Rezultatele sondajului SaaS 2020 – Ediția COVID!

SONDAJ SAAS KBCM TECHNOLOGY GROUP SAAS – COVID EDIȚIA

Pentru al optulea an consecutiv, suntem mândri să lucrăm cu KBCM Technology Group (fostul Pacific Crest Securities)

Mulțumim cititorilor de la forEntrepreneurs care au participat la sondaj! Mulțumim, de asemenea, lui David Spitz (@dspitz) și echipei de la KBCM Technology Group pentru munca depusă în cadrul sondajului.

Raportul complet poate fi descărcat folosind acest link: Sondaj SaaS 2020.

În 2010, KeyBanc a demarat Pacific Crest SaaS Survey pentru a oferi liderilor de afaceri și investitorilor repere semnificative pentru a evalua performanța, a gestiona operațiunile și a lua decizii strategice și financiare bine informate. De atunci, sondajul SaaS Survey al KBCM (acum KBCM) a devenit raportul de analiză comparativă al industriei.

În 2020, având în vedere impactul COVID în mintea tuturor, măsurarea performanței este mai importantă ca niciodată. Am reproiectat sondajul din acest an pentru a ajuta la determinarea modului în care se schimbă lucrurile. Cum arată performanța superioară în acest mediu? Cine prosperă și cine se luptă? Cum reacționează companiile?

Acest raport inițial analizează datele provenite de la peste 500 de respondenți din companii private SaaS. Ne concentrăm pe performanța de bază pentru 2019 și 2020 de la începutul anului până la 31 mai, cu răspunsuri colectate de la jumătatea lunii iunie până la începutul lunii iulie.

Este important să recunoaștem că este posibil să ne aflăm încă în stadiile incipiente ale perturbărilor de pe piață cauzate de COVID. Prin urmare, în acest an, mai degrabă decât o verificare unică, intenționăm să contactăm din nou companiile pe măsură ce lucrurile avansează și am stabilit nume de cod secrete unice pentru a permite continuitatea fără a sacrifica confidențialitatea și anonimatul.

Imaginile de mai jos ar putea fi greu de citit pe alocuri, așa că vă recomandăm să descărcați raportul.

Anul trecut vs. anul acesta – lumi diferite!

Ce influențează performanța?

Ce companii sunt cele mai afectate?

Ce se întâmplă pe teren și care a fost răspunsul?

Alte aspecte importante

Sursa

Lasă un comentariu