Top 10 Cei mai buni furnizori de găzduire web

Cea mai bună companie de găzduire web în general este Bluehost, deoarece este ușor de utilizat – chiar și pentru începători. În plus, vine cu tot ceea ce aveți nevoie pentru început și se adaptează cu ușurință pe măsură ce vă dezvoltați. Începeți astăzi pentru 2,95 dolari pe lună.

Există mult zgomot în domeniul găzduirii web, dar realitatea este că trebuie să luați în considerare doar trei lucruri atunci când începeți – ușurința de utilizare, scalabilitatea și asistența pentru clienți. Orice altceva, inclusiv performanța, clopote și fluiere suplimentare și instrumente de marketing, nu cu adevărat contează până când site-ul dvs. începe să primească trafic. În această postare, împărtășim ceea ce am învățat din construirea unui site web cu fiecare furnizor de găzduire de pe lista noastră, inclusiv care sunt preferatele noastre și când să le folosim pe fiecare.

Cele mai bune servicii de găzduire web

Logo-ul companiei Bluehost.Logo-ul companiei Bluehost.

Cel mai bun furnizor de găzduire web în general

Bluehost face o treabă admirabilă în a aduce servicii de găzduire web pentru mase. Versiunea personalizată a cPanel-ului este ușor de utilizat pentru toată lumea, oferă o varietate de pachete de găzduire, astfel încât să vă puteți extinde fără a vă rupe banca, și oferă toate acestea la prețuri impresionant de mici pentru clienții noi.

Pro și contra Bluehost

Bluehost Pro:

 • Proces de integrare complet ghidat – De îndată ce ați terminat de înregistrat, sunteți condus pas cu pas într-un proces complet de configurare a site-ului web, astfel încât să puteți nu trebuie să îți dai seama unde să dai click. sau cum să mergeți mai departe cu Bluehost.
 • Asistență opțională pentru configurare în timp real – În timp ce vă configurați și vă proiectați site-ul, puteți obține asistență suplimentară 1:1 în timp real prin partajarea ecranului. Veți fi asociat cu un specialist care vă va îndruma în timp ce vă construiți site-ul web. Este scump – 119 dolari pe lună – dar este acolo dacă aveți nevoie de el și puteți anula serviciul în orice moment.
 • cPanel simplificat – Bluehost a creat o versiune personalizată a cPanelului, gândită special pentru începători. Toate funcțiile avansate pe care probabil nu veți avea nevoie să le atingeți sunt separate de instrumentele pe care le veți folosi în fiecare zi. abordare simplificată face ca navigarea să fie ușoară dar vă oferă în același timp control deplin, dacă aveți nevoie.
 • WordPress & instalarea temei – Bluehost instalează automat WordPress și oferă o selecție curatorială de teme WordPress profesionale pentru a facilita și mai mult instalarea pentru începători. Pe măsură ce parcurgeți procesele ghidate, veți putea să să alegeți dintr-o gamă de opțiuni inclusiv modele gratuite și premium. Cel pe care îl alegeți va fi instalat automat pentru dumneavoastră.
 • Asistență pentru clienți 24/7 în orice moment – Bluehost oferă o adevărată asistență pentru clienți în orice moment prin telefon, chat live, e-mail și ticket pentru fiecare plan de găzduire pe care îl oferă furnizorul. Există, de asemenea, o bază de cunoștințe incredibil de robustă la care vă puteți referi oricând doriți.
 • Scalabilitate completă – Indiferent de cât de mult crește site-ul tău, poți rămâne cu Bluehost atât timp cât dorești, deoarece acesta oferă o gamă completă de opțiuni de găzduire-servere partajate, WordPress, ecommerce, VPS și servere dedicate.

Contra Bluehost:

 • Suplimente scumpe – În timpul procesului de achiziție, veți vedea mai multe suplimente pe care alți furnizori vi le oferă gratuit. Backup-urile zilnice, de exemplu, sunt un 35,88 dolari în plus pe an. Protecția confidențialității WHOIS este un 15 dolari în plus pe an. Alte suplimente includ securitatea (care este gratuită în altă parte) și un certificat SSL avansat (de care probabil nu aveți nevoie).
 • Contracte pe termen lung – Bluehost nu oferă planuri lună de lună. Puteți alege doar între plata în avans pe 12 luni și 36 de luni.
 • Asistență telefonică cu probleme – În cele din urmă am renunțat la chat-ul live și le-am dat un telefon. Am fost deconectați de mai multe ori înainte de a reuși în cele din urmă. Odată ce am reușit, reprezentantul cu care am vorbit a fost bine informat și de ajutor. Cu toate acestea, a fost un proces destul de anevoios pentru a obține un răspuns la o întrebare aparent simplă.

Prețurile și planurile de găzduire Bluehost

 • Planurile de găzduire partajată și de găzduire WordPress de la Bluehost sunt la limita inferioară în comparație cu alți furnizori de găzduire. Deși poate fi confuză navigarea pe site-ul web al Bluehost, veți ajunge la locul potrivit, indiferent dacă vă înscrieți pentru site-uri web & magazine online, găzduire WordPress sau găzduire partajată.
 • Fiecare plan vine cu stocare SSD, instalare ușoară a WordPress, teme personalizate și un certificat SSL gratuit. Cele mai multe vin, de asemenea, cu un nume de domeniu gratuit pentru primul an.
 • Planurile de găzduire partajată au prețuri cuprinse între 2,95 și 13,95 dolari pe lună, cu un contract pe un an. După expirarea contractului inițial, veți plăti între 10,99 și 28,99 dolari pe lună.
 • Planurile VPS încep de la 29,99 dolari pe lună, iar serverele dedicate încep de la 89,98 dolari.

Vizitați Bluehost | Citiți recenzia

Logo-ul companiei HostGator.Logo-ul companiei HostGator.

Cel mai bun pentru scalabilitate la prețuri accesibile

HostGator oferă o gamă completă de opțiuni de găzduire, de la shared, cloud și WordPress la VPS, reseller, servere specifice Windows și servere dedicate. Este o opțiune excelentă, fie că doriți să migrați de la un furnizor existent care nu oferă ceea ce aveți nevoie, fie că începeți un site nou pe care sperați să îl extindeți rapid.

Pro și contra HostGator

HostGator Pro:

 • Autentificare cu doi factori (2FA) – Când vă înregistrați la HostGator, veți configura un număr PIN pentru a vă proteja contul cu 2FA, astfel încât să știți că contul și site-ul dvs. sunt întotdeauna în siguranță. Cu excepția Bluehost, nu am văzut această protecție suplimentară la nimeni altcineva.
 • Atât de mult (sau atât de puțin) ajutor cât aveți nevoie – După ce v-ați configurat contul, ecranul de întâmpinare vă oferă posibilitatea de a să îi anunțați de cât de mult ajutor aveți nevoie. Vei răspunde la câteva întrebări despre nivelul tău de experiență, despre modul în care vei construi noul tău site și despre platforma pe care vrei să o folosești. În rest, puteți sări peste această întrebare dacă știți ce faceți.
 • E-mail și nume de domeniu gratuite – Indiferent de plan, veți primi un nume de domeniu gratuit pentru primul an. Toate planurile includ, de asemenea, următoarele conturi de e-mail fără costuri suplimentare.
 • cPanel actualizat – Până acum, probabil că știți că cPanel nu este alegerea noastră de top pentru începători. Cu toate acestea, HostGator a adăugat un detaliu crucial pentru a ajuta utilizatorii care nu l-au folosit niciodată înainte – descrieri detaliate a ceea ce face fiecare lucru.
 • Aproape orice tip de găzduire – Indiferent de ceea ce aveți nevoie, HostGator probabil că vă oferă. Există planuri accesibile de nivel de intrare shared, cloud și WordPress, dar și opțiuni avansate pentru a vă extinde fără a vă afecta foarte mult portofelul.

Contra HostGator:

 • Număr copleșitor de planuri – Majoritatea furnizorilor de găzduire fac să pară că au o mulțime de planuri, dar toate sunt la fel. Nu este cazul cu HostGator. De fapt, toate sunt ușor diferite, ceea ce se poate simți copleșitor.
 • Prea multe vânzări suplimentare – Chiar și după ce ați plătit, HostGator încă încearcă să să vă vândă planuri mai scumpe, cu caracteristici suplimentare de care probabil nu aveți nevoie. HostGator nu este singurul furnizor care face acest lucru, dar devine frustrant și enervant.
 • Aveți nevoie de un nume de domeniu pentru a începe – HostGator nu emite domenii temporare, așa că trebuie să aveți un domeniu ales sau să dețineți deja unul pentru a vă înscrie.
 • Suport clienți slab – De fiecare dată când am contactat prin chat live, a trebuit să să așteptăm ceea ce părea o veșnicie pentru a intra în legătură cu cineva. Am ajuns chiar și deconectat în întregime de câteva ori și a trebuit să reintre în coadă la capătul liniei. Pentru a înrăutăți situația, majoritatea agenților cu care am vorbit nu au făcut mai mult decât să ne trimită un link către baza de cunoștințe. Agenții de asistență telefonică au fost mai serviabili, dar tot a durat ceva timp pentru a ajunge la ei.

