Nifty Review – Ce face ca Nifty să fie grozav și unde Nifty cade scurt

Antreprenorii și managerii de proiect trebuie să aibă la îndemână instrumente care să gestioneze responsabilitățile și inițiativele care se suprapun.

Nifty se prezintă ca o soluție all-in-one care ar putea rezolva această provocare prin unirea unor sarcini precum planificarea proiectelor, urmărirea timpului, colaborarea și altele într-un singur sistem integrat. Chiar mai mult, Nifty spune că ajută la reducerea erorilor umane care apar atunci când

informațiile critice sunt împărțite între mai multe instrumente deconectate, economisind în același timp timp timp și bani prețioși.

Haideți să verificăm testul nostru practic pentru a confirma dacă aceste avantaje potențiale sunt adevărate.

Logo-ul Nifty pentru revizuirea Quick Sprout Nifty. Nifty logo pentru Quick Sprout Nifty review.

Pentru cine este Nifty

Indiferent dacă gestionați un mic start-up sau o întreprindere mare, Nifty are o soluție. Managerii de proiect, în special, vor găsi că Nifty este util pentru delegarea sarcinilor, monitorizarea și urmărirea etapelor și monitorizarea, pentru a se asigura că proiectele dvs. rămân în grafic.

Lucrătorii la distanță rămân coordonați cu ajutorul chat-ului, apelurilor video și a tabloului de sarcini centralizat de la Nifty. Studiourile de creație și unitățile de software beneficiază de urmărirea timpului, a dependențelor și de o privire de ansamblu asupra cronologiei, chiar dacă folosesc mai multe aplicații diferite în același timp.

Lucrătorii independenți pot folosi Nifty pentru a supraveghea volumul de muncă, a prioritiza lucrările și a respecta la timp fiecare termen limită al clientului. Firmele de avocatură îl vor folosi pentru a eficientiza litigiile cu stocarea documentelor și reamintirile de date pentru cazuri juridice, portofolii de clienți și alte cerințe de conformitate.

Nifty oferă backlogs, sprinturi și monitorizarea punctelor de povestire pentru a acoperi nevoile echipelor agile aflate în mișcare. De asemenea, puteți ajusta setările din vizualizarea tabloului pentru a se potrivi nevoilor liniei dvs. de produse. Organizațiile mai mari obțin valoare de la niveluri de acces mai mari cu caracteristici precum roluri personalizate, SSO, API-uri și ajutor prioritar.

Prețuri Nifty

Nifty are două sisteme de prețuri separate: un tarif pentru echipe mici, pentru cinci sau mai puțini utilizatori, și un tarif fix pentru cei care depășesc acest nivel.

Plata se face fie lunar, fie anual, plățile anuale oferind o reducere de 45% pentru tariful pentru echipe mici și 20% pentru tariful fix. Există o perioadă de încercare gratuită de 14 zile, fără taxe de instalare sau obligații pentru fiecare plan.

Gratuit: Acest plan vă oferă 100 MB de stocare în cloud pentru partajarea fișierelor cu un număr nelimitat de membri ai echipei în cadrul a două proiecte simultane. Este asigurată securitatea cu doi factori.

Limitele de stocare și de utilizatori ale nivelului gratuit permit o coordonare ușoară și partajarea fișierelor între câțiva colegi. Autentificarea ajută la menținerea confidențialității.

Starter: Pentru doar 9 dolari pe lună sau 5 dolari pe lună cu un plan anual, planul Starter vă oferă 100 MB de stocare.

Adăugați membri ai echipei și clienți fără licență. Sunt incluse sarcini de bază, fișiere, mesaje și calendare, astfel încât să puteți gestiona cu ușurință fluxurile de lucru, să urmăriți progresul și să respectați termenele limită.

La acest nivel, primiți, de asemenea, urmărirea timpului pentru a factura clienții cu exactitate, câmpuri personalizate pentru a urmări metadatele proiectului și urmărirea bugetului pentru a păstra cheltuielile organizate.

Tariful forfetar pentru utilizatorii planului Starter este de 49 de dolari pe lună pentru echipele de șase sau mai mult, la care se adaugă add-on-uri, cum ar fi verificarea fișierelor, raportarea între proiecte și vizualizarea volumului de lucru al echipei pentru doar 20 de dolari în plus pe lună.

Pro: Pentru doar 16 dolari pe lună sau 10 dolari pe lună cu planul anual, obțineți acces la toate instrumentele principale de gestionare a sarcinilor și de colaborare ale Nifty pentru un singur utilizator. Acest lucru include proiecte active nelimitate, invitați și clienți pe un singur spațiu de lucru integrat.

