Revizuirea ToolJet – Ce face ToolJet mare și unde ToolJet cade scurt

ToolJet logo for QuickSprout ToolJet review.

În zilele noastre, se pare că pentru fiecare industrie și model de afaceri, există o soluție software terță parte corespunzătoare pe care întreprinderile o pot folosi pentru a economisi timp și a simplifica procesul de colaborare.

Dar ce se întâmplă dacă afacerea dvs. este unică și se adresează unei nișe foarte specifice? Sau dacă pur și simplu aveți standarde mai înalte decât toți ceilalți?

Cu ToolJet, vă puteți proiecta propriile aplicații de afaceri complet personalizate pentru a vă eficientiza oricare dintre procesele de afaceri – de la vânzări, la resurse umane, la contabilitate și multe altele – exact așa cum vi le imaginați.

Logo ToolJet pentru QuickSprout ToolJet Review. Logo ToolJet pentru revizuirea QuickSprout ToolJet.

Pentru cine este ToolJet

De la ToolJet este o soluție personalizată, fiind ideală pentru companiile din industrii de nișă și cu modele de afaceri unice. În special, ToolJet poate fi foarte util pentru companiile mai noi din domenii de vârf care nu dispun încă de soluții software dedicate.

ToolJet poate fi utilizat și de companiile cu standarde extrem de ridicate în ceea ce privește modul în care ar trebui să fie structurate aplicațiile lor interne. Dacă afacerea dvs. se află într-o industrie sau nișă comună, dar niciuna dintre soluțiile software existente nu este suficient de eficientă sau personalizabilă pentru nevoile dvs., ToolJet poate absolut să umple acest gol.

Prețurile ToolJet

Structura de prețuri a ToolJet este simplă și bine gândită.

Există un Plan de bază, care are caracteristici limitate, dar este complet gratuit, un plan cu plată Plan de afaceri cu toate caracteristicile esențiale, și un Plan pentru întreprinderi care vine cu cele mai avansate caracteristici, la prețuri personalizate.

Pagina de destinație pentru planurile și prețurile ToolJet. Planuri și prețuri pentru ToolJet.

Un lucru de reținut înainte de a analiza prețurile este faptul că ToolJet clasifică utilizatorii ca fiind fie constructori, fie utilizatori finali. Constructorii construiesc și editează de fapt aplicațiile, în timp ce utilizatorii finali pur și simplu le folosesc pentru a-și îndeplini sarcinile.

Site-ul Planul de bază, care este gratuit pentru totdeauna, vine cu:

 • Aplicații nelimitate
 • SSO-Google & Github
 • Suportul comunității
 • 5 tabele & 10k rânduri pe ToolJet DB

Planul de afaceri costă 30 de dolari pe lună pentru fiecare constructor și 10 dolari pe lună pentru fiecare utilizator final. Puteți economisi 20% dacă optați pentru un plan anual.

Planul Business include tot ceea ce este inclus în Planul de bază, plus:

 • SSO-Okta, Google, OpenID Connect & mai mult
 • Control granular al accesului
 • Branding personalizat și etichetare albă
 • Jurnalele de audit
 • Tabele și rânduri ToolJet nelimitate
 • Mai multe medii
 • Desfășurarea în aer
 • Suport prioritar prin e-mail
 • Sincronizare Git

The Planul întreprinderii are un preț complet personalizat și oferă toate caracteristicile din Planul de afaceri, precum și:

 • Implementări cu mai multe instanțe
 • Suport dedicat prin e-mail & slack
 • Acces la experții noștri în timp ce construiți aplicații
 • Construiți prima aplicație cu inginerii noștri
 • Integrări personalizate
 • SLA

Această structură de prețuri este cât se poate de apropiată de cea ideală atunci când se încearcă să deservească toate dimensiunile de afaceri. Start-up-urile mai mici și companiile cu bugete limitate pot folosi caracteristicile de bază complet gratuit cu Planul de bază, în timp ce întreprinderile mari evită costurile abrupte și plătesc doar pentru ceea ce au nevoie cu planul personalizat Planul pentru întreprinderi. Și, bineînțeles, orice afacere între ele poate utiliza prețul rezonabil al Plan de afaceri.

Pro și contra ToolJet

Înainte de a intra în detalii și caracteristici specifice, să analizăm câteva avantaje și dezavantaje de nivel superior ale Platforma ToolJet.

ToolJet Pros

 • ToolJet oferă niveluri excepționale de personalizare. Din experiența noastră, ToolJet își respectă promisiunile în mod remarcabil. Fără a avea nevoie de nici un fel de experiență în codare, puteți proiecta aplicații de afaceri cu adevărat funcționale, cu un nivel extraordinar de ridicat de personalizare. Opțiunile se simt aproape fără sfârșit.
 • În cazul în care sunteți un programator, ToolJet vă permite să vă faceți treaba. Chiar dacă cele mai multe întreprinderi se vor mulțumi cu interfața intuitivă de creare a aplicațiilor, ToolJet acceptă pe deplin și intrările de coduri personalizate, permițând modificări mai detaliate.
 • Puteți integra ToolJet cu aproape orice sursă de date. ToolJet afirmă, destul de exact, că „se integrează perfect cu instrumentele dvs. existente, asigurând o compatibilitate fără probleme. Vă simplifică procesele fără efort, permițând echipei dvs. să lucreze eficient și eficace”. Cu ToolJet, integrarea cu bazele de date, API-urile, stocarea în cloud și plugin-urile este cât se poate de aproape de nedureroasă.
 • Este aplicabil tuturor dimensiunilor de afaceri. Întreprinderile mari nu sunt de fapt singurele companii cu nevoi interne complexe. Start-up-urile tehnologice și alte întreprinderi inovatoare au adesea nevoie exact de ceea ce oferă ToolJet – și datorită structurii sale de prețuri adaptive și ușurinței de utilizare, ToolJet răspunde eficient nevoilor acestor întreprinderi mai mici.
 • Puteți rezerva o demonstrație gratuită în orice moment. Testele gratuite sunt grozave, dar aproape toate serviciile de software le oferă în zilele noastre. ToolJet ridică ștacheta cu demonstrații gratuite personalizate, în cadrul cărora un expert vă va conduce prin caracteristicile platformei și vă va răspunde la orice întrebare urgentă pe care o aveți.

