(Rezumat) Charli D’Amelio ON: Cum ne definesc gândurile noastre realitatea și modalități de a transforma autocritica în curiozitate

🔑 Principalele concluzii

 1. Succesul necesită o combinație de muncă grea și noroc, iar menținerea unei mentalități sănătoase prin echilibrarea umilinței și a stimei de sine este crucială în atingerea obiectivelor noastre.
 2. Charli D’Amelio a învățat să își prețuiască realizările și să își separe persona online de adevăratul ei sine, îmbrățișând dezvoltarea personală și blocând negativitatea.
 3. Prioritizează-ți fericirea autentică în locul căutării validării din partea altora. Rămâi fidelă ție însăți și prețuiește-ți propriile opinii și dorințe mai presus de așteptările celorlalți.
 4. Descoperirea propriilor noastre simpatii și antipatii și acceptarea lor este crucială pentru creșterea și împlinirea personală. Nu lăsați opiniile altora să vă definească cine sunteți.
 5. Preluarea controlului asupra mediului prin organizarea și îngrijirea spațiilor fizice permite exprimarea personală, oferă beneficii terapeutice și promovează fericirea și mulțumirea în viața de zi cu zi.
 6. Schimbarea perspectivei noastre și acceptarea adevăratei noastre personalități poate duce la o viață mai pozitivă și mai plină de satisfacții. A fi mai blânzi cu noi înșine și a ne concentra asupra lucrurilor mărunte poate face o mare diferență.
 7. Schimbarea mentalității noastre pentru a fi amabili și înțelegători cu noi înșine și cu ceilalți ne poate îmbunătăți bunăstarea generală și poate contribui la creșterea personală și la fericire.
 8. În mijlocul faimei și al succesului, a avea un sistem de sprijin puternic este crucial pentru bunăstarea personală, subliniind importanța familiei sau a familiei adoptive dincolo de camerele de luat vederi și de social media.
 9. Figurile publice, precum Charli D’Amelio, se confruntă, de asemenea, cu provocări emoționale și cu presiunea de a-și separa adevărata personalitate de cea de pe ecran, subliniind importanța înțelegerii și a sprijinului.
 10. Viața este un proces continuu de învățare și este în regulă să faci greșeli. Fiți amabili cu voi înșivă și cu ceilalți, deoarece toată lumea încearcă să facă tot posibilul să navigheze prin provocările vieții.
 11. Înconjurați-vă de o rețea de susținere, inclusiv familia și prietenii, care vă înțeleg și vă încurajează, pentru creștere personală și profesională.
 12. Comunicarea și înțelegerea sunt vitale pentru a menține o relație puternică, chiar și în mijlocul provocărilor faimei.
 13. Nu vă lăsați prinși în negativitate, comunicați deschis și acordați prioritate propriei fericiri, renunțând la dramele inutile și nu lăsați opiniile online să vă definească.
 14. Prioritatea acordată conexiunii emoționale, exprimării de sine și explorării intereselor personale permite o viață împlinită și bine închegată, după cum demonstrează abordarea lui Charli D’Amelio.
 15. Călătoria lui Charli D’Amelio ne învață importanța de a vorbi deschis și de a fi sinceri cu noi înșine, chiar și în fața criticilor. Găsirea vocii noastre este un pas necesar pentru a ne descoperi pe noi înșine și pentru a avea un impact semnificativ.
 16. Îmbrățișarea unor mici obiceiuri și schimbări ne poate modela valorile și identitatea, subliniind importanța descoperirii autentice de sine și a găsirii fericirii în lucrurile care ne aduc împlinire. De asemenea, fiind atenți la sprijinirea tratamentului uman al animalelor și la alegerile noastre privind locurile pe care le vizităm.
 17. Conectarea cu animalele și scufundarea în natură ne poate aduce un sentiment de pace și bucurie, amintindu-ne de legătura noastră cu lumea naturală. Respectarea și aprecierea faunei sălbatice este crucială pentru bunăstarea noastră și pentru conservarea mediului înconjurător.
 18. Îmbrățișarea curiozității și urmarea pasiunilor noastre ne poate aduce scop și împlinire, permițându-ne să navigăm prin incertitudinile vieții și să ne îmbarcăm într-o călătorie de autodescoperire.
 19. Acordați prioritate sănătății dvs. mentale și nu vă fie teamă să spuneți nu sau să faceți pauze. A avea grijă de tine însuți îți permite să te întorci mai puternic și să eviți epuizarea.
 20. Hărțuirea cibernetică poate avea consecințe grave asupra bunăstării mentale a unei persoane, subliniind necesitatea empatiei, a responsabilității și a sprijinului în combaterea hărțuirii online.
 21. În spatele faimei și a succesului, persoane precum Charli D’Amelio se confruntă cu o presiune constantă, critici și probleme de sănătate mintală. Acordarea priorității bunăstării este crucială pentru cei care se află în lumina reflectoarelor.
 22. Într-o lume lipsită de empatie, Charli D’Amelio ne reamintește să fim înțelegători, să-i ascultăm pe ceilalți și să ne străduim să fim compătimiți, încurajând reflecția și învățarea socială.