Pentru 99 de dolari pe lună, tariful forfetar al Nifty susține până la 20 de utilizatori, oferind în același timp 500 GB de spațiu de stocare – perfect pentru o echipă care crește de la un fondator solo la o mână de colaboratori cheie.

Sunt incluse funcții avansate, cum ar fi urmărirea timpului, câmpuri personalizate, raportare între proiecte, automatizarea fluxului de lucru și verificarea fișierelor. În plus, puteți activa sarcini de lucru suplimentare sau autentificarea cu doi factori pentru a vă menține echipa și datele în siguranță.

Afaceri: La acest nivel, tariful pentru echipele mici este de 25 de dolari pe lună sau 16 dolari pe lună cu planul anual, permițându-vă să lucrați împreună cu o mână de colaboratori fără probleme.

Pentru echipele mai mari, tariful fix este de 149 de dolari pe lună pentru până la 50 de utilizatori. Beneficiați de 1 TB de spațiu de stocare, astfel încât proiectele, fișierele și datele dvs. sunt complet securizate.

Aici vă veți bucura de un număr nelimitat de proiecte active și de invitați și clienți externi, plus toate capacitățile de bază de gestionare a proiectelor, de colaborare și de partajare a fișierelor de care aveți nevoie. De asemenea, aplicațiile și integrările de tip self-service oferă un plus de flexibilitate fluxului dvs. de lucru.

Asistența tehnică prioritară înseamnă că aveți întotdeauna pe cineva pe care să îl sunați. În plus, autentificarea cu doi factori și accesul SSO prin intermediul Google și Microsoft oferă organizației dvs. liniște sufletească, la care se adaugă un API deschis.

Enterprise: Pentru 499 de dolari pe lună, obțineți acces la cel mai bun software de gestionare a proiectelor din clasa întâi. Echipele de cinci sau mai puține persoane ar trebui să contacteze echipa de vânzări pentru a discuta un plan personalizat.

Acest plan vă permite să vă stocați fără griji toate fișierele, planurile, documentele și proiectele, cu un spațiu de stocare online nelimitat pentru toți membrii echipei și pentru toate proiectele.

Colaborați între locații, furnizori și fusuri orare printr-un spațiu de lucru centralizat, echipat cu mesagerie în aplicație, partajare de fișiere, formulare native, calendare și multe altele. Coordonați-vă cu diagrame Gantt, panouri Kanban și urmărirea timpului.

De asemenea, contul dvs. vine cu criptare de nivel bancar, autentificare unică, jurnale de activitate și permisiuni granulare. În plus, un manager de succes dedicat este întotdeauna disponibil pentru a vă menține echipa sincronizată.

Avantaje și dezavantaje ale Nifty

Testarea Nifty, am găsit câteva caracteristici care v-ar putea ajuta în activitatea dumneavoastră și câteva lucruri de care trebuie să țineți cont.

Aici, vom prezenta avantajele pe care le-am observat și care ar putea adăuga valoare, precum și orice limitări care au devenit evidente în timp.

Avantajele Nifty

 • Trimiteți mesaje în timp real, fără a părăsi tabloul de bord, evitând astfel să treceți de la o fereastră deschisă la alta și de la o aplicație la alta.
 • Comutați permisiunile pentru a le permite membrilor echipei să preia mai multe sarcini de administrare și de gestionare.
 • Urmăriți timpul petrecut pe sarcini pentru performanță, planificare viitoare și măsurători de costuri.
 • Inițiați cu ușurință procesul de integrare cu o trecere în revistă atunci când deschideți un cont.
 • Centrul de asistență răspunde la orice întrebare, cu actualizări frecvente și tutoriale pe tabloul de bord pentru a vă asigura că informațiile sunt actuale.
 • Urmăriți etapele proiectului cu ajutorul automatizării și al unor instrumente specifice care permit realizarea de microtasking-uri granulare în cadrul unor sarcini mai mari la nivel de proiect.
 • Stabiliți puncte de acțiune recurente și ajustați aspectele, menținând în același timp parametrii inițiali.
 • Comutați între caracteristicile interfuncționale fără fricțiune pe tabloul de bord.
 • Volumele de lucru vă ajută să vă gestionați sarcinile și echipele pentru a vă asigura că respectați termenele limită și că alocați munca în mod echitabil sau că realocați sarcinile în caz de concediu neprevăzut.