Prețurile și planurile de găzduire HostGator

 • HostGatorsunt cele mai ieftine planuri de găzduire partajată pe care le oferă. Toate acestea includ spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitate, plus conturi de e-mail gratuite și un domeniu gratuit pentru primul an.
 • Prețurile acestora variază între 3,75 dolari pe lună și 5,75 dolari pe lună pentru un contract pe un an.
 • Vă puteți înscrie pentru o lună la un moment dat sau puteți opta pentru un contract pe șase, 12 sau 36 de luni. Cu toate acestea, trebuie să vă înscrieți pentru un contract pe 12 luni pentru a beneficia de prețul anunțat – sau îl puteți obține chiar și mai ieftin dacă plătiți în avans pentru trei ani.
 • Găzduirea în cloud de la HostGator începe de la 4,95 dolari, găzduirea WordPress începe de la 5,95 dolari, planurile VPS încep de la 23,95 dolari, iar un server dedicat costă începând de la 89,98 dolari pe lună.

Vizitați HostGator | Citiți recenzia

Logo-ul companiei Web.comLogo-ul companiei Web.com

Cel mai bun constructor de site-uri web pentru începători

În timp ce alți furnizori sunt în regulă dacă nu ați mai construit niciodată un site, Web.com elimină cu adevărat ghicitul, făcând procesul de creare a unui site web cât mai ușor posibil. Panoul de control simplificat, constructorul de site-uri drag-and-drop ușor de utilizat pentru începători și simplitatea revigorantă în general îl fac să fie al doilea pentru începători.

Pro și contra Web.com

Web.com Pro:

 • Simplitate revigorantă – În loc să ofere șase tipuri diferite de găzduire, Web.com păstrează simplitatea. Compania oferă doar găzduire partajată și WordPress, care se adresează cu adevărat începătorilor.
 • Opțiuni multiple pentru începători – Web.com oferă planuri accesibile, fie că doriți să să creați un site WordPress cu o găzduire tradițională sau folosiți un Constructor de site-uri web all-in-one. Indiferent de ceea ce alegeți, există o mulțime de instrucțiuni și un proces de configurare ghidat pentru a vă duce acolo unde doriți să ajungeți.
 • Domeniu gratuit și e-mail de afaceri – Fiecare plan de găzduire – chiar și cel mai ieftin – include un nume de domeniu gratuit pentru primul an, precum și free conturi de e-mail de afaceri astfel încât să puteți comunica ca un profesionist încă din prima zi. Multe alte gazde nu le oferă gratuit în planul de bază, așa că este o afacere.
 • Zeci de șabloane gratuite – Există o gamă largă de șabloane gratuite pe care le puteți personaliza cât de mult doriți. De la magazine online la furnizori de servicii, construcții, fitness și multe altele, există șabloane prietenoase pentru începători pentru toată lumea.
 • Găzduiți până la 10 site-uri pentru mai puțin de 6 dolari pe lună – La nivelul superior, veți putea găzdui până la 10 site-uri cu 40 GB de stocare, conturi FTP nelimitate, lățime de bandă nemăsurată, și până la 200 000 de vizitatori lunari. Totul pentru doar 5,95 dolari pe lună.
 • Instrumente SEO încorporate – Mulți constructori de site-uri web și servicii de găzduire pentru începători se zgârcesc la SEO, deoarece este mai tehnic. Acesta este cazul cu web.com – vine cu un Expertul SEO care oferă instrucțiuni pas cu pas și recomandări pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți vizibilitatea în rezultatele căutărilor.

Web.com Cons:

 • Scalabilitate limitată – Pentru că Web.com nu oferă găzduire cloud, VPS sau dedicată, va trebui în cele din urmă să treceți la un alt furnizor de găzduire dacă site-ul dvs. necesită vreodată aceste niveluri de resurse. Cu toate acestea, există o cantitate decentă de spațiu de creștere – puteți avea până la 200.000 de vizitatori lunari pe palierul superior.
 • Suplimentele pot fi costisitoare – Pentru că este construit pentru începători, multe caracteristici avansate sunt add-on-uri care vin cu costuri suplimentare. Deși acest lucru este excelent pentru uzabilitate, înseamnă că obținerea tuturor funcționalităților de care aveți nevoie pe măsură ce vă creșteți competențele poate deveni costisitoare.
 • Asistența este lentă – Nu o vom îndulci – serviciul clienți al Web.com este departe de a fi cel mai bun din industrie. Agenții săi sunt notorietatea lor este că sunt lenți și mulți dintre ei par confuzi cu privire la ceea ce Web.com poate și nu poate face. Vestea bună este că platforma este atât de ușor de utilizat, încât probabil că nu veți avea nevoie de asistență foarte des. Dar în acele momente în care aveți nevoie, așteptați-vă să așteptați o vreme și să vorbiți cu mai mulți reprezentanți înainte de a găsi unul care să știe cum să vă ajute.
 • Planurile sunt confuze – În ciuda faptului că oferă doar două tipuri de găzduire, Web.com oferă un o mulțime de alte instrumente. Unele dintre ele sunt independente sau suplimente, în timp ce altele sunt incluse în planurile de găzduire sau de creare de site-uri web. Când am cerut clarificări, nu am primit niciodată un răspuns clar.

Web.com Prețuri și planuri de găzduire

 • Web.com’s shared și WordPress hosting încep de la doar 2,75 USD pe lună pentru un site web, 10 GB de spațiu de stocare și până la 15.000 de vizitatori lunari. Acest lucru este mai mult decât suficient pentru site-uri web nou-nouțe. Cu toate acestea, există încă mult spațiu pentru a crește cu niveluri superioare care încep de la 5,95 dolari pe lună.
 • Planurile de creare a site-urilor web și a magazinelor online variază între 4,95 și 19,95 dolari pe lună, în funcție de caracteristicile de care aveți nevoie. Acestea costă puțin mai mult decât planurile de găzduire, dar vin cu mai multe funcționalități.
 • La fel ca majoritatea furnizorilor de găzduire, Web.com’s tarifele de reînnoire cresc după încheierea contractului inițial-planul de găzduire entry-level sare la 9,99 dolari, iar planul de găzduire de top devine 16,99 dolari pe lună. Pentru constructorii de site-uri web, veți plăti între 15,99 și 44,99 dolari pe lună, în funcție de plan.
 • În general, prețurile Web.com sunt la egalitate cu cele ale altor furnizori de găzduire care se adresează începătorilor.

Vizitați Web.com | Citiți recenzia

Logo-ul companiei Hostinger.Logo-ul companiei Hostinger.

Cele mai bune prețuri pe termen lung

Dacă doriți să economisiți cel mai mult în timp, Hostinger este soluția cea mai bună. Cu planuri care încep de la doar 1,99 dolari pe lună cu un contract pe 48 de luni, veți plăti astăzi mai puțin de 100 de dolari pentru patru ani de găzduire – mai ieftin decât un an de găzduire la mulți alți furnizori din lista noastră.

