un videoclip explicativ despre cum funcționează noua tabletă a angajatului. În loc de o ședință lungă cu un nou angajat, în care să treacă în revistă funcționalitatea tabletei, echipa ei pur și simplu împărtășește acest videoclip prin Gusto.

De asemenea, noii angajați se pot integra cu ușurință, ceea ce este esențial pentru lucrătorii la distanță. Puteți trimite o serie de e-mailuri automatizate care îl ghidează pe angajat prin toate sarcinile necesare în timpul procesului de integrare. Aceasta le permite angajaților să lucreze cu bucăți de informații gestionabile, în loc să experimenteze o supraîncărcare de date în prima lor zi de lucru.

Captură de ecran a paginii Gusto pentru rularea salarizării în câteva minute cu imaginea tabloului de bord Gusto Run PayrollCaptură de ecran a paginii Gusto pentru rularea salarizării în câteva minute cu imaginea tabloului de bord Gusto Run Payroll

După cum a aflat și ea, Gusto îl face ușor de înțeles chiar și pentru cea mai puțin pricepută persoană din personal în domeniul tehnologiei, economisind timp și energie echipei sale pentru rezolvarea problemelor comune ale utilizatorilor.

„Același grup de persoane care utilizează Gusto utilizează și alte platforme pe care le folosim”, a spus ea. „Aud toate aceste lucruri în jurul acestor alte platforme, dar nu și în jurul Gusto.”

Gusto vă oferă, de asemenea, flexibilitate atunci când vine vorba de plata personalului în fiecare lună, oferind rulaje nelimitate de salarii. La fel ca OnPay, nu sunteți blocat în cicluri de salarizare prestabilite și nici nu sunteți taxat suplimentar dacă nevoile de procesare a salariilor cresc. Cu Gusto, vă puteți adapta pe măsură ce nevoile dvs. se schimbă sau atunci când trebuie să gestionați o situație punctuală.

Spre deosebire de OnPay, Gusto vă oferă confortul salarizării automate. Aceasta este o caracteristică excelentă în special pentru întreprinderile cu salarii statice, cum ar fi o echipă formată numai din salariați.

Odată ce ați configurat informațiile inițiale privind salarizarea, puteți seta ca aceasta să se execute automat în fiecare ciclu de plată. Aveți nevoie să schimbați ceva? Un simplu comutator vă permite să activați și să dezactivați această funcție în funcție de necesități.

În cele din urmă, dacă afacerea dvs. este supusă impozitelor locale, Gusto facilitează gestionarea și transmiterea acestor rețineri. Acesta este un alt domeniu în care Gusto se situează în fața OnPay, care nu oferă această funcție.

Combinate, toate avantajele lui Gusto îl fac un instrument ideal pentru întreprinderile în creștere cu forțe de muncă dispersate.

Unde s-ar putea îmbunătăți Gusto

Bineînțeles, în ciuda tuturor modurilor în care Gusto cucerește utilizatorii, Gusto are și unele neajunsuri care merită semnalate.

 • Asistență pentru clienți: Când vine vorba de a menține clienții satisfăcuți, Gusto se poticnește. În timp ce s-ar putea să vă răspundă rapid la apelul inițial, utilizatorii au spus în mod constant că este nevoie de mai multe apeluri de-a lungul zilelor și săptămânilor pentru a rezolva efectiv problema. De asemenea, merită menționat faptul că Gusto oferă asistență telefonică și prin chat doar de luni până vineri. Chiar dacă aveți un plan mai mare, primiți asistență doar două ore în plus de asistență dimineața în zilele lucrătoare.
 • Integrări: Deși Gusto spune că „se potrivește cu software-ul dvs. preferat” și enumeră mai mult de 100 de instrumente de la terți, experiența utilizatorului spune o poveste diferită. În special, utilizatorii au avut probleme în încercarea de a integra Gusto cu pachete de contabilitate populare precum Xero, FreshBooks și Sage.
 • Nu există gestionare a PTO cu planul de bază: Pentru a obține aceeași funcționalitate PTO ca OnPay, utilizatorii Gusto vor trebui să se aboneze la un plan de nivel superior, mai scump. La un cost dublu pe angajat, acest lucru poate deveni rapid costisitor.
 • Cazuri de utilizare la nivel de întreprindere: Gusto este cu siguranță mai bun pentru organizațiile de dimensiuni mici și medii. Dacă compania dvs. are mii de angajați și sau necesită procese complexe de resurse umane, veți găsi probabil că Gusto este un pic limitat. Ne place faptul că Gusto nu încearcă să fie ceva ce nu este – deoarece nici măcar nu se comercializează către întreprinderile mari.

Utilizatorii pe care i-am intervievat au fost uniți în criticile lor la adresa serviciului clienți Gusto. Deși reprezentanții serviciului de asistență pentru clienți sunt disponibili de luni până vineri, cu un program de lucru prelungit, aceștia nu par a fi pregătiți pentru a răspunde la întrebările utilizatorilor.

De asemenea, mulți utilizatori s-au plâns de timpii lungi de așteptare și de faptul că au dat mai multe apeluri pe parcursul mai multor zile și săptămâni pentru a rezolva în cele din urmă întrebările.

„De fapt, m-au făcut să mă învârt în cerc”, a remarcat un fost utilizator Gusto. „Cred că asta se datorează faptului că nu știau… nu își înțelegeau propriile servicii.” Acest utilizator a părăsit în cele din urmă Gusto pentru că dorea o abordare mai simplă a gestionării salariilor.

Atunci când sunteți un nou startup fără un departament de resurse umane dedicat și doriți mai multă îndrumare, acest lucru ar putea fi o problemă. Este, de asemenea, un domeniu în care OnPay și unele dintre celelalte cinci din top au un avantaj față de Gusto.

Beneficiile limitate sunt un alt domeniu în care Gusto este puțin mai slab. În timp ce au construit un ghișeu unic robust pentru servicii de salarizare și resurse umane, acest lucru are un cost. Potrivit unor utilizatori pe care i-am intervievat, Gusto vrea să renunți la furnizorii de servicii existenți în favoarea Gusto sau a unuia dintre brokerii săi preferați.

Acest lucru „nu a fost „deloc ceea ce mi-am dorit”, a declarat un fost utilizator Gusto. „Am vrut ca ei să se ocupe de partea de salarizare. Nu să fie un manager de grup pentru sistemul meu de sănătate”.

De asemenea, beneficiile HSA și FSA ale Gusto nu sunt încă disponibile la nivel național. În timp ce sistemul de salarizare și 401(k) sunt disponibile peste tot în Statele Unite, HSA și FSA sunt disponibile doar în 38 de state plus DC. Dacă afacerea sau angajații dumneavoastră se întâmplă să se afle într-unul dintre cele 12 state care nu sunt încă acoperite, acest lucru va reprezenta o provocare – cel puțin dacă doriți serviciile Gusto în această privință.

Similar cu OnPay, Gusto se bazează pe un site web optimizat în locul unei aplicații dedicate pentru utilizarea pe mobil. Nu este un deal-breaker, dar sunt curios de ce un produs cu un asemenea accent pe experiența utilizatorului s-a zgârcit la această caracteristică.

Gusto oferă o aplicație limitată pentru angajați, numită Gusto Wallet. Aceasta le permite angajaților să vadă informații despre salariu și documente fiscale, dar cam atât. Orice altceva trebuie făcut în versiunea web a Gusto.

Cea mai surprinzătoare pe această listă este dificultatea Gusto de a se integra cu instrumente comune ale terților, în special cu software-ul de contabilitate. Unul dintre cei intervievați de noi s-a chinuit să conecteze Gusto cu Xero, renunțând în cele din urmă și părăsind Gusto pentru un alt serviciu. „Au spus că se vor sincroniza, dar nu s-au jucat deloc frumos împreună”, a remarcat acesta.

Prețurile Gusto

Gusto și-a reînnoit recent nivelurile și prețurile, oferind trei niveluri de prețuri: Simple, Plus și Premium.

Captură de ecran a planurilor de prețuri GustoCaptură de ecran a planurilor tarifare Gusto
 • Simplu – 40 de dolari pe lună plus 6 dolari pe lună pentru fiecare utilizator. Primiți instrumente de bază pentru angajare și integrare, suport complet pentru salarizare pentru un stat, opțiuni de autoservire a angajaților, rapoarte privind timpul liber și suport tehnic de bază.
 • Plus – 80 de dolari pe lună plus 12 dolari pe lună pentru fiecare utilizator. Primiți tot ceea ce se regăsește în nivelul Simplu, precum și suport complet pentru salarizare pentru mai multe state, depunere directă în ziua următoare, gestionare PTO și suport tehnic complet.
 • Premium – Trebuie să contactați Gusto pentru detalii privind prețurile pentru acest nivel. Primiți tot ceea ce se regăsește în nivelul Plus, precum și alerte de conformitate, integrare cu brokerul de asigurări de sănătate, evaluări de performanță, sondaje pentru angajați și asistență tehnică dedicată.

Indiferent de pachetul pe care îl alegeți, Gusto vă permite, de asemenea, să adăugați servicii a la carte pentru o taxă suplimentară:

 • Planuri 401(k)
 • Planurile de economisire pentru colegiul 529
 • HSAs & FSAs (nu în toate statele)
 • Compensații pentru lucrători

Gusto oferă, de asemenea, o opțiune doar pentru contractanți pentru companiile care nu au angajați W-2. Costă 6 dolari pe persoană, fără un preț de bază lunar, și include servicii limitate, printre care:

 • Plăți nelimitate pentru contractori în toate cele 50 de state
 • Depunere directă în 4 zile
 • 1099-NEC-uri
 • Raportarea noilor angajați, după cum este necesar

Începeți o perioadă de probă gratuită de 30 de zile, pentru a vedea despre ce este vorba fără niciun angajament financiar.

Concluzie: Proprietarii de afaceri progresiste și profesioniștii în resurse umane care gestionează o forță de muncă răspândită în diverse locații vor iubi Gusto.

Paycor – Cel mai bun pentru consolidarea gestionării angajaților

Logo-ul companiei Paycor. Logo-ul companiei Paycor.

Paycor este unul dintre cei mai importanți jucători de pe lista noastră de top 10. Ofertele sale de servicii îl apropie mai mult de ADP decât, de exemplu, Gusto sau OnPay. Timp de 30 de ani, Paycor a furnizat software de salarizare pentru companii de toate mărimile, dar de atunci s-a extins mult dincolo de funcționalitatea de procesare a salariilor.

Paycor este un instrument de gestionare a capitalului uman (HCM) cu servicii complete, care se prezintă ca un partener care „le permite liderilor să creeze echipe câștigătoare”. Face acest lucru prin oferirea unei suite de servicii care acoperă fiecare unghi al experienței angajaților, de la recrutare și resurse umane la timp și prezență, cheltuieli și salarizare.

Robustețea sa face ca Paycor să fie o soluție valoroasă pentru întreprinderile mici și mijlocii. Compania deservește o gamă largă de companii care au nevoie de servicii de gestionare a angajaților, de la cele cu mai puțin de 10 angajați până la cele cu peste 1.000 de angajați.