📝 Rezumat Podcast

Rolul muncii asidue și al norocului în succes

Succesul necesită adesea o combinație de muncă și noroc. Călătoria lui Charli D’Amelio către celebritatea din social media evidențiază importanța ambelor. În timp ce recunoaște elementul de noroc în succesul ei, ea recunoaște, de asemenea, anii de practică și dedicare care au stat la baza acestuia. Acest echilibru între umilință și stima de sine este crucial pentru menținerea unei mentalități sănătoase. Văzând succesul ei ca pe un noroc, Charli este capabilă să rămână cu picioarele pe pământ și să aprecieze oportunitățile care i-au ieșit în cale. Cu toate acestea, este de asemenea important să abordeze orice sentiment de stimă de sine scăzută sau îndoieli cu privire la faptul că merită succesul. În cele din urmă, povestea lui Charli ne învață semnificația perseverenței, a talentului și a umilinței în atingerea obiectivelor noastre.

Călătoria lui Charli D’Amelio către acceptarea de sine și depășirea negativității

Charli D’Amelio s-a luptat cu îndoiala de sine și cu sentimentul de a nu-și merita succesul din cauza negativității și a criticilor cu care s-a confruntat. În ciuda faptului că a reușit să atingă etape incredibile, ea a atribuit adesea realizările sale sprijinului celor care o urmăresc, mai degrabă decât recunoașterii propriei munci și talentului. Cu timpul, ea a realizat importanța de a aprecia lucrurile pentru care a muncit din greu și de a-și permite să se simtă mândră de realizările sale. Charli a învățat, de asemenea, să își separe persona online de adevăratul ei sine, înțelegând că versiunea pe care oamenii o critică uneori nu este cea reală. În ciuda provocărilor de a fi constant analizată, ea a îmbrățișat dezvoltarea personală și capacitatea de a bloca negativitatea din partea celorlalți.

Rămâi fidelă ție însăți: Călătoria lui Charli D’Amelio către autenticitate

Pe scurt, o mare parte din conversația lui Charli D’Amelio este importanța de a rămâne sincer cu sine și de a nu căuta validarea din partea altora. Charli împărtășește experiențele sale de a încerca să mulțumească pe toată lumea și de a se schimba constant pe baza opiniilor celorlalți. Ea își dă seama că nu trebuie să se schimbe pentru nimeni și că concentrarea asupra lucrurilor care contează cu adevărat, cum ar fi prieteniile sale autentice și dragostea pentru câinii săi, îi aduce mai multă fericire și mulțumire. Charli recunoaște că este mult mai mult decât ceea ce văd oamenii pe internet și a învățat să își prețuiască propriile opinii și dorințe în detrimentul așteptărilor celorlalți. Acest lucru servește ca un memento pentru noi toți să ne acordăm prioritate nouă înșine și fericirii noastre autentice mai presus de căutarea aprobării din partea altora.

Găsirea de sine și eliberarea de așteptările celorlalți

Este nedrept și dăunător să ne modelăm în ceea ce credem că vor alții. Charli D’Amelio a împărtășit experiența ei de a căuta în mod constant validare și de a-și pierde simțul identității ca urmare a acestui fapt. Este important să recunoaștem că opiniile altora nu ar trebui să definească cine suntem. Jay Shetty a subliniat că autocunoașterea începe cu alegerile simple de zi cu zi, cum ar fi cunoașterea preferințelor noastre în materie de filme, mâncare și muzică. Descoperirea bucuriilor noastre și a ceea ce ne aduce o fericire autentică este o parte esențială pentru a ne găsi pe noi înșine. Charli a menționat că curățenia îi aduce bucurie, subliniind aspectul terapeutic al activităților simple. În cele din urmă, eliberarea de așteptările celorlalți și explorarea propriilor noastre gusturi și antipatii reprezintă cheia creșterii și împlinirii personale.