Pro și contra Hostinger

Hostinger Pro:

 • Nume de domeniu gratuit la majoritatea planurilor – Pentru primul an, veți primi un nume de domeniu gratuit la toate planurile, cu excepția celei mai ieftine opțiuni. Toate domeniile cu Hostinger vin, de asemenea, cu protecție gratuită a confidențialității WHOIS pentru a vă păstra informațiile personale private – alte gazde percep un cost suplimentar de 10-20 de dolari pe an pentru acest lucru.
 • Mai multe metode de plată – Puteți achiziționa orice plan Hostinger folosind PayPal, Alipay, Google Pay, un card de credit sau Coingate.. Majoritatea furnizorilor de servicii de găzduire vă permit să folosiți doar un card de credit sau PayPal.
 • Asistență pas cu pas – Chiar dacă nu ați mai construit niciodată un site web, Hostinger vă ușurează munca cu un proces de configurare complet ghidat care vă cere doar să răspundeți la câteva întrebări. Există, de asemenea, o opțiune de inteligență artificială care construiește un întreg site web pentru dumneavoastră. Am încercat-o și am fost plăcut surprinși de cât de bine s-a descurcat.
 • hPanel – Hostinger și-a creat propriul panou de control care este mai plăcut din punct de vedere estetic și semnificativ mai ușor decât cPanel. Există grafice utile, explicații detaliate și meniuri de navigare simplificate care facilitează găsirea a ceea ce aveți nevoie și înțelegerea a ceea ce vedeți. Este o îmbunătățire masivă și unul dintre panourile noastre de control preferate.
 • Scalabilitate la prețuri accesibile – Cu Hostinger, scalarea planului dumneavoastră este ușoară și accesibilă. Există mai multe planuri de găzduire partajată care oferă un spațiu de stocare din ce în ce mai mare, opțiuni de organizare, instrumente gratuite și opțiuni de gestionare mai bune pentru doar câțiva dolari în plus pe lună. Dar puteți, de asemenea, să să faceți upgrade la găzduire cloud sau VPS fără a vă rupe banca.
 • Asistență avizată – Odată ce intrați în legătură cu un agent de asistență, acesta știe despre ce vorbește și face tot ce-i stă în putință pentru a vă ajuta. În loc să vă trimită direct la baza de cunoștințe, de obicei, aceștia explică totul în detaliu-inclusiv capturi de ecran sau capturi de ecran pentru a face și mai ușor.

Contra Hostinger:

 • Nu există suport telefonic – Puteți contacta suportul Hostinger 24/7 prin e-mail sau chat live. Dar nu există nicio modalitate de a lua legătura cu ei prin telefon..
 • Viteza de asistență este mai mult sau mai puțin bună – După ce am contactat prin chat live în diferite momente pe parcursul zilei, am așteptat oriunde de la de la cinci minute la peste 20 de minute pentru a intra în contact cu cineva. În comparație cu majoritatea celorlalte gazde de pe lista noastră, acest lucru este relativ rapid, dar nu la fel de rapid sau de consecvent precum ne așteptam.
 • Fără găzduire dedicată – Dacă decideți vreodată să vă extindeți dincolo de VPS sau de găzduire în cloud, va trebui să să treceți la o altă companie de găzduire dacă doriți un server dedicat. Pentru majoritatea oamenilor, acest lucru nu reprezintă o preocupare majoră.

Prețuri și planuri de găzduire Hostinger

 • Hostinger oferă o mulțime de planuri de găzduire – în general, toate sunt accesibile în comparație cu alți furnizori. În plus, serviciile lor ratele de reînnoire sunt în mod constant mai mici decât altele, astfel încât veți obține un cost inițial mai mic și, de asemenea, economii pe termen lung.
 • Există trei planuri de găzduire din care puteți alege, cu prețuri cuprinse între 1,99 și 3,99 dolari pe lună. Toate acestea includ conturi de e-mail gratuite, copii de rezervă regulate, certificate SSL și stocare SSD.
 • Când vine timpul să vă reînnoiți contractul, veți plăti între 3,99 și 8,99 dolari pe lună, în funcție de plan.

Vizitați Hostinger | Citiți recenzia

Logo-ul companiei DreamHost.Logo-ul companiei DreamHost.

Cea mai bună găzduire WordPress

DreamHost este recomandat oficial de WordPress. În plus, este construită cu gândul la utilizatorii noi sau neexperimentați, vine cu WordPress preinstalat, instalează automat plugin-urile potrivite pentru dvs. și are o gamă de șabloane gratuite pentru începători, astfel încât nu trebuie să începeți de la zero.

Argumente pro și contra DreamHost

DreamHost Pro:

 • Instalare ușoară a WordPress – DreamHost face ca instalarea WordPress să fie floare la ureche. Pe toate planurile de găzduire WordPress și partajată, este preinstalat, așa că nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu el.-nu poate fi mai ușor de atât.
 • Panou DreamHost – DreamHost sare peste cPanel și încorporează toate gestionarea site-ului într-un tablou de bord simplu pentru utilizator numit DreamHost Panel. Acesta ușurează navigarea cu un meniu curat în panoul lateral care include toate categoriile obișnuite de administrare a site-ului și de găzduire pe care le veți folosi.
 • Plugin-uri instalate pentru dvs. – DreamHost vă ghidează printr-o serie de întrebări simple despre noul dvs. site și instalează automat o selecție personalizată de plugin-uri WordPress pe baza răspunsurilor dumneavoastră.
 • Șabloane gratuite pentru începători – Dacă WordPress este ceva nou pentru tine, DreamHost îți facilitează foarte mult proiectarea site-ului tău cu șabloane gratuite, proiectate profesional pe care le puteți folosi ca punct de plecare.
 • Scalabilitate nelimitată – În afară de găzduire partajată, Dreamhost oferă găzduire gestionată WordPress, VPS, cloud și servere dedicate. Este ușor să schimbi planurile, așa că nu veți rămâne niciodată fără furnizor de găzduire..

DreamHost Cons:

 • Nu există nume de domeniu gratuit – Alte gazde vă oferă un nume de domeniu gratuit pentru primul an, dar DreamHost nu. În schimb, va trebui să cumpărați unul pentru 7,99 dolari sau să achiziționați unul de la un registrator de domenii.
 • Doar două canale de asistență – Spre deosebire de alți furnizori care oferă suport prin telefon și e-mail, DreamHost oferă doar chat live și ticketing.
 • Greu de contactat un om – Atunci când deschideți caseta de asistență prin chat live, nu veți putea ajunge la o persoană reală – în schimb, trebuie să navigați printr-o o buclă nesfârșită de linkuri către articole din baza de cunoștințe.
 • Timpi de așteptare lungi – Odată ce am ajuns în coada de așteptare pentru a vorbi cu un om, ni s-a spus că că timpul de așteptare pentru a vorbi cu un agent va fi foarte lung.. Nu ni s-a dat un interval de timp real, ci doar „foarte lung”. Nu am ajuns niciodată să vorbim cu un agent, deși am încercat de mai multe ori și am așteptat de fiecare dată mai mult de 30 de minute.

Prețurile și planurile de găzduire DreamHost

 • DreamHost are două planuri de găzduire partajată WordPress din care puteți alege. Cel mai bun pentru tine depinde de numărul de site-uri web pe care vrei să le construiești și de cantitatea de spațiu de stocare de care ai nevoie.
 • Ambele permit trafic nelimitat, vin cu un constructor de site-uri WordPress gratuit, includ stocare SSD, un certificat SSL gratuit și au WordPress preinstalat. Planul mai scump vă permite să construiți un număr nelimitat de site-uri web și include, de asemenea, adrese de e-mail nelimitate.
 • Puteți alege între un contract pe trei ani, un an sau lună de lună – contractul lunar de la DreamHost este unul dintre cele mai accesibile planuri pe termen scurt disponibile, așa că este o opțiune excelentă dacă sunteți la început de drum.
 • Cel mai ieftin plan variază între 2,59 și 4,59 dolari pe lună, în funcție de durata pe care o alegeți. Odată ce perioada promoțională s-a încheiat, veți plăti între 5,99 și 7,99 dolari pe lună.

Vizitați DreamHost | Citiți recenzia

Logo-ul companiei SiteGround.Logo-ul companiei SiteGround.

Cea mai bună companie de găzduire pentru comerț electronic

Dacă doriți să vindeți produse și să păstrați controlul total asupra site-ului dvs. web, vă recomandăm găzduirea WooCommerce prin SiteGround. Este accesibil și vine cu tot ce ai nevoie pentru a vinde tot ce vrei, chiar dacă nu ai mai creat niciodată un site web.

Pro și contra SiteGround

SiteGround Pro:

 • WordPress + WooCommerce într-un singur clic – Alte gazde facilitează instalarea WordPress, dar SiteGround merge mai departe și instalează automat și WooCommerce. Într-un singur clic, veți obține toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a vinde, inclusiv un coș de cumpărături, modalități de plată, opțiuni de expediere, liste de produse și multe altele.
 • Tema WooCommerce Storefront – Când vă înscrieți, SiteGround instalează automat tema oficială WooCommerce pentru dumneavoastră. Aceasta este întreținută și actualizată de dezvoltatorii WooCommerce, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că tema dvs. poate cauza probleme. În plus, veți avea un punct de plecare excelent pentru designul magazinului dvs.
 • Panoul de control Site Tools – În loc de cPanel, SiteGround folosește propriul panou de control. Este mult mai ușor de utilizat dar, de asemenea, vă oferă acces rapid la toate funcțiile necesare pentru a vă gestiona magazinul. Puteți chiar să o personalizați și mai mult prin fixarea linkurilor pe care le folosiți cel mai des.
 • Instrumente de performanță gratuite – Site-urile de comerț electronic tind să se încarce mai lent deoarece necesită mai mult conținut și cod. SiteGround ajută la atenuarea acestui aspect prin includerea unei serii de instrumente de performanță, cum ar fi un CDN gratuit, caching pe întreaga pagină, unități de stocare solidă, și multe altele, gata de utilizare. De asemenea, toate planurile includ backup-uri zilnice, un firewall personalizat și actualizări automate ale WordPress pentru securitate.
 • Asistență telefonică – SiteGround este una dintre puținele companii de găzduire care oferă asistență telefonică pentru toți clienții săi. Cei mai mulți nu îl oferă deloc, vă obligă să plătiți un cost suplimentar sau îl rezervă pentru cei care plătesc cel mai mult. Așadar, aceasta este o afacere importantă dacă preferați săriți la telefon.
 • Agenți rapizi și amabili – Fiecare agent cu care am vorbit a fost bine informat, rapid și de ajutor. În plus, toți au oferit explicații detaliate și au avut răbdare pe măsură ce am pus mai multe întrebări.