Contraperformanțele Nifty

 • Nu dispune de un sistem integrat de urmărire a bugetului. Îl puteți activa în Centrul de asistență, dar curba de învățare este abruptă.
 • Urmărirea gestionării resurselor necesită activare manuală.
 • Urmărirea timpului nu a fost încă încorporată în software. Harvest este integrat, dar ar putea crește costurile și ar putea adăuga un alt instrument la pachet.
 • Funcționalitatea aplicației mobile este limitată, fără opțiunea de a vizualiza funcția Calendar și Workloads.
 • O dependență excesivă de Zapier.
 • Există o curbă de învățare abruptă, în special pentru oricine este nou în domeniul instrumentelor de gestionare a proiectelor.

Nifty Review: Detalii

Această secțiune va examina Nifty în detaliu, folosind exemple reale din testele noastre.

Ne propunem să explorăm întreaga gamă de capacități ale instrumentului pentru a oferi o perspectivă bine conturată. Să ne scufundăm în funcționalitatea lui Nifty.

Sarcini și calendar

Gestionarea sarcinilor cu o funcție de calendar este crucială pentru orice echipă care lucrează la proiecte complexe cu termene limită strânse.

Vizualizarea calendarului de proiect Nifty Demo. Vizualizarea calendarului proiectului Nifty Demo.

Aranjați, stabiliți prioritățile și supravegheați fiecare detaliu. Puteți împărți sarcinile în subactivități granulare pentru a menține lucrările mari ușor de gestionat.

Kanban permite fluxuri de lucru dinamice, în timp ce vizualizarea listei vă structurează proiectele complexe în mod ierarhic. Swimlanes integrează sarcinile și reperele pentru a vedea cum se intersectează mai multe fluxuri, iar Timelines planifică întreprinderi de lungă durată sau sprinturi încadrate în timp.

Coordonatorii își pot alinia disponibilitatea atunci când atribuie sarcini și pot face ajustări în cazul în care apar probleme neprevăzute. Soloprenorii și liber-profesioniștii pot respecta termenele limită cu un planificator lunar intuitiv.

Filtrați subansamblele relevante în funcție de dată, proprietari sau obiective conexe. Acest lucru oferă liderilor claritate cu privire la obstacolele potențiale viitoare. Sau setați automat memento-uri pentru a vă asigura că termenele limită nu creează probleme.

Foi de parcurs

Roadmaps face legătura între Tasks și Calendar pentru a gestiona toate tipurile de proiecte.

Vizualizare demonstrativă Nifty a foii de parcurs a proiectului. Vizualizarea foii de parcurs a proiectului demo Nifty.

Diagrama Gantt prezintă obiectivele și termenele limită, oferind tuturor aceeași înțelegere a priorităților și dependențelor. Acest lucru este ideal pentru proiectele de construcții, unde vizibilitatea este extrem de importantă.

Funcția Swimlane este, de asemenea, utilă, suprapunând inițiative complexe, astfel încât să puteți coordona între echipe și fluxuri de lucru. Vizualizați angajamentele pentru următoarele perioade de timp într-un singur loc.

Pe măsură ce relațiile dintre sarcini se schimbă, puteți stabili dependențe între etapele de referință. Mențineți calitatea și împiedicați, de exemplu, ca lucrările din aval să avanseze prematur. Sprinturile recurente garantează că cadențele importante nu se pierd.

Câmpurile de descriere bogate oferă flexibilitate pentru a urmări detalii granulare. Aceste atribute personalizate vă permit să încorporați referințe sau observații pertinente direct în repere.

Pagina principală a proiectului și portofolii

Fie că sunteți o mică afacere care jonglează cu munca clienților sau o întreprindere cu operațiuni la nivel mondial, aceste caracteristici simplifică colaborarea.

Captură de ecran a centrului de control al proiectelor Nifty Project Control Center. Captură de ecran a Centrului de control al proiectelor Nifty.

Project Home consolidează detaliile vitale ale proiectului într-o singură locație. Personalizați-l pentru orice flux de lucru, stabiliți prioritățile fișierelor, monitorizați starea de codificare și îngrijiți tabloul de bord sau comutați între module.

Corporațiile mai mari pot grupa proiecte conexe în portofolii în funcție de divizie, client sau operațiune pentru a eficientiza colaborarea. Controalele de participare și transferurile de proprietate mențin confidențialitatea și schimbările de conducere. Fie că transferați responsabilitatea între colegi sau păstrați confidențialitatea proiectelor sensibile, rămâneți în siguranță.

Urmărirea timpului

Înregistrarea orelor este esențială atunci când lucrați de la distanță, când executați inițiative complexe sau pur și simplu căutați să optimizați fluxurile de lucru. Exportul activităților de urmărire a timpului este gata de prezentare pentru aproape orice discuție.

