(Rezumat) Fitness, motivație, mentorat și chemarea vieții | Derek (More Plates More Dates)

This Podcast Will Polarize You - And It Should | Matt Taibbi | Jordan B. Peterson Podcast #392

🔑 Principalele concluzii

 1. A avea o minte deschisă și a fi suficient de umil pentru a învăța de la cei care au avut succes în domeniul tău poate contribui foarte mult la creșterea personală și profesională.
 2. Menținerea relevanței online necesită adaptarea la diferite medii și informarea cu privire la algoritmii motoarelor de căutare. Este esențial să vă mențineți credibilitatea și vizibilitatea și să fiți vigilenți în ceea ce privește practicile lipsite de etică. Circumstanțele și interesele personale pot modela trasee profesionale neașteptate.
 3. A avea o direcție clară și a întreprinde acțiuni pas cu pas în vederea atingerii obiectivelor, a urmări o chemare sau o voce a aventurii și a depune eforturi pentru autoperfecționare sunt elemente-cheie pentru creșterea personală și succes.
 4. Îmbrățișați oportunitățile neașteptate, găsiți îndrumare din partea mentorilor și urmăriți interesele personale pentru a debloca creșterea și împlinirea în diverse domenii ale vieții.
 5. Începutul ca creator de conținut implică îmbunătățirea și învățarea continuă. Depășirea obstacolelor precum îndoiala de sine și lipsa de idei prin disciplină și perseverență duce la creștere. Mentorii, adaptarea stilului de scriere și echilibrarea conținutului de calitate cu o comunicare eficientă sunt esențiale pentru succes.
 6. Menținerea respectului față de publicul tău și găsirea alinierii motivației poate duce la creșterea influenței și a oportunităților financiare. Acceptați provocarea de a optimiza producția de conținut și comunicarea și dezvoltați un interes profund pentru o anumită disciplină pentru un conținut autentic și valoros.
 7. Înconjurarea de o rețea de colegi care să te susțină, existența unor mentori și utilizarea unor măsurători obiective pot duce la creștere personală și succes, chiar și în fața presiunilor societății.
 8. Împărtășirea experiențelor și a viziunilor tale, chiar și atunci când încă înveți, poate fi de neprețuit pentru ceilalți. Nu trebuie să fiți cea mai împlinită persoană pentru a fi un mentor sau o sursă de inspirație.
 9. Poziționați-vă ca un comunicator credibil, oferind valoare, oferind perspective și punându-vă în valoare abilitățile. Fiți selectiv atunci când alegeți cu cine să lucrați sau de la cine să căutați mentorat.
 10. Dând dovadă de inițiativă, fiind sârguincios și livrând o muncă de înaltă calitate, vă puteți distinge, vă puteți crește șansele de succes și vă puteți deschide ușile către mai multe oportunități.
 11. Nevoia noastră înnăscută de autoperfecționare ne modelează interesele și pasiunile pe tot parcursul vieții, de la căutarea atractivității până la urmărirea longevității și înțelegerea științifică, conducându-ne spre creștere și împlinire.
 12. Îngrijirea sănătății fizice și mentale are un impact semnificativ asupra abilităților de comunicare și a competenței generale. Îmbunătățirea funcției cognitive prin exerciții fizice și exersarea conversațiilor articulate poate spori considerabil comunicarea eficientă.
 13. Tranziția de la scris la crearea de conținut video poate duce la o creștere și o expunere accelerată, permițând un mediu mai intim și mai eficient din punct de vedere al timpului și permițând o audiență mai largă și identificarea intereselor pieței.
 14. Găsirea și concentrarea pe subiecte care vă interesează cu adevărat și alinierea acestora la publicul țintă duce la o mai mare implicare, conectare și învățare continuă.
 15. Urmărirea autoperfecționării nu numai că îmbunătățește sănătatea și bunăstarea generală, dar duce, de asemenea, la descoperirea de sine și la un sentiment de scop, permițând persoanelor să contribuie la lupta împotriva opresiunii și a nedreptății.
 16. Angajamentul lui Derek față de transparență și încrederea în literatura științifică i-a permis să ofere informații exacte și de ultimă oră, obținând recunoaștere și reasigurare în expertiza sa.
 17. Căutarea cunoștințelor, a clarității și a opțiunilor alternative în domeniul asistenței medicale este crucială pentru dezvoltarea personală și pentru a avea un impact pozitiv asupra celorlalți. Accesul limitat și restricțiile în ceea ce privește supravegherea medicală evidențiază necesitatea responsabilității individuale în deciziile privind asistența medicală.
 18. Merrick Health este o companie care își propune să abordeze deficiențele actualului sistem de sănătate din Canada prin furnizarea de servicii valoroase de îngrijire preventivă și prin punerea în legătură a persoanelor cu profesioniști pasionați de medicină.
 19. Analiza de diagnostic ar trebui să depășească evaluările standard și să ia în considerare analize complete de sânge cu măsurători avansate pentru a evalua riscul cumulativ și predispozițiile genetice pentru o sănătate și o funcționare optime.
 20. Derek și echipa sa au ca prioritate accesul la informații medicale de ultimă oră, atenuarea daunelor provocate de medicamente, educația gratuită și supravegherea medicală de înaltă calitate. Urmăriți-i pe YouTube și pe site-ul Mari Health pentru mai multe informații.