SiteGround Contra:

 • Suportă bucle de bot – La fel ca majoritatea gazdelor pe care le-am testat, SiteGround vă face să vă săriți prin niște cercuri pentru a intra în contact cu un agent prin chat live. Au un robot de asistență care va încerca să vă răspundă la întrebări, dar în cele din urmă veți reuși să intrați în contact.
 • Rate ridicate de reînnoire – În timp ce prețurile introductive ale SiteGround sunt comparabile cu cele ale altor companii de găzduire, prețurile lor ratele de reînnoire sunt incredibil de ridicate-pentru planul de bază cu contract pe un an, veți plăti de 7,5 ori mai mult decât prețul promoțional atunci când va veni timpul să îl reînnoiți. La nivelul de mijloc, rata de reînnoire este de 5 ori mai mare. Indiferent de planul pe care îl alegeți (în afară de opțiunile lunare), veți plăti mult mai mult mai târziu.
 • Costuri mari la scară – Dacă nu mai aveți nevoie de găzduire partajată și doriți să creșteți performanța site-ului dvs., veți avea de a face cu un salt major de preț. Alte gazde oferă etape accesibile pe care le puteți parcurge în timp pentru a fi mai ușor pentru portofelul dumneavoastră, dar SiteGround sare imediat până la 100 de dolari pe lună dacă aveți nevoie de mai multă putere.

SiteGround Prețuri și planuri de găzduire

 • SiteGround oferă trei planuri de găzduire partajată care diferă în ceea ce privește numărul de site-uri web pe care le puteți avea, spațiul de stocare, lățimea de bandă, performanța și caracteristicile.
 • Dacă vă uitați cu atenție, planurile de găzduire partajată, WordPress și WooCommerce de la SiteGround sunt toate identice. Poate fi confuz, așa că am vrut să subliniem faptul că vă puteți înscrie pentru oricare dintre ele și puteți obține aceleași caracteristici.
 • Aceste planuri au prețuri cuprinse între 1,99 și 5,99 dolari pe lună, cu un contract pe un an. Când va veni momentul reînnoirii, veți plăti între 17,99 și 49,99 dolari pe lună. De asemenea, puteți opta pentru un plan lunar fără contract pe termen lung, dar veți plăti mult mai mult.
 • Oferă, de asemenea, găzduire cloud premium care începe de la 100 de dolari pe lună.

Vizitați SiteGround | Citiți recenzia

Logo-ul companiei ScalaHosting.Logo-ul companiei ScalaHosting.

Cel mai bun serviciu clienți

De la ajutarea potențialilor clienți să aleagă planul potrivit și migrările umane cu mănuși albe până la asistența imediată 24/7 din partea unor reprezentanți serviabili și bine informați, serviciul pentru clienți de la ScalaHosting este, fără îndoială, o treaptă (sau două) deasupra celorlalți.

Pro și contra ScalaHosting

Avantaje ScalaHosting:

 • Interfață simplă – Tabloul de bord principal al ScalaHosting este curat, raționalizat și ușor de navigat. Veți găsi într-un singur loc tot ceea ce ține de facturare, serviciile achiziționate, cererile de asistență și detaliile contului.
 • Migrații gratuite cu asistență umană – Majoritatea furnizorilor de pe lista noastră folosesc un sistem automatizat pentru a migra site-urile web existente, dar ScalaHosting merge mai departe cu oameni adevărați care o vor face pentru dvs.. Dacă ceva nu merge bine, ei vor fi capabili să rezolve problema. În plus, ei promit că nu vor exista perioade de întrerupere pe tot parcursul procesului.
 • NVMe în fiecare plan – La fel ca și în cazul calculatoarelor, unitățile cu stare solidă (SSD) devin norma, deoarece sunt mai rapide decât hard disk-urile. Cu toate acestea, SSD-urile NVMe sunt și mai rapide. Majoritatea furnizorilor oferă aceste soluții avansate de stocare doar pe niveluri scumpe, dar ScalaHosting le oferă tuturor.
 • Asistență imediată pentru clienți – De fiecare dată când am cerut ajutor prin chat live, am fost întâmpinați imediat de un om real.
 • Agenții fac mai mult decât trebuie – Fiecare agent cu care am vorbit ne-a oferit informații clare și utile, oferind chiar și detalii suplimentare pentru a rezolva alte întrebări înainte ca noi să le punem. Ne-a fost clar pentru noi că ei chiar fac mai mult decât atât pentru a-și mulțumi clienții.
 • Scalare prietenoasă cu bugetul – Pe măsură ce nevoile dumneavoastră se schimbă, există o mulțime de upgrade-uri accesibile pe care le puteți face pentru a crește performanța site-ului dvs. și pentru a obține caracteristici suplimentare înainte de a trece de la găzduirea partajată. De asemenea, puteți trece la VPS autoadministrat pentru 20 de dolari pe lună, VPS administrat pentru 29,95 dolari pe lună, cloud AWS pentru 61,95 dolari pe lună sau o soluție cluster personalizată și complet administrată ori de câte ori sunteți pregătit.
 • Garanție în orice moment – Majoritatea furnizorilor vă oferă treizeci de zile pentru a vedea dacă este potrivit pentru dumneavoastră. ScalaHosting vă permite să vă recuperați oricând banii pentru orice servicii preplătite sau nefolosite.fără a pune întrebări.

ScalaHosting Cons:

 • Aveți nevoie de un nume de domeniu pentru a vă înscrie – Spre deosebire de alți furnizori, ScalaHosting nu vă oferă un domeniu temporar pe care să îl folosiți. Așadar, trebuie fie să dețineți deja un nume de domeniu, fie să înregistrați unul atunci când vă înscrieți – deși acest lucru nu pare a fi o mare problemă, trebuie să știi cum vei numi site-ul tău înainte de a începe.
 • Domeniile sunt scumpe – Dacă nu ați cumpărat deja un nume de domeniu, cumpărarea unuia de la ScalaHosting este costisitoare-16,95 dolari pe an pentru un domeniu .com. În comparație cu doar 7,99 dolari pe an cu DreamHost, este un salt mare. În plus, ScalaHosting’s cel mai ieftin nivel nu include unul gratuit, așa că va trebui să țineți cont de acest aspect în costurile inițiale dacă optați pentru acest plan.
 • Utilizează în continuare cPanel – ScalaHosting are un tablou de bord curat pentru gestionarea contului dvs. trebuie să folosiți cPanel pentru a instala WordPress și pentru a vă administra site-ul web. Este ușor odată ce îți dai seama cum să o faci, dar faptul că ai două panouri de control separate face ca lucrurile să fie mai complicate decât alți furnizori de găzduire cu panouri de control personalizate.
 • Nu există asistență telefonică – Puteți contacta asistența doar prin chat live, e-mail sau bilet.

ScalaHosting Prețuri și planuri de găzduire

 • ScalaHosting oferă trei planuri de găzduire partajată cu contracte lunare, de un an și de trei ani. Gama largă de opțiuni ar putea părea copleșitoare, dar vă oferă flexibilitatea de a configura facturarea așa cum doriți și de a vă asigura că primiți serviciile potrivite.
 • Dacă nu sunteți sigur care este cea mai potrivită pentru dumneavoastră, puteți să vă adresați și să discutați cu o persoană reală înainte de a cumpăra ceva.
 • Fiecare plan de găzduire partajată include lățime de bandă nemăsurată, un certificat SSL gratuit, un instalator cu un singur clic pentru 400 de platforme diferite, e-mailuri nelimitate și copii de siguranță zilnice.
 • Prețul pentru găzduire partajată începe de la 2,95 dolari pe lună și ajunge până la 15,95 dolari pe lună, în funcție de planul și durata contractului pe care îl alegeți. ScalaHosting oferă, de asemenea, planuri de găzduire VPS complet administrate care încep de la 29,95 dolari pe lună, ceea ce reprezintă o opțiune excelentă pentru site-urile cu trafic mare care au depășit nivelul de găzduire partajată.

