GoDaddy Web Hosting Review (Actualizat pentru 2024)

GoDaddy Web Hosting Review (Actualizat pentru 2024)

GoDaddy este unul dintre cele mai bine cunoscute nume din industria de găzduire web, deservind milioane de clienți din întreaga lume.

Aceștia oferă o varietate de servicii, de la crearea de site-uri web și e-mailuri profesionale, la înregistrarea de domenii și găzduire web.

 • În mod normal, 6,99 $/lună
 • Suport 24/7/365 în SUA
 • Domeniu gratuit și 1 an de e-mail
 • Timp de funcționare garantat de 99,9%

Obțineți o reducere de 33%.

Dar, în ciuda campaniilor lor de marketing stelare, sunt ele tot ceea ce se pretinde a fi? Din fericire, ne-am străduit să aflăm asta pentru dvs.

Această recenzie acoperă toate planurile de găzduire ale GoDaddy, precum și beneficiile și dezavantajele utilizării GoDaddy pentru găzduire web.

La sfârșitul acestui ghid, veți putea lua o decizie informată dacă GoDaddy este sau nu cel mai bun furnizor de găzduire web pentru site-ul dvs. web.

Beneficiile utilizării serviciului de găzduire web GoDaddy

Ratele puternice de uptime

Timpul de funcționare se referă la timpul în care site-ul dvs. este funcțional pentru vizitatori. De aceea, ar trebui să fie un aspect prioritar atunci când vă uitați la serviciile de găzduire web.

Dacă planul dvs. nu poate oferi timpi de funcționare puternici, atunci ar fi bine să începeți să căutați în altă parte.

Unul dintre motivele pentru care GoDaddy s-a descurcat atât de bine de-a lungul anilor este faptul că timpii de funcționare sunt foarte buni. Vă puteți aștepta să vedeți o rată de uptime de 99,9% în medie pe tot parcursul anului.

Desigur, câteva luni ar putea scădea sub medie, dar veți amesteca chiar și câteva rate de uptime de 100%.

Am văzut recent un test care spunea că rata medie lunară de indisponibilitate pentru GoDaddy este de aproximativ 13 minute. Asta nu este suficient pentru a avea un impact major asupra site-ului tău.

Viteza de încărcare rapidă

Ați crede că o găzduire web ieftină înseamnă o viteză de încărcare redusă. Acesta nu este cazul cu GoDaddy. Aceștia oferă timpi de încărcare excepționali în comparație cu alți concurenți economici.

Timpii de încărcareTimpii de încărcare

După cum puteți vedea din grafic, GoDaddy are timpi medii de încărcare mai rapizi decât câteva nume recunoscute din industrie.

Dar, acestea fiind spuse, acest grafic a fost extras direct de pe site-ul GoDaddy. Așa că sunt sigur că au omis în mod intenționat unii concurenți cu timpi mai rapizi.

Sunt ei cel mai rapid furnizor de găzduire web de pe piață? Nu.

Cu toate acestea, sunt convins că veți fi mulțumit de viteza site-ului dvs. web, indiferent de planul pe care îl alegeți. În mod evident, alegerea unui plan de nivel superior va crește acești timpi.

Instalarea ușoară a aplicațiilor

GoDaddy are, de asemenea, propriul constructor de site-uri web cu funcționalitate drag-and-drop. Acest lucru este excelent pentru începătorii care s-ar putea să nu aibă cunoștințe de dezvoltare sau de codare.

Dar pentru cei care caută ceva mai mult decât atât, atunci puteți instala cu ușurință mai mult de 125 de aplicații cu un singur clic. Acestea includ platforme de gestionare a conținutului precum WordPress, Drupal și Joomla.

De asemenea, veți avea acces la instrumente de dezvoltare precum MySQL, cPanel, Python și mai multe versiuni de PHP.

Pe scurt, instalațiile aplicațiilor GoDaddy răspund nevoilor unui blogger începător, ale unui webmaster experimentat în domeniul tehnologiei și ale tuturor celor care se află între acestea.

Preț

Prețul de bază al GoDaddy nu a fost suficient de scăzut pentru a face parte din lista mea cu cei mai buni furnizori de găzduire web ieftină. Cu toate acestea, tarifele lor sunt cu siguranță competitive.

Planurile GoDaddy încep de la doar 6,99 dolari pe lună. Chiar dacă alegeți planul lor de găzduire partajată de cel mai înalt nivel, este mai puțin de 270 de dolari pe an.