📝 Rezumat Podcast

Învățând de la alții pentru a avea succes

Succesul lui Derek ca influencer în social media și antreprenor a fost determinat de dorința sa de a învăța de la alții care au demonstrat succes în același domeniu. Atunci când a primit sfaturi de la o autoritate de încredere din nișa sa, a ascultat și a acționat, chiar dacă asta însemna să iasă din zona sa de confort. Derek a recunoscut că replicarea unui model stabilit de persoane de succes l-ar putea conduce pe o cale similară de succes. Acest lucru evidențiază importanța de a avea o minte deschisă și de a fi suficient de umil pentru a recunoaște expertiza altora, chiar dacă aceasta înseamnă să recunoască propria ignoranță sau propriile greșeli. A înghiți dovezile propriei prostii și a fi dispus să înveți de la cei care știu mai mult poate fi un factor crucial în realizarea creșterii personale și profesionale.

Adaptare și competență în comunicarea online

Pentru a rămâne relevant și a avea succes în mediul de comunicare online, este nevoie de o adaptare constantă și de a rămâne în avangardă. Acest lucru include competența în diverse medii, deoarece simpla dependență de o singură platformă poate duce la pierderea relevanței. În plus, manipularea algoritmilor motoarelor de căutare și opacitatea criteriilor de clasificare fac dificilă menținerea credibilității și vizibilității pentru creatorii de conținut. Unele practici lipsite de etică, cum ar fi cumpărarea de site-uri cu autoritate ridicată sau publicarea de informații înșelătoare, pot manipula cu ușurință clasamentele. Cursa înarmării între creatorii de conținut autentici și indivizii rău intenționați subliniază necesitatea unei vigilențe constante. În plus, interviul evidențiază modul în care circumstanțele și interesele personale pot conduce indivizii pe căi neașteptate, chiar dacă educația lor formală pare să nu aibă nicio legătură.

Importanța unei căi definite și a unor obiective concrete pentru succes și dezvoltare personală

Existența unei căi definite și a unor obiective concrete poate contribui în mare măsură la succesul și la dezvoltarea personală. Conversația dintre Jordan Peterson și Derek de la „More Plates More Dates” evidențiază importanța de a avea o direcție clară și de a întreprinde acțiuni pas cu pas pentru atingerea obiectivelor. Derek menționează că, fără o cale clară, îi este greu să rămână concentrat și să se asigure că este pe drumul cel bun. El vorbește, de asemenea, despre cum a simțit întotdeauna nevoia ca în viața sa să lipsească ceva care să-l ghideze spre ceea ce ar trebui să facă. Jordan Peterson subliniază semnificația urmăririi unei chemări sau a unei voci a aventurii, ceea ce duce adesea la situații provocatoare și la sacrificii, dar care, în cele din urmă, contribuie la dezvoltarea personală. În plus, dorința de a fi atrăgător pentru ceilalți, în special pentru femei, îi poate motiva pe bărbați să se străduiască să se perfecționeze. În general, faptul de a avea o cale definită, de a urmări obiective concrete și de a-și urma chemarea reprezintă elemente-cheie pentru dezvoltarea personală și succes.