Vizitați ScalaHosting | Citiți recenzia

Logo-ul companiei GreenGeeks.Logo-ul companiei GreenGeeks.

Cea mai bună găzduire web ecologică

GreenGeeks a fost unul dintre primii furnizori de găzduire care a făcut ceva în legătură cu impactul lor asupra planetei în 2008. Alții au început să le urmeze exemplul, dar GreenGeeks merge mai departe, punând de trei ori mai mult decât consumul lor de energie înapoi în rețeaua electrică. De asemenea, plantează câte un copac pentru fiecare înregistrare nouă – mai ecologic de atât nu se poate.

Pro și contra GreenGeeks

GreenGeeks Pro:

 • Fără vânzări suplimentare – După ce v-ați creat contul GreenGeeks, veți aprecia un o interfață curată, minimalistă și fără vânzări suplimentare pentru a vă gestiona noul site. Alți furnizori aglomerează lucrurile cu tone de reclame pentru serviciile lor mai scumpe, așa că aceasta a fost o schimbare plăcută.
 • Nume de domeniu gratuit cu fiecare plan – Unii furnizori nu vă oferă un nume de domeniu gratuit pentru primul an pentru fiecare plan, dar GreenGeeks o face – chiar și pentru cel mai ieftin.
 • Sarcinile obișnuite sunt la un click distanță – GreenGeeks face incredibil de ușor să găsești toate funcțiile cele mai importante legate de site-ul dvs., inclusiv adresele de e-mail, backend-ul WordPress, securitatea și statisticile site-ului. În timp ce GreekGeeks folosește cPanel, care nu este preferatul nostru pentru începători, probabil că nu va trebui să îl folosiți des (sau deloc) decât dacă faceți ceva avansat.
 • Expertul de lansare rapidă – Ori de câte ori sunteți gata să vă lansați site-ul web, tot ce trebuie să faceți este să inițiați Expertul de lansare rapidă. Acesta vă va ajuta să construiți un nou site de la zero, să migrați un site existent, să porniți de la un site de pornire sau să renunțați la el și să vă ocupați singur de tot, dacă știți ce faceți. Oferă o mulțime de opțiuni pentru utilizatorii de toate nivelurile de calificare și include instalarea cu un singur clic a 150 de platforme diferite.
 • Instrumente gratuite de performanță și securitate – Toate planurile includ un CDN gratuit, caching integrat cu LiteSpeed, backup-uri zilnice și protecție DDoS.. Cel mai scump plan include, de asemenea, un instrument de reparare a WordPress, un certificat SSL avansat gratuit și caching avansat al obiectelor.
 • Asistență rapidă și de înaltă calitate – Puteți contacta GreenGeeks prin chat live 24/7 sau prin telefon de la 9 a.m. până la miezul nopții (EST). Noi le-am făcut pe amândouă și am avut o experiență excelentă cu fiecare canal. Reprezentanții cu care am vorbit ne-au fost de mare ajutor și ne-au oferit răspunsuri clare, care pot fi puse în practică.

GreekGeeks Contra:

 • Lipsa de transparență a contractului în față – Pe pagina de prețuri a GreenGeeks, nu există nicio informație cu privire la durata contractelor disponibile și la modul în care se modifică prețurile pentru fiecare dintre ele. Am contactat serviciul de asistență pentru clienți pentru a obține un răspuns – puteți vedea aceste informații și după ce începeți procesul de înscriere. Cu toate acestea, lipsa de transparență ar putea fi înșelătoare dacă nu ați mai cumpărat niciodată găzduire web.
 • Trebuie să aveți un nume de domeniu pentru a începe – Majoritatea furnizorilor nu necesită un nume de domeniu pentru a se înscrie. De obicei, aceștia vă oferă un domeniu temporar pe care îl puteți folosi până când sunteți gata să vă lansați site-ul. Cu toate acestea, GreenGeeks nu face acest lucru. Trebuie fie să să aveți deja un nume de domeniu sau să achiziționați unul atunci când vă înscrieți. Dacă decideți să cumpărați unul în timpul înregistrării, sunt destul de scumpe și trebuie să plătiți pentru protecția confidențialității WHOIS. de asemenea.
 • Mai puțin scalabil decât altele – GreenGeeks oferă doar shared, VPS și reseller hosting. În comparație cu alți furnizori care oferă, de asemenea, servere VPS și servere dedicate autogestionate, nu există atât de multă flexibilitate pe cât ați obține cu o altă companie de găzduire.
 • Am fost semnalizați pentru o revizuire manuală – Când ne-am înscris pentru a testa GreenGeeks, contul nostru a fost marcat pentru o revizuire manuală. Acest lucru nu s-a întâmplat cu nicio altă gazdă. Nu a fost o problemă atât de mare, dar a trebuit să așteptăm pentru a începe până când ne-au revizuit contul.

Prețuri și planuri de găzduire GreenGeeks

 • GreenGeeks are trei planuri de găzduire partajată care sunt identice cu planurile lor WordPress și WooCommerce. Indiferent de cel pe care îl alegeți, veți obține aceleași caracteristici.
 • Prețul variază între 1,95 și 5,95 dolari pe lună. Cele mai mari diferențe între planuri sunt spațiul de stocare, numărul de site-uri web și caracteristicile suplimentare, cum ar fi copiile de rezervă la cerere, WordPress Repair și object caching.
 • Puteți alege între contracte lunare, pe un an, doi ani sau trei ani. Dacă optați pentru planul lunar, așteptați-vă să plătiți o taxă de instalare unică suplimentară de 15 dolari.
 • Când vine timpul să reînnoiți contractul, veți plăti între 11,95 și 26,95 dolari pe lună.
 • Planurile VPS încep de la 39,95 dolari și includ cPanel, un certificat SSL gratuit, o licență gratuită Softaculous, asistență gestionată și diferite niveluri de resurse de server în funcție de plan.

Vizitați GreenGeeks | Citiți recenzia

Logo-ul companiei WP Engine.Logo-ul companiei WP Engine.

Cea mai bună găzduire administrată pentru WordPress

Dacă aveți un site WordPress care primește zeci de mii de vizitatori lunar și aveți nevoie de ceva care să poată face față chiar mai mult, găzduirea administrată de la WP Engine este cea mai bună soluție. Faptul că se concentrează exclusiv pe optimizarea WordPress o face să fie capabilă în mod unic să se ocupe chiar și de site-urile cu cel mai mare trafic.

Pro și contra WP Engine

WP Engine Pro:

 • Alegeți locația serverului dvs. – Alte gazde nu vă permit să alegeți locul unde se află datele dumneavoastră sau vă oferă doar câteva opțiuni. WP Engine vă oferă libertatea deplină de a alege din oricare dintre cele zece locații ale centrelor lor de date globale. Faptul că datele dvs. sunt mai aproape de cititorii dvs. înseamnă că aceștia beneficiază de o experiență de navigare mai rapidă.
 • Apel gratuit de integrare – După ce v-ați configurat și activat contul, veți avea opțiunea de a configura un cont de apel gratuit cu un expert WP Engine pentru a răspunde la orice întrebare și pentru a vă ajuta să începeți. Niciunul dintre ceilalți furnizori de pe lista noastră nu oferă acest nivel de servicii.
 • Panou de control complet personalizat – Chiar dacă WP Engine este construit pentru utilizatori mai experimentați, panoul de control curat și minimalist portalul utilizatorului este unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut. Estetica este plăcută și este destul de ușor să găsești tot ce ai nevoie, de la facturare și facturi la teme, plugin-uri, copii de rezervă, cache și multe altele.
 • Proces de configurare ușoară – După ce ați adăugat un nou site în contul dvs., veți primi un mesaj lista de verificare a intrării în funcțiune care trece în revistă tot ceea ce trebuie să faceți înainte de lansare.
 • Optimizare WordPress încorporată – Alte gazde vă lasă pe dumneavoastră să vă optimizați site-ul WordPress, deoarece găzduiesc site-uri web pe platforme non-WordPress. Deoarece WP Engine găzduiește doar site-uri WordPress, ei fac mai multe lucruri la sfârșitul lor pentru a optimiza totul la nivel de server. În calitate de client, veți primi actualizări automate ale nucleului și ale PHP plus viteze care sunt cu 40% mai rapide decât furnizorii alternativi de găzduire.
 • Scalabilitate nelimitată – Planul de bază oferă mult mai mult decât veți obține cu o alternativă mai ieftină. Cu toate acestea, puteți practic să faceți upgrade oricât de mult aveți nevoie fără a depăși vreodată WP Engine. În plus, este nevoie de doar câteva clicuri pentru a face upgrade sau downgrade în orice moment.