Găsirea fericirii prin organizarea și îngrijirea spațiilor tale fizice

Organizarea și îngrijirea spațiilor fizice vă poate aduce un sentiment de control, satisfacție și bucurie. Atât Charli D’Amelio, cât și Jay Shetty exprimă modul în care amenajarea mediului înconjurător după bunul lor plac le oferă beneficii terapeutice și un sentiment de productivitate. Fie că este vorba de curățarea unei camere, de organizarea rafturilor sau de crearea unui spațiu confortabil, aceste acțiuni aparent mici pot avea un impact semnificativ asupra bunăstării mentale. Preluarea controlului asupra mediului înconjurător permite exprimarea personală și un sentiment de proprietate asupra mediului înconjurător. De asemenea, servește ca o modalitate de evadare și de eliberare a minții de factorii de stres cotidieni. În plus, Charli D’Amelio evidențiază importanța preferințelor personale în materie de muzică, subliniind că este în regulă să te bucuri de o gamă diversă de genuri mai degrabă decât să te conformezi așteptărilor societății. În general, găsirea bucuriei în lucrurile mărunte și crearea unor spații care să vă reflecte personalitatea și să vă aducă confort pot promova fericirea și mulțumirea în viața de zi cu zi.

Îmbrățișarea autenticității și a pozitivității: Mesajul lui Charli D’Amelio

Să ne dăm permisiunea de a fi deschiși și sinceri cu noi înșine este crucial. Charli D’Amelio ne încurajează să vorbim pozitiv despre noi înșine și să fim mai puțin critici cu noi înșine. Ea subliniază importanța de a ne concentra asupra lucrurilor mărunte și de a găsi bucuria în ele. Este vorba despre schimbarea perspectivei noastre de la gândurile negative la cele pozitive, chiar și în situații aparent nesemnificative. Prin acceptarea propriilor preferințe și prin faptul că nu căutăm validarea din partea altora, putem dezvolta încrederea de a fi autentici. Mesajul lui Charli ne amintește că gândurile noastre ne modelează realitatea și, alegând să fim mai blânzi cu noi înșine, putem cultiva o viață mai pozitivă și mai împlinită.

Trecerea de la critică la curiozitate pentru o mai bună stare de bine.

Schimbarea gândurilor noastre și bunătatea față de noi înșine pot avea un impact semnificativ asupra stării noastre generale de bine. Nu este vorba despre pozitivitate falsă sau autoamăgire, ci mai degrabă despre schimbarea mentalității noastre de la a fi critici la a fi curioși. Această mică schimbare poate face o lume de diferență. Este important să recunoaștem că a avea un discurs de sine mai pozitiv nu este un proces liniar și că vom avea suișuri și coborâșuri. Cu toate acestea, atunci când ne surprindem alunecând în negativitate, trebuie să ne reamintim să fim mai blânzi și mai înțelegători cu noi înșine și cu ceilalți. Construirea unui mediu de susținere și pozitiv cu cei dragi poate contribui, de asemenea, la creșterea noastră personală și la fericire. Fiți persoana care îi încurajează și îi înalță pe ceilalți și nu ezitați să le sărbătoriți succesele.

Provocările faimei și presiunea familiei

Apartenența la o familie celebră vine cu propriul set de provocări. Charli D’Amelio, în calitate de cel mai tânăr membru, simte presiunea de a-și impresiona sora mai mare și de a se dovedi constant în fața părinților. Dinamica familiei poate fi derutantă și o lasă nesigură de locul în care se încadrează. În ciuda faptului că lucrează împreună, există momente în care Charli simte că familia ei așteaptă mai mult de la ea și nu este întotdeauna alături de ea din punct de vedere emoțional. Filmarea reality show-ului lor în timpul unei perioade dificile nu a făcut decât să exacerbeze aceste provocări. Este un memento că, chiar și în mijlocul faimei și al succesului, a avea un sistem de sprijin puternic, fie că este vorba de familie sau de familie adoptivă, este crucial pentru bunăstarea personală, dincolo de camerele de filmat și de social media.