Paycor HR & Software de salarizare pagina de destinație PaycorPaycor HR & Pagina de aterizare a software-ului de salarizare
Paycor este o soluție HCM cu servicii complete care include servicii robuste de salarizare.

Unde excelează Paycor

Paycor este un nume consacrat în universul procesării salariilor. Are peste 30.000 de clienți, majoritatea din categoria întreprinderilor mici și mijlocii.

În loc să se concentreze pe o singură ofertă, cum ar fi salarizarea, compania se poziționează ca partener care să ajute managerii să devină lideri eficienți, oferind o varietate de instrumente. Salarizarea este doar o parte a tabloului general.

Clienții apreciază ușurința cu care se procesează salarizarea și consideră că interfața cu utilizatorul este atractivă și simplă. De asemenea, ei apreciază Centrul de excelență în domeniul resurselor umane, un depozit online de bune practici, studii de caz și articole informative.

 • O sursă unică și simplificată de adevăr pentru datele angajaților: Software-ul Paycor pentru resurse umane și salarizare consolidează toate informațiile despre angajați într-o singură locație. Acest lucru asigură faptul că fiecare persoană care gestionează orice aspect al experienței angajaților are acces imediat la date exacte și detaliate. De asemenea, elimină riscul de introducere incorectă a datelor atunci când informațiile trebuie introduse manual în mai multe locuri.
 • Opțiuni de plată flexibile: Paycor oferă depunerea directă obișnuită sau carduri de plată cu încărcare automată. Dar Paycor merge un pas mai departe cu OnDemand Pay, o funcție care le permite angajaților să acceseze banii pe care i-au câștigat deja înainte de ziua de salariu. În plus, aplicația Paycor Wallet le oferă angajaților un loc unic pentru a accesa salariile câștigate, a solicita timp liber, a vedea informații despre salariu și a accesa resurse precum instrumente de bugetare, economii bazate pe obiective și plăți de facturi.
 • Salarizare fără erori: Angajații își pot vizualiza statele de plată cu trei zile înainte de ziua de salariu, astfel încât eventualele greșeli să poată fi remediate înainte de a fi executate. Atunci când trebuie efectuate actualizări ale salariilor, Paycor vă permite să le faceți în timp real, fără a fi nevoie de procesarea pe loturi. Iar sarcinile consumatoare de timp, cum ar fi popririle pe salariu, sunt deduse de Paycor, eliminând durerile de cap administrative pentru administratorii de salarii.

Suntem impresionați de numărul mare de utilizatori care au lăudat capacitatea Paycor de a simplifica partea administrativă a salarizării și a resurselor umane.

Un utilizator a subliniat ușurința cu care Paycor poate fi configurat pentru a efectua rapid salarizarea și cât de ușor este de navigat interfața pentru sarcinile de bază de salarizare. Utilizatorul a remarcat că este nevoie de doar cinci minute pentru a introduce orele angajaților în portal și că toate taxele sunt calculate automat.

Captură de ecran a tabloului de bord Paycor cu versiunea mobilăCaptură de ecran a tabloului de bord Paycor cu versiunea mobilă
Software-ul de procesare a salariilor de la Paycor oferă un tablou de bord curat și aplicații mobile utile, de asemenea.

Clienții au remarcat, de asemenea, utilitatea de a avea interfața disponibilă în mai multe limbi, inclusiv în spaniolă. Acest lucru asigură faptul că toți angajații pot accesa rapid și ușor informațiile de care au nevoie, indiferent de limba în care vorbesc.

Un alt client a remarcat faptul că Paycor rămâne la curent cu problemele emergente de gestionare a salariilor, cum ar fi concediul COVID. De asemenea, aceștia au remarcat că faptul că toate informațiile despre angajați se află într-un singur loc simplifică foarte mult gestionarea angajaților și eliberează timp administrativ.

Angajaților le place posibilitatea de a-și accesa rapid și ușor informațiile, în special din aplicația mobilă. Unui angajat îi place că poate vedea rapid cât timp liber de care dispune și apoi poate solicita timp liber de pe același ecran.

Un altul a remarcat importanța de a-și vedea statul de plată cu câteva zile înainte de ziua de salariu efectivă. De asemenea, a apreciat organigrama, astfel încât să poată găsi rapid alte persoane din companie atunci când trebuie să le contacteze.

Administratorii iubesc și ei aplicația mobilă. Aceștia remarcă mai puține întrebări ale angajaților cu privire la lucruri precum W2, fișe de plată, timp liber și altele asemenea.

În ceea ce privește partea administrativă, clienții apreciază economiile de timp pe care le oferă Paycor. Aceștia pot folosi timpul pe care îl petreceau gestionând integrarea și salarizarea pentru alte sarcini, mai generatoare de venituri.

Unde ar putea Paycor să se îmbunătățească

Bineînțeles, nu totul este perfect la Paycor. Există și unele plângeri recurente pe care le-am auzit de la utilizatori.

 • Serviciul clienți: Nu poate fi îndulcit. Paycor se străduiește să ofere un serviciu bun pentru clienți, în special în era post-COVID. În timp ce clienții remarcă faptul că serviciul pentru clienți a fost destul de bun înainte, acesta a scăzut vertiginos în ultimele 18 luni.
 • Rapoarte greoaie: În timp ce interfața cu utilizatorul poate fi simplificată și intuitivă, extragerea datelor din sistem într-un format utilizabil este adesea dificilă.
 • Inutil de complicat: Mulți utilizatori raportează că, deși interfața cu utilizatorul este atractivă și aparent simplificată, poate fi dificil de utilizat în realitate.

Cândva, Paycor avea un serviciu de asistență pentru clienți excelent. Sau cel puțin așa spun recenziile. Se pare că nu mai este cazul. Chiar și o privire superficială pe cele mai de încredere site-uri de recenzii, inclusiv TrustPilot, G2 și Capterra, dezvăluie un declin îngrijorător în ceea ce privește serviciul clienți Paycor.

Utilizatorii notează timpi de așteptare îndelungați și dificultăți în a intra în legătură cu un reprezentant al serviciului clienți. Odată ce reușesc, problemele lor rămân adesea nerezolvate. Lipsa de cunoștințe și dezinteresul față de rezolvarea întrebărilor sunt două dintre cele mai des observate plângeri. O altă problemă este reprezentată de biletele de ajutor care trenează luni de zile.

Dacă sunteți genul de utilizator care nu se va baza pe serviciul clienți după ce intrați în funcțiune cu Paycor, acest lucru poate să nu conteze. Dar dacă doriți să vă asigurați că aveți suport în afara bazei de cunoștințe, acest lucru va face probabil ca Paycor să fie o sursă de frustrare pentru dumneavoastră.

Raportarea este un alt domeniu de slăbiciune. Utilizatorii remarcă în mod constant dificultatea de a găsi rapoartele de care au nevoie. Odată ce le găsesc, sunt blocați în rapoarte predefinite care nu le oferă informațiile pe care doresc să le vadă.

După cum a menționat o recenzie pe care am citit-o, „dacă ad hoc este importantă sau crucială pentru dumneavoastră, acesta nu este produsul potrivit pentru dumneavoastră.”

Ultimul domeniu în care Paycor poate face unele îmbunătățiri este cel al ușurinței de utilizare a interfeței cu utilizatorul. Aceasta primește recenzii bune pentru că este atractivă din punct de vedere vizual, dar uneori suferă din cauza faptului că face prea complicată executarea unor sarcini simple.

După cum a remarcat un recenzent: „Uneori am impresia că există 100 de moduri de a face singurul lucru pe care vreau să-l fac”. Acest tip de supraîncărcare nu pare necesar. Dacă este frustrant pentru utilizatori să se deplaseze în sistem, chiar și cea mai atractivă interfață de utilizator cade în dizgrație.

Prețurile Paycor

Paycor își împarte prețurile în două niveluri – sub și peste 50 de angajați.

Sub 50 de angajați

Dacă aveți mai puțin de 50 de angajați, puteți alege dintre patru planuri – Basic, Essential, Core și Complete. Veți fi supărat să aflați că, spre deosebire de majoritatea celorlalte opțiuni de pe această listă, Paycor ascunde toate prețuri reale.

Planurile de tarifare Paycor pentru întreprinderi miciPlanurile de tarifare Paycor pentru întreprinderi mici
Paycor oferă patru planuri pentru întreprinderile cu mai puțin de 50 de angajați.

Trebuie să alegeți un plan, apoi să vă trimiteți numele și datele de contact pe site. Apoi, un reprezentant de vânzări vă va contacta pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră.

Pentru o perioadă limitată de timp, Paycor oferă 50% reducere pe primele șase luni și se renunță la toate taxele de instalare. Dar nu veți ști valoarea reală a acestei oferte până când nu veți cunoaște prețul de pornire.

Unele căutări pe internet au scos la iveală faptul că Paycor Basic costă 99 de dolari pe lună plus 5 dolari pe lună pentru fiecare angajat. Essential costă 149 de dolari pe lună plus 7 dolari pe angajat pe lună, cu o taxă de instalare unică de 59 de dolari. Planurile Core și Complete costă 199 de dolari pe lună, plus 8 dolari pe angajat pe lună pentru Core și 14 dolari pe angajat pe lună pentru Complete. Atât Core, cât și Complete au taxe de instalare de 99 de dolari și, respectiv, 199 de dolari.

Peste 50 de angajați

Nu există planuri specifice pentru mai mult de 50 de angajați, așa că nu vă putem împărtăși niciun fel de detalii.

Va trebui să vă trimiteți informațiile și veți primi o notă în care vi se va spune că un reprezentant de vânzări vă va contacta și că veți primi trei luni de salarizare gratuită.

Acest lucru plasează Paycor în poziția de neinvidiat de a fi cel mai puțin transparent furnizor de servicii de salarizare de pe lista noastră, în ciuda faptului că este un instrument excelent pentru gestionarea resurselor umane

Concluzie: Dacă doriți să simplificați sarcinile de salarizare și de resurse umane, Paycor este un instrument puternic și simplu.

Paychex – Cel mai bun pentru echipele de salarizare experimentate

Logo-ul companiei Paychex.Logo-ul companiei Paychex.

Paychex are peste 50 de ani de experiență în furnizarea unei suite complete de servicii de salarizare, resurse umane, urmărire a timpului și administrare a beneficiilor pentru întreprinderi.

Acest serviciu excepțional vorbește despre piața pe care Paychex o deservește cel mai bine – întreprinderile mai mari. În timp ce vor lucra cu plăcere cu întreprinderi cu mai puțin de zece angajați, punctul forte al Paychex sunt organizațiile mai mari, cu mulți angajați și cu un personal de resurse umane dedicat.

Spre deosebire de OnPay și Gusto, Paychex nu se concentrează pe oferirea de îndrumare pentru utilizatorii neexperimentați. În schimb, serviciile lor sunt orientate către companii cu cerințe complexe în materie de salarizare și resurse umane.