WP Engine Contra:

 • Intimidant la prima vedere – Dacă nu știți nici măcar un lucru despre configurarea setărilor DNS, probabil că WP Engine nu este gazda potrivită pentru dumneavoastră. Deși fac unele lucruri mai ușoare și se ocupă de multe lucruri din partea lor, este în cele din urmă depinde de dumneavoastră să vă ocupați de aspectele tehnice de creare, actualizare și întreținere a site-ului dvs. web.
 • Nu există asistență telefonică pentru cel mai ieftin plan – Este un pic dezamăgitor faptul că poți plăti 20 de dolari pe lună și totuși nu poți vorbi cu cineva la telefon. Totuși, suportul telefonic al WP Engine este rezervat pentru planurile mai scumpe.
 • Chat live frustrant bot – În ciuda prețului ridicat, chat-ul live de la WP Engine este izbitor de asemănător cu cel al altor gazde mai ieftine de pe lista noastră – tot va trebui să aveți de-a face cu un bot enervant de persistent care încearcă să fie de ajutor, dar nu este.
 • Timpi de așteptare inconsecvenți – Am folosit WP Engine de ani de zile și am experimentat atât timpi de așteptare scurți, cât și extrem de lungi încercând să luăm legătura cu cineva care să ne ajute. În timpul testelor noastre suplimentare, a fost nevoie de mai mult de 30 de minute pentru a primi un răspuns. În plus, ni s-a spus că nu era nimeni online pentru a ne ajuta într-o sâmbătă dimineața, ceea ce ne face să credem că chat-ul nu este întotdeauna disponibil.
 • Scump – Din start, WP Engine este aproape de 10 ori mai scump de aproape orice altă gazdă de pe lista noastră. Cel mai scump plan începe de la 194 de dolari pe lună. Este o sumă mare de bani, motiv pentru care nu o recomandăm decât dacă aveți într-adevăr suficient trafic pentru a justifica acest cost.

Prețurile și planurile de găzduire ale WP Engine

 • WP Engine oferă găzduire gestionată pentru WordPress și planuri specifice pentru WooCommerce. Ambele soluții au patru niveluri diferite din care puteți alege și o opțiune complet personalizată-WordPress începe de la 20 de dolari pe lună, iar WooCommerce începe de la 24 de dolari pe lună.
 • Fiecare nivel include aceleași caracteristici, astfel încât veți obține cam tot ceea ce WP Engine are de oferit (mai puțin suplimentele premium), indiferent de nivelul pe care îl alegeți. Pe măsură ce treceți la planuri mai scumpe, puteți obține mai multe site-uri web și alocații mai mari pentru vizitatori lunari, spațiu de stocare și lățime de bandă.
 • Dacă aveți nevoie de mai multă funcționalitate, aveți la dispoziție mai multe add-on-uri din care puteți alege, inclusiv actualizări automate ale plugin-urilor cu Smart plugin manager, Global Edge Security, monitorizare în timp real a site-ului, GeoTargeting și Genesis Pro. Toate acestea costă în plus, indiferent de nivelul pe care vă aflați.
 • Există, de asemenea, un nivel de nivel enterprise-grade cu o securitate și mai bună, un manager de succes dedicat, onboarding cu mănuși albe și multe altele. Acesta începe de la 600 de dolari pe lună.

Vizitați WP Engine | Citiți recenzia

Logo-ul companiei A2 Hosting.Logo-ul companiei A2 Hosting.

Cea mai bună găzduire partajată pentru viteza site-ului

A2 Hosting oferă caracteristici excelente de optimizare a vitezei la un preț accesibil pentru buget. Deși nu veți experimenta aceleași viteze ca la VPS, WordPress administrat sau găzduire dedicată, veți obține un echilibru excelent între preț și performanță.

Avantaje și dezavantaje ale A2 Hosting

A2 Hosting Pro:

 • Numeroase metode de plată – Cu A2 Hosting, nu sunteți limitat doar la carduri de credit sau PayPal. De asemenea, puteți plătiți cu PayU, Skrill, cec pe hârtie, transfer bancar sau mandat poștal..
 • Tablou de bord bine organizat – Când vă conectați la contul dvs. este simplă, directă și relativ curată.. Nu este aspectul nostru preferat, dar este ușor de utilizat și de găsit ceea ce aveți nevoie.
 • Migrații gratuite – Dacă doriți să treceți la A2 Hosting pentru că doriți o performanță mai bună a site-ului, echipa internă se va ocupa de asta pentru dvs. (în majoritatea cazurilor). Poate dura una sau două zile, dar nu trebuie să vă faceți griji că o veți face singur, decât dacă știți cum să o faceți.
 • Caracteristici de performanță – Toate planurile utilizează un configurație SSD completă, inclusiv fișierele site-ului dvs. web, sistemul de operare și baza de date din spatele site-ului dvs. web. De asemenea, toate vin cu compresie automată și caching pentru a ajuta la creșterea performanței și puteți să alegeți din patru centre de date pentru a vă stoca datele cât mai aproape de cititorii dumneavoastră. Cele două niveluri superioare vin cu și mai multe, inclusiv un server LiteSpeed, setări avansate de cache preconfigurate și stocare NVMe.
 • Mult spațiu de creștere – Există o mulțime de scalabilitate în planurile de găzduire partajată în sine, ceea ce este bine. Dar puteți, de asemenea, să faceți upgrade la WordPress administrat, VPS (atât administrat, cât și neadministrat) sau la un server dedicat fără a fi nevoie să schimbați gazda.
 • Serviciu clienți puternic – Puteți intra în contact cu A2 Hosting prin chat live, un bilet online sau prin telefon. De fiecare dată când am luat legătura, am avut parte de un experiență excelentă-fiecare reprezentant cu care am vorbit a înțeles întrebările noastre și a făcut tot ce a putut pentru a ne ajuta. În plus, am nu a trebuit să așteptăm mai mult de câteva minute.

A2 Hosting Contra:

 • Nici o îndrumare – Dacă nu vă simțiți confortabil cu configurarea site-urilor web, probabil că veți găsi A2 Hosting mai dificil de utilizat decât alte opțiuni din lista noastră. Nu veți vedea videoclipuri utile, liste de verificare, tutoriale sau ghiduri de parcurs ghidate nicăieri. În schimb, sunteți pe cont propriu pentru a vă descurca. Dacă sunteți nou în domeniul găzduirii web, aceasta poate fi o experiență foarte frustrantă.
 • Tablouri de bord multiple – Pentru a fi și mai provocator, A2 Hosting folosește încă cPanel, așa că aveți două tablouri de bord separate care controlează lucruri diferite. Zona de client este pentru gestionarea informațiilor de facturare și a contului dvs. cPanel este locul unde veți gestiona site-ul dvs. propriu-zis, inclusiv conturile de e-mail, numele de domenii și certificatul SSL.
 • Greu de instalat WordPress – În timp ce instalarea WordPress se face cu un singur clic, poate necesita mai multe clicuri și o mulțime de explorări pentru a afla de unde să începi.. Alți furnizori vă oferă o scurtătură, A2 Hosting nu o face – va trebui să scormoniți în interiorul cPanelului pentru a o instala (sau orice altă platformă pe care doriți să o utilizați).

Prețuri și planuri de găzduire A2

 • A2 Hosting oferă o gamă largă de servicii de găzduire, de la shared până la reseller, VPS și servere dedicate. Pentru găzduire partajată, există patru planuri diferite din care puteți alege.
 • Toate acestea vin cu stocare SSD, adrese de e-mail nelimitate, alegerea locației centrului de date și un certificat SSL gratuit.
 • Prețurile încep de la 2,99 dolari pe lună și ajung până la 14,99 dolari pe lună (pentru un contract pe un an). De asemenea, puteți opta pentru plata lunară, dacă nu doriți să plătiți mult astăzi sau să vă înscrieți pentru trei ani în avans.
 • Când vine momentul reînnoirii, veți plăti între 11,99 și 28,99 dolari pe lună.
 • Dacă aveți nevoie de altceva decât găzduire partajată, planurile WordPress administrate încep de la 11,99 dolari pe lună, VPS administrate încep de la 39,99 dolari pe lună, iar serverele dedicate încep de la 105,99 dolari pe lună.

Vizitați A2 Hosting | Citiți recenzia

Logo-ul companiei InMotion Hosting.Logo-ul companiei InMotion Hosting.

