Cele 8 site-uri web de fitness de top și de ce atrag noi membri

Fie că aveți o sală de sport sau vindeți cursuri de fitness online, site-ul dvs. trebuie să atingă un singur obiectiv – să atragă noi membri. Dar, cu puțin peste 32,000 cluburi de fitness numai în Statele Unite, a ieși în evidență din mulțime este adesea mai ușor de spus decât de făcut.

Cu toate acestea, multe dintre site-urile de fitness de top reușesc totuși să iasă în evidență față de concurența lor, să atragă noi membri și să se adreseze unor categorii demografice diferite. Așa că merită să aruncați o privire pentru a vedea cum reușesc.

1. Gold’s Gym

Pagina de start a Gold's Gym cu imaginea unui bărbat care se antrenează. Pagina de start a Gold's Gym cu o imagine a unui bărbat care se antrenează.

Înființată în 1965, Gold’s Gym acoperă acum 600 de locații pe șase continente, cu 220 de centre de fitness numai în Statele Unite. Gold’s Gym fiind favoritul istoric al unor culturiști precum Franco Columbu și Arnold Schwarzenegger, compania a dobândit un statut de cult în comunitatea de culturism.

În ciuda mărimii și reputației companiei, site-ul Gold’s este simplu – și acesta este un lucru bun. Urmează un format scurt, de o singură pagină, cu un număr minim de distracții.

Designul său direcționează atenția vizitatorului către titlu, textul de susținere și CTA, care sunt toate aliniate și plasate unele peste altele. Astfel se stabilește o ierarhie vizuală și se asigură că vizitatorii citesc întregul conținut.

Titlul include sloganul sălii de sport, în timp ce textul de susținere reflectă cu succes reputația fără menajamente a Gold’s prin cuvinte puternice, precum „transformări care schimbă vieți,” „responsabil,” și „realizări,” precum și prin menționarea anilor de expertiză a sălii de sport.

Copia CTA urmează un format similar. În loc de un mesaj generic „Deveniți membru astăzi” text, textul „Construiește-ți moștenirea” este mai convingător și mai motivant, respectând în același timp imaginea serioasă a mărcii. Imaginea eroului se adaugă, de asemenea, la această temă, fără îndoială.

O altă piesă cheie a site-ului Gold’s Gym este meniul de navigare din partea central-superioară a ecranului. Acesta include doar trei opțiuni, toate orientate spre conversie. Acest lucru face ca site-ul să fie ușor de navigat și ajută la maximizarea conversiilor. Astfel, chiar dacă vizitatorii nu devin membri plătiți, ei pot obține un abonament gratuit pentru sala de sport sau pot răsfoi marfa companiei.

Per total, designul Gold’s Gym nu bate pasul pe loc. Site-ul include puține distrageri, transmite mesajul și face presiuni pentru conversii.

2. Equinox

Pagina de pornire Equinox cu o imagine a două persoane care se întind. Pagina de pornire Equinox cu o imagine a două persoane care se întind.

Equinox este un club de fitness de lux cu 106 centre de fitness în întreaga lume. Schema de culori alb-negru a site-ului web și accentul pus pe imagini mari, de înaltă calitate, reflectă cu succes sentimentul de lux al mărcii.

Spre deosebire de Gold’s Gym, pagina de pornire a Equinox este mai înaltă și intră în detalii despre serviciile și beneficiile sale – și acesta este și un lucru bun. Equinox urmărește să familiarizeze vizitatorii cu compania, astfel încât site-ul web își face timp să evidențieze ofertele de servicii deosebite ale mărcii pentru a-i convinge pe vizitatori să se înscrie pentru un abonament.

Între timp, secțiunea de deasupra paginii de start a paginii de start urmează un format similar cu Gold’s Gym – include o imagine eroică pe tot ecranul cu un text minim și un CTA. În cazul Equinox, titlul are ca scop să stârnească curiozitatea făcând aluzie la gama largă de servicii ale companiei.

Conținutul de mai jos se bazează pe titlu. Acesta prezintă tot ceea ce Equinox are de oferit – de la serviciile sale de Pilates și de antrenament personal la aplicația mobilă, spa și facilități de recuperare. De asemenea, încurajează vizitatorii să afle mai multe despre fiecare resursă prin includerea de link-uri către paginile dedicate serviciilor.

Meniul de navigare urmează o temă similară. Vizitatorii pot naviga printre clasele Equinox, beneficiile membrilor, hoteluri, centre spa și multe altele.