Ecranul de pornire PaychexEcranul de pornire Paychex
Paychex este o soluție all-in-one pentru administrarea salarizării, a resurselor umane și a beneficiilor angajaților.

Unde excelează Paychex

Paychex are o bază de clienți foarte loiali. Clienții apreciază ofertele puternice de servicii pentru clienți și le place să poată gestiona serviciul prin intermediul unei aplicații mobile. Nu numai că aplicația mobilă le oferă angajaților posibilitatea de a-și autogestiona informațiile, dar administratorii folosesc aplicația pentru a gestiona întregul sistem.

Indiferent de modul în care doriți să plătiți angajații, Paychex se poate adapta nevoilor dumneavoastră. Serviciul acceptă cecuri pe hârtie pentru cei care au nevoie de ele, dar poate gestiona și o gamă largă de servicii de plată digitale pentru a simplifica și accelera procesul de plată.

 • Servicii avansate pentru clienți: O companie de această mărime poate oferi servicii pentru clienți 24/7, iar Paychex le oferă. La nivelurile superioare de abonament, oferă, de asemenea, un specialist în salarizare dedicat pentru fiecare client. Acest specialist funcționează ca punct de contact pentru toate solicitările clienților.
 • Cunoștințe excelente în materie de legislație fiscală privind salarizarea: Cu resursele de care dispune Paychex, v-ați aștepta ca aceștia să gestioneze cu încredere legile fiscale la toate nivelurile, inclusiv la nivel local. Și o fac. Nu același lucru se poate spune despre omologul greu al Paychex de pe această listă, ADP.
 • Urmărirea integrată a timpului: Paychex se concentrează pe facilitarea urmăririi timpului angajaților. Funcția de pontaj funcționează ca un sistem tradițional de pontaj de intrare/ieșire. De asemenea, puteți utiliza Paychex Flex Time, o soluție dedicată pentru pontajul și prezența în cloud. Ambele opțiuni de gestionare a timpului transmit fără probleme datele către sistemele de salarizare și de resurse umane.

Am fost surprinși de cât de entuziasmați au fost utilizatorii atunci când am vorbit cu ei despre serviciul clienți al Paychex.

În special, ei au menționat cât de repede se rezolvă orice problemă. Acest lucru se extinde la toate nivelurile de servicii pentru clienți – nu doar la specialistul dedicat în salarizare. Deci, chiar dacă nu alegeți un pachet care să vină cu un specialist desemnat, vă puteți aștepta să primiți un serviciu clienți excelent.

După cum a remarcat un utilizator Paychex care administrează o companie de 35 de persoane: „De obicei, sun dacă este vorba de o problemă legată de salarizare, iar dacă specialistul meu în salarizare nu este disponibil, apelezi la oricine din grup și în proporție de 99% – adică, probabil chiar 100% – din timp, persoana cu care vorbesc este extrem de bine informată și îmi va rezolva problema fără să fie nevoie să merg la specialistul meu specific în salarizare.”

Când vine vorba de procesarea corectă a impozitelor, Paychex primește, de asemenea, note mari. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece Paychex se ocupă de acest lucru de foarte mult timp și are resursele necesare pentru a se asigura că sunt abordate modificările fiscale nuanțate, chiar și la nivel local.

„Massachusetts a instalat recent o lege privind concediul familial și medical plătit finanțat de stat”, ne-a declarat proprietarul unei firme de 100 de persoane. „Așa că a ajuns să fie un nou impozit pe salarii, iar Paychex s-a ocupat de asta fără probleme.”

Dacă există vreodată o problemă, utilizatorii s-au grăbit să sublinieze că Paychex și-a asumat greșeala și a rezolvat-o rapid în numele clientului. Unul dintre cei intervievați a remarcat că Paychex i-a creditat, de asemenea, taxe pe mai multe luni pentru a compensa inconvenientul.

Paychex pune, de asemenea, accentul pe aspectul mobil al salarizării în două moduri. În primul rând, spre deosebire de OnPay sau Gusto, Paychex oferă o aplicație mobilă pentru administratori. Acest lucru le permite administratorilor să proceseze salarizarea de oriunde și în orice moment, fără a fi nevoie să folosească un browser web pe dispozitivele lor mobile.

În al doilea rând, Paychex oferă mai multe opțiuni de urmărire a timpului care funcționează pentru forța de muncă localizată și mobilă.

Imagine a soluției de evidență a timpului angajaților PaychexImagine a soluției de pontaj a angajaților Paychex
Paychex oferă o gamă largă de soluții de evidență a timpului angajaților, inclusiv o aplicație mobilă robustă.

„Unul dintre motivele principale pentru care am trecut la Paychex a fost acela de a profita de ceasul de pontaj online”, a declarat un utilizator Paychex. „A avea un sistem automatizat pentru a face check-in și check-out este foarte util. Acesta este un sistem mult mai simplificat. Cu siguranță economisește timp”.

Raportarea este o componentă cheie a oricărui serviciu de salarizare, iar utilizatorii Paychex au avut multe lucruri bune de spus despre aceasta. În special, utilizatorii au apreciat jurnalul de salarizare încorporat și raportul privind câștigurile angajaților.

Utilizatorii au remarcat, de asemenea, că funcția drag-and-drop a facilitat extragerea de informații personalizate în rapoarte. Acesta este un aspect care se remarcă printre rapoartele personalizate din toate produsele din lista noastră.

Paychex înțelege cu siguranță nevoile sofisticate ale publicului său țintă și face o treabă excelentă pentru a le satisface.

Unde ar putea Paychex să se îmbunătățească

Deși Paychex face o treabă excelentă în general, există încă câteva domenii care ar putea fi îmbunătățite pentru a elimina unele plângeri recurente.

 • Interfață complexă a utilizatorului: În timp ce designul este mult mai sumar decât OnPay sau Gusto, Paychex îl complică cu prea multe opțiuni. Acest lucru se referă din nou la faptul că publicul lor țintă nu este genul de persoană care ține mâna, ci echipe de resurse umane experimentate. În timp ce un profesionist experimentat în domeniul resurselor umane probabil că nu va avea probleme în a se scufunda în Paychex, utilizatorii cu mai puțină experiență consideră adesea că este o provocare.
 • O mulțime de integrări, dar dificil de integrat: Cu mai mult de 100 de integrări disponibile de la terți, Paychex pare să funcționeze cu aproape orice alt instrument pe care l-ați putea folosi deja. Cu toate acestea, mulți utilizatori notează că, de fapt, a face ca cele două să joace frumos împreună este mai greu decât se așteptau.
 • Prețurile sunt un secret uriaș: Paychex este foarte păzită atunci când vine vorba de dezvăluirea prețurilor. Spre deosebire de oricare dintre celelalte servicii de pe această listă, Paychex vă face să treceți printr-o mulțime de cercuri pentru a găsi prețuri sau pachete, dacă o faceți vreodată. În schimb, ei vor să vă înscrieți pentru o consultare gratuită pentru a obține o ofertă personalizată.

Când vine vorba de învățarea unui nou software de salarizare, există două tipuri de persoane – cei care știu multe despre acest subiect și vor să aprofundeze singuri și cei care sunt noi în domeniul salarizării și doresc o atenție mai personalizată.

Paychex este cu siguranță un serviciu pentru primii. O persoană intervievată a vorbit despre acest lucru atunci când a discutat despre modul în care noii angajați au fost îmbarcați.

„Problema mea este doar că nu mi s-a înmânat nimic care să spună ‘iată cum ar trebui să funcționeze totul de la început până la sfârșit’. Încerc să-mi dau seama de una singură”, a spus ea. „Ar fi frumos să mi se furnizeze totul”.

În timp ce interfața de administrare este destul de sumară, ea încă provoacă confuzie pentru unii. Echipele de resurse umane cu experiență vor sări fără îndoială în joc și se vor bucura de plimbare, dar cineva fără prea multe cunoștințe de salarizare sau de resurse umane s-ar putea simți intimidat și copleșit de opțiuni. Nu este imposibil, dar va fi nevoie de câteva cicluri de salarizare pentru ca totul să pară natural.

Un domeniu care m-a surprins a fost cel al plângerilor utilizatorilor cu privire la cât de dificile sunt unele integrări, mai ales când vine vorba de software-ul de urmărire a timpului. În unele cazuri, integrarea dificilă duce la muncă suplimentară pentru un client Paychex.

După cum a ilustrat un utilizator, „Paychex are propriul produs de raportare a timpului de intrare. Noi nu îl folosim… pentru că aveam deja unul care era aprobat de DCA, deoarece suntem un contractant federal. Paychex este probabil aprobat de DCA, dar de ce să ne mai deranjăm? De ce să refacem roata? Așa că avem un sistem separat și trebuie să introduc manual PTO în Paychex.”

De asemenea, merită menționat faptul că Paychex nu împărtășește informații despre prețuri online, ceea ce înseamnă că poate fi greu de spus cât va costa de fapt Paychex în timp ce faceți cumpărături.

„Aceasta este, probabil, una dintre cele mai mari plângeri ale mele care lucrează cu Paychex”, ne-a spus un utilizator actual al Paychex. „Promovează un cost inițial scăzut, deoarece iau în calcul o serie de reduceri, dar apoi aceste reduceri dispar în timp.”

De asemenea, echipa de vânzări Paychex nu a scăpat de control. Vânzătorii Paychex sunt pur și simplu insistenți. Zeci de recenzii au criticat Paychex pentru agresivitatea vânzărilor, inclusiv e-mailuri repetate, apeluri telefonice și mesaje text către clienții existenți. Tacticile lor de vânzare, chiar și pentru clienții existenți, lasă de dorit.

„Singura problemă pe care am avut-o sunt vânzătorii lor”, a remarcat un alt utilizator Paychex pe care l-am intervievat. Niciun alt produs de pe această listă nu primește astfel de plângeri.

Prețurile Paychex

Găsirea informațiilor despre prețurile Paychex pe site-ul lor este ca și cum ai căuta Sfântul Graal. S-ar putea să fie pe undeva pe acolo, dar este foarte greu de găsit. Și când în cele din urmă le găsești, simți că ai realizat ceva extraordinar.

Aceasta este o abordare total diferită de Gusto, OnPay și QuickBooks, care toate pun prețurile în prim-plan.

Pagina de prețuri Paychex, prezintă pachetele PaychexPagina de prețuri Paychex, arată pachetele Paychex
Există trei planuri diferite de salarizare Paychex din care puteți alege.
 • Flex Essentials – 39 de dolari pe lună + 5 dolari pentru fiecare angajat. Acoperă elementele de bază. Oferă mai puține servicii la un cost mai mare decât Gusto sau OnPay.
 • Flex Select – Doar ofertă personalizată. Toate serviciile Flex Essentials, plus un specialist dedicat în salarizare, aplicație mobilă pentru administratorii de salarii, acces la servicii de e-learning și mai multe opțiuni de plată a angajaților.
 • Flex Pro – Doar ofertă personalizată. Tot ceea ce oferă Essentials și Select, plus servicii de care au nevoie de obicei doar întreprinderile mari. De asemenea, trebuie să treceți la acest nivel pentru a beneficia de servicii de bază, cum ar fi integrările contabile și popririle, servicii oferite de alte companii din top cinci la prețuri mai mici.