Acest lucru este destul de bun, având în vedere timpul de funcționare puternic și ratele rapide de încărcare a paginilor despre care tocmai am discutat.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei gazde cu buget redus, GoDaddy este o opțiune solidă.

Alte considerații

GoDaddy oferă o mulțime de caracteristici excelente clienților. Planurile lor sunt o opțiune excelentă pentru o mulțime de site-uri web de acolo.

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că sunt perfecte. Veți dori să luați în considerare aceste potențiale dezavantaje înainte de a finaliza ceva.

Vânzări în plus și rate de reînnoire crescute

Unul dintre motivele pentru care GoDaddy are un preț atât de accesibil este că vă oferă vânzări suplimentare pe parcurs. Asta înseamnă diferite „extra” pe care le puteți adăuga pentru taxe suplimentare.

Deci, la suprafață, prețul nu este chiar ceea ce pare.

Adăugările GoDaddy HostingGoDaddy Hosting Add-Ons

Acestea sunt doar câteva exemple de caracteristici pentru care va trebui să plătiți în plus. Dar voi discuta mai detaliat despre acest lucru în scurt timp.

O altă problemă legată de preț este reprezentată de ratele de reînnoire. Pentru a bloca cea mai mică rată lunară posibilă, trebuie să vă angajați de obicei la un contract pe 36 de luni. Este posibil ca unii dintre voi să nu fie dispuși să se angajeze pentru o astfel de perioadă. Cu toate că, în cazul planului de găzduire partajată entry-level de la GoDaddy, este de 6,99 dolari pe lună pentru un angajament pe 1 an, dar de 7,99 dolari pe lună pentru un angajament pe 3 ani.

Odată ce planul se reînnoiește, vă puteți aștepta să plătiți tarife mai mari decât cele pentru care v-ați angajat. Deși acest lucru este foarte comun în industria de găzduire web.

De fapt, creșterile de preț ale GoDaddy nu sunt nici pe departe la fel de mari ca la alți furnizori de pe piață. În plus, unele dintre planurile lor (cum ar fi planul Pro 5+ WordPress și toate planurile VPS) se reînnoiesc la aceeași rată la care v-ați înscris. Deci, acesta este un aspect pozitiv.

Caracteristicile de bază nu sunt incluse

GoDaddy are o mulțime de upsells deoarece unele caracteristici de bază nu sunt incluse în planurile lor.

Majoritatea furnizorilor de găzduire vor include un certificat SSL gratuit, chiar și în planurile de bază. Alți furnizori oferă, de obicei, backup-uri gratuite și securitate cu fiecare plan, de asemenea, dar GoDaddy nu.

Acestea pot fi achiziționate separat sau puteți face upgrade la un plan mai scump. S-ar putea să fie o valoare mai bună pentru banii dumneavoastră.

Nici GoDaddy nu oferă migrații gratuite de site-uri. Acest serviciu tinde să fie lovit sau ratat cu alți furnizori. Dar, de obicei, vine gratuit cu anumite planuri. De asemenea, merită menționat faptul că migrările de site-uri pot dura până la 10 zile pentru a fi finalizate. Deci, nu numai că plătiți, dar plătiți și pentru un serviciu lent.

Asistență pentru clienți

Asistența pentru clienți este o caracteristică esențială a găzduirii de site-uri web. Dacă aveți o întrebare sau o problemă, este bine să știți că puteți lua legătura cu cineva.

GoDaddy face reclamă la suport 24/7 pentru planurile sale, dar în general este destul de dezamăgitor.

Nu am de gând să stau aici și să îi critic. Tocmai am intrat acum pe site-ul lor pentru a vorbi cu un agent de chat live și am fost conectat aproape imediat. Așa că nu e chiar așa de rău.

Acestea fiind spuse, site-urile de recenzii și forumurile de clienți sunt pline de plângeri legate de suportul și serviciul clienți al GoDaddy. Este adevărat că oamenii sunt mai predispuși să se plângă după o experiență proastă, dar volumul de plângeri este totuși mare.

Înregistrarea domeniului

Este amuzant; GoDaddy este cel mai bine cunoscut pentru înregistrarea de domenii, nu pentru serviciile de găzduire web.

Dar, sincer, nu aș recomanda GoDaddy ca registrator de domenii. S-ar putea să fiți tentat să îl includeți în planul de găzduire, dar puteți găsi opțiuni mai bune în altă parte.

Consultați ghidul meu despre cele mai bune companii de înregistrare a domeniilor pentru mai multe informații în acest sens.

Comparați planurile de găzduire web GoDaddy

Găzduirea web vine în toate formele și dimensiunile diferite. GoDaddy oferă o gamă largă de opțiuni pentru a satisface nevoile aproape oricărui site web.