Căutarea succesului și a sprijinului: Puterea mentoratului și a descoperirii de sine

Femeile caută succesul socio-economic într-un partener pentru a egaliza condițiile economice și pentru a împărți sarcinile legate de sarcină, naștere și îngrijirea copiilor. Acest instinct le determină să caute pe cineva care să împartă sarcina și să le ofere o oportunitate. Cu toate acestea, cultura noastră suprimă adesea această voce și descurajează căile neconvenționale. Dar, uneori, o catastrofă poate reprezenta o oportunitate, așa cum a fost cazul lui Derek. Accidentarea sa a creat un exces de timp liber, pe care l-a folosit cu înțelepciune pentru a-și urmări interesele. Cu îndrumarea unui mentor și cu propria sa călătorie de autoperfecționare, și-a descoperit pasiunea pentru scris și a avut succes în acest domeniu. Acest lucru evidențiază puterea mentoratului, importanța urmăririi intereselor personale și potențialul de creștere și împlinire în locuri neașteptate.

Evoluția și provocările unui creator de conținut

Începutul în calitate de creator de conținut implică o călătorie de îmbunătățire și învățare. Derek de la More Plates More Dates reflectă asupra modului în care primele sale scrieri nu au fost atât de grozave pe cât a crezut inițial. Cu toate acestea, el subliniază faptul că aceasta este o experiență comună în rândul creatorilor de conținut, deoarece toată lumea evoluează și se îmbunătățește în timp. Scrierea în mod regulat necesită disciplină și depășirea obstacolelor psihologice, cum ar fi îndoiala de sine și lipsa de idei. Derek a constatat că, perseverând în fața acestor provocări, intensitatea acestor obstacole a scăzut în timp. În plus, el subliniază importanța de a avea mentori care să te inspire și să te ghideze pe calea ta creativă. În plus, el împărtășește importanța adaptării stilului de scriere pentru a se potrivi mediului online și necesitatea de a echilibra conținutul de calitate cu o comunicare eficientă.

Echilibrul între integritate și comunicare în crearea de artă și conținut.

În calitate de artist sau creator de conținut, este important să găsiți un echilibru între menținerea integrității și comunicarea eficientă cu publicul dumneavoastră. Jordan Peterson evidențiază succesul lui Elvis Presley, care a avut atât conținut, cât și un promotor înțelept care l-a ajutat să atingă realizări revoluționare. Disprețul față de publicul tău este contraproductiv și, în schimb, o aliniere respectuoasă a motivației poate duce la creșterea influenței și la oportunități financiare. Este esențial să acceptați provocarea de a optimiza producția de conținut și comunicarea ca pe o problemă creativă. În plus, dezvoltarea unui interes profund pentru o anumită disciplină și dobândirea unor experiențe de viață valoroase vă poate face conținutul mai autentic și mai valoros.

Rolul disciplinei, al sprijinului de la egal la egal și al întăririi pozitive în dezvoltarea personală și în succesul personal

Disciplina, sprijinul din partea colegilor și consolidarea pozitivă sunt elemente-cheie în dezvoltarea și succesul personal. Conversația dintre Jordan Peterson și Derek de la „More Plates More Dates” dezvăluie faptul că începerea unei afaceri sau inițierea unei transformări personale necesită să ai un comportament bine pus la punct, în special în cazul femeilor care se pot confrunta cu presiuni sociale legate de vârstă. A avea mentori și a învăța de la cei care au obținut deja succesul poate fi de neprețuit. Povestea lui Derek evidențiază importanța de a se înconjura de o rețea de susținere între colegi care poate oferi motivație și încurajare. În plus, utilizarea unor măsurători obiective, cum ar fi progresul în ridicarea greutății, poate ajuta persoanele să vadă rezultate tangibile și să rămână motivate. Cu disciplină, un sistem de sprijin potrivit și obiective clare, o persoană se poate transforma de la sentimentul de „slab și inutil” la atingerea creșterii personale și a succesului.