Nu există o perioadă de probă gratuită de 30 de zile, dar Paychex derulează ocazional oferte speciale care oferă trei luni gratuite. Cu toate acestea, va trebui să căutați pentru a le găsi.

Pericolul cu prețurile Paychex, confirmat de numeroasele recenzii ale utilizatorilor, este că costurile pot crește rapid, mai ales pe măsură ce se adaugă servicii a la carte. Unii oameni părăsesc serviciul din cauza creșterii prețurilor.

Concluzie: Pentru o echipă de salarizare experimentată sau pentru un profesionist în domeniul resurselor umane, Paychex este un instrument incredibil de puternic.

OnPay – Cel mai bun pentru simplificarea tuturor lucrurilor legate de salarizare

Logo-ul companiei OnPay.Logo-ul companiei OnPay.

OnPay a început ca o soluție internă pentru a ajuta la simplificarea activității de salarizare a unei familii. Un deceniu mai târziu, OnPay este unul dintre cele mai apreciate servicii de salarizare de pe piață.

Concentrarea lor pe simplificarea complexității salarizării a adus OnPay pe lista noastră.

Nu aveți o persoană dedicată salarizării sau resurselor umane în cadrul companiei dumneavoastră? Nicio problemă. OnPay ajută cu succes pe oricine să stăpânească gestionarea salarizării, indiferent de nivelul de experiență.

Pagina principală a sistemului de salarizare online OnPay.Pagina principală a sistemului OnPay Online Payroll System.

Unde excelează OnPay

OnPay oferă rezultate într-o serie de domenii cheie care îl fac ideal pentru utilizatorii neexperimentați în domeniul salarizării.

 • Gestionarea simplificată a salarizării: Concentrarea cu laser a OnPay pe simplificarea cât mai mult posibil a înțelegerii sistemului de salarizare face din acesta un instrument pe care oricine îl poate utiliza cu succes. Nu trebuie să fiți un profesionist experimentat în domeniul resurselor umane pentru a gestiona cu succes salarizarea în fiecare lună.
 • Îmbarcarea și accesul ușor al angajaților: Cele mai multe dintre cele mai comune sarcini, cum ar fi auto-înregistrarea și revizuirea documentelor de salarizare, pot fi îndeplinite fără durere prin intermediul site-ului OnPay. Acest lucru ușurează frustrarea pentru angajat și economisește timp pentru angajator.
 • Serviciu clienți stelar: OnPay pune accentul pe simplificarea salarizării pentru toată lumea, așa că este logic că se concentrează foarte mult pe ajutorarea clienților. OnPay rezolvă problemele rapid și eficient, fără timpi lungi de așteptare, spre deosebire de unii dintre concurenții săi de pe această listă.

Utilizatorii cu care am vorbit, în special cei care nu au experiență formală în domeniul salarizării sau al resurselor umane, au apreciat cu adevărat cât de ușor este de utilizat OnPay.

„Este ușor pentru o persoană care nu este neapărat un contabil să opereze acest sistem”, a remarcat un utilizator, „ca și în cazul în care proprietarul unei afaceri se va ocupa de aceste lucruri.”

OnPay primește, de asemenea, note mari în ceea ce privește utilizarea de către angajați. Recenzile pe care le-am studiat au remarcat în mod constant cât de ușor este platforma pentru angajați să o acceseze și să o navigheze. Aceștia se pot auto-înregistra, pot imprima fișele de plată și pot schimba singuri formularele fiscale.

OnPay vine cu instrumentele de bază de resurse umane de care are nevoie orice întreprindere mică, cum ar fi fluxurile de lucru automatizate de integrare, urmărirea personalizată a PTO și raportarea conformității noilor angajați.

Dacă doriți sau aveți nevoie de mai multe opțiuni, OnPay se integrează fără probleme cu un număr select de aplicații terțe pentru contabilitate, gestionarea timpului, 401(k) și conformitate. Totuși, trebuie remarcat faptul că OnPay oferă cele mai puține integrări cu terțe părți dintre toate produsele de pe lista noastră.

Cu toate acestea, dacă utilizați un instrument din repertoriul actual de integrare al OnPay, OnPay vă ghidează prin conectarea celor două cu ușurință.

„Am ales să integrăm OnPay cu un sistem de gestionare a timpului numit Deputy”, a remarcat managerul de afaceri al unei mici clinici medicale. „Este incredibil de simplu”.

Captură de ecran a paginii de integrare a sistemului de monitorizare a timpului OnPay.Captură de ecran a paginii OnPay time tracking integrations.

Atunci când apar întrebări, OnPay asigură răspunsuri rapide.

„Cred că cel mai mult timp în care a trebuit să aștept în așteptare a fost de 10 minute, iar ei sunt întotdeauna foarte serviabili și politicoși”, ne-a spus proprietarul unui cabinet veterinar foarte aglomerat. „Răspunsul lor de fiecare dată a fost „vom avea grijă de asta pentru dumneavoastră” și întotdeauna o fac.”

Iar dacă se întâmplă o greșeală în ceea ce privește impozitul pe salarii, OnPay nu își lasă utilizatorii să se descurce singuri. Un alt utilizator intervievat de noi a menționat: „Dacă primesc un mesaj care spune că există o calculare greșită (a impozitelor), mă duc direct la OnPay și ei îmi spun: „Nu vă faceți griji, vă vom explica ce am făcut, de ce am făcut-o și nu ar trebui să vă faceți griji”.”.

Un alt domeniu în care OnPay strălucește este funcționalitatea de raportare, în special rapoartele pre-construite. Persoanele pe care le-am intervievat și recenziile utilizatorilor pe care le-am citit online au lăudat cât de ușor sunt de găsit și de utilizat rapoartele OnPay, în special cele de sfârșit de an.

Iar atunci când un utilizator are nevoie de rapoarte personalizate, OnPay simplifică procesul cu ajutorul funcției sale Report Designer. O interfață simplă de utilizator drag-and-drop vă permite să adăugați sau să eliminați până la 50 de puncte de date, să mutați coloane, să ajustați intervale de date, să configurați filtre și să creați vizualizări personalizate pentru utilizatori individuali.

Personalizarea OnPay se extinde și la ciclurile de salarizare. Spre deosebire de alții de pe lista noastră, OnPay vă permite să executați cicluri de salarizare nelimitate în fiecare lună, fără costuri suplimentare.

Pentru întreprinderile mici, aceasta este o caracteristică deosebit de importantă, după cum a subliniat un utilizator care a uitat să adauge un nou angajat înainte de a rula salarizarea.

„Am uitat să dau clic pe un buton”, și-a amintit aceasta. După ce a rulat salarizarea prin depunere directă și a văzut că a omis noul angajat, ea a putut să se întoarcă, să taie rapid un cec de mână și să se asigure că noul angajat a fost plătit la timp. OnPay „este un instrument grozav pentru mine, pentru că uneori uit să apăs pe un buton”.

În concluzie, OnPay oferă rezultate acolo unde contează cel mai mult, eliminând ghicitorile legate de salarizare.

Unde se poate îmbunătăți OnPay

Niciun serviciu de salarizare online nu este perfect, iar OnPay nu face excepție. Faptul că software-ul se concentrează să facă salarizarea cât mai ușoară posibil creează, de asemenea, unele lacune în funcționalitate. Dacă aceste lacune sunt o mare problemă depinde de nevoile dumneavoastră.

 • Nicio opțiune de salarizare automată: În timp ce OnPay vă permite să executați un număr nelimitat de cicluri de salarizare în fiecare lună, nu există o funcție de tip „setează și uită”. Trebuie să aprobați manual salarizarea de fiecare dată, chiar dacă datele nu se schimbă de la un ciclu la altul. Toate celelalte produse din top cinci pot face acest lucru.
 • Unele funcționalități sunt greu de stăpânit: În ciuda accentului pus pe simplitate, mulți utilizatori raportează o complexitate inutilă în anumite domenii, în special în ceea ce privește integrarea proceselor lor mai complicate la pornire și extragerea de informații specifice din sistem.
 • Nu există o aplicație mobilă: OnPay este bazat pe browser și nu are o aplicație mobilă pentru niciun dispozitiv. Alte instrumente au făcut ca o aplicație mobilă să fie necesară în lumea tehnologizată de astăzi.
 • Integrările sunt limitate: Deși OnPay se integrează fără probleme cu instrumentele terților enumerate pe site-ul său, aceste opțiuni sunt limitate. La ultima numărătoare, existau mai puțin de 20 de instrumente terțe. Toate celelalte produse de pe această listă oferă un portofoliu mult mai robust de integrări.

O deficiență notabilă este incapacitatea unui administrator de salarizare de a configura cicluri automate de salarizare. Trebuie să intrați și să treceți manual prin două ecrane și o pagină de confirmare de fiecare dată când executați un ciclu de salarizare cu OnPay.

Probabil că acest lucru nu este un obstacol uriaș pentru o companie mică, cu doar câțiva angajați sau cu o salarizare care fluctuează. Dar pentru o companie cu o forță de muncă mare de salariați, acest lucru poate deveni rapid o povară inutilă. Alte produse de pe lista noastră, precum Gusto, Paychex și ADP, oferă această comoditate de tipul „se pune și se uită”.

Deși OnPay se străduiește să fie ușor de utilizat, există unele aspecte în care utilizatorii se luptă sau se confruntă cu neplăceri aparent inutile.

Un utilizator intervievat de noi a dat ca exemplu încercarea de a găsi informații individuale despre 401(k). „Trebuie să intru în lista 401(k) și apoi să dau click pe toți cei pe care nu îi vreau. Aș prefera să pot doar … să dau clic pe persoana pe care o doresc și să execut raportul.”

Alți utilizatori OnPay au menționat că se confruntă cu dificultăți în procesul de integrare, cel puțin pentru situațiile mai complexe. O persoană pe care am intervievat-o a menționat că gestionarea acumulării de beneficii pentru diferite sisteme de compensare nu a fost ușor de configurat.

Apoi, există lipsa unei aplicații mobile pentru administratori sau angajați. OnPay susține că site-ul său web le permite utilizatorilor să gestioneze salarizarea de oriunde cu „doar o bară de recepție”. Dar o aplicație bine concepută este pur și simplu mai intuitivă și mai ușor de utilizat. Atât Paychex, cât și ADP au aplicații mobile robuste. Chiar și Gusto oferă o aplicație mobilă limitată pentru autoservirea de bază a angajaților.

O problemă ceva mai de nișă apare în cazul întreprinderilor care își desfășoară activitatea în locuri cu taxe municipale. OnPay nu poate gestiona taxele locale, așa că, dacă afacerea dvs. este supusă acestor taxe, veți dori un serviciu de salarizare care să le poată gestiona pentru dvs. Toate celelalte opțiuni de pe lista noastră oferă acest serviciu.