Cel mai bun pentru utilizatorii tehnici

Dacă vă pricepeți la configurarea site-urilor web sau dacă sunteți un dezvoltator complet care dorește un control complet asupra configurației de găzduire, InMotion Hosting este furnizorul fără probleme pentru dumneavoastră. În timp ce începătorii se vor chinui, utilizatorii experimentați vor aprecia tabloul de bord simplificat și opțiunile avansate disponibile.

Pro și contra InMotion

Avantajele InMotion:

 • S-ar putea să primiți o reducere suplimentară de 10%. – Am început să ne înscriem la InMotion Hosting, dar am sfârșit prin a pleca pentru o vreme pentru a face altceva. Când ne-am întors, ni s-a oferit o reducere suplimentară de 10%. Am descoperit-o din întâmplare, dar ar putea funcționa și pentru tine.
 • Alegeți centrul de date – Deși există doar trei dintre care puteți alege, aveți posibilitatea să decideți unde InMotion Hosting vă stochează datele-coasta de est, coasta de vest sau Olanda.
 • Tablou de bord fără bloat – Dacă sunteți un utilizator avansat, veți aprecia tabloul de bord fără aglomerație și redus, care vă arată tot ceea ce aveți nevoie și nimic de care nu aveți nevoie. Nu există ornamente, clopoței sau fluiere care să vă stea în cale. Atâta timp cât știți ce faceți, veți aprecia simplitatea.
 • Credite de publicitate gratuite – InMotion Hosting nu este singurul furnizor care vă oferă credite de marketing, dar este o notă frumoasă care îl face și mai potrivit pentru utilizatorii avansați care doresc să înceapă imediat să obțină trafic pentru noile lor site-uri. Veți primi 100 de dolari pentru reclame Microsoft și 50 de dolari pentru reclame de produse Amazon.
 • Asistență promptă și utilă – Am testat asistența prin chat live și prin telefon. În ambele cazuri, am fost plăcut surprinși de cât de serviabili și bine informați au fost agenții. Nu am avut probleme în a lua legătura cu ei și am apreciat răspunsurile rapide.
 • Accesul la caracteristici avansate – Toate planurile includ un pachet complet acces SSH, capacitatea de a utiliza PostgreSQL sau MySQL, plus Python, Node.JS, Ruby și controlul versiunilor GIT astfel încât dumneavoastră (sau dezvoltatorul dumneavoastră) să puteți lucra la site-ul dumneavoastră așa cum doriți.

Contra InMotion:

 • Verificați coșul înainte de a plăti – Procesul de înregistrare cu InMotion Hosting a fost ușor și simplu. Dar când am ajuns la pagina efectivă de plată, am observat un articol în plus în coșul nostruun manager de rezervă pe care nu l-am adăugat noi înșine.
 • Nu vă așteptați să începeți imediat – După ce am finalizat întregul proces de verificare, ni s-a spus că ar putea dura până la 30 de minute pentru ca cineva să ne aprovizioneze contul. și că cineva ne va suna când va fi gata. După câteva ore, nu am primit niciun răspuns, așa că am apelat la chat-ul live. Agentul cu care am vorbit ne-a spus că va fi încă una sau două zile înainte de a putea începe să ne folosim contul.
 • Nu există asistență telefonică pentru nivelurile inferioare – La fel ca mulți alți furnizori, InMotion Hosting își rezervă suportul telefonic pentru clienții care plătesc mai mulți bani. În timp ce alții fac acest lucru, este totuși un pic dezamăgitor să vezi acest lucru.

Prețurile și planurile de găzduire InMotion

 • Planurile de găzduire partajată de la InMotion sunt comparabile ca preț cu aproape toți ceilalți furnizori de găzduire de pe lista noastră. Există patru planuri din care puteți alege și o gamă de durate de contract, inclusiv o lună, un an, doi ani și trei ani.
 • Cu toate acestea, va trebui să alegeți cel mai scump nivel dacă doriți să plătiți lunar.
 • Pentru un contract pe trei ani, planurile au prețuri cuprinse între 2,49 dolari pe lună și 12,99 dolari pe lună. După încheierea contractului, veți plăti între 8,99 și 22,99 dolari pe lună.
 • Dacă doriți să vindeți servicii de găzduire web, InMotion Hosting are unul dintre programele noastre preferate de revânzare. Ei oferă, de asemenea, WordPress administrat, WooCommerce, VPS administrat și neadministrat și servere dedicate. Serverele VPS neadministrate sunt foarte accesibile dacă doriți și mai mult control asupra mediului de găzduire.

Vizitați InMotion Hosting | Citiți recenzia

Metodologie de găzduire web

Există o mulțime de zgomot în spațiul de găzduire web. Nenumărați furnizori concurează pentru afacerea dumneavoastră – toți făcând afirmații îndrăznețe despre motivul pentru care sunt cei mai buni. Această metodologie explică modul în care trecem peste această exagerare pentru a descoperi adevărata poveste.

 1. Recenzii ale utilizatorilor – În primul rând, am analizat mii de recenzii verificate ale utilizatorilor de pe site-uri de încredere precum G2 și TrustPilot. Am citit comentariile, am identificat temele recurente și am comparat totul cu propriile noastre experiențe de utilizare a fiecărui serviciu de găzduire web.
 2. Experiență directă – Apoi ne-am înscris pentru un pachet de găzduire partajată cu fiecare companie de pe această listă de top. De asemenea, am lăsat temporar deoparte cunoștințele noastre despre găzduire web, pentru a putea experimenta procesul ca un începător sau ca cineva nou în lumea găzduirii web.
 3. Părerile experților – În cele din urmă, am intervievat persoane care folosesc efectiv aceste servicii de găzduire web zi de zi. Am vrut să auzim părerile diferitelor tipuri de persoane care construiesc și găzduiesc site-uri web pentru ei înșiși și pentru clienții lor.

Pe baza cercetărilor noastre amănunțite, am identificat patru factori principali de care trebuie să țineți cont atunci când faceți cumpărături și evaluați diferiți furnizori de găzduire web. Cea mai bună gazdă web pentru noi s-ar putea să nu fie neapărat cea mai bună opțiune pentru dvs. – de aceea am menționat diferite cazuri de utilizare pentru fiecare furnizor de pe lista noastră.

Ușurința de utilizare

Acest criteriu cuprinde întreaga experiență a utilizatorului, de la înscrierea până la anularea serviciului și tot ce se întâmplă între timp. Am testat experiența clienților la 360 de grade, astfel încât să puteți intra cu încredere în procesul de înscriere pentru orice gazdă din această listă.

Pe măsură ce echipa noastră a testat fiecare furnizor de găzduire, am restrâns colectiv cele mai importante elemente ale unei experiențe de găzduire ușor de utilizat:

 • Posibilitatea de a găsi informații despre diferite opțiuni de găzduire
 • Comparați rapid planurile, prețurile și caracteristicile fiecărui plan
 • Înregistrare simplă care poate fi finalizată în doar câteva minute și opțiunea de a continua fără un domeniu
 • Opțiunea de a achiziționa un nume de domeniu direct de la furnizorul de găzduire sau de a lega un domeniu existent
 • Navigare simplă a tabloului de bord al utilizatorului, fără ca experiența tehnică să fie o condiție prealabilă pentru a se descurca
 • Ghiduri de pornire rapidă, tutoriale, videoclipuri sau explicații utile pentru a începe
 • Opțiunea de a crea un nou site web de la zero cu planurile oferite
 • Conexiuni ușoare cu platforme CMS (cum ar fi WordPress) cu instalări cu un singur clic
 • Proces de anulare fără probleme (am pus la încercare garanțiile de returnare a banilor)

Găzduirea web nu trebuie să fie înfricoșătoare sau intimidantă. Dacă furnizorii de servicii de găzduire respectă aceste puncte, chiar și începătorii fără experiență anterioară se pot înscrie cu ușurință și pot intra în funcțiune.

Asistență pentru clienți

Oricine utilizează servicii de găzduire web va avea nevoie de asistență pentru clienți la un moment dat. Fie că aveți o problemă mare sau o întrebare mică, obținerea ajutorului de care aveți nevoie atunci când aveți nevoie este esențială.

Iată ce am evaluat în ceea ce privește asistența pentru clienți:

 • Tipuri de asistență live oferite (telefon, chat live, asistență prin bilete, e-mail etc.)
 • Orele de asistență (cum ar fi luni-vineri vs. 24/7/365)
 • Capacitatea de reacție a agenților de asistență live și cât timp este nevoie pentru a ajunge la o persoană reală
 • Orice obstacole în procesul de asistență (cum ar fi faptul că trebuie să vorbești cu roboți înainte de a primi ajutor)
 • Cât de prietenoși și bine informați sunt reprezentanții de asistență
 • Capacitatea de a identifica rapid, de a răspunde și de a rezolva problemele prezentate
 • Orice resurse de auto-ajutorare și articole din baza de cunoștințe disponibile pentru utilizatorii DIY

Deși cu toții dorim să rezolvăm problemele cât mai repede, fiecare are preferințe diferite. Așadar, lipsa asistenței telefonice din partea unui anumit ar putea fi o problemă pentru unii dintre voi. Altora s-ar putea să nu le pese și vor fi fericiți să ajungă la asistență prin chat live.