În general, site-ul Equinox își ia timpul necesar pentru a familiariza vizitatorii cu beneficiile și serviciile oferite de clubul de fitness. Acest lucru îl ajută să se adreseze mai multor segmente de public, în timp ce selecția sa mare de servicii este un punct de atracție în sine.

3. Girls Gone Strong

Pagina de start a site-ului Girls Gone Strong cu o imagine a unei femei care își flexează brațul. Pagina de pornire a Girls Gone Strong cu o imagine a unei femei care își flexează brațul.

Girls Gone Strong este un site de fitness cu cursuri gratuite și bloguri dedicate îmbunătățirii sănătății femeilor. Oferă, de asemenea, antrenamente individuale plătite și coaching nutrițional, precum și programe de certificare pentru viitorii antrenori.

Designul minimalist al site-ului, care se află deasupra pliului, adaugă un impact suplimentar mesajului său principal menționat în titlu – schimbarea lumii, o femeie puternică la un moment dat. Îndrăzneala „o femeie puternică” Textul din titlu este sugestiv pentru imaginea eroului pe ecran complet și întărește și mai mult acest mesaj.

Meniul de navigare din dreapta-sus este vizibil, dar discret – antetul site-ului web se integrează bine cu restul designului de tip „above-the-fold”. Elementele de navigație, urmate de meniurile derulante respective, sunt indicate prin pictograme cu săgeți clare.

Conținutul below-the-fold intră în detalii despre ce este site-ul web și cum poate ajuta vizitatorii, apoi îi invită să citească blogurile site-ului.

Cu toate că este ușor încărcat cu multe texte, Girls Gone Strong folosește spații albe și diferite nuanțe de albastru pentru a împărți pagina de pornire în mai multe secțiuni. Acest lucru îmbunătățește capacitatea de scanare și face ca vizitatorii să ajungă mai ușor la conținutul pe care îl doresc.

Formularul Girls Gone Strong de completat pentru ceea ce doriți să realizați în fitness. Formularul Girls Gone Strong de completat pentru ceea ce doriți să realizați în fitness.

La scurt timp după ce defilează sub pliu, vizitatorii sunt întâmpinați cu o scurtă explicație despre tipul de conținut pe care îl pot găsi pe site, separat de ceea ce ar putea dori să realizeze.

Fiecare element este un link de ancorare care se derulează automat în jos către secțiunea specifică din cadrul paginii de start, similar cu cuprinsul unui blog.

Acest lucru este excelent pentru îmbunătățirea experienței de navigare pe site-urile cu mult conținut. De asemenea, direcționează atenția vizitatorului către anumite zone specifice ale site-ului web. În acest caz, linkurile de navigare îi conduc pe vizitatori către secțiuni care pot genera venituri pentru site – lăsând în mod inteligent la o parte cursurile și blogurile sale gratuite.

Cu alte cuvinte, în ciuda faptului că este destul de aglomerat, Girls Gone Strong își organizează foarte bine conținutul. Pagina sa de pornire începe minimalist și apoi intră treptat în mai multe detalii despre ofertele sale pe măsură ce utilizatorii defilează în jos.

4. EkhartYoga

Pagina de pornire EkhartYoga cu trei previzualizări video afișate și un buton pentru "Încercați-ne gratuit timp de 14 zile."Pagina de pornire EkhartYoga cu trei previzualizări video afișate și un buton pentru "Încercați-ne gratuit timp de 14 zile."

EkhartYoga este o platformă online de yoga și meditație fondată în 2008. Platforma a ajuns să aibă un număr de peste 1 milion de membri din 152 de țări.

Site-ul web face o treabă bună în ceea ce privește încurajarea vizitatorilor să convertească. Conținutul de mai sus este lipsit de dezordine și conduce atenția vizitatorului către titlu, textul de susținere și CTA.

Titlul și textul de susținere afirmă pe scurt despre ce este vorba în EkhartYoga și cum poate ajuta vizitatorii. CTA-ul iese în evidență prin culoarea roșie aprinsă și oferă un contrast puternic cu culoarea de fundal albastru pastel.

În loc să îi convingă pe vizitatori să opteze pentru un abonament plătit, EkhartYoga îi invită să se înscrie pentru o încercare gratuită. Acest lucru încurajează o mai mare implicare generală, deoarece utilizatorii care doresc să vadă cum funcționează înainte de a se angaja la un abonament au o modalitate de a face acest lucru.