În cele din urmă, OnPay scapă puțin din mână cu mai puțin de 20 de integrări de aplicații terțe. Este mult în urma concurenței în această privință. Acest lucru lasă, de asemenea, un decalaj destul de mare pentru noii utilizatori OnPay care folosesc deja instrumente de contabilitate, de gestionare a timpului și 401(k) care nu se află pe listă.

Prețurile OnPay

Uitați de nivelurile complicate și de ofertele personalizate; OnPay oferă toate serviciile sale pentru o singură taxă lunară transparentă și este o taxă care plasează OnPay printre cele mai accesibile opțiuni de pe lista noastră.

Abordarea lor în ceea ce privește prețurile obține, de asemenea, recenzii entuziaste din partea utilizatorilor reali. „Dacă sunteți o afacere mică, așa cum suntem noi… este o valoare incredibilă”, remarcă managerul de afaceri al micii clinici de sănătate.

OnPay costă doar 40 de dolari pe lună, plus 6 dolari pe persoană pe lună. Asta este tot. Fără contracte. Fără taxe misterioase. Fără incertitudini.

Există chiar și un calculator simplu pe site-ul lor care vă permite să vedeți exact cât veți plăti.

Pagina de prețuri OnPay, prezintă un calculator de prețuri care vă permite să vedeți cât veți plăti în funcție de numărul de locuriOnPay Pricing Page, prezintă un calculator de prețuri care vă permite să vedeți cât plătiți în funcție de numărul de locuri.
Glisați bara pentru a vă calcula costurile în câteva secunde.

Merită menționat faptul că OnPay nu devine mai ieftin odată cu volumul. Plătiți aceeași rată lunară pentru fiecare angajat, indiferent dacă plătiți zece persoane sau 1.000 de angajați. Dar este bine de știut că taxa de bază rămâne aceeași, indiferent de numărul de persoane pe care le angajați.

Alte caracteristici cheie ale prețurilor OnPay:

 • Prima lună gratuită
 • Plăți lunare nelimitate
 • Costurile de migrare de la furnizorul dvs. anterior de salarizare sunt acoperite
 • Fără contract, puteți anula oricând

Linia de jos: Proprietarii de afaceri mici și managerii care nu au experiență în domeniul salarizării vor aprecia interfața simplă, serviciul clienți solid și prețurile prietenoase cu bugetul. Înscrieți-vă acum la OnPay pentru a începe.

QuickBooks Payroll – Cel mai bun pentru soliști și echipe mici

Logo-ul companiei QuickBooks.Logo-ul companiei QuickBooks.

Puterea unei mărci nu poate fi niciodată subestimată, iar QuickBooks este un nume recunoscut instantaneu în domeniul programelor de contabilitate.

Compania a petrecut zeci de ani câștigându-și reputația de a fi fiabilă și ușor de utilizat. Această reputație se extinde la QuickBooks Payroll.

Este o evidență să vă spun că QuickBooks Payroll este perfect pentru oricine folosește deja QuickBooks pentru contabilitate. Puteți chiar să integrați cele două din cadrul software-ului de contabilitate QuickBooks cu un simplu clic.

Dar QuickBooks Payroll este, de asemenea, perfect pentru orice mică afacere care dorește un produs independent, redus pentru gestionarea salariilor – ceva care este ușor de utilizat și care își face treaba fără clopote și fluiere inutile.

QuickBooks oferă un pachet compact de servicii de salarizare la un preț rezonabil, cel mai potrivit pentru persoanele fizice și companiile mici care acordă prioritate costurilor în detrimentul funcționalităților suplimentare de care nu au nevoie.

Pagina de start a Quickbooks payroll.Pagina de pornire Quickbooks payroll.

Unde excelează QuickBooks Payroll

QuickBooks Payroll oferă o serie de caracteristici excelente, care sunt perfecte pentru solopreneur sau pentru proprietarul de afaceri care are sarcina de a gestiona echipe mici.

 • Foarte intuitiv: QuickBooks Payroll este foarte bun atunci când vine vorba de a face mai ușor pentru persoanele care nu au cunoștințe de salarizare să plătească oamenii. Noul său tablou de bord Payroll Tax Center face ca întregul serviciu să fie mai ușor de utilizat.
 • Protecția împotriva penalităților fiscale: În mod unic printre produsele de pe lista noastră, QuickBooks Payroll oferă o protecție monetară reală (până la 25.000 de dolari pe an) pentru a acoperi penalitățile fiscale și dobânzile. Deși trebuie să fiți pe cel mai înalt nivel de servicii pentru această acoperire, acest tip de asigurare poate salva o mică afacere de la ruină financiară.
 • Urmărire simplificată a timpului: QuickBooks Time permite utilizatorilor să urmărească timpul în deplasare prin intermediul site-ului web sau al unei aplicații mobile dedicate, apoi să introducă automat datele în QuickBooks Payroll. Această caracteristică este disponibilă numai în planurile Payroll Premium și Payroll Elite.
 • Depozite rapide: QuickBooks Payroll vine cu depozit direct în ziua următoare din cutie. Doar asigurați-vă că trimiteți salariile până la ora 17:00 PT înainte de ziua de plată. Dacă faceți upgrade la Payroll Premium sau Payroll Elite, veți beneficia de depunere directă în aceeași zi, fără taxe suplimentare pentru servicii în aceeași zi.

Utilizatorii pe care i-am intervievat au folosit toți QuickBooks Payroll împreună cu QuickBooks. Ei au fost de acord în unanimitate că QuickBooks Payroll le-a economisit timp semnificativ în fiecare lună. De asemenea, a redus cheltuielile.

Un utilizator a remarcat că, înainte de a apela la QuickBooks Payroll, petrecea cel puțin o oră în fiecare lună pentru a efectua salarizarea. De la conversie, însă, timpul de procesare a fost redus la doar câteva minute.

Și, după cum a remarcat un alt intervievat, „Îmi economisește bani din a mai fi nevoit să îmi plătesc contabilul/birologul.”

Pentru utilizatorii dispuși să plătească puțin mai mult în fiecare lună, protecția împotriva penalităților fiscale oferită de QuickBooks Payroll poate fi o adevărată salvare. Atunci când sunteți în vizorul Fiscului, lucrurile pot deveni rapid lipicioase. Știind că software-ul de salarizare vă acoperă spatele poate merita costul suplimentar al pachetului de nivel superior.

Comentariile pe care le-am citit și utilizatorii cu care am vorbit au lăudat în mod constant și rapoartele pre-construite. În timp ce 20 de rapoarte gata pregătite pot părea puține, pentru utilizatorii cu nevoi mai simple, este un compromis frumos între a acoperi elementele de bază și a copleși un utilizator cu prea multe opțiuni.

Urmărirea timpului este, de asemenea, un mare câștig. Aplicația mobilă QuickBooks Time pentru Android și iOS vă permite să urmăriți cu exactitate orele, indiferent de locul sau de momentul în care un angajat este la lucru. Angajații dvs. pot ponta, ponta, trece de la un loc de muncă la altul și multe altele.

Există chiar și o tehnologie de geofencing încorporată în aplicație, un lucru unic printre primele cinci produse ale noastre.

Administratorii pot urmări cu ușurință timpul dintr-o privire și pot aproba fișele de pontaj electronice după ce au fost trimise.

Utilizatorii consideră, de asemenea, că QuickBooks Time este ușor de gestionat și destul de versatil, un utilizator adoptându-l chiar ca modalitate internă de gestionare a orelor facturabile pentru clienți.

„Folosim QuickBooks Time într-un mod pentru care nu a fost conceput, dar… funcționează pentru noi”, a remarcat un utilizator cu care am discutat. „Suntem o agenție de marketing, așa că avem diferiți clienți și… urmărim timpul pe care îl petrecem pentru un anumit cont și pentru o anumită zi. Este pentru urmărirea internă, doar pentru a nu supra- sau sub-asista un client.”

QuickBooks Time este disponibil ca un serviciu a la carte la cel mai mic nivel de abonament QuickBooks Payroll și este inclus la nivelurile superioare.

Unde s-ar putea îmbunătăți QuickBooks Payroll

QuickBooks Payroll este excelent pentru multe lucruri, dar nu pentru toate.

 • Integrări limitate: Dacă nu folosiți QuickBooks Online pentru contabilitate, instrumentele terțe cu care puteți integra QuickBooks Payroll sunt extrem de limitate. De fapt, puteți să vă integrați doar cu alte produse Intuit.
 • Serviciul clienți lasă mult de dorit: Lentoarea cu care se răspunde, lentoarea cu care se urmărește și dificultatea de a fi contactat sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-am citit și auzit despre serviciul clienți QuickBooks.
 • Puține instrumente de resurse umane: QuickBooks Payroll rămâne în urmă aici, mai ales în comparație cu ceea ce oferă celelalte cinci companii din top. Pentru utilizatorii care doresc atât salarizare, cât și resurse umane, aceasta este o problemă.
 • Nici o reducere pentru suita de produse: QuickBooks este un lider al industriei în lumea software-ului de contabilitate. Deși oferă planuri pentru ca întreprinderile să combine salarizarea cu instrumentele de contabilitate, nu oferă reduceri pentru combinarea acestor servicii într-o suită de produse.

Cea mai mare problemă pentru QuickBooks Payroll este cât de limitativ este pentru oricine care nu folosește deja sau nu este dispus să adopte QuickBooks în scopuri contabile. Fără el, utilizatorii nu pot utiliza cele peste 650 de integrări cu terți cu care se laudă QuickBooks Payroll.

De asemenea, utilizatorii nu pot integra QuickBooks Payroll cu niciun alt software de contabilitate. Aceasta este o limitare uriașă pentru oricine dorește să facă mai mult decât elementele de bază ale salarizării.

De asemenea, dintre toate produsele de pe lista noastră de top cinci, QuickBooks Payroll este cel mai slab în ceea ce privește serviciul clienți. Zeci și zeci de recenzii menționează în mod constant un serviciu clienți prost – în special, timpii lungi de așteptare.

„Dacă aveți o problemă cu QuickBooks și încercați să îi sunați, veți sta la telefon la nesfârșit încercând să obțineți ajutor”, a remarcat o persoană pe care am intervievat-o.

De asemenea, atunci când apar probleme neașteptate, utilizatorii sunt adesea nevoiți să apeleze la resurse terțe pentru mai multe informații. Una dintre persoanele intervievate a experimentat acest lucru pe propria piele.

„Plata prin depunere directă trebuia să ajungă pe 30 și nimeni nu a primit-o”, a remarcat acesta. „Am trimis-o și apoi am aflat prin intermediul forumurilor (QuickBook) că a fost o problemă cu QuickBooks.”

Mulți utilizatori raportează probleme semnificative cu angajați care nu sunt plătiți sau probleme legate de taxe cu Fiscul. Aceste plângeri se întind până în 2016. Combinate cu un serviciu limitat de asistență pentru clienți, aceste piedici neașteptate pot fi foarte frustrante pentru un manager de salarizare fără experiență.

