Cel mai bun mod de a obține transcrieri de apeluri (+5 alternative)

Dacă sunteți în căutarea unui instrument robust care să vă transcrie apelurile în timp real, se integrează cu cele mai populare platforme de întâlniri și poate chiar participa la întâlniri în locul dvs, Otter.ai este pentru dumneavoastră. În această postare, vă vom împărtăși exact cum să utilizați Otter, plus vă vom oferi câteva opțiuni alternative pentru diferite cazuri de utilizare.

Cel mai bun mod de a transcrie apelurile: Otter.ai

Pagina de pornire Otter.aiPagina de pornire Otter.ai

Otter a perfecționat arta transcrierii automate, oferind un instrument extrem de ușor de utilizat pentru întreprinderi de toate dimensiunile. Împreună cu planurile sale lunare gratuite și accesibile, nu credem că va fi nevoie să căutați în altă parte pentru a vă transcrie apelurile.

În primul rând, să trecem direct la cel mai important factor în alegerea unui serviciu de transcriere a apelurilor: calitatea transcrierii în sine.

Transcrierile Otter sunt de top, iar calitatea lor a crescut pe măsură ce își îmbunătățește continuu serviciile. Compania există din 2016, așa că a avut timp să facă lucrurile bine. Dacă căutați recenzii, veți găsi în mod constant scoruri ridicate pe diferite site-uri de recenzii.

Frumusețea lui Otter este că funcționează cu mai multe platforme VoIP diferite, sau puteți încărca propriile apeluri înregistrate în format audio sau video.

Iată o privire rapidă asupra planurilor sale de tarifare:

 • De bază: Acesta este planul gratuit al Otter, care vă oferă 300 de minute de transcriere lunare și până la 30 de minute pe conversație. Instrumentul se va alătura platformelor de conferințe web precum Zoom, MS Teams și Google Meet pentru a scrie și a partaja notițe, iar asistentul de ședințe cu inteligență artificială va înregistra și transcrie ședințele în timp real. De asemenea, veți avea acces la Otter AI Chat, ceea ce vă permite să discutați cu Otter și să obțineți răspunsuri rapide la întrebări legate de ședințe.
 • Pro: Planul Pro începe de la 9,17 dolari pe utilizator pe lună, facturat anual. Veți primi tot ce primiți în planul de bază, plus că veți beneficia de 1.200 de minute de transcriere lunare și 90 de minute pe conversație. De asemenea, beneficiați de caracteristici îmbunătățite pentru echipe, funcții de căutare avansate și puteți importa și transcrie 10 fișiere audio sau video pe lună.
 • Afaceri: Planul de afaceri pornește de la 20 de dolari pe lună pentru fiecare utilizator, dacă este facturat anual. Acesta include tot ceea ce este inclus în planul pro, cu o creștere la 6.000 de minute de transcriere lunare și până la patru ore pe conversație. De asemenea, aveți posibilitatea de a importa și transcrie un număr nelimitat de fișiere audio sau video.
 • Enterprise: Planul Enterprise include toate elementele din planul Pro, plus capabilități de autentificare unică, captura de domenii, controale de securitate avansate și OtterPilot for Sales. Va trebui să programați o demonstrație pentru a obține o ofertă din partea echipei.

Am menționat OtterPilot for Sales în planul enterprise de mai sus, deci ce anume este acesta?

Instrumentul transcrie convorbirile dvs., identifică ce a mers bine și ce nu a mers bine și vă oferă informații valoroase pentru instruirea echipei dvs. Puteți chiar să monitorizați conversația în timp ce un reprezentant vorbește cu un client și să îi oferiți coaching în timp real.

De asemenea, vă poate ajuta să vă ocupați de redactarea notelor, de generarea de e-mailuri de urmărire și de adăugarea comentariilor în sistemul dumneavoastră CRM.

S-ar putea să fie mai mult decât aveți nevoie, dar este un atu imens dacă lucrați în industria vânzărilor.