De asemenea, merită să remarcăm cum conținutul above-the-fold al site-ului are spațiu suficient pentru a include trei videoclipuri. Acestea acționează ca niște teasere și oferă vizitatorilor o privire de ansamblu asupra cursurilor platformei, în timp ce restul paginii de pornire oferă detalii despre cursuri, mărturii și un memento pentru a se înscrie pentru perioada de testare gratuită.

În general, EkhartYoga este un exemplu excelent pentru a arăta cât de important este designul de pe pagina dvs. de homepage pentru a stimula conversiile. Textul este scurt și foarte clar, în timp ce videoclipurile de dedesubt stârnesc curiozitatea vizitatorului și încurajează înscrierile.

5. Fitness First

Pagina de pornire Fitness First cu o imagine a patru persoane într-o sală de sport și o bară de căutare pentru a găsi o sală de sport locală. Pagina de pornire Fitness First cu o imagine a patru persoane într-o sală de sport și o bară de căutare pentru a găsi o sală de sport locală.

Înființată în Marea Britanie în 1993, Fitness First acoperă acum peste 360 de locații din întreaga lume. Marca adoptă o poziție fermă în ceea ce privește motivarea membrilor pentru a-și depăși limitele și a-și atinge potențialul maxim – iar site-ul web reflectă cu siguranță acest lucru.

Schema de culori are accente îndrăznețe de roșu, textul este încrezător, iar fundalul video pe tot ecranul, cu ritm rapid, evocă energie și pasiune. De asemenea, site-ul invită utilizatorii să se alăture provocărilor de fitness și afișează clasamente cu membrii cu cele mai bune performanțe.

Similar cu Ekhart Yoga, designul above-the-fold al Fitness First are ca scop să genereze conversii cât mai repede posibil. Oferta este scrisă cu verde pentru a fi atrăgătoare și există un sentiment de urgență pentru „Se termină în curând!” copie sub ea. Site-ul îi încurajează apoi pe vizitatori să introducă informațiile despre locația lor, astfel încât să poată găsi un centru Fitness First în apropiere.

Alături de meniul de navigare, antetul site-ului web include, de asemenea, două butoane CTA secundare pentru ca vizitatorii să achiziționeze un abonament la sală sau să rezerve un tur al clubului. Acestea sunt menite să iasă în evidență datorită mărimii și culorilor contrastante și sunt, de asemenea, excelente pentru a reangaja vizitatorii care nu au fost intrigați de oferta inițială.

6. Black Country Barbell

Black County Barbell cu o imagine a întregii săli de sport de sus. Black County Barbell cu o imagine a întregii săli de sport de sus.

Black Country Barbell este o sală de sport locală mai puțin cunoscută din Regatul Unit, cu o prezență pe internet simplă, dar eficientă.

Site-ul web folosește un design simplu de patru pagini, iar pagina de pornire folosește inteligent imaginea eroică pe tot ecranul pentru a arăta cum arată sala de sport, integrându-se în același timp în estetica generală a mărcii.

De asemenea, designul site-ului web se potrivește foarte bine cu imaginea eroină, deoarece folosește aceleași culori ca și imaginea – o schemă de culori negru și gri închis, cu tușe ocazionale de portocaliu și alb.

Fiecare culoare își are propriul scop aici. Negrul și griul acționează ca fundal, în timp ce portocaliul evidențiază CTA-urile, pictogramele și anumite bucăți de text. În cele din urmă, albul este folosit în majoritatea textului de pe site pentru a îmbunătăți lizibilitatea.

Site-ul web al Black Country Barbell include mai multe opțiuni de conversie, ceea ce este perfect pentru a apela la diferite nevoi. Vizitatorii pot fie să rezerve un tur al sălii de sport, fie să vorbească cu un antrenor, fie să afle mai multe despre abonamentul la sala de sport. În oricare dintre cazuri, aceștia vor trebui să completeze un formular rapid.

Mai ales, partea de jos a paginii de pornire include un ghid de antrenament gratuit în format PDF pentru 6 săptămâni, care acționează ca un ultim impuls pentru conversii. Spre deosebire de celelalte formulare, acesta necesită doar adresa de e-mail a vizitatorului pentru a stimula înscrierile.

În general, designul Black Country Barbell este simplu, dar își îndeplinește scopul: prezentarea facilităților sălii de sport și, în același timp, stimularea localnicilor să o viziteze personal.

7. 7. Born Fitness

Pagina de pornire a Born Fitness cu o imagine pe jumătate de pagină a unei familii cu copii mici și un formular de înscriere. Pagina de pornire Born Fitness cu o imagine de o jumătate de pagină a unei familii cu copii mici și un formular de înscriere.