Instrumentele limitate de resurse umane reprezintă un alt punct sensibil. Nu există o experiență de îmbarcare ușoară sau distractivă, așa cum oferă Gusto și OnPay. De asemenea, nu beneficiați de avantajele de nivel superior pentru angajați oferite de ADP și Paychex.

Puteți începe să beneficiați doar de o mică parte din aceste servicii cu planul de cel mai înalt nivel al QuickBooks Payroll, care este mult mai scump decât OnPay sau Gusto.

Calculele fiscale reprezintă, de asemenea, un domeniu potențial problematic pentru unele întreprinderi. QuickBooks Payroll necesită intrări manuale pentru lucrătorii care prestează servicii în mai multe state.

Același lucru este valabil și pentru angajații care se mută des. QuickBooks Payroll va urmări doar un maxim de două state. Așadar, dacă aveți o forță de muncă din mai multe state, s-ar putea să vi se pară că QuickBooks Payroll este un pic limitat.

Probabil că aceasta nu este o problemă pentru cei mai mulți soloprenori sau pentru companiile foarte mici. Dar este un exemplu al modului în care QuickBooks Payroll nu este ideal pentru companiile mai mari cu mulți angajați.

Prețurile QuickBooks Payroll

QuickBooks Payroll oferă unele dintre cele mai puțin costisitoare prețuri de pe lista noastră, inclusiv o reducere de 50% pentru primele trei luni. Doar OnPay costă mai puțin după ce se elimină reducerea de trei luni.

Această accesibilitate face ca QuickBooks Payroll să fie o alegere solidă pentru o persoană sau o mică afacere care dorește cu adevărat doar să gestioneze o mică salarizare și nu dorește să plătească pentru caracteristici suplimentare inutile.

În concordanță cu orientarea către persoane fizice și întreprinderi mici, QuickBooks Payroll oferă prețuri foarte clare pe site-ul său. Acest lucru face ca oricine să înțeleagă ușor opțiunile și să înceapă serviciul cu doar câteva clicuri.

Planul de prețuri QuickBooks Payroll cu trei niveluri și tarifePlanul de prețuri QuickBooks Payroll cu trei niveluri și tarife
QuickBooks payroll începe de la doar 45 de dolari, plus 6 dolari pe angajat pe lună.

QuickBooks organizează adesea promoții, așa că este posibil să puteți obține un preț mai mic astăzi. Prețurile obișnuite sunt după cum urmează:

 • Salarizare Core – 45 dolari/lună plus 6 dolari/angajat. Acesta este planul entry-level și oferă salarizare automată, 1099 e-file și plată, suport pentru produse și depunere directă în ziua următoare.
 • Salarizare Premium – 80 dolari/lună plus 8 dolari/angajat. Toate ofertele de bază, plus depunere directă în aceeași zi, analiză de specialitate a salariilor, urmărire mobilă a timpului de lucru.
 • Salarizare Elite – 125 dolari/lună plus 10 dolari/angajat. Toate ofertele Core și Premium, plus configurare expertă, urmărire mobilă a timpului, asistență 24/7, protecție împotriva penalităților fiscale, servicii de consultanță în domeniul resurselor umane.

QuickBooks Payroll oferă, de asemenea, servicii a la carte, inclusiv:

 • Planuri 401(k)
 • Beneficii de sănătate
 • Aplicație de urmărire a timpului
 • Administrarea compensațiilor pentru accidente de muncă (numai pentru nivelurile superioare)
 • Centrul de asistență pentru resurse umane (numai pentru nivelurile superioare)

QuickBooks Payroll oferă o perioadă de probă gratuită de 30 de zile sau un tarif introductiv special de 50% reducere pentru primele trei luni. Din păcate, trebuie să alegeți una sau alta. Dacă doriți să îl încercați gratuit timp de 30 de zile, nu puteți obține rata specială.

După părerea noastră, este o ofertă mai bună să obțineți 50% reducere pe primele trei luni. Dacă vă înscrieți pentru o încercare gratuită, este puțin probabil să renunțați înainte de reînnoirea planului. Așa că este mai bine să blocați economiile.

QuickBooks vă oferă, de asemenea, opțiunea de a vă grupa planul de salarizare cu un pachet de contabilitate:

 • Salarizare Core + Simple Start – 75 $ pe lună plus 6 $ per angajat
 • Salarizare Core + Esențial – 105 dolari pe lună plus 6 dolari per angajat
 • Salarizare Premium + Plus – 170 $ pe lună plus 8 $ per angajat

Cu toate acestea, aceste pachete nu sunt mai ieftine decât obținerea separată a instrumentelor de salarizare și rezervare. Nu există nicio reducere, chiar dacă primiți o suită de produse. Așadar, nu putem recomanda aceste opțiuni din punct de vedere al valorii – cu excepția cazului în care aveți nevoie de un nou software de contabilitate.

Concluzia: Dacă sunteți un solopreneur sau un proprietar de mică afacere cu mai puțin de 10 angajați care dorește doar servicii de salarizare simple, consultați QuickBooks Payroll.

ADP – Cel mai bun pentru a nu-ți depăși niciodată furnizorul de salarizare

Logo-ul companiei ADP.Logo-ul companiei ADP.

ADP este cel mai dominant nume din industria salarizării și a avut la dispoziție peste 70 de ani pentru a-și perfecționa jocul. Cu mai mult de un milion de clienți, ADP oferă o suită completă de servicii de salarizare, resurse umane și gestionare a capitalului uman sub o singură umbrelă.

ADP este, de departe, cel mai bogat în caracteristici produs din acest ghid, oferind toate serviciile imaginabile legate de salarizare de care o afacere ar putea avea nevoie. Dacă există ceva ce vreți să urmăriți sau să faceți legat de salarizare sau de resurse umane în cadrul companiei dumneavoastră, ADP probabil că vă oferă acest lucru.

Și tocmai de aceea ADP atinge punctul ideal pentru companiile care visează la o extindere semnificativă a forței de muncă. Afacerea dvs. nu va fi niciodată depășită de ADP.

Captură de ecran de pe pagina de start a ADPCaptură de ecran a paginii de pornire a ADP
ADP este combinația supremă de servicii de salarizare de calitate și tehnologie performantă.

Unde excelează ADP Payroll

Când ești un colos în domeniul serviciilor de salarizare, reușești acest lucru prin oferirea unor victorii mari, iar și iar. Iată unde excelează ADP:

 • Procesare flexibilă a salariilor: ADP facilitează segmentarea și rularea salariilor pentru grupuri de orice mărime, stabilirea unor date de plată personalizate și manipularea câmpurilor personalizate fără nicio limitare. ADP este liderul care domnește în această privință printre toate cele cinci de pe lista noastră.
 • Aplicații mobile din belșug: ADP oferă aplicații pentru iOS și Android, atât pentru administratori, cât și pentru angajați. Administratorii pot gestiona cu ușurință salarizarea și resursele umane oriunde și oricând, de pe orice dispozitiv. De asemenea, angajații pot obține la cerere informațiile individuale de care au nevoie.
 • Integrările sunt practic nelimitate: ADP enumeră sute de instrumente terțe cu care se integrează, de la software de contabilitate de bază până la instrumente complexe de planificare a resurselor întreprinderii. Cu capul și umerii deasupra tuturor concurenților.

ADP este un instrument construit pentru a vă sprijini afacerea în fiecare etapă de creștere. Un domeniu în care acest lucru este clar este flexibilitatea încorporată în automatizarea salarizării. Chiar dacă planurile dvs. de salarizare sunt simple astăzi, pe măsură ce creșteți și vă extindeți, ADP va gestiona cu ușurință nevoile dvs. mai complexe de salarizare.

De asemenea, dacă datele dvs. de salarizare se schimbă în mod regulat, așa cum se întâmplă în cazul unui administrator de salarizare din cadrul unui colegiu pe care l-am intervievat, ADP facilitează modificarea ciclurilor de salarizare în orice moment.

„În fiecare semestru trebuie să le schimbăm”, ne-a spus un utilizator. „Așa că este foarte ușor, ușor de utilizat. Și se explică de la sine.”

ADP face, de asemenea, la fel de simplă și îmbinarea noilor angajați. Nu, interfața nu este strălucitoare sau amuzantă, precum cea a lui Gusto – este cu adevărat o afacere fără complicații. Dar este una care își face treaba.

Atât administratorii, cât și angajații îl consideră ușor de utilizat. „Nu am avut nicio problemă. Sincer, nu am primit niciun e-mail.”, a menționat un administrator, în legătură cu trecerea angajaților la ADP după ce compania sa a trecut de la Paychex.

Un alt domeniu în care ADP iese în evidență este atenția pe care o acordă aplicațiilor sale mobile. Există aplicații separate pentru administratori și pentru angajați. ADP Mobile Solutions merge în profunzime în ceea ce privește funcționalitatea și simplifică procesul pentru toată lumea. Acesta este, de asemenea, un produs care iese în evidență printre cele acoperite.

La fel ca și celelalte produse de pe lista noastră, raportarea ADP este evaluată ca fiind bună de către utilizatori. Rapoartele integrate sunt printre cele mai cuprinzătoare dintre toți furnizorii de pe lista noastră.

Un domeniu în care excelează în mod deosebit este extragerea datelor în scopuri mai complexe, cum ar fi auditurile. Unul dintre cei intervievați a remarcat această ușurință atunci când a răspuns la o cerere de audit bancar, spunându-ne: „A fost foarte ușor să adunăm datele și să le trimitem băncii”.

Dacă sunteți în căutarea unei asistențe care să depășească funcțiile de bază ale salarizării, ADP are soluții de conformitate cu servicii complete care sunt orientate către operațiunile mai mari.

Serviciul se numește ADP SmartCompliance și ajută la rezolvarea provocărilor HCM legate de:

 • Credite fiscale pentru întreprinderi
 • Conformitate în domeniul sănătății
 • Managementul contractanților
 • Verificarea angajărilor
 • Conformitatea în materie de sănătate cu Affordable Care Act
 • Cereri de șomaj

În cele din urmă, ADP este excepțional de funcțional când vine vorba de integrări. Dacă nu puteți găsi un produs ADP existent care să facă ceea ce aveți nevoie, oferă sute de instrumente terțe listate pe care le puteți integra cu serviciul lor de salarizare.

Sincer, lista este atât de extinsă încât probabil că nu există un instrument pe care să nu-l găsiți acolo.

Unde ar putea îmbunătăți ADP Payroll

 • Lipsa de îndrumare în timpul îmbarcării: Cu toate funcționalitățile sale robuste, ADP nu este cea mai ușoară opțiune de pe lista noastră pentru o companie nouă de a se integra. Mulți utilizatori și recenzii notează că software-ul are o curbă de învățare abruptă și puțin sprijin în timpul procesului de integrare.
 • Rapoartele personalizate sunt greu de utilizat: În timp ce rapoartele pre-construite de ADP sunt bine primite, rapoartele personalizate sunt o altă poveste. Utilizatorii se plâng în mod repetat de câmpuri neintuitive, de performanța lentă a sistemului și de rezultate care nu erau cele dorite.
 • Prețuri secrete: Similar cu Paychex, ADP vă obligă să vă angajați cu un reprezentant de vânzări pentru a obține o ofertă personalizată. Cu toate acestea, spre deosebire de Paychex, unde prețurile pot fi găsite online pentru pachetul său cel mai de bază, ADP face un pas mai departe și nu oferă nicio informație despre prețuri.