Scalabilitate

Chiar dacă nu aveți o mentalitate de creștere astăzi, acest lucru s-ar putea schimba pe parcurs. Schimbarea furnizorilor de găzduire nu este, de obicei, dificilă, dar poate dura ceva timp și poate duce la întreruperi. Așadar, este esențial să știți cât timp puteți rămâne cu aceeași companie înainte de a fi nevoiți să schimbați.

Pentru fiecare furnizor de găzduire web pe care l-am testat, am analizat:

 • Posibilități de extindere în cadrul aceleiași categorii de planuri (cum ar fi trecerea de la un plan partajat de bază la un plan partajat de nivel mediu sau superior)
 • Alte tipuri de opțiuni de găzduire web – inclusiv planuri VPS, cloud, gestionate și dedicate.
 • Cât de mult trafic pot suporta planurile de nivel de intrare înainte de a fi nevoie să faceți upgrade
 • Caracteristicile și beneficiile pe care le veți obține pe măsură ce faceți upgrade la niveluri superioare sau tipuri de găzduire
 • Cum arată de fapt procesul de upgrade, inclusiv timpii de nefuncționare și pașii pe care va trebui să îi urmați
 • Cât costă upgrade-ul de la un plan sau tip de găzduire la altul
 • Nivelul de asistență pe care îl primiți pe măsură ce faceți upgrade-ul

Unele tipuri de site-uri web, cum ar fi site-urile web pentru întreprinderi mici care există pentru a atrage trafic în magazin, nu trebuie să se preocupe atât de mult de scalabilitate. Dar pentru altele, cum ar fi blogurile, site-urile de știri și site-urile de marketing afiliat, scalabilitatea ar trebui să joace un rol esențial în decizia dumneavoastră.

Nevoi de găzduire specifice fiecărui caz de utilizare

Toți furnizorii de găzduire web de top de pe lista noastră sunt opțiuni de calitate. Unii pot avea un serviciu clienți mai bun, iar anumite planuri vă pot oferi rate mai mari de uptime sau viteze mai mari de încărcare a paginilor.

Dar, dincolo de elementele de bază, trebuie să luați în considerare dumneavoastră situația specifică – cum ar fi tipul de site web pe care îl construiți sau modul în care intenționați să îl monetizați. Iată câteva scenarii diferite care ar putea să vă ajute să vă restrângeți căutarea:

 • Începerea unui nou site web de la zero vs. migrarea de la un alt furnizor de găzduire
 • Crearea unui blog pe WordPress vs. construirea unui site de comerț electronic pe Magento
 • Înregistrarea unui domeniu la pachet cu găzduirea vs. conectarea unui domeniu achiziționat anterior
 • Găzduirea unui singur site web vs. găzduirea mai multor site-uri web pe un singur plan
 • Dorința de a gestiona singur actualizările și aspectele tehnice vs. găzduire fără intervenții cu un furnizor complet administrat

Pentru fiecare dintre aceste scenarii, nu există o abordare corectă sau greșită. Dar există tendința de a exista o gazdă web mai bună pentru anumite tipuri de nevoi. Așadar, dacă aveți o cerință specifică, verificați de două ori dacă gazda dvs. o poate satisface.

Prețuri și costuri de găzduire a site-urilor web

S-ar putea să fiți tentat să vă concentrați doar asupra sumei pe care o veți plăti astăzi. Nu vă învinovățim – dacă sunteți la început, probabil că nu doriți să cheltuiți mai mult decât este necesar.

Cu toate acestea, stabilirea prețului în avans reprezintă doar jumătate din conversație. Fiecare gazdă de pe lista noastră (cu excepția WP Engine) oferă tarife reduse semnificativ pentru clienții noi. A devenit o practică standard în industria de găzduire web de a oferi tarife introductive scăzute pentru a stimula noile înscrieri – doar pentru ca factura de găzduire web să sară de 4 sau 5 ori mai mult atunci când este timpul să vă reînnoiți contractul.

Majoritatea furnizorilor de găzduire web doresc, de asemenea, să vă blocheze pentru cel puțin un an. De aceea, tind să ofere cele mai bune prețuri lunare dacă semnați un contract pe termen lung. Dacă nu vă deranjează să plătiți totul în avans, nu este o problemă atât de mare.

Dar dacă doriți să încercați fără să vă angajați într-un contract pe termen lung, veți plăti mai puțin astăzi, dar veți ajunge să cheltuiți mai mult pe termen lung, deoarece veți plăti mai mult pe lună. Multe gazde web nu oferă deloc planuri lunare.

Cu toate acestea, dacă totuși doriți să plătiți lunar, DreamHost oferă cele mai accesibile planuri lunare la doar 4,95 dolari pe lună pentru primele trei luni, apoi 7,99 dolari pe lună după aceea.

În afară de costurile efective de găzduire, trebuie să țineți cont și de faptul că va trebui să achiziționați un nume de domeniu. O mulțime de companii de găzduire vă vor oferi unul gratuit pentru primul an. După aceea, vă vor percepe o taxă recurentă care este de obicei între 10 și 20 de dolari pe an.

De asemenea, probabil că vă vor percepe un cost suplimentar de 10-20 de dolari pe an pentru a vă proteja informațiile private.

Puteți obține același lucru cu un registrator de domenii pentru o fracțiune din preț, dar va fi mai dificil să vă configurați site-ul web și să gestionați două abonamente separate.

Tipuri de găzduire web

Există șase tipuri de găzduire web, printre care:

 1. Găzduire partajată – un punct de intrare accesibil pentru site-urile web noi
 2. Găzduire administrată WordPress – performanță îmbunătățită pentru site-urile WordPress
 3. Găzduire VPS – un upgrade de la găzduirea partajată cu performanțe mai bune
 4. Cloud Hosting – de obicei, o variantă unică și mai accesibilă de găzduire VPS
 5. Găzduire dedicată – cei mai mulți oameni nu au nevoie de acest lucru, dar primiți un întreg server pentru dumneavoastră.
 6. Găzduire pentru revânzători – vă permite să vindeți servicii de găzduire propriilor clienți sau clienți.

Am abordat fiecare dintre aceste tipuri pe parcursul listei noastre, dar ne-am concentrat mai ales pe găzduirea partajată, deoarece aceasta este cea pe care o recomandăm pentru majoritatea site-urilor web. Este eficientă din punct de vedere al costurilor și este cel mai bun loc pentru a începe dacă construiți un site nou.

Companiile precum Bluehost și HostGator oferă opțiuni scalabile pe măsură ce site-ul dvs. crește, astfel încât să puteți trece la planuri mai performante atunci când aveți nevoie.

În majoritatea cazurilor, vă recomandăm să începeți cu o găzduire partajată și să faceți upgrade ulterior.

Alte opțiuni de site web

Pentru cei care doresc cu adevărat să construiască un site web, vă recomandăm să o faceți cu WordPress. Pentru a-l utiliza, aveți nevoie de un loc unde să instalați software-ul și să stocați toate fișierele.

Ceea ce este exact ceea ce vă oferă serviciile de găzduire web. Fără găzduire, nu veți avea un site web.

Același lucru este valabil și dacă doriți să codificați un site web personalizat sau să utilizați un alt sistem de gestionare a conținutului (CMS), cum ar fi Drupal sau Joomla.

Cu toate acestea, un sistem de gestionare a conținutului nu este singura modalitate de a construi un site web.

Dacă conceptul dvs. este simplu și dacă site-ul dvs. nu va avea mai mult de 10.000 de vizitatori pe lună, un constructor de site-uri web ar putea fi mai potrivit. Este mai ușor de configurat, vine cu tot ceea ce aveți nevoie într-un singur pachet, iar munca grea este făcută pentru dvs.

Un constructor de site de comerț electronic urmează aceeași idee, dar este special pentru vânzarea online. Acesta vine cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă construi magazinul, a facilita plățile online, a se ocupa de expediere și multe altele.

Cu excepția cazului în care vă încadrați într-una dintre aceste două categorii, cel mai bine este să optați pentru WordPress și găzduire partajată.

Întrebări frecvente despre găzduire web

Sursa

Lasă un comentariu