Realitatea complexă din spatele faimei: Emoții, lupte și nevoia de sprijin

A fi o figură publică nu înseamnă că ești scutit de emoții și lupte reale. Charli D’Amelio împărtășește că, în timp ce își filma emisiunea, au existat momente în care s-a simțit supărată sau încordată psihic fără un motiv clar. Ea evidențiază provocarea de a se separa de personajul portretizat pe ecran și subliniază că, uneori, emoțiile ei reale nici măcar nu sunt arătate în produsul final. În plus, Charli discută despre modul în care lucrul cu familia poate fi dificil și poate duce la tensiuni, mai ales atunci când fiecare persoană se confruntă cu probleme personale. Faptul că a crescut în atenția publicului a forțat-o să navigheze prin independență și responsabilitate fără experiențele de viață tradiționale. În general, aceasta dezvăluie realitatea complexă din spatele faimei și nevoia de înțelegere și sprijin, chiar și pentru cei aflați în lumina reflectoarelor.

Îmbrățișarea călătoriei de creștere și schimbare

Viața este un proces constant de descoperire a lucrurilor și de adaptare la schimbare. Indiferent dacă sunteți tânăr sau bătrân, toată lumea continuă să învețe și să evolueze, atât la nivel individual, cât și în cadrul industriilor lor. Nu există o carte de reguli pentru maturitate sau succes, iar greșelile pe parcurs sunt inevitabile. Presiunea de a satisface așteptările tuturor poate fi copleșitoare, dar, la sfârșitul zilei, tot ce putem face este să dăm tot ce avem mai bun. Este important să ne amintim că toată lumea se află în propria călătorie, încercând să facă tot posibilul să navigheze printre provocările vieții. Acceptând această înțelegere și fiind mai blânzi cu noi înșine și cu ceilalți, putem găsi alinare și compasiune în experiența umană normală de creștere și schimbare.

Importanța unui sistem de sprijin în interiorul și în afara industriei

Existența unui sistem de sprijin este crucială, atât în interiorul, cât și în afara industriei. Charli D’Amelio subliniază importanța familiei sale, în special a bunicilor sale, care îi oferă sprijin și iubire de nezdruncinat. Gesturile lor drăguțe și dulci, de la vizionarea videoclipurilor ei la răspunsul la paginile fanilor, oferă un sentiment de încurajare și reasigurare. Jay Shetty subliniază, de asemenea, importanța prietenilor din industrie care înțeleg provocările și pot relaționa cu experiențele lor. Markel, în special, iese în evidență ca o persoană care o apără și o ridică pe Charli, demonstrând importanța de a avea prieteni loiali și de încredere. Acest lucru de reținut subliniază importanța de a se înconjura de o rețea de susținere care să aibă cu adevărat grijă și să înțeleagă, favorizând creșterea personală și profesională.

Menținerea unei relații în atenția publicului poate fi o provocare, mai ales atunci când ambele persoane sunt tinere și navighează pe propriile căi spre succes. Charli D’Amelio și iubitul ei au experimentat presiunile de a fi în lumina reflectoarelor, zvonurile și speculațiile afectând adesea relația lor. Cu toate acestea, ei au găsit consolare în faptul că se pot sprijini unul pe celălalt și înțeleg suișurile și coborâșurile care vin odată cu călătoria lor comună. Comunicarea și înțelegerea nevoilor celuilalt au fost esențiale în menținerea relației lor puternice în mijlocul programelor încărcate și al diferitelor angajamente. În cele din urmă, ei recunosc că nicio relație nu este perfectă și că amândoi învață și cresc împreună, zi de zi.

Importanța stabilirii unor limite și a concentrării pe valoarea de sine

Pe scurt, o mare parte din conversația lui Charli D’Amelio este importanța de a stabili limite și de a nu te lăsa prins în negativitate. Charli subliniază importanța unei comunicări deschise și a înțelegerii nevoilor celuilalt într-o relație. Ea subliniază valoarea de a avea pe cineva care te susține și te apără, dar recunoaște, de asemenea, că este esențial să renunți la dramele inutile și să nu lași opiniile online să te definească. Charli își dă seama că a răspunde la fiecare critică nu face decât să alimenteze focul și să le ofere oamenilor atenția pe care o caută. În cele din urmă, ea subliniază eliberarea și libertatea care vin din faptul că nu răspunzi și te concentrezi pe propria fericire și pe propria valoare de sine.

