The Scary New Research On Sugar & How They Made You Addicted To It! Jessie Inchauspé | E243

Introducere:

În acest videoclip YouTube intitulat „Cercetările⁢ înfricoșătoare despre zahăr și ⁣cum te-au făcut dependent! Jessie Inchauspé | E243”, veți descoperi un ‌subiect ‍incitant despre glucoză. Această⁣ temă părea‍ plictisitoare până când am citit cartea ta și am devenit complet ​intrigat. Jessie Inchauspé, zeița glucozei​ și biochimistă, ne învață cele mai bune trucuri pentru a mânca sănătos fără a renunța la mâncărurile pe care le iubim.

Glucoza este sursa preferată de energie a corpului tău, iar celulele​ creierului folosesc glucoza pentru a gândi, vorbi și mișca. Atunci când corpul tău ‌este inundat ⁣cu⁢ prea ⁣multă glucoză prea ⁢rapid,‌ apare​ ceea‌ ce⁢ eu numesc un vârf de glucoză. Cu‍ cât ai mai multe vârfuri de acest gen, cu atât viața ta ‍poate fi‌ mai scurtă. În cartea ta, vorbești despre aceste 10 trucuri pentru glucoză, cum ar fi ordinea corectă de a consuma alimentele, mișcarea după masă sau consumul‍ de oțet​ înainte de a⁢ mânca. Da, știu că sună ciudat, dar asta ‍e‍ partea interesantă ⁢- după⁤ ce înveți aceste trucuri privind ⁢glucoza, poți să mănânci tot ce iubești.

Probabil​ te întrebi ⁣de ce ar trebui să-ți pese de aceste lucruri. Ei bine, eu am trecut ⁤printr-o călătorie teribilă legată ‍de sănătatea mea și ⁢am ajuns în punctul în care nu⁣ mai aveam dorința să trăiesc.⁣ Așa că am realizat⁣ că trebuie să mă‍ repar, să înțeleg‍ ce se întâmplă cu corpul meu, altfel viețuirea mea era prea ‍dureroasă. Înainte de​ a începe acest episod, aș vrea ‌să-ți cer un mic ⁤favor. Acum două luni, 74% dintre cei care ⁢vizionau acest canal nu ⁤erau abonați, iar acum suntem la 69%. Scopul meu este să ​ajungem la 50%. Dacă ți-au⁤ plăcut vreodată videoclipurile noastre sau dacă iubești acest canal, poți să-mi ⁤faci un mic favor și ‌să apeși butonul de ‌abonare?​ Ajută acest⁤ canal mai mult decât crezi, ‌iar ​cu cât​ canalul crește, cu atât invitații devin mai⁢ importanți.

Așadar, pregătește-te să te bucuri de​ acest episod în ⁣care vom ‌afla de la Jessie Inchauspé ce face și de ⁢ce contează acest lucru. ‌Ea ne ​învață cum alimentația ⁣ne influențează corpul și de ‌ce este important‍ să înțelegem cum ​obiceiurile noastre alimentare afectează sănătatea noastră și ‌cum putem schimba ​aceste obiceiuri pentru a ne îmbunătăți viața. Sunt atât de multe ​persoane care suferă de ⁤boli pe care nu le înțeleg și, fără să știe, le agravează. Un exemplu elocvent este diabetul de tip 2.⁤ Mulți oameni care suferă de această afecțiune mănâncă într-un mod care le face rău, dar cred​ că fac bine. Asta ​mă⁢ întristează profund. Vreau să redau oamenilor puterea asupra propriului lor ‍corp.

Așadar, pregătește-te să pătrunzi în fascinantul univers al glucozei alături de Jessie Inchauspé și să ‍descoperi cum poți⁣ avea un ⁤stil de viață sănătos‍ fără a renunța la plăcerile ​culinare pe care le iubești.
The Scary New Research On Sugar ‌& How They Made You Addicted To‍ It! Jessie Inchauspé | E243

-⁢ Impactul glucozei asupra corpului și dependența creată de zahăr

- Impactul glucozei asupra corpului​ și dependența creată de zahăr
Impactul glucozei asupra corpului și​ dependența creată de ⁤zahăr

