Portofoliu

Selectează industria:

Agro & Food

Karema Fruct

Karema Fruct este una dintre cele mai importante companii de import legume-fructe din România,

Karem Fruct este furnizor pentru majoritatea retailerilor, având o cifra de afaceri de peste 30 mil. €.

Avastar

Avastar este unul dintre principalii producători de carne din România, având o cifră de afaceri de peste 29 mil. €.

Avastar are o gamă largă de produse din carne de vită, porc și oaie, distribuite la nivel național și internațional.

Euroavi

Bazele Euroavi au fost puse în anul 2009 de către fermieri români din dorința și cu angajamentul de a furniza produse din carne.

Euroavi urmareste satisfacția consumatorilor români și din afara țării, avand o cifra de afaceri de 26 mil. €.

Agromar Balotesti

In familia AGROMAR lucrează peste 100 de oameni pentru ca noi să  asigurăm furaje pentru cele 20 de magazine proprii, cei peste 200 parteneri şi tuturor distribuitorilor cu care avem contract.

Adidana

Infiintata in anul 1993, compania ADIDANA este societate cu un portofoliu de clienti diversificat, devenind unul dintre cei mai importanti distribuitori de ingrasaminte din tara, avand o cifra de afaceri de peste 23 mil. €.

Koksal – „Bread is life”

KOKSAL a fost infintata în anul 1996. In anii care au urmat, compania si-a extins activitățile, astfel ca detin în prezent 3 unități de producție în Romania, în cadrul cărora activează peste 200 de angajați.

Industrie

Eurodac

Eurodac este o companie B2B care produce echipamente industriale moderne personalizate dupa cerințele clientului, fiabile și eficiente.

Compact RB

Compact RB, înființată în 1994, este lider în distribuția de accesorii pentru confecții, fiind un direct producător, dar și importator al celor mai apreciați furnizori internaționali. 

Repo Trailers

Repo Trailers Trading este cel mai mare distribuitor de remorci din Romania, avand o acoperire nationala si europeana.

Ambalajul Perfect

UNU TIC are ca obiect principal de activitate, de peste 17 ani, producția și distribuția  de materiale destinate ambalării. 

Elosti

Elosti activeaza de peste 27 de ani in industria de bare cromate, tevi cromate, bare pentru sisteme hidraulice.

Șantierul Naval ATG

Șantierul Naval ATG Giurgiu are o capacitate de prelucrare table și profile din oțel de pană la 10.000 tone pe an.

Construcții

Joris Ide

Joris Ide este un jucător internațional puternic în industria siderurgică. Joris Ide creează sisteme de acoperiș și fațade de zeci de ani. Acestia operează în peste 15 țări cu ajutorul a peste 1100 de angajați.

Darmatech

În cei peste 15 ani de activitate, DarmaTech s-a specializat în realizarea multor de tipuri de construcții, câștigând astfel un know-how esențial pentru a gestiona și executa lucrările cu atenție la detalii și în timpul stabilit.

Neptun Engineering

Nepun Engineering este o companie tânără și dinamică, având în portofoliu proiecte de anvergură și clienți cu afaceri multinaționale. Experiența de peste 15 ani a echipei a dus la construirea unui know-how valoros în finalizarea la timp a proiectelor de instalații.

Spectrum Industries

Spectrum Industries srl este o companie independenta cu capital privat, recunoscuta in Romania ca producator de elita in domeniul procesarii si finisarii sticlei arhitecturale.

Profal Group

Profal Industry este o companie recunoscuta in industria pardoselilor industriale, avand peste 18 ani de activitate si peste 100 de angajati.

Depram Electro

În scurtă perioadă de când a intrat pe piață românească, Dinamic Electro PRAM a realizat o serie de lucrări importante în domeniul instalațiilor electrice.

Logistică

Renarom Trans

Renarom Trans, fondată în 1996, s-a specializat în efectuarea transporturilor agabaritice, speciale și de mărfuri, dar și în realizarea operațiunile conexe pentru a oferi o soluție completă.

CHR Echipamente

CHR Echipamente este specializata in comercializarea de stivuitoare si echipamente pentru depozit. CHR Echipamente ofera asistenta post-vanzare, asigurand astfel un serviciu complet pentru clienti.

Trans Montana

In cei peste 27 de ani de activitate, compania Trans Montana si-a construit unul dintre cele mai moderne parcuri auto din Romania, avand camioane si depozite de ultima generatie. 

Pharma

Win Pharma

Compania Win Pharma Med este singurul furnizor de camere hiperbare HAUX din România, a produselor conexe, dar și al suportului tehnic specializat.