Persoanele care doresc să fie conduse prin procesul de integrare nu vor iubi ADP. Spre deosebire de Gusto sau OnPay, mulți utilizatori ADP s-au simțit ca și cum ar fi fost pe cont propriu.

„Nu ni s-a oferit cu adevărat îndrumare cu privire la modul în care să implementăm sistemul”, a remarcat un utilizator, vorbind despre experiența inițială de integrare a companiei sale.

Această lipsă de îndrumare probabil că nu va fi o problemă pentru un profesionist în resurse umane experimentat, dar pentru cineva fără prea multă experiență în domeniul salarizării, s-ar putea dovedi a fi un obstacol insurmontabil. Începătorii ar putea prefera abordarea Gusto sau OnPay pentru o experiență de integrare mai puțin stresantă.

Impozitele sunt un alt domeniu în care ADP are o slăbiciune neașteptată. Mai multe revizuiri doar în ultimele 12 luni au susținut că ADP a ratat o modificare a legii sau a normelor de conformitate și a cauzat o problemă datorată. Utilizatorii ADP pe care i-am intervievat, atât actuali, cât și foști, s-au făcut ecoul acestor plângeri.

Dificultatea utilizării rapoartelor personalizate a fost, de asemenea, frecvent menționată în recenzii și în interviurile pe care le-am realizat. În unele cazuri, problemele au fost suficiente pentru a motiva un client să plece la un alt serviciu de salarizare.

Un utilizator care a plecat a precizat acest lucru. „Acesta a fost unul dintre lucrurile majore pentru care am avut probleme cu ADP”, a precizat ea. Rapoartele personalizate „nu erau intuitive și ușor de utilizat. Aveam o mulțime de rapoarte standard pe care le rulam și care își făceau treaba, dar apoi cele personalizate, atunci a început să devină puțin mai complicat”.

ADP oferă, de asemenea, cele mai puține informații despre prețuri dintre toate produsele de pe această listă. Trebuie să vă angajați cu un vânzător pentru a crea un pachet pentru afacerea dvs., indiferent de mărimea sau nevoile dvs., deoarece nu există nicio informație despre prețurile ADP disponibilă pe site-ul său și nu vă puteți înscrie online. Acest lucru este dramatic de diferit de modul în care OnPay, Gusto și QuickBooks își prezintă serviciile.

Dacă doriți să luați în considerare ADP, va trebui să vorbiți cu un reprezentant de vânzări – și, de asemenea, ca și Paychex, ADP are reputația de a avea vânzători foarte insistenți. Vânzarea excesivă este, de asemenea, o plângere des citată de utilizatorii ADP.

Iar atunci când discutați cu un reprezentant de vânzări, serviciile care vă sunt promise nu reflectă întotdeauna funcționalitatea pe care o obțineți în realitate. „În timpul negocierilor noastre, reprezentantul de vânzări a spus „Oh, da, cu siguranță puteți face asta”, dar s-a dovedit că nu puteam”, a declarat un utilizator intervievat.

Prețurile ADP

La fel ca Paychex, ADP vă obligă să le furnizați datele dumneavoastră de contact pentru a începe să lucrați. Dacă sunteți o întreprindere mică care dorește o abordare simplă și directă a serviciilor de salarizare la un preț rezonabil, acest lucru ar putea să vă descurajeze.

Cu toate acestea, dacă sunteți un manager de salarizare sau de resurse umane la o companie mai mare, probabil că acest lucru este ceva la care vă așteptați. Negocierea pentru serviciile achiziționate face parte integrantă din rolul dumneavoastră. Deci, în ciuda faptului că pe site-ul lor web include întreprinderile mici ca public țintă, acest lucru sugerează că ADP caută cu adevărat clienți de nivel mediu și de întreprindere.

Cu toate acestea, ADP face un efort pentru a atrage întreprinderi de toate dimensiunile, oferind două niveluri de servicii. Fiecare nivel oferă pachete diferite.

RUN Powered by ADP este serviciul său de salarizare creat special pentru întreprinderile mici cu mai puțin de 50 de angajați.

ADP RUN este perfect pentru întreprinderile cu 1-49 angajați.

Există patru pachete RUN diferite din care puteți alege, fiecare nivel oferind ceva mai mult decât următorul.

 • RUN Essential Payroll
 • RUN Enhanced Payroll
 • RUN Complete Payroll & HR+
 • RUN HR Pro Payroll & HR

În timp ce prețurile exacte ale fiecărui plan sunt un mister, puteți obține primele trei luni gratuit dacă vă înscrieți astăzi.

ADP are pachete de salarizare separate pentru întreprinderile cu mai mult de 50 de angajați. Dacă vă încadrați în această categorie, afacerea dvs. este eligibilă pentru ADP Workforce Now, care este o suită completă de salarizare, resurse umane, angajare și integrare.

Există trei pachete Workforce Now, iar planurile de nivel superior oferă funcții avansate pentru administrarea beneficiilor și gestionarea completă a forței de muncă.

Pagina pachetelor ADP workforce now.Pagina de pachete ADP workforce now.
Obțineți mai mult decât salarizarea de bază cu ADP Workforce Now.

Va trebui să solicitați informații despre prețuri completând un formular și consultându-vă cu un reprezentant de vânzări ADP.

Concluzie: ADP este o opțiune excelentă pentru companiile ale căror echipe de salarizare experimentate nu vor avea nevoie de prea multă îndrumare, indiferent de cât de mare va crește afacerea. Aflați mai multe despre ADP.

Procesul de revizuire

Fiecare produs trebuia să îndeplinească mai multe criterii pentru a ajunge pe lista noastră.

Ce a fost nevoie pentru a fi inclus

Pentru ca un software să obțină un loc în top zece, acesta trebuia să:

 • Să consolideze serviciile de salarizare sau să ofere integrări: Scopul este de a raționaliza salarizarea și de a reduce numărul de instrumente necesare pentru a efectua sarcini de bază legate de salarizare, cum ar fi integrarea, salarizarea și impozitele. Dacă un instrument nu le putea face pe toate, acesta trebuia să se integreze fără probleme cu instrumente terțe care puteau umple golurile.
 • Să fie utilizat pe scară largă: Deși există o mulțime de instrumente solide de automatizare a salarizării, multe dintre ele sunt utilizate pe piețe foarte specializate. Am selectat instrumente utilizate de o varietate de întreprinderi mici și mijlocii cu nevoi de salarizare obișnuite.
 • Se clasează foarte bine în recenziile utilizatorilor: Niciun software nu este perfect și toate au defecte. Dar există o diferență între o problemă punctuală și a fi pur și simplu un instrument teribil. Am eliminat imediat orice serviciu de salarizare online care a primit în mod constant recenzii generale proaste.
 • Are o prezență online bine stabilită: Sigur, s-ar putea să existe niște unicorni acolo care să omoare când vine vorba de procesarea salariilor. Dar dacă nimeni nu le-a analizat sau dacă nu puteți găsi discuții online despre ele, este greu de știut dacă se ridică într-adevăr la înălțimea promoției lor de marketing. Dacă un instrument nu a fost menționat în mod regulat de către utilizatori, de către site-urile principale de recenzii de produse și de alte resurse de pe internet, nu l-am luat în considerare.

Dincolo de aceste criterii cheie, instrumentele software incluse în top zece abordează toate cu ușurință sarcinile de bază de gestionare a salarizării. Aceste cerințe de bază includ:

 • Securitate: Menținerea integrității datelor cu caracter personal este de o importanță capitală, iar toate instrumentele pe care le-am selectat utilizează măsuri de securitate de nivel înalt pentru a proteja informațiile sensibile.
 • Scalabilitate: Capacitatea de a se dezvolta pe măsură ce compania dumneavoastră crește este o parte vitală a oricărui serviciu de salarizare online. Deși nu toate instrumentele de pe lista noastră sunt capabile să vă ducă afacerea la niveluri de creștere la nivel de întreprindere, toate pot ține pasul pe măsură ce compania dvs. trece de la câțiva la mulți angajați.
 • Programarea salarizării: Toate alegerile de top sunt capabile să gestioneze o varietate de programe de salarizare comune, inclusiv programe lunare, bilunare, săptămânale, bisăptămânale și personalizate.
 • Raportarea noilor angajați: Deoarece alertarea guvernului cu privire la noii lucrători pe măsură ce se adaugă la echipa dvs. este o cerință legală, ne-am asigurat că fiecare dintre cele mai bune opțiuni face acest lucru.

Ce a fost exclus

Nu am luat în considerare niciun software care:

 • Se adresează companiilor de nivel enterprise: Cercetarea și evaluarea noastră s-au axat în primul rând pe instrumentele care deservesc cel mai bine întreprinderile mici și mijlocii, cu mai puțin de 1 000 de angajați. Bineînțeles, dacă un instrument este scalabil la nivel de întreprindere, am menționat acest lucru în evaluare.
 • A fost axat pe nișă: În timp ce unele dintre serviciile enumerate aici oferă funcționalități specifice pentru anumite categorii (ferme, biserici, restaurante), toate cele cinci opțiuni de top ale noastre sunt potrivite pentru orice afacere din orice domeniu.

După ce lista de posibili candidați la topurile de software a fost redusă, echipa noastră de cercetare a realizat interviuri în profunzime cu utilizatori reali ai software-ului. Iată câteva informații despre procesul echipei noastre.

Cum am găsit utilizatori activi

Echipa noastră a răscolit site-urile de recenzii publice și rețelele de socializare pentru a găsi persoane care și-au împărtășit experiențele cu una sau mai multe dintre platformele care au făcut parte din lista noastră scurtă.

Echipa a confirmat identitatea utilizatorilor prin intermediul LinkedIn. Acesta a fost un pas crucial, deoarece există nenumărate recenzii false pe internet. Astfel, ne-am asigurat că avem de-a face cu persoane reale care lucrează pentru companii reale.

Odată ce am stabilit contactul, am confirmat că lucrau în mod activ cu unul dintre instrumentele de pe lista noastră sau că lucraseră cu acesta în trecut. Această experiență de primă mână a fost esențială pentru validitatea comentariilor lor.

Pe cine am intervievat

Utilizatorii pe care i-am intervievat proveneau dintr-o varietate de medii, de la antreprenori solitari care gestionează un număr mic de contractori la proprietari de afaceri cu mai puțin de 10 angajați, de la profesioniști în domeniul resurselor umane responsabili de echipe de 20-60 de persoane la manageri de operațiuni cu un personal de peste 100 de persoane.

Persoanele intervievate au avut vârste cuprinse între 30 și 60 de ani. Cu toții aveau niveluri diferite de experiență în domeniul salarizării, unii având puțină experiență în domeniul resurselor umane, iar alții o experiență vastă în domeniul resurselor umane.