Există o mulțime de planuri de găzduire din care puteți alege.

Au planuri pentru site-uri de bază, bloguri, afaceri mici, agenții și orice altceva între ele. Să analizăm în detaliu fiecare dintre aceste opțiuni de planuri.

Găzduire partajată

Acest tip de găzduire este popular pentru site-urile noi, pentru începători. Deoarece găzduirea partajată este cea mai rentabilă modalitate de a găzdui un site web, este cea mai bună pentru cei care fie creează un site de la zero, fie au un site mai mic.

Iată o prezentare generală a opțiunilor de planuri partajate.

Prețurile de găzduire partajată GoDaddyGoDaddy shared hosting prețuri

Linia de jos: Prețurile sunt foarte bune. Un site nou care nu se așteaptă la prea mult trafic poate fi găzduit pentru doar 6,99 dolari pe lună.

Cu toate acestea, v-aș recomanda cel puțin planul Web Hosting Deluxe. Acesta vă oferă cel mai bun raport calitate-preț în ceea ce privește resursele, ceea ce vă va ușura munca atunci când site-ul dumneavoastră va crește și traficul va crește.

Toate planurile partajate vin cu instalarea gratuită cu un singur clic a peste 125 de aplicații și cu monitorizare de securitate 24/7.

De asemenea, puteți achiziționa oricând resurse suplimentare, cum ar fi RAM și CPU, cu un singur clic din tabloul de bord de administrare. Apropo, panoul de control este ușor de utilizat de oricine, indiferent de experiența sa în domeniul găzduirii web.

Gazduire WordPress

Având în vedere că WordPress este cel mai popular CMS din lume, există o mare probabilitate ca în prezent să îl folosiți sau să îl luați în considerare pentru site-ul dvs. web. În acest caz, planurile de găzduire WordPress oferite de GoDaddy ar trebui să fie în atenția dumneavoastră.

Găzduire WordPressWordpress Hosting

Pentru a fi clar, planurile WordPress sunt, de asemenea, găzduire web partajată. Singura diferență este că acestea vin cu WordPress deja instalat.

GoDaddy face, de asemenea, backup-uri nocturne ale site-ului și vă actualizează automat la cea mai nouă versiune WordPress dacă alegeți unul dintre aceste planuri.

Pentru aceste beneficii suplimentare, veți plăti prețuri ușor mai mari în comparație cu planurile tradiționale de găzduire partajată.

 • De bază – Începând de la 11,99 $ pe lună
 • Deluxe – Începând de la 15,99 dolari pe lună
 • Ultimate – Începând de la $17.99 pe lună

Planurile WordPress vin, de asemenea, cu șabloane de site-uri pre-construite, precum și cu editori de pagini drag-and-drop. Aceasta este o caracteristică plăcută dacă creați un nou site web.

GoDaddy are o promisiune de uptime de 99,9% pentru toate planurile de găzduire WordPress, de asemenea.

Aceste planuri pot găzdui până la 400.000 de vizitatori lunari pentru un singur site. Cu excepția planului Basic, toate vin cu un asistent SEO încorporat. Toate planurile includ și formulare de înscriere încorporate.

Gazduire VPS

GoDaddy oferă atât planuri de găzduire VPS administrate, cât și autoadministrate. Deși opțiunile autogestionate vin la o fracțiune din tarif, acestea sunt recomandate doar pentru utilizatorii avansați.

Ținând cont de acest lucru, să aruncăm o privire la serverele private virtuale administrate de la GoDaddy.

Prețurile VPS-urilor standard GoDaddy
GoDaddy standard VPS prețurile VPS
Prețurile VPS-urilor de înaltă performanță GoDaddy
GoDaddy high-performance VPS pricing

Aceste prețuri sunt pentru planurile RAM Standard și High-Performance. Puteți plăti puțin mai mult pe lună pentru un plan High RAM, care dublează cantitatea de RAM de pe VPS-ul dvs.

Spre deosebire de alte planuri pe care le-am văzut, aceste tarife reduse vor continua atunci când vă reînnoiți planul VPS.

Cu un server privat virtual, veți obține o viteză și o performanță sporită datorită resurselor de server alocate special pentru site-ul dvs. web.

GoDaddy oferă până la 16 nuclee CPU, 64 GB de memorie RAM și 800 GB de spațiu de stocare. Dacă sunteți la început de drum, este posibil să nu aveți nevoie de toate acestea, iar găzduirea VPS entry-level începe de la 1 nucleu CPU, 2 GB de RAM și 40 GB de stocare. Așa cum era de așteptat, resursele oferite de celelalte planuri se încadrează între ele.