Împărtășirea călătoriei tale: O contribuție valoroasă la creșterea celorlalți

Dezvoltarea expertizei și împărtășirea călătoriei tale pe parcurs pot fi valoroase pentru ceilalți. Atât Jordan Peterson, cât și Derek de la More Plates More Dates subliniază importanța învățării și a creșterii într-un mod care să fie benefic nu numai pentru tine, ci și pentru cei care se află într-un stadiu similar de dezvoltare. Deși s-ar putea să te simți intimidat să îți împărtășești cunoștințele atunci când încă mai ai multe de învățat, există întotdeauna oameni care pot beneficia de experiențele și intuițiile tale. Pentru a fi un mentor sau o sursă de inspirație nu este nevoie să fii cea mai împlinită sau cea mai pricepută persoană; este vorba de a găsi o zonă de dezvoltare proximală în care sfaturile și îndrumările tale pot fi relevante și semnificative.

Construirea credibilității și oferirea de valoare în comunicare.

Poziționarea dvs. ca un comunicator credibil este crucială atunci când încercați să vă conectați cu cineva sau să solicitați ajutorul acestuia. În loc să cereți pur și simplu ceva, este important să oferiți valoare sau să faceți o ofertă pe care cealaltă persoană o consideră valoroasă. Acest lucru poate include furnizarea de informații din conținutul lor sau demonstrarea competențelor și abilităților dumneavoastră prin proiecte sau exemple. Făcând acest lucru, vă diferențiați de ceilalți care ar putea căuta doar favoruri fără să depună niciun efort. În plus, este esențial să fii selectiv și precaut atunci când alegi cu cine să lucrezi sau de la cine să cauți mentorat, deoarece chiar și o singură influență negativă poate avea un impact negativ asupra obiectivelor și aspirațiilor tale.

Să mergi mai presus și mai departe: Cheia succesului.

Faptul de a vă depăși în activitatea profesională poate avea beneficii semnificative. Oferind ceva util și dând dovadă de inițiativă, vă puteți distinge de ceilalți și vă puteți crește șansele de succes. Nu este vorba doar de a lucra mai multe ore, ci și de a fi harnic, ordonat și conștiincios. În timp ce inteligența brută este importantă, este ceva asupra căruia avem un control limitat. Cu toate acestea, ne putem disciplina pentru a deveni mai conștiincioși și mai sârguincioși, trăsături care sunt la fel de predictive pentru succes. Fiind dispus să vă asumați sarcini suplimentare și să livrați în mod constant o muncă de înaltă calitate, vă creșteți șansele de a fi recunoscut și de a vi se oferi mai multe oportunități. Faptul de a vă începe ziua când sunteți bine pregătit mental, de a vă menține concentrarea și de a minimiza distragerile vă poate spori, de asemenea, productivitatea.

Explorarea impulsului biologic pentru autodezvoltare și împlinire

Instinctul nostru de autodepășire și obsesia pentru interesele noastre este adânc înrădăcinat în biologia noastră. Acest impuls pentru succes și îmbunătățire se manifestă în diferite moduri de-a lungul vieții noastre. De exemplu, în calitate de bărbați tineri, ne determină adesea să căutăm atractivitatea pentru a fi atrăgători pentru femei. Cu toate acestea, adevărata atractivitate nu se referă doar la aspectul de suprafață, ci și la optimizarea sănătății și a performanței. Simțul nostru de frumusețe în sine a evoluat prin selecție sexuală, în cadrul căreia sunt făcute judecăți subconștiente de către potențialii parteneri. Pe măsură ce ne maturizăm și dobândim mai multe cunoștințe și experiență, interesele și pasiunile noastre se pot îndrepta către căutări mai profunde, cum ar fi longevitatea, medicina preventivă și înțelegerea științifică. Cheia este să ne folosim impulsul nostru înnăscut de autoperfecționare și să îi permitem să ne conducă pe calea creșterii și a împlinirii.

Interconectarea dintre sănătatea fizică și abilitățile de comunicare

Sănătatea fizică și sănătatea mintală sunt interconectate și pot avea un mare impact asupra funcției cognitive și a abilităților de comunicare. Derek de la „More Plates More Dates” s-a concentrat inițial pe îmbunătățirea aspectului său fizic prin ridicarea greutăților și exerciții cardiovasculare. Cu toate acestea, și-a dat seama în curând că faptul de a fi capabil să se angajeze în conversații fluente și articulate cu femei atrăgătoare a avut un efect pozitiv asupra capacității sale de a comunica în interviurile și prezentările de afaceri. Jordan Peterson subliniază faptul că exercițiile fizice sunt cruciale pentru susținerea și dezvoltarea funcției cognitive. În plus, capacitatea de a fi articulat și de a se exprima clar este foarte atractivă și indică o competență generală. Călătoria lui Derek evidențiază importanța bunăstării atât fizice, cât și a celei psihice în promovarea abilităților de comunicare eficientă. În plus, practicarea articulării verbale și eliminarea erorilor comune de comunicare pot spori considerabil capacitatea de comunicare eficientă.

