Cum să vă configurați în siguranță propriul serviciu de trezire

Cum să vă configurați în siguranță propriul serviciu de trezire

Imaginați-vă confortul unui concierge de hotel, dar cu o înregistrare pe care o puteți personaliza. Aceasta este atracția unui serviciu de apel de trezire la domiciliu – care este mult mai accesibil decât rezervarea unei camere de hotel doar pentru a avea acces la un concierge. În orice caz, pentru mai puțin decât costul unui mic dejun continental, puteți programa apeluri de trezire regulate pentru a vă asigura că nu veți întârzia niciodată la birou sau că nu veți rata o întâlnire de dimineață.

Dacă sună prea frumos pentru a fi adevărat, asta pentru că uneori este. În acest caz, este foarte ușor să dai peste un așa-zis serviciu care nu funcționează – sau, mai rău, unul care îți pune numărul de telefon pe o tonă de liste de apeluri spam.

Acestea fiind spuse, există totuși câteva opțiuni legitime și merită să le încercați dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă trezi dimineața.

Serviciul de trezire recomandat de noi

Pagina de pornire WakeUpLandPagina de pornire WakeUpLand

WakeUpLand este alegerea noastră de top pentru un serviciu de trezire simplu, personalizabil și accesibil. Are tot ceea ce vă trebuie pentru a începe imediat, plus câteva opțiuni suplimentare distractive, cum ar fi opțiuni vocale diferite și saluturi zilnice unice.

Bineînțeles, trezitul de dimineață nu este singurul motiv pentru a folosi serviciul, deoarece puteți folosi WakeUpLand și pentru a seta memento-uri personalizate prin SMS sau apeluri telefonice pentru toate evenimentele dvs. importante. Poate fi vorba de orice, de la termene limită la serviciu până la ziua de naștere a mamei tale – sau chiar ziua unei eclipse solare.

Ambele caracteristici sunt disponibile cu oricare dintre planurile plătite ale WakeUpLand, care costă 3,99, 4,99 și 6,99 dolari pe lună, valabile pentru 20, 60 și 200 de credite respective – fiecare credit fiind valabil pentru un apel sau un text de atenționare. Alternativ, puteți alege, de asemenea, între planurile preplătite pentru tarife fixe de 3,99 și 6,99 dolari pentru 30 și 60 de credite în total. În cele din urmă, primiți și 10 credite gratuite la înscriere, pentru a putea testa aplicația.

Când ești gata să programezi un apel de test, prima mișcare este să te înregistrezi pentru un cont gratuit, după care vei fi direcționat către un tablou de bord unde îți poți edita detaliile personale și îți poți verifica numărul de telefon. Apoi puteți adăuga mai multe numere, dacă doriți să programați apeluri sau să trimiteți memento-uri către diferite linii.

După ce contul dvs. este gata, programarea primului apel este la fel de simplă ca și configurarea unei întâlniri din calendar. Platforma vă pune la dispoziție o interfață familiară în care puteți introduce un nume pentru apelul dvs. și puteți alege data, ora și numărul de telefon. Puteți chiar să adăugați sirene, dacă doriți.

Pagina de configurare Wake Up LandPagina de configurare Wake Up Land

În continuare, alegeți tipul de salut. Doriți să vă începeți ziua ascultând o glumă sau să vă treziți cu ceva inspirațional? De asemenea, puteți alege tipul de voce cu un apel standard sau puteți selecta între vocile masculine și feminine pentru celelalte tipuri de apeluri. Rețineți că unele opțiuni, cum ar fi adăugarea mai multor somnuri, necesită mai multe credite.

După ce apelul este configurat, puteți alege să repetați același program sau să setați alarme noi pentru zile și ore diferite. În cele din urmă, nu uitați să bifați sărbătorile în care nu doriți să fiți deranjat – în cazul în care uitați să anulați manual apelurile care se repetă.

După ce ați terminat perioada de probă gratuită, puteți continua să utilizați serviciul WakeUpLand, care deservește clienții de 10 ani.

Cine ar trebui să folosească un serviciu de trezire

S-ar putea să credeți că a investi într-un serviciu de trezire sau a plăti pentru o aplicație de alarmă este un pic exagerat – dar aceste lucruri există cu un motiv. Unii dintre noi sunt pur și simplu somnoroși și nu este nicio rușine să ai nevoie de un pic de ajutor pentru a te ridica din pat.

De aceea, există atât de multe aplicații și servicii care oferă dispozitive de urmărire a somnului, provocări de trezire, apeluri de confirmare și alte mijloace creative pentru a vă asigura că nu adormiți din greșeală la loc.