Glucoza, un⁢ subiect plictisitor înainte de a citi⁣ cartea ‍ta, dar după aceea⁣ am fost uimită. Jesse introspect, zeița glucozei, ‍este biochimist și autoare și ne învață cele mai bune ‌trucuri‍ pentru a mânca corect fără a renunța la ⁣alimentele pe care le iubim. Glucoza este sursa preferată de energie ⁣a ⁢corpului‌ tău, celulele ​creierului folosesc glucoza pentru⁣ a⁣ gândi, vorbi și mișca. Deci, atunci ‍când⁢ inundăm corpul cu prea multă glucoză ⁤rapid, se întâmplă ceea ce numesc „un vârf de glucoză”. Cu cât ai⁣ mai multe vârfuri, cu atât mori mai repede.‌ În cartea ta, vorbești despre aceste 10 trucuri: mănâncă alimentele în ordinea corectă, mișcă-te după ce mănânci, bea oțet înainte de a mânca. Ești ⁣cu adevărat ciudată!‌ Învață secretele⁣ glucozei și apoi mănâncă ​tot ce iubești. Trebuie să înțelegi de ce îți pasă de aceste lucruri. Am trecut prin ⁣propria mea călătorie a sănătății și a fost groaznic. Trebuia să îmi repar‍ corpul, trebuia să înțeleg ce se întâmplă,‍ altfel nu mai avea sens să trăiesc. Înainte ca acest episod ⁢să înceapă, ⁤am o mică rugăminte pentru tine. Acum doi‌ ani, 74% dintre ⁣oamenii care‍ urmăreau acest canal nu erau ⁣abonați. Acum suntem la 69%. Scopul meu este de a ajunge la 50%. Deci, dacă ți-a plăcut⁢ vreodată vreunul dintre videoclipurile pe care le-am postat, dacă⁢ îți place acest canal, poți să îmi faci un mic favor și să apeși⁤ butonul de ⁤abonare? Ajută acest canal mai mult decât‌ îți închipui și, pe⁣ măsură ⁣ce ⁤canalul devine mai mare,‍ cum ai văzut, invitații devin și mai importanți. Mulțumesc și să te bucuri de acest‌ episod!

Jesse Steven, ce​ faci tu și de ce contează? Îi învăț pe oameni cum alimentația își afectează corpul și ⁣contează pentru că majoritatea‍ dintre noi mâncăm în mod inconștient într-un mod care cauzează multe dintre simptomele de care suferim în ‌fiecare zi. Contează pentru că odată ce oamenii ‌înțeleg cum obiceiurile lor alimentare îi afectează și odată‌ ce fac schimbări, întregul lor univers se îmbunătățește. Toate lucrurile pe⁤ care credeau că le definesc, ​cum ar fi energia slabă, ⁣pofta de mâncare, acneea, somnul precar,‌ problemele‌ hormonale, dintr-o‌ dată pot dispărea ⁤și ⁤se reconectează cu adevărata lor⁢ ființă, odată ce au ⁤trecut de acele simptome. De ce îți pasă de⁢ aceste lucruri? Multe motive diferite. Unul este o poveste ⁢personală, celălalt este că⁤ văd mulți oameni suferind de boli⁣ pe care nu le înțeleg și, fără ⁣să știe, le înrăutățesc. Un exemplu semnificativ⁤ pentru mine sunt persoanele care suferă de diabet de tip 2. Mulți‍ dintre ei urmează o alimentație care agravează boala, dar cred că mănâncă sănătos. Asta îmi⁢ sfărâmă⁢ inima. Vreau să le redau oamenilor​ puterea.

– Hrănirea în ordinea corectă pentru a controla nivelul⁢ glucozei și a‌ evita vârfurile periculoase

- Hrănirea în ordinea corectă pentru a controla nivelul glucozei și ⁣a evita vârfurile periculoase
Hrănirea în ordinea corectă poate juca un rol crucial în controlul nivelului ⁣glucozei din sânge și în evitarea vârfurilor⁣ periculoase. Cunoașterea și ⁢aplicarea acestor metode eficiente poate contribui la menținerea ‌unui echilibru sănătos‍ al⁢ glucozei, prevenind ​astfel apariția unor complicații ⁢și ‍probleme ‍de sănătate pe termen⁤ lung.

Iată câteva sfaturi și⁣ trucuri pe care le puteți urma⁣ pentru a vă hrăni în mod corect ​și a controla nivelul glucozei:

– Consumați alimentele‍ în ordinea potrivită: Înainte⁤ de a mânca, asigurați-vă că beți‍ apă sau sucuri⁢ naturale, pentru a pregăti organismul pentru procesul de absorbție a glucozei. Apoi, consumați alimente bogate‌ în proteine ​​și grăsimi sănătoase, urmate de carbohidrați complecși, precum legumele, fructele și cerealele integrale. Această ordine va ajuta ‍la încetinirea⁤ absorbției glucozei în sânge, evitând un vârf brusc de ⁣zahăr‌ în organism.
– Evitați consumul excesiv de⁢ zaharuri și carbohidrați simpli: ⁤Zaharurile și carbohidrații simpli, cum ar fi⁢ produsele de patiserie, bomboanele sau ​băuturile îndulcite, pot duce la o creștere ‌rapidă și semnificativă a⁤ nivelului glucozei din sânge. Încercați să limitați⁣ consumul acestor alimente și să le​ înlocuiți cu opțiuni sănătoase, ⁤precum fructele proaspete sau gustările bogate în proteine. În plus, evitați alimentele procesate și ⁢fast-food-ul, deoarece acestea pot conține cantități mari ⁣de zahăr și carbohidrați nesănătoși.

Cu ajutorul⁢ acestor metode simple și eficiente, puteți controla nivelul‌ glucozei din sânge și puteți evita​ vârfurile​ periculoase. Fiți atenți la alimentația voastră și încercați să ⁤adoptați obiceiuri ⁢alimentare​ sănătoase, astfel încât să vă mențineți sănătatea și bunăstarea generală. Amintiți-vă că‌ acesta este⁢ doar un ​început ⁢și ⁤că orice schimbare mică în obiceiurile alimentare poate avea‍