Prezentări WebSummit – Pentru antreprenori

Am prezentat două subiecte la WebSummit 2018 din Lisabona, pe 6 noiembrie. Diapozitivele și înregistrările video ale celor două prezentări pot fi găsite mai jos. Videoclipurile sunt furnizate prin amabilitatea WebSummit.

Bonus special: pentru cei interesați de partea distractivă a vieții, am adăugat un videoclip pe care l-am realizat plimbându-mă pe străzile din Lisabona. Îl veți găsi la sfârșit. Ce oraș fabulos!

9 secrete pentru succesul unui startup, o foaie de parcurs pentru fondatorii B2B

Lean Startup a învățat lumea cum să găsească potrivirea produs/piață, dar în lumea B2B acest lucru nu este suficient. Fondatorii B2B trebuie apoi să găsească o modalitate de a construi o creștere repetabilă, scalabilă și profitabilă înainte de a fi gata să pășească pe accelerator și să crească în mare viteză. În cadrul acestei conferințe, David Skok, antreprenor în serie de cinci ori și autor al blogului ForEntrepreneurs, împarte această călătorie în 9 etape distincte și explică manualul de joc în fiecare etapă. Avertisment: încercarea de a forța creșterea prin sărirea unei etape este greșeala numărul unu pe care o fac antreprenorii și este adesea fatală.

Videoclipuri care intră în mai multe detalii

În plus, deoarece acest subiect necesită mult mai mult timp decât cel care mi-a fost pus la dispoziție la WebSummit, s-ar putea să vă fie util să vă uitați la videoclipurile de la evenimentul Matrix Growth Academy – Zero to 100, unde acest subiect este explorat în profunzime:

Videoclipuri de la Matrix Growth Academy – Zero to 100

Modelul de afaceri SaaS & Metrici: Înțelegeți factorii cheie pentru succes

Afacerile SaaS sunt extrem de sensibile la un număr mic de variabile importante. Dacă conduceți o companie SaaS, înțelegerea modului în care aceste variabile determină modelul dvs. de afaceri este crucială pentru succesul pe termen lung. În cadrul acestei conferințe, David Skok, autorul celebrei postări de pe blogul SaaS Metrics 2.0, va trece în revistă acești parametri cheie și impactul lor asupra modelului general de afaceri SaaS.

Diapozitivele și apoi videoclipul de la WebSummit sunt mai jos:

Uimitoarea Lisabona – Orașul de vis al unui fotograf

Așa cum am promis în introducere, iată videoclipul pe care l-am realizat cu plimbarea mea prin Lisabona. (Unul dintre hobby-urile mele în afara serviciului este să fac videoclipuri).

REDĂ-L PE ECRAN COMPLET!

Mai multe pe acest blog: PentruAntreprenori

În ultimii zece ani am scris acest blog cu scopul de a oferi conținut util pentru a ajuta antreprenorii. Dacă vă place ceea ce vedeți aici, vă rog să luați în considerare posibilitatea de a vă abona la lista de corespondență pentru a fi informat cu privire la noile articole care sunt postate.

Vă mulțumesc pentru sprijinul dumneavoastră!
David Skok

Sursa

Lasă un comentariu