Catalizatorul tranziției de la scris la crearea de conținut video

Tranziția de la scris la crearea de conținut video poate duce la o creștere și o expunere hiperaccelerată. Scrisul i-a permis lui Derek să își formalizeze gândurile și să se conecteze cu publicul său printr-o muncă meticuloasă și perfecționată. Cu toate acestea, el și-a dat seama că materialul video oferă un mediu mai intim și mai eficient din punct de vedere al timpului pentru a construi o relație cu spectatorii. În timp ce scrisul permitea o gândire mai profundă, videoclipul i-a permis lui Derek să ajungă la un public mai larg și să identifice ceea ce îl interesa pe piața sa. Angajându-se activ cu publicul și acordând atenție feedback-ului acestuia, a reușit să producă conținut care a rezonat și a generat succes pe YouTube. În cele din urmă, tranziția de la scris la video s-a dovedit a fi un catalizator pentru creșterea și expunerea sporită a lui Derek.

Alinierea intereselor și motivațiilor cu publicul tău pentru succes

Găsirea publicului țintă și alinierea intereselor și motivațiilor dvs. cu cele ale acestuia sunt esențiale pentru succes. Derek de la More Plates More Dates explică faptul că el creează conținut pe baza întrebărilor pe care le-a avut în trecut, apelând la un grup demografic care era similar cu el cu ani în urmă. Concentrându-se pe subiecte de care este cu adevărat interesat și despre care are cunoștințe, el atrage un public care îi împărtășește interesele. Această autenticitate duce la o mai mare implicare și conectare cu telespectatorii săi. În mod similar, Jordan Peterson subliniază importanța alinierii motivațiilor tale și a urmăririi a ceea ce te interesează cu adevărat. În acest fel, puteți rămâne entuziast și motivat, ceea ce va duce, în cele din urmă, la rezultate mai bune și la o învățare continuă.

De la aparență la bunăstare: Călătoria de autoperfecționare și optimizare

Urmărirea autoperfecționării și a optimizării conduce la o progresie naturală de la concentrarea asupra aspectului la concentrarea asupra sănătății și bunăstării generale. Aceasta începe cu dorința de a fi atrăgător pentru ceilalți, dar apoi se scufundă mai adânc în îmbunătățirea performanțelor cognitive, optimizarea hormonilor, prevenirea îmbătrânirii și menținerea tinereții și a forței. Aceste domenii sunt interconectate și pot duce la găuri de iepure nesfârșite de cunoaștere și explorare. Această urmărire poate duce, de asemenea, la o înțelegere mai profundă a propriei persoane și la un sentiment de scop. La fel cum Moise a întâlnit tufișul aprins și s-a transformat într-un lider, acordarea de atenție lucrurilor care ne cheamă ne poate conduce la descoperirea adevăratului nostru scop și poate contribui la lupta împotriva opresiunii și a nedreptății.

Umplerea golurilor și oferirea de ofrande excepționale: Călătoria lui Derek către produse și servicii de mare valoare.

Derek a recunoscut lipsa de produse și servicii de mare valoare în industriile care îl pasionau. Datorită expertizei sale și a frustrării față de disponibilitatea limitată a opțiunilor de calitate, a văzut oportunitatea de a umple golurile și de a oferi oferte excepționale. Angajamentul său față de transparență și încrederea în literatura științifică l-au diferențiat de ceilalți din domeniu. Prin scufundarea în lucrări științifice și evaluarea credibilității acestora, Derek a dobândit cunoștințele necesare pentru a oferi publicului său informații exacte și de ultimă oră. Dedicarea și canalul său unic au atras atenția unor personalități influente, validându-i și mai mult expertiza. În ciuda sindromului inițial de impostor, colaborările și asociațiile lui Derek l-au reasigurat că are cunoștințe valoroase de împărtășit.