În cele din urmă, înainte de a intra în modul de utilizare a lui Otter, iată doar câteva dintre instrumentele cu care se integrează:

 • Zoom
 • Microsoft Teams
 • Google Meet
 • Slack
 • Noțiune
 • Google Docs
 • Salesforce
 • HubSpot
 • Dialpad
 • RingCentral

Noțiuni de bază cu Otter

Pasul 1 pentru a începe cu Otter: Alegeți opțiunile de înregistrare a ședințeiPasul 1 pentru a începe cu Otter: Alegeți opțiunile de înregistrare a ședinței

Otter funcționează prin aderarea la întâlniri prin intermediul calendarelor Google sau Microsoft. Va trebui să le configurați prin intermediul ecranelor de îmbarcare. Noi ne-am înscris cu ID-ul nostru Google, așa că a trebuit să adăugăm manual integrarea Microsoft în secțiunea Aplicații din setări pentru a vedea calendarul nostru Outlook.

Odată ce calendarele sunt conectate, puteți alege să integrați programe populare de întâlniri, cum ar fi Zoom, Google Meet și Microsoft Teams, și puteți obține extensia Otter Chrome. Toate acestea sunt instrumente utile pentru transcrierea ședințelor în timp real.

De asemenea, dacă preferați, puteți transcrie convorbirile din fișiere audio sau video încărcate.

Să vedem cum funcționează Otter în ambele scenarii.

Cum se transcriu apelurile în direct

Iată cum funcționează Otter pentru ședințele în direct:

 1. În contul dvs. Setări, alegeți opțiunea Întâlniri tab.
 2. Setați-vă preferințele pentru Partajare și OtterPilot, asistentul de ședințe al lui Otter, denumit în mod corespunzător.
 3. Dacă este ales, OtterPilot se va alătura automat la întâlnirile la care are acces din calendarul Google sau Microsoft.
 4. Asigurați-vă că selectați Trimiteți transcrierea live și Rezumat dacă doriți o transcriere în timp real.
 5. După ce ședința s-a încheiat, găsiți transcrierile finalizate în secțiunea Acasă sau Conversațiile mele file.

Acum, Otter se poate alătura ședințelor ca asistent personal de ședințe. Poate chiar să participe la întâlniri în locul dvs., ceea ce poate fi salvator dacă aveți programări duble sau dacă sunteți plecat de la birou, dar doriți să știți ce s-a discutat într-o anumită ședință.

Iar pentru întâlnirile la care participați, puteți interacționa cu Otter AI Chat pentru a căuta prin transcrieri în direct, pentru a rezuma principalele concluzii, pentru a genera întrebări de urmărire și pentru a oferi statistici de bază, cum ar fi cât timp ați contribuit efectiv în timpul desfășurării unei întâlniri.

Cum să transcrieți dintr-un fișier

Să spunem că ați înregistrat un apel pe telefon. Acum puteți încărca fișierul audio sau video pentru ca Otter să îl transcrie, atâta timp cât are mai puțin de 5 MB și nu depășește limitele planului dvs. lunar. Din nefericire, aveți la dispoziție doar trei încărcări gratuite înainte de a trebui să faceți upgrade, dar este suficient pentru a testa serviciul.

Pentru a transcrie dintr-un fișier încărcat, urmați pașii de mai jos:

 1. De la Otter Acasă faceți clic pe butonul Încărcați din colțul din dreapta sus al ecranului.
 2. Alegeți fișierul pe care doriți să îl transcrieți și trageți-l în căsuță sau selectați-l manual.
 3. Odată ce fișierul a fost încărcat, Otter începe automat să îl transcrie.
 4. Veți primi o notificare prin e-mail odată ce transcrierea este finalizată.
 5. Urmați linkul pentru a revizui transcrierea și a face corecturi

De asemenea, puteți găsi transcrieri finalizate la rubrica Acasă sau Conversațiile mele file. Site-ul Toate conversațiile afișează transcrierile pe care vi le-au împărtășit alte persoane, precum și pe ale dumneavoastră. Selectați transcrierea cu care doriți să lucrați și începeți să o revizuiți.

Cum să editați o transcriere

Exemplu de tablou de bord pentru transcrierea apelului OtterExemplu de tablou de bord al transcrierii apelurilor Otter

După ce Otter a terminat transcrierea, faceți clic pe numele conversației pe care doriți să o revizuiți. Vă va fi prezentată întreaga transcriere. Puteți face clic pe orice parte pentru a asculta sunetul sincron, pentru a schimba vorbitorii, pentru a face comentarii și multe altele.