GoDaddy VPS este cel mai bun pentru cei care au mai multe site-uri web sau un site de comerț electronic. De asemenea, este o practică obișnuită ca un VPS GoDaddy să fie folosit ca mediu de testare atât pentru site-uri web, cât și pentru aplicații.

De asemenea, puteți utiliza un VPS GoDaddy ca server de e-mail sau ca server de baze de date.

Având în vedere toate acestea, merită menționat faptul că GoDaddy nu a făcut parte din cea mai recentă listă a mea cu cele mai bune servere private virtuale (găzduire VPS). Deși nu am o problemă specifică cu serviciile lor VPS, cred pur și simplu că vă puteți descurca mai bine în altă parte.

Servere dedicate

Nu am clasificat această companie atât de bine când vine vorba de servere private virtuale, dar nu lăsați asta să vă descurajeze. GoDaddy a ajuns pe lista mea cu cele mai bune planuri de găzduire dedicată.

Îmi plac serverele dedicate GoDaddy din cauza prețurilor. Pentru cei care caută un plan de găzduire dedicată cu costuri reduse, GoDaddy este o opțiune de top de luat în considerare.

Prețurile de găzduire dedicată GoDaddyGoDaddy găzduire dedicată prețuri

La prima vedere, aceste prețuri pot părea puțin atrăgătoare. Dar asta doar dacă le comparați cu planurile de găzduire partajată.

Acestea sunt de fapt tarife foarte bune în comparație cu alte servere dedicate de pe piață.

Găzduirea dedicată nu este pentru toată lumea. Dacă aveți un site mic sau construiți un site nou de la zero, vă veți descurca foarte bine cu un plan partajat GoDaddy.

Serverele dedicate sunt cele mai bune pentru site-urile web mai mari care au nevoie de control complet și flexibilitate. Serverul tău dedicat vine cu acces complet la root și fără restricții de resurse.

GoDaddy oferă opțiuni autogestionate, gestionate și complet gestionate pentru toate serverele dedicate.

Ar trebui să luați în considerare un server dedicat GoDaddy doar dacă site-ul dumneavoastră este intensiv în ceea ce privește resursele sau dacă are volume de trafic care depășesc limitele planului dumneavoastră VPS.

Găzduire reseller

Găzduirea pentru revânzători este atractivă pentru dezvoltatorii, designerii și agențiile care doresc să obțină profituri suplimentare de la clienții lor.

GoDaddy a ajuns pe lista noastră pentru cele mai bune planuri de găzduire pentru revânzători. Ei sunt un foarte soluție foarte bună.

Găzduire ResellerGăzduire Reseller

GoDaddy vă facilitează configurarea fiecărui plan de găzduire, oferindu-vă în același timp instrumente pentru lucruri precum facturarea, opțiunile de plată și gestionarea biletelor de asistență.

Prețurile pentru planurile de revânzare:

 • De bază – Începând de la $107.88 pe an
 • Pro – Începând de la 179,88 $ pe an

Prețuri GoDaddy ResellerPrețuri GoDaddy Reseller

În plus, GoDaddy vă va permite să vindeți produse suplimentare clienților dumneavoastră, cum ar fi alte produse GoDaddy, precum și produse de la terți. Aceasta este o soluție robustă „all-in-one” pentru clienții dvs. și, în același timp, vă crește marjele.

Concluzie

Concluzia: Recomandăm cu căldură GoDaddy ca soluție de găzduire web și înregistrare de domenii.

Având milioane de clienți în întreaga lume, oferă soluții solide – deși tacticile lor de marketing ar putea fi suspecte.

Iată care sunt soluțiile de găzduire web pe care le oferă:

 • Găzduire partajată
 • Gazduire WordPress
 • Gazduire VPS
 • Gazduire Reseller
 • Gazduire dedicată

Personal, aș spune că opțiunile de găzduire partajată, dedicată și de revânzare de la GoDaddy sunt cele mai bune.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei gazde web, GoDaddy merită să fie pe listă pentru toate avantajele pe care le-am enumerat în această recenzie. Fiți conștienți de orice dezavantaje potențiale înainte de a lua o decizie finală.

 • În mod normal, 6,99 $/lună
 • Suport 24/7/365 în SUA
 • Domeniu gratuit și 1 an de e-mail
 • Timp de funcționare garantat de 99,9%

Obțineți o reducere de 33%.

Sursa