Contra ToolJet

 • Va trebui să luați mai multe decizii proprii. Acesta este singurul dezavantaj major pe care l-am putut identifica cu adevărat la ToolJet. Deoarece scopul software-ului este de a permite întreprinderilor să își proiecteze propriile platforme, există în mod necesar mai puține resurse de ajutor în momente de confuzie. Dar să fim clari: acesta este de fapt un avantaj pentru acele întreprinderi cărora le place să se ocupe de tot la nivel intern, cu un nivel ridicat de independență.

Recenzie ToolJet: Detaliile

Acum aveți o imagine de ansamblu a software-ului ToolJet – dar imaginea de ansamblu poate fi puțin înșelătoare dacă detaliile mai mici nu au și ele greutatea lor.

Cu ToolJet, acest lucru este ceva de care nu va trebui să vă faceți griji. Toate caracteristicile sale sunt utile și ușor de înțeles. Vă prezentăm mai jos preferatele noastre.

Pagina de pornire ToolJet cu opțiuni pentru a rezerva o demonstrație sau pentru a încerca gratuit. Pagina de pornire ToolJet cu opțiuni pentru a rezerva o demonstrație sau pentru a încerca gratuit.

Interfață de proiectare de tip drag-and-drop

Ideea lui ToolJet este că permite celor care nu sunt programatori să creeze aplicații de afaceri complexe. Cu ajutorul funcționalității drag-and-drop a interfeței de proiectare, puteți muta elementele în timp real pentru a vă face o idee despre ceea ce arată cel mai bine și funcționează cel mai eficient.

Puteți adăuga componente de interfață utilizator, cum ar fi tabele, butoane și formulare, puteți crea numeroase pagini diferite pentru o mai bună organizare și puteți ajusta aspectul estetic cu un simplu clic pe un buton, la propriu. Iar ușurința de utilizare nu minimalizează în niciun fel cantitatea masivă de opțiuni și personalizare la îndemâna dumneavoastră.

Editare multiplayer

ToolJet permite ca diferiți constructori să creeze simultan aplicații de afaceri din locații diferite. La fel ca în Google Docs, puteți vedea o etichetă cu numele alături de cursorii colegilor, fiecare dintre ei fiind codificat prin culoare pentru mai multă comoditate. Veți ști exact ce face fiecare în timp ce face efectiv ceea ce face.

De asemenea, puteți comenta elementele aplicației, notificând angajații care le-au construit. Puteți solicita ajustări, clarifica întrebări sau da aprobări.

Copilotul AI

Chiar și atunci când decideți să folosiți injecții de cod complet personalizate, ToolJet are o modalitate de a facilita procesul. Folosind un motor AI, software-ul lucrează cu dumneavoastră pentru a completa linii de cod, a sugera noi șiruri de caractere și chiar a scrie blocuri întregi pe cont propriu.

În acest fel, puteți beneficia de avantajele „fără reguli” ale scrierii propriului cod, fără a fi nevoie să fiți un expert complet.

Instrumente de depanare

Fie că construiți o aplicație cu interfața ToolJet sau vă codificați propria aplicație, se întâmplă să apară erori și defecțiuni. În loc să pretindă că software-ul său este perfect, „ToolJet vine cu o suită de instrumente de depanare încorporate pentru a vă ajuta să găsiți și să remediați rapid și ușor erorile din logica complexă a afacerii dumneavoastră.” Marele câștig.

Fluxuri de lucru automatizate

ToolJet vă permite să construiți componente automate ale fluxurilor de lucru care economisesc timp pentru companie și reduc în mare măsură erorile cauzate de intrările manuale. Astfel, în loc să construiți doar interfețe de bază cu capacități de interacțiune cu utilizatorul, veți putea asambla aplicații complexe cu multe părți mobile, care pot îndeplini tot felul de sarcini utile în spatele scenei.

Captură de ecran de pe pagina de pornire ToolJet cu informații despre modul în care software-ul ajută la automatizarea fluxurilor de lucru. Captură de ecran de pe pagina de pornire ToolJet cu informații despre modul în care software-ul ajută la automatizarea fluxurilor de lucru.

Teme de șabloane prestabilite

Deși, din punct de vedere tehnic, aceasta este o caracteristică „în curând”, ToolJet intenționează să adauge o serie complet nouă de opțiuni pentru teme. Acestea vor include caracteristici individuale mai detaliate de culoare și nuanțare, precum și o serie de șabloane prestabilite pentru a vă oferi un start în crearea aspectului ideal.

ToolJet în rezumat

ToolJet promite destul de mult. Conform site-ului său, veți putea „să măriți productivitatea, să reduceți costurile și să vă implementați instrumentele mai rapid”. Din experiența noastră, toate acestea sunt de fapt adevărate.

Dacă sunteți una dintre acele afaceri care nu se potrivesc modelului de tip „cookie cutter” pentru soluțiile software de la terți, ToolJet a fost literalmente făcut pentru dumneavoastră.

Înscrieți-vă pentru versiunea de încercare gratuită sau rezervați o demonstrație dacă doriți să aflați mai multe.

Sursa