Valorificarea sprijinului emoțional și a îngrijirii de sine: Cheia lui Charli D’Amelio pentru menținerea unor relații sănătoase și a creșterii personale.

Charli D’Amelio prețuiește sprijinul emoțional și comunicarea deschisă în relațiile sale. Ea recunoaște importanța de a-și exprima sentimentele și de a căuta alinare din partea celor dragi atunci când este nevoie. Acest lucru evidențiază semnificația conexiunii emoționale și a vulnerabilității în menținerea unor relații sănătoase. În plus, Charli este entuziasmată de aspectele personale ale vieții sale, cum ar fi câinii ei și pasiunea ei pentru dans. Acest lucru arată că ea acordă prioritate îngrijirii de sine, exprimării de sine și explorării de noi interese în afara carierei sale. Prin separarea vieții personale de cea profesională, Charli este capabilă să găsească împlinire în diverse aspecte ale vieții sale și să continue să crească ca individ.

Îmbrățișarea autenticității și găsirea vocii tale

Charli D’Amelio și-a dat seama de importanța de a-și folosi vocea și de a fi autentică. Ea recunoaște că a vorbi și a-și împărtăși gândurile, chiar dacă acestea par nesemnificative, este o parte integrantă a creșterii și a descoperirii de sine. În trecut, ea s-a confruntat cu critici și anulări ori de câte ori se exprima, ceea ce a făcut-o să ezite să vorbească. Cu toate acestea, ea înțelege acum că oamenii care țin cu adevărat la ea o vor susține, chiar dacă nu sunt de acord. Charli vrea să își conducă publicul într-o călătorie de autoexplorare și speră să îi inspire și pe alții să își găsească propria voce. Acest proces de regăsire a propriei persoane și de exprimare este un pas curajos și necesar pentru a susține ceva semnificativ.

Descoperirea exprimării de sine și îmbrățișarea bucuriei

Charli D’Amelio se concentrează pe descoperirea și îmbrățișarea diferitelor aspecte ale propriei persoane. De la machiajul și alegerile vestimentare până la interesul ei pentru lucruri simple, cum ar fi culoarea unghiilor, Charli realizează importanța exprimării de sine și a găsirii bucuriei în lucrurile mărunte. Explorând aceste preferințe și făcându-le parte din identitatea ei, ea își construiește valorile și își creează un sentiment de sine. Exemplul lui Charli ne învață că până și cele mai mici obiceiuri și schimbări se pot transforma în cele din urmă în valori care ne modelează procesul decizional și identitatea generală. Făcând munca și asumându-ne riscuri, putem să adunăm diverse abilități și, în cele din urmă, să definim ceea ce contează cu adevărat pentru noi. Nu este vorba despre a ne grăbi să performăm sau să fim altcineva; este vorba despre descoperirea autentică de sine și despre a îmbrățișa ceea ce ne aduce fericire și împlinire. În plus, Charli subliniază importanța de a susține tratamentul uman al animalelor și de a fi atenți la locurile pe care le apreciem sau alegem să le vizităm.

Puterea animalelor în găsirea păcii și a împlinirii

Conectarea cu animalele și imersiunea în natură ne poate aduce un sentiment de pace și bucurie. Charli D’Amelio ne împărtășește dragostea ei pentru animale și modul în care vizitarea locurilor în care animalele sunt tratate cu grijă și respect îi aduce împlinire. Ea găsește fascinant să observe diferite specii care interacționează între ele și modul în care acestea răspund la mediul lor. Faptul de a fi în prezența animalelor ne amintește de legătura noastră cu natura și ne ajută să ne reconectăm cu propria liniște interioară. Jay Shetty împărtășește, de asemenea, experiența sa impresionantă de a se întâlni cu gorilele în habitatul lor natural, subliniind importanța respectării și aprecierii animalelor sălbatice. Aceste povești evidențiază impactul puternic pe care animalele îl pot avea asupra bunăstării noastre și valoarea păstrării lumii noastre naturale.