Când vine vorba de serviciile de apelare, ideea este că răspunsul la telefon necesită un pic mai multă vigilență decât apăsarea butonului de snooze la o alarmă în timp ce ești încă pe jumătate adormit. Între timp, a trece prin mișcările de a seta o alarmă pe telefon s-ar putea să nu fie la fel de memorabil sau deliberat ca și cum ai seta un apel de trezire cu un serviciu de bună credință.

Astfel, oricine care este deosebit de amețit dimineața sau deosebit de uituc noaptea poate profita de avantajele unui serviciu de trezire.

Alte opțiuni de trezire pentru cei cu somn greu

Dacă WakeUpLand nu este pentru dumneavoastră, există și alte servicii automate de trezire, trezitoare personale și opțiuni naturale, care vă fac să vă simțiți bine.

Pagina de pornire a programului Better Wake Up CallPagina de start a campaniei Better Wake Up Call

Mai multe opțiuni online

Snoozester și Un semnal de alarmă mai bun sunt alte două servicii populare de trezire online. Ambele opțiuni pot efectua apeluri către orice număr din SUA sau Canada și ambele vă permit să setați și memento-uri personale, astfel încât să nu ratați o zi de naștere importantă sau o programare la medic.

Dacă vă simțiți cu adevărat aventuros, puteți cere ca Snoozester să vă trezească cu vocea unui spiriduș entuziast sau a unui pirat plin de umor. Între timp, Better Wake-Up Call are mai multe saluturi standard, dar puteți alege să adăugați o provocare de trezire sau să apăsați snooze și să primiți un apel înapoi câteva minute mai târziu.

Ambele servicii au recenzii pozitive și costă în jur de 5 dolari pe lună.

Aplicații pentru smartphone

Dacă vrei să rezolvi întrebări de matematică sau să faci o probă de ghemuit pentru a dovedi că ești cu adevărat treaz dimineața, o aplicație precum Alarmy este pentru tine. Aceasta are zeci de funcții pentru a controla exact dispunere a rutinei tale de dimineață și este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iPhone.

Desigur, dacă doriți doar o alarmă simplă, care nu necesită provocări nebănuite, Alarmy (și o mulțime de alte aplicații) vă poate ajuta și în acest sens.

Ceasuri de alarmă pentru răsăritul soarelui

Dacă și tu ai nevoie ca lumina dimineții să te trezească, ai putea încerca un ceas cu alarmă de răsărit de soare. Aceste ceasuri imită un răsărit de soare natural, crescând treptat în luminozitate și redând în același timp sunetul de alarmă ales de dvs.

Deși aceasta poate părea o opțiune mai blândă, faptul că o lumină este aprinsă poate ajuta chiar și pe cei mai profunzi dormind să simtă că este timpul să se trezească.

Familia sau prietenii dvs.

Până acum, am analizat doar mijloacele automate de a vă trezi. Dar, de la scuturări blânde până la turnarea unui pahar cu apă rece pe altcineva, am văzut câteva tactici de trezire destul de creative pe rețelele sociale. În mod ideal, ați dori să vă începeți ziua în mod plăcut, așa că ar trebui să vă bazați pe familie și prieteni pentru a vă trezi doar dacă sunt de încredere. Cel puțin, ei ar putea fi o bună soluție de rezervă dacă alarma ta se defectează.

Angajează pe cineva care să te sune

În timpul cercetărilor noastre, am descoperit că un utilizator Reddit a angajat pe cineva pe Fiverr ca ceas deșteptător personal. Aceasta nu este o idee rea dacă aveți încredere în fiabilitatea lor și doriți o notă personalizată pentru apelurile dvs. Persoana care vă trezește vă poate transmite orice mesaj la alegere, cum ar fi un mesaj pozitiv sau motivațional, sau chiar vă poate cânta o melodie.

Puneți o înregistrare sau ascultați știrile

O altă abordare creativă este să înregistrați ceva și să puneți telefonul să redea. Sau, puteți oricând să configurați un asistent vocal care să vă citească știrile la o oră stabilită în fiecare dimineață.

Antrenează-ți ceasul intern

Cea mai eficientă metodă de trezire nu este întotdeauna cea mai spectaculoasă. În timp, obiceiurile și rutinele consecvente pot să vă modifice ceasul intern, făcând ca trezitul devreme să vi se pară la fel de natural ca și răsăritul soarelui. Acestea fiind spuse, dacă experimentați diverse metode de trezire până când găsiți una care să funcționeze pentru dvs., vă puteți crea treptat un ritm natural de dimineață în timp.

Sursa