Pe panoul din dreapta ecranului, puteți adresa întrebări pe Otter AI Chat, puteți vedea rezumatul transcrierii și puteți face sau răspunde la comentarii.

Pentru a edita manual textul, faceți clic pe pictograma creionului din colțul din dreapta sus, apoi efectuați modificările. Dacă modificați vreun text, asigurați-vă că utilizați meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus pentru a resincroniza audio și a reface corespondența între vorbitori.

Pe scurt, dacă aveți nevoie de un instrument de transcriere care face totul pentru dumneavoastră și care poate chiar să participe la ședințe în locul dumneavoastră, vă recomandăm Otter.

Dar dacă Otter nu se potrivește cu nevoile dumneavoastră, avem câteva alternative pentru dumneavoastră.

Alternativă pentru transcrieri nelimitate la prețuri accesibile

Pagina de pornire TurboScribePagina de pornire TurboScribe

În timp ce Otter este alegerea noastră de top pentru transcrierea ședințelor, chiar și planurile sale cu niveluri superioare nu oferă transcriere nelimitată. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui serviciu de lucru cu transcrieri nelimitate, vă sugerăm să încercați TurboScribe. Această aplicație utilizează tehnologia Whisper de la OpenAI și primește constant recenzii bune pe site-urile de recenzii.

Puteți încărca fișiere mari, puteți obține transcrieri în peste 130 de limbi și „Restore Audio” pentru a elimina zgomotul de fond pentru rezultate mai bune. TurboScribe oferă un plan gratuit, precum și un plan nelimitat pentru 10 dolari pe lună, atunci când este facturat anual.

Alternativă pentru transcrieri manuale

Pagina de pornire RevPagina de pornire Rev

Rev există de peste un deceniu și este bine cunoscut pentru transcrierile manuale. Ce-i drept, această companie încă mai angajează oameni pentru a transcrie și a verifica calitatea muncii, dar acum puteți opta și pentru transcrieri AI la costuri mai mici. În plus, Rev oferă subtitrări profesionale și subtitrări traduse, precum și o aplicație pentru telefon și soluții pentru întreprinderi.

Rev taxează la minut, sau puteți opta pentru un plan de abonament AI care începe de la 29,99 dolari pe lună.

Alternativă pentru întreprinderile mici

Pagina de pornire Happy ScribePagina de pornire Happy Scribe

Ca și Rev, Happy Scribe oferă transcrieri făcute de oameni și subtitrări, dar și planuri lunare accesibile, bazate pe numărul de minute de care aveți nevoie. De asemenea, are și o opțiune care funcționează cu ajutorul inteligenței artificiale. Acest lucru o face o platformă de transcriere all-in-one care poate fi mai accesibilă pentru întreprinderile mici, deși Happy Scribe oferă un plan Enterprise. De asemenea, acest instrument suportă 60 sau mai multe limbi.

Platforma oferă patru planuri, de la un plan gratuit la un plan Business, care începe de la 29 de dolari pe lună, atunci când este facturat anual.

Alternativă pentru transcrieri și echipe securizate

Pagina de pornire TrintPagina de start Trint

Trint este o aplicație de transcriere colaborativă utilizată de instituții precum Wall Street Journal, Associated Press și BBC. Pe lângă transcrierile bazate pe inteligența artificială, Trint dispune de instrumente de flux de lucru editorial, chat-uri în timp real în echipă, stocare securizată aprobată de ISO și traducere instantanee. Așadar, indiferent dacă realizați podcasturi sau publicați articole extrem de sensibile, Trint vă poate ajuta să extrageți cele mai bune părți din fiecare transcriere.

Alternativă pentru a transcrie totul

Pagina de pornire CastmagicPagina de start Castmagic

Cele mai multe dintre aplicațiile pe care le-am enumerat pot face transcrieri audio și video, dar nu pot face la fel de mult ca și Castmagic. Dacă aveți nevoie de un program care să creeze automat conținut pentru dvs., acest serviciu poate genera transcrieri exacte și le poate transforma în postări sociale și bloguri.

Întâlniri, podcast-uri, convorbiri de vânzări, YouTube – puteți chiar să scrieți îndemnuri personalizate pentru a refolosi conținutul.

CastMagic este mai scump, cu planuri care variază de la 23 de dolari pe lună la 179 de dolari pe lună.

Sursa

Lasă un comentariu