Puterea curiozității și urmărirea pasiunilor în viață

Pe scurt, o mare concluzie din această conversație este importanța explorării și urmăririi lucrurilor care ne captivează curiozitatea. Jay și Charli discută despre frumusețea impresionantă a naturii și despre munca incredibilă depusă pentru conservarea speciilor pe cale de dispariție. Ei evidențiază bucuria și fascinația care decurg din descoperirea de noi interese și din deschiderea către învățare. Acest pachet ne amintește că viața este plină de posibilități nesfârșite și că nu este niciodată prea târziu pentru a porni într-o călătorie de autodescoperire. Îmbrățișând curiozitatea și urmându-ne pasiunile, putem naviga prin incertitudinile vieții cu un scop și putem găsi împlinirea în urmărirea viselor noastre.

Importanța îngrijirii de sine și a stabilirii limitelor pentru succes.

A-ți acorda timp pentru tine și a prioritiza starea ta mentală este crucial pentru succes și sustenabilitate. Charli D’Amelio împărtășește experiența sa personală de a se simți copleșită și de a învăța importanța de a spune nu și de a se retrage atunci când este nevoie. Este ușor să ne lăsăm prinși de teama de a pierde relevanța sau de a ne forța în mod constant, dar Jay Shetty subliniază că avem puterea de a determina când se termină lucrurile și că luarea de pauze poate duce la revenirea și mai puternică. Nu ar trebui să lăsăm opiniile din afară să ne dicteze fiecare mișcare și ar trebui să ne concentrăm mai întâi pe propria noastră bunăstare. Epuizarea și pierderea de sine pot împiedica, în cele din urmă, capacitatea noastră de a crea și de a reuși.

Impactul hărțuirii cibernetice asupra sănătății mintale

Hărțuirea cibernetică poate avea un impact profund asupra sănătății mintale a unei persoane, indiferent de vârsta sau statutul social al acesteia. Charli D’Amelio, o influentă populară, împărtășește experiența ei de a fi ținta unor adulți maturi care au răspândit zvonuri și au atacat-o online. La doar 16 ani, ea s-a confruntat cu o presiune imensă și s-a aflat într-un loc întunecat din punct de vedere mental. Acest lucru evidențiază importanța empatiei și a înțelegerii în lumea online. Cuvintele și acțiunile negative ale altora pot afecta profund indivizii, mai ales atunci când aceștia sunt expuși în mod constant la ele. Este esențial ca societatea să recunoască răul cauzat de hărțuirea cibernetică și să-i tragă la răspundere pe cei responsabili, sprijinindu-i și ridicându-i în același timp pe cei afectați.

Prețul faimei din social media asupra sănătății mintale

Faima din social media poate avea un cost ridicat pentru sănătatea mintală a unei persoane. Charli D’Amelio, o populară vedetă TikTok, împărtășește experiențele sale legate de faptul că simte în mod constant presiunea de a mulțumi pe toată lumea și de criticile dure cu care s-a confruntat chiar și pentru cele mai mici greșeli. Această examinare constantă își pune amprenta asupra bunăstării sale mentale, lăsând-o să se îndoiască de ea însăși și să se simtă urâtă de mulți. Cu toate acestea, Charli dă dovadă de reziliență în gestionarea acestor provocări și recunoaște importanța găsirii unui echilibru între satisfacerea așteptărilor celorlalți și grija față de ea însăși. Acest lucru servește ca un memento că, în spatele faimei și succesului, există oameni reali care se luptă cu sănătatea lor mintală și că este esențial să se acorde prioritate bunăstării lor.

Conducerea cu empatie: Perspectiva lui Charli D’Amelio

Charli D’Amelio crede în conducerea cu empatie. Ea subliniază importanța de a nu fi prea dură cu ceilalți și de a înțelege că oamenii pot trece prin greutăți nevăzute. Charli îi încurajează pe toți să facă un pas înapoi, să-i asculte pe ceilalți și să fie mai înțelegători. Ea crede că reacțiile rapide și lipsa de empatie cauzate de pandemia COVID-19 au evidențiat nevoia de mai multă compasiune în societate. Deși poate fi o provocare să fii empatic într-o lume care pare să o descurajeze, Charli ne reamintește să ne ținem în frâu și să ne străduim să fim mai înțelegători. Această conversație cu Jay Shetty a fost revigorantă pentru Charli și speră că, împărtășindu-și părerile, și alții vor reflecta și vor învăța la rândul lor.

Sursa

Lasă un comentariu