Media Pharm

Experienta primilor 16 ani de activitate si cele peste 900 proiecte realizate ii pun in pozitia de a oferi servicii profesionale de concept, proiectare, arhitectura si executie pentru proiectele la care clientii viseaza.

Trans Mentor

TRANS MENTOR este unul dintre dintre cele mai importanți furnizori de echipamente medicale din România, având peste 15 ani de experiență și o echipă de profesioniști în domeniul medical.

RAD Medical

AC RAD MEDICAL CONSULT & SERVICE își oferă serviciile sale companiilor și instituțiilor din domeniul medical sau industrial ce folosesc echipamente care emit radiații ionizante sau aparate conform reglementarilor Comisiei Naționale pentru Controlul Activităților Nucleare – C.N.C.A.N.

Regio Med

REGIO MED a fost infiintata in 2013, fiind formata din oameni tineri si dedicati domeniului medical, interesati sa ofere clientilor sai cele mai bune solutii de consultanta in domeniul medical, precum si echipamente medicale si mobilier specializat.

Medax Medical Devices

Medax este prezent cu distribuitorii săi în peste 70 de țări din întreaga lume.

Din 2000, activitatea de bază Medax a fost dezvoltarea, fabricarea și comercializarea dispozitivelor de biopsie, ace intervenționale și ace speciale.

Ana Concept

Ana Concept ofera o gama integrata de solutii si echipamente, dintre care enumeram: analizoare de gaze sanguine, electroliti, metaboliti si co-oximetrie, hematologie, biochimie, imunologie si markeri cardiaci.

Elzin Plant

Elzin Plant, cu o activitate de peste 15 ani in piata farmaceutica, detine peste 20 de produse cu brevet de inventie, avand propriul centru de cercetare si productie in Romania.

Centrul Medical Mediplus

Centrul Medical Mediplus inseamna grija deosebita fata de pacient. Profesionalismul clinicii se observa in echipa de medici experimentati si aparatura de ultima generatie.

Lemn & Mobilă

Ergomex (Mobexpert)

Ergomex este parte a Grupului Mobexpert, reprezentand divizia ce produce partea de scaune si fotolii ergonomice. Atelierele de productie si depozitele de materii prime si materiale, marfuri si produse finite ocupa o suprafata de 4.200 mp.

Grouppe Laprom

LAPROM ROMANIA este parte a unui holding cu capital francez ce a acumulat peste 50 de ani de experienţă în prelucrarea şi comercializarea lemnului. Compania este specializata în producţia şi exportul de cherestea.

Novaartis

NOVAARTIS este cea mai mare companie producatoare de paleti, ambalaje din lemn si solutii de ambalare din Romania, avand peste 25 de ani de activitate si 5 hectare de facilitati pentru productie.

Evart Design

Evart Design este producător de Panouri Decorative 3D – cel mai nou și inovativ produs pe piața de decorațiuni interioare din România prin care poți amenaja un spațiu original și accesibil.

Woodhouse

Infiintata in 2004 din dorinta de a se ocupa exclusiv de acest domeniu al constructiei caselor din lemn, compania lucreaza pe baza de comanda, dupa proiectul si cerintele clientilor.

Avadol

Avadol este o echipă mixtă, formată din cei care procesează lemnul în atelierul nostru de tâmplărie, consultanți tehnici, specialiști montaj,  cu har și excelență.

Servicii

Centrul de Drept Constituțional și Instituţii Politice

CDCIP este un centru de cercetare cu tradiție, înființat pe lângă Catedra de Drept Public a Facultății de Drept, Universitatea din București. 

Timar Audit

Timar Audit pune clientul înaintea nevoilor personale, motiv pentru care ofera întotdeauna preţuri rezonabile pentru serviciile de contabilitate si consultanta.

Elvetic Consulting

ELVETIC este o companie care acordă consultanță în domeniul achizițiilor publice și în atragerea de fonduri nerambursabile, oferind asistență tehnică, juridică și financiară mediului public și privat.

AS Recover Consulting

AS Recover, infiintata in 2009, isi propune sa fie un partener de succes la nivel national pe segmentul de servicii de recuperare a creantelor.

Intell Pack Power

INTELLPACKPOWER este in primul rand un instrument de business pentru companii, oameni de afaceri, fonduri de investitii sau orice alta entitate.

Lac de Verde

Lac de Verde este un Complex Turistic  proiectat dupa standarde internationale, avand 24 de hectare de teren de golf, unul dintre cele mai mari din Romania.

Despagubiri accidente

Stergere Biroul de Credit

Rosial Concept

Cu o experienta bogata in domeniul productiei publicitare, Rosial Concept va intampina cu o gama larga de servicii si produse de cea mai buna calitate din domeniul productiei publicitare.