Importanța cunoașterii, a clarității și a asumării responsabilității personale pentru sănătate și bunăstare

Este important să aveți o viziune clară și un interes autentic atunci când căutați cunoștințe și evaluați literatura științifică. Derek de la More Plates More Dates demonstrează acest lucru prin faptul că se educă în domeniul sănătății și al bunăstării, nu pentru a se juca de-a doctorul, ci pentru a se îmbunătăți pe sine și a-i ajuta pe alții. Jordan Peterson subliniază necesitatea acestei clarități și consecvențe în urmărirea adevărului și în a avea un impact pozitiv. Ei discută despre provocările legate de găsirea unei supravegheri medicale care să reflecte cercetările de ultimă oră, în special în ceea ce privește îngrijirea preventivă. În Canada, accesul limitat și restricțiile fac frustrantă și chiar imposibilă primirea îngrijirilor pe care le caută cineva. Costul asistenței medicale gratuite poate însemna să fie refuzat chiar și atunci când se este dispus să plătească din buzunar. Acest lucru evidențiază importanța căutării de opțiuni alternative și a asumării responsabilității personale pentru propria sănătate.

Reducerea decalajelor în sistemul de sănătate canadian

Este posibil ca actualul sistem de asistență medicală din Canada să nu răspundă pe deplin nevoilor persoanelor care solicită servicii de diagnosticare sau îngrijire preventivă. Lipsa de atenție și de importanță acordată problemelor de sănătate de către unii medici canadieni l-a motivat pe Derek să înființeze propria sa companie, Merrick Health. Obiectivul principal al Merrick Health este de a oferi servicii valoroase care pun accentul pe prevenirea bolilor și optimizarea performanțelor. Ei realizează acest lucru prin punerea în legătură a clienților cu profesioniști din domeniul medical care sunt pasionați de perfecționarea educației lor și de menținerea la zi în domeniile relevante. Procesul de diagnosticare începe cu un chestionar de admitere cuprinzător care ajută la obținerea unei viziuni holistice asupra stării de sănătate a individului. Prin crearea unei punți între indivizi și medici, Merrick Health își propune să ofere o experiență valoroasă și plină de satisfacții pentru ambele părți.

Analiză completă a sângelui și măsurători avansate pentru evaluarea potențialului de ateroscleroză

Analiza diagnostică ar trebui să fie ghidată de punctele de referință istorice de bază și de markeri preciși. More Plates More Dates folosește analize de sânge complete care includ măsurători avansate precum apo, lipoproteina B pentru a evalua potențialul de ateroscleroză. Este important să se meargă dincolo de evaluările standard, cum ar fi tensiunea arterială, și să se ia în considerare parametrii care reflectă riscul cumulativ și predispozițiile genetice. Din păcate, mulți dintre acești markeri importanți sunt rareori testați. More Plates More Dates se străduiește să se mențină la curent cu cele mai recente cercetări și să ofere un mediu lipsit de prejudecăți pentru persoanele care caută să își optimizeze sănătatea, inclusiv pentru sportivii de înaltă performanță care se pot expune la substanțe care le pot scurta durata de viață. Scopul este de a lucra în tandem cu medicii nu doar pentru a preveni bolile, ci și pentru a optimiza funcțiile.

Optimizarea sănătății și îmbunătățirea performanțelor pentru persoanele obișnuite și sportivii de elită de More Plates More Dates și Mari Health.

Derek de la More Plates More Dates, împreună cu echipa sa de la Mari Health, sunt dedicați optimizării sănătății și performanței atât pentru persoanele obișnuite, cât și pentru sportivii de elită. Ei subliniază importanța accesului la furnizori de servicii medicale care înțeleg informațiile de ultimă oră și care pot ajuta la atenuarea daunelor cauzate de consumul de droguri în sporturile care nu sunt testate. Deși recunosc stimulentele monetare implicate, Derek este pasionat de produsele și serviciile sale, precum și de educația gratuită pe care o oferă la scară largă. Privind în viitor, obiectivul lor este de a continua să își extindă la scară influența și educația, aducând la cunoștință importanța optimizării sănătății și oferind supraveghere medicală de înaltă calitate. Principalele platforme pentru a-i urmări sunt YouTube și site-ul Mari Health.

Sursa