Companiile pe care le dețineau sau pentru care lucrau variau de la mici clinici de asistență medicală la mari întreprinderi familiale, cabinete de terapie și coaching individuale, colegii și start-up-uri în creștere.

Interviurile au durat, de obicei, între 45 de minute și o oră, iar noi am compensat persoanele intervievate pentru timpul lor.

Scopul interviurilor noastre personale a fost acela de a merge dincolo de toate reclamele de marketing ale fiecărui serviciu de salarizare. Am vrut să verificăm în mod independent dacă serviciul se ridică la înălțimea pretențiilor sale.

Ce am învățat Alegerea celor mai bune servicii de salarizare online

Gestionarea salariilor este un subiect complex și o parte esențială a oricărei afaceri. În timp ce utilizatorii au fiecare nevoi unice, toți cei intervievați au abordat câteva teme comune în timpul conversațiilor noastre. Recenzile pe care le-am studiat au întărit, de asemenea, aceste teme recurente.

Trebuie să fie ușor pentru administratori…

Nu a existat nicio persoană care să minimalizeze cât de crucial este ca un serviciu de salarizare online să fie ușor de utilizat pentru persoana care gestionează salarizarea. Această ușurință de utilizare includea procesul inițial de integrare, activitățile zilnice și asistența continuă.

Am analizat patru domenii cheie în ceea ce privește ușurința de utilizare:

 • Îmbinarea: Cât de repede va fi capabil noul utilizator să își pună compania în funcțiune pe instrument?
 • Integrări: Cât de bine se coordonează noul serviciu de salarizare cu alte instrumente pe care utilizatorul le-a implementat deja sau de care ar putea avea nevoie în viitor?
 • Proiectare: Cât de ușor este pentru un utilizator nou să utilizeze instrumentul?
 • Serviciul clienți: În cazul în care apar probleme, cât de receptiv este serviciul de salarizare? Rezolvă rapid problemele?

Bineînțeles, ușor este o idee subiectivă. Depinde foarte mult de câtă experiență în domeniul salarizării și al resurselor umane are un utilizator. Managerii de resurse umane cu experiență nu au nevoie sau nu doresc același tip de îndrumare pe care o așteaptă o persoană fără experiență.

Această diversitate în rândul utilizatorilor este motivul pentru care unele instrumente sunt mai bune decât altele în situații specifice. Pentru un solopreneur, pentru cineva nou în domeniul salarizării sau pentru un proprietar de afacere forțat să gestioneze salarizarea din necesitate, instrumente precum OnPay, Gusto și QuickBooks sunt excepțional de populare.

Fiecare dintre acestea are interfețe de utilizator concepute cu aceste tipuri de utilizatori în minte.

După cum ne-a spus o terapeută în vârstă de 30 de ani, care conducea un cabinet individual și folosea QuickBooks Payroll, încrederea de a putea face singură aceste sarcini a fost minunată. Un manager de resurse umane în vârstă de 50 de ani, care supraveghea mai multe afaceri de 1 milion de dolari, a fost de acord. „Oricine poate face salarizarea dacă o face cu Gusto”, a spus ea.

La celălalt capăt al spectrului, Paychex și ADP sunt instrumente mai complexe care, în general, presupun că administratorii vor avea cunoștințe de bază în materie de salarizare. Aceste instrumente mai mari, mai robuste, nu acordă atât de multă atenție ghidării utilizatorului neexperimentat.

Iar acest lucru poate îngreuna lucrurile pentru acei utilizatori mai puțin experimentați, cum ar fi persoana de facto responsabilă cu resursele umane într-o companie mică care folosește Paychex. „Trebuie să mă descurc puțin pe cont propriu”, ne-a spus ea.

…și pentru angajați, de asemenea

Ușurința de utilizare nu se limitează la partea de administrator a ecuației. Întreprinderile doresc să simplifice procesul de integrare și pentru noii utilizatori. Nu numai pentru că îi ajută pe noii angajați să pornească cu dreptul, ci și pentru că permite companiei să economisească timp și să creeze eficiență.

Când a fost vorba de evaluarea acestui factor pentru fiecare produs de pe lista noastră, am luat în considerare trei domenii cheie:

 • Îmbarcarea: Cât de ușor este pentru un angajat, indiferent de cunoștințele tehnice, să depună actele necesare pentru a începe un nou rol?
 • Urmărirea timpului: Cât de eficient poate fi înregistrat timpul angajaților și integrat în sistemul de salarizare?
 • Accesibilitate: Atunci când un angajat are nevoie de informații personale, cum ar fi un W2 sau o adeverință de salariu, poate obține aceste informații fără a merge la Resurse Umane?

Gusto a fost unul dintre candidații de top în această privință. Interfața amuzantă a simplificat toate lucrurile legate de angajați, facilitându-le chiar și celor mai dificili angajați din punct de vedere tehnic.

Un manager de resurse umane cu care am vorbit a explicat exact cât de ușor este cu Gusto îmbarcarea angajaților și autoservirea. „De multe ori angajez oameni care nu au prea multă experiență (tehnică), dar nu au probleme.”

Jucătorii mai mari din domeniul salarizării, cum ar fi ADP, primesc note mari și în această privință. Un administrator de colegiu în vârstă de 50 de ani a remarcat: „Nu am (nicio problemă) cu integrarea, gestionarea timpului și prezența. Nucleul resurselor umane, ADP a capturat acest lucru”.

Raportarea robustă este o cerință reală

O altă fațetă importantă a unui serviciu de salarizare online excelent este cât de eficient poate un utilizator să extragă date din sistem. Fie că este vorba de a verifica PTO sau de a satisface un audit al IRS, obținerea informațiilor corecte fără dramatism este foarte importantă.

Am analizat fiecare dintre acești factori atunci când am evaluat funcția de raportare a fiecărui instrument:

 • Accesibilitate: Cât de repede poate un utilizator să genereze rapoartele de care are nevoie?
 • Rapoarte standard: Există suficiente rapoarte predefinite care să acopere cele mai frecvente nevoi? Și cât de ușor este pentru un utilizator să le găsească și să le utilizeze?
 • Rapoarte personalizate: Dacă un utilizator are nevoie de ceva ieșit din comun, cât de ușor își poate construi propriul raport specializat?

Toate instrumentele de pe lista noastră s-au descurcat când a venit vorba de rapoartele predefinite și de cât de ușor sunt acestea de găsit și de generat. După cum a remarcat proprietarul unei afaceri familiale de 100 de persoane despre Paychex: „Au un catalog destul de extins de rapoarte. Nu-mi pot imagina că, dacă nu ar exista ceva ce ai putea găsi, probabil că ai putea să îl construiești destul de ușor.”

ADP Workforce Now, soluția de salarizare a companiei pentru peste 50 de angajați, include caracteristici de raportare destul de profunde. Vă puteți crea propriile tablouri de bord cu ajutorul interfeței lor drag-and-drop, astfel încât nu este necesar niciun cod.

Imagine a ADP Workforce now, care prezintă un tablou de bord creat de utilizatorImagine a ADP Workforce acum, care arată un tablou de bord creat de utilizator

Unele dintre instrumentele mai ușoare nu vă oferă nici pe departe atât de multă libertate pentru a vă crea propriile tablouri de bord.

Rapoartele personalizate au fost wild cardul din această categorie. Utilizatorii s-au plâns în mod constant pe toate cele cinci platforme când a fost vorba de faptul că nu au putut găsi datele specializate pe care le doreau.

Asigurați-vă că vă susține în perioada de impozitare

Poate că cea mai importantă parte a oricărui serviciu de salarizare online este cât de bine ține o afacere departe de problemele cu autoritățile fiscale. Problemele fiscale se pot transforma rapid în penalități costisitoare. Acest lucru poate paraliza o afacere.

Am analizat modul în care fiecare instrument se ocupă de toate aspectele fiscale:

 • Noțiuni de bază: Cât de bine a stăpânit software-ul cele mai banale sarcini, inclusiv reținerea corectă a salariilor și rapoartele de sfârșit de an?
 • Impozitele locale: În cazul în care o afacere este supusă unor taxe speciale, cât de bine gestionează instrumentul aceste situații fiscale unice?
 • Modificări fiscale: Întreprinderile folosesc serviciile de salarizare pentru a elimina riscurile legate de impozite. Pe măsură ce legile fiscale se schimbă, cât de bine ține pasul software-ul?
 • Gestionarea erorilor: Salarizarea este încă gestionată de oameni, iar oamenii fac greșeli. Modul în care serviciul gestionează corectarea erorilor este extrem de important, deoarece, de fiecare dată când este implicat Fiscul, situațiile pot deveni rapid complicate.

În general, fiecare instrument a gestionat mai mult decât corespunzător elementele fiscale de bază. Dar nu toate au gestionat perfect toate celelalte aspecte. OnPay nu a putut automatiza impozitele locale, de exemplu, iar QuickBooks Payroll are limitări în ceea ce privește situațiile fiscale multi-statale.

Cel mai surprinzător, ADP părea să se lupte cu gestionarea taxelor. Un utilizator intervievat de noi a remarcat că ADP nu a reușit să gestioneze o schimbare simplă a legislației fiscale, ceea ce a făcut ca statele de plată să nu fie conforme. A fost nevoie de avocatul companiei pentru a descoperi eroarea.

În timp ce acest utilizator a rămas cu ADP, alții au plecat după ce au avut probleme fiscale cu acest colos. O persoană care gestionează resursele umane pentru mai multe întreprinderi a declarat că a părăsit ADP pentru Gusto după ce ADP nu a raportat corect impozitele, ceea ce a făcut ca firma sa să primească o factură fiscală neașteptată.

„Acesta a fost sfârșitul contractului nostru cu ADP”, a precizat ea. „Pur și simplu nu prea vreau să mă încurc cu nimic care să aibă legătură cu taxele”.

Paychex, pe de altă parte, a fost lăudată pentru rezolvarea rapidă a problemelor fiscale. „Am avut o dată o problemă cu unele raportări la sfârșitul anului”, a spus ea. „Paychex și-a asumat întreaga responsabilitate și ne-a creditat câteva luni de taxe.”

Cele mai bune servicii de salarizare online: Întrebările dvs. cele mai importante au primit răspuns

Cele mai bune servicii de salarizare online în rezumat

Cele mai bune servicii de salarizare online plătesc cu exactitate atât salariații, cât și lucrătorii cu ora. Plățile sunt exacte de fiecare dată, iar toate obligațiile fiscale sunt calculate automat. În unele cazuri, impozitele pe salarii sunt chiar depuse pentru dumneavoastră – asigurând conformitatea.

Atât pentru proprietarii de întreprinderi mici, cât și pentru profesioniștii experimentați în domeniul resurselor umane, software-ul de salarizare online vă ușurează viața. Rippling și Remofirst sunt recomandările noastre de top, dar orice serviciu de pe lista noastră este o opțiune viabilă de luat în considerare.

Sursa