Optim4all

Peste 10 ani de experienta in colaborarea cu clienti din toate domeniile in proiecte inedite, frumoase si complexe. Experienta in domeniu, multimea de clienti multumiti, fac din Optim4all candidatul ideal.

Cosmo Print

Cosmoprint înseamnă producţie publicitară în general şi tipografie digitală în special. Ca să acoperim cât mai multe dintre nevoile clienţilor noştri, ne-am pregătit serios din punct de vedere tehnologic.

Geva Soil Works

Cu o experienta bogata in domeniul productiei publicitare, Rosial Concept va intampina cu o gama larga de servicii si produse de cea mai buna calitate din domeniul productiei publicitare.

Gazon Perfect

Peste 10 ani de experienta in colaborarea cu clienti din toate domeniile in proiecte inedite, frumoase si complexe. Experienta in domeniu, multimea de clienti multumiti, fac din Optim4all candidatul ideal.

Blue Container

Cosmoprint înseamnă producţie publicitară în general şi tipografie digitală în special. Ca să acoperim cât mai multe dintre nevoile clienţilor noştri, ne-am pregătit serios din punct de vedere tehnologic.

Deli Trans

Cu o experienta bogata in domeniul productiei publicitare, Rosial Concept va intampina cu o gama larga de servicii si produse de cea mai buna calitate din domeniul productiei publicitare.

Made Install

Peste 10 ani de experienta in colaborarea cu clienti din toate domeniile in proiecte inedite, frumoase si complexe. Experienta in domeniu, multimea de clienti multumiti, fac din Optim4all candidatul ideal.

Capital SRL

Cosmoprint înseamnă producţie publicitară în general şi tipografie digitală în special. Ca să acoperim cât mai multe dintre nevoile clienţilor noştri, ne-am pregătit serios din punct de vedere tehnologic.

Convar

Cu o experienta bogata in domeniul productiei publicitare, Rosial Concept va intampina cu o gama larga de servicii si produse de cea mai buna calitate din domeniul productiei publicitare.

Sanirom

Peste 10 ani de experienta in colaborarea cu clienti din toate domeniile in proiecte inedite, frumoase si complexe. Experienta in domeniu, multimea de clienti multumiti, fac din Optim4all candidatul ideal.

Gabro Metals

Cosmoprint înseamnă producţie publicitară în general şi tipografie digitală în special. Ca să acoperim cât mai multe dintre nevoile clienţilor noştri, ne-am pregătit serios din punct de vedere tehnologic.

Robot Sistem

Cu o experienta bogata in domeniul productiei publicitare, Rosial Concept va intampina cu o gama larga de servicii si produse de cea mai buna calitate din domeniul productiei publicitare.

Sisteme Titan

Peste 10 ani de experienta in colaborarea cu clienti din toate domeniile in proiecte inedite, frumoase si complexe. Experienta in domeniu, multimea de clienti multumiti, fac din Optim4all candidatul ideal.

Exitehnica

Cosmoprint înseamnă producţie publicitară în general şi tipografie digitală în special. Ca să acoperim cât mai multe dintre nevoile clienţilor noştri, ne-am pregătit serios din punct de vedere tehnologic.

Prelate Activ

Cu o experienta bogata in domeniul productiei publicitare, Rosial Concept va intampina cu o gama larga de servicii si produse de cea mai buna calitate din domeniul productiei publicitare.

Sisteme Titan

Peste 10 ani de experienta in colaborarea cu clienti din toate domeniile in proiecte inedite, frumoase si complexe. Experienta in domeniu, multimea de clienti multumiti, fac din Optim4all candidatul ideal.

Exitehnica

Cosmoprint înseamnă producţie publicitară în general şi tipografie digitală în special. Ca să acoperim cât mai multe dintre nevoile clienţilor noştri, ne-am pregătit serios din punct de vedere tehnologic.

Deli Trans

Cu o experienta bogata in domeniul productiei publicitare, Rosial Concept va intampina cu o gama larga de servicii si produse de cea mai buna calitate din domeniul productiei publicitare.

Terecote

Peste 10 ani de experienta in colaborarea cu clienti din toate domeniile in proiecte inedite, frumoase si complexe. Experienta in domeniu, multimea de clienti multumiti, fac din Optim4all candidatul ideal.

AE Partner Group

Cosmoprint înseamnă producţie publicitară în general şi tipografie digitală în special. Ca să acoperim cât mai multe dintre nevoile clienţilor noştri, ne-am pregătit serios din punct de vedere tehnologic.

Call Now Button