Înregistrarea orelor facturabile elimină presupunerile din facturi, asigurând că organizațiile recuperează costul serviciilor. Analizele de performanță sunt mai ușor de citit și nu este dificil de vizualizat datele între departamente datorită urmăririi timpului.

Cu gestionarea volumului de muncă, liderii pot redistribui sarcinile în timp real pentru a menține productivitatea în cazul în care cineva se simte copleșit sau se schimbă nivelul personalului.

Prezentare generală

În calitate de lider de proiect, a avea vizibilitate asupra tuturor inițiativelor se poate dovedi o provocare. Overviews oferă o vedere la nivel înalt a tuturor operațiunilor.

Pagina Nifty Overviews cu două proiecte afișate. Pagina Nifty Overviews cu două proiecte afișate.

Aici puteți vizualiza toate sarcinile în curs și finalizate, activitățile și jurnalele de timp, prevenind problemele echipei. Cu o revizuire rapidă, puteți vedea starea tuturor lucrărilor într-un singur loc.

În prezent, sintezele de ansamblu înregistrează timpul de lucru, stimulând productivitatea. Managerii pot verifica dacă estimările inițiale ale timpului de alocare a lucrărilor corespund livrării finale.

Proiectul de testare Quick Sprout afișat în pagina Nifty tasks. Proiectul de testare Quick Sprout afișat în pagina de sarcini Nifty.

Administratorii spațiului de lucru automatizează actualizările și memento-urile. Proprietatea, programele, evaluările de progres și datele de finalizare apar instantaneu. Puteți exporta rapoarte în mod ordonat în foi de calcul sau PDF-uri pentru o evidență ușoară sau pentru aprobări.

De la planuri zilnice la planuri anuale, căutând proiecte, organizare și condensând datele pe un singur ecran, puteți extinde proiectele, revizui subactivitățile și atribui utilizatorii cu ușurință.

Formulare

Cu ajutorul formularelor, răspunsurile se completează automat în timp ce analizați informațiile în timp real. Membrii echipei pot apoi să acceseze aceste date și să le utilizeze în text de bază, paragrafe, dropdown-uri, căsuțe de bifat, numere, date și încărcări de fișiere.

Administratorii controlează aspectul și fluxul pentru a se potrivi fiecărui proiect. La finalizare, cei care depun proiecte pot primi un mesaj relevant declanșat de intrări. Legăturile sau redirecționările pot trece apoi utilizatorii la următoarea etapă aplicabilă.

Indiferent de afilierea la platformă, oricine are un URL partajabil al unui formular poate participa. Această contribuție din exterior vă permite să obțineți opinii și lead-uri din mulțime fără bariere de adoptare a platformei. Deși plafonate la 1.000 pe lună, formularele multiple nu prezintă limite, menținând flexibilitatea opțiunilor de colectare a datelor.

Documente și fișiere

Documents & Files stochează fișiere de design, proiecte editoriale și studii de piață în cadrul proiectelor. Nu va trebui să părăsiți platforma pentru a crea documente sau fișiere. Totuși, nu veți putea crea niciun document în cadrul aplicației mobile.

Captură de ecran a aplicației Nifty Test Doc. Captură de ecran din Nifty Test Doc.

Echipele pot crea și salva documente partajate în mod colaborativ în cadrul proiectului lor, fără a schimba aplicațiile. Documentația de instruire sau wiki-urile companiei sunt găzduite la nivel central, ceea ce înseamnă că încărcările au loc instantaneu de pe orice dispozitiv.

Gestionați cu promptitudine sarcinile urgente prin intermediul discuțiilor și al documentelor, datorită rezultatelor transparente într-un singur hub. În continuare, secțiunile specifice ale documentelor permit comentarii focalizate care permit schimburi imediate de feedback și note pe fișiere pentru o reflecție sistematică ulterioară.

Discuții și obiective

Pagina Nifty My Team (Echipa mea) cu funcția de discuții afișată. Pagina Nifty My Team cu funcția de discuții afișată.

Funcția Discuții ne oferă schimburi în timp real și recapitulări ale ședințelor, în timp ce convertim cu ușurință sarcinile și documentele revizuibile. Clienții pot emite discuții pentru contextul serviciului sau pot trimite mesaje directe.

Cu un simplu clic, dialogurile devin o parte a fluxului de lucru. Dropbox susține creativitatea în timp ce urmăriți discuțiile și evoluția muncii, eliminând golurile dintre planificare și livrare.

Vânzările, evenimentele și lansările de produse cresc datorită țintelor și obiectivelor ajustabile dinamic. Monitorizează-ți lansările în timp ce liderii de echipă îi împuternicesc pe ceilalți prin etichete personalizate.

Sursa

Lasă un comentariu