Born Fitness este un program de coaching pentru sănătate și fitness și o platformă media fondată de Adam Bornstein, un autor de bestselleruri de fitness și nutriție din New York Times. El a antrenat personalități precum Arnold Schwarzenegger și LeBron James.

Acest site web este atractiv și respectă multe dintre cele mai bune practici de design web – meniul de navigare oferă link-uri simple și relevante, CTA-urile sunt clare și se disting de restul designului, iar imaginile adaugă atât suport vizual pentru conținut, cât și îmbunătățește aspectul general al site-ului.

Secțiunea de deasupra pliului este, de asemenea, foarte bine concepută, deoarece direcționează atenția vizitatorului către un magnet de lead. Titlul și textul de susținere le spun vizitatorilor doar atât cât trebuie despre conținutul buletinului informativ pentru a-i face să știe de ce ar trebui să se înscrie pentru el.

Imaginea eroului din dreapta nu numai că îmbunătățește estetica paginii, dar adaugă și o atracție emoțională și întărește mesajul titlului despre bucuria vieții.

Restul paginii de pornire intră în mai multe detalii despre modul în care Born Fitness ajută la îmbunătățirea sănătății, mizând pe dovada socială prin intermediul mărturiilor clienților și al aprobărilor celebrităților.

În cele din urmă, Born Fitness invită utilizatorii să răspundă la un test rapid – care poate fi excelent pentru a stimula implicarea. În același timp, platforma poate folosi răspunsurile primite pentru a oferi recomandări personalizate de coaching și materiale de marketing.

8. BLOK

Pagina de pornire BLOK cu o persoană care face yoga pe un fundal roșu și portocaliu aprins. Pagina de pornire BLOK cu o persoană care face yoga pe un fundal roșu și portocaliu aprins.

BLOK este un alt centru de fitness cu sediul în Marea Britanie, cu locații în orașe precum Londra și Manchester. Sala de sport este specializată în antrenamente încrucișate, cu clase concepute pentru a îmbunătăți rezistența, forța și flexibilitatea.

Similar cu Born Fitness, BLOK optează pentru o abordare minimalistă. Titlul evidențiază diversitatea sălii de sport, în timp ce CTA-ul este foarte clar. De asemenea, se menționează prețul abonamentului, lăsând foarte puțin loc pentru presupuneri.

În special, CTA este, de asemenea, lipicios și își schimbă culoarea pe măsură ce utilizatorii derulează pagina pentru a stabili un contrast cu fundalul. Aceasta este o modalitate excelentă de a păstra CTA-ul vizibil fără a fi nevoie să adăugați mai multe butoane.

În orice caz, atunci când vă deplasați în josul paginii, veți găsi un text direct și caruseluri de imagini cu rotire automată care prezintă ofertele și clasele deosebite ale centrului de fitness.

Deși, în general, caruselurile nu sunt o idee bună pentru designul web (deoarece pot distrage atenția și împiedica performanța), ele funcționează bine în acest caz. De asemenea, designul de tip „below-the-fold” este simplu și include elemente de design minime, astfel încât caruselurile îl fac să pară mai dinamic.

Pagina de pornire BLOK se încheie cu pachetele de prețuri ale sălii de sport și cu mărturiile clienților, care sunt bine plasate pentru utilizatorii interesați care au ajuns până acolo. Există, de asemenea, un CTA în subsol, care adaugă un ultim nivel de confort pentru vizitatorii care ajung în partea de jos a paginii.

Concluzie

Crearea unui site de fitness eficient nu este atât de dificilă, iar majoritatea constructorilor de site-uri de top oferă în primul rând multe șabloane dedicate industriei de fitness.

De cele mai multe ori, cheia site-urilor de fitness de succes pare să fie impulsionarea conversiilor imediat ce vizitatorii aterizează pe pagina de start, deci exact asta ar trebui să faceți și atunci când vă creați propriul site.

Amintiți-vă doar să păstrați designul simplu deasupra pliului – trebuie să reduceți la minimum distragerile, să atrageți atenția asupra magnetului dvs. de lead și să evidențiați propunerea unică de valoare a mărcii dvs. printr-un titlu convingător.

De asemenea, încă un lucru. Cu toate aceste site-uri de fitness cu sediul în Anglia, poate că este o idee bună să vă mutați în Marea Britanie dacă vreți să vă faceți praf.

Sursa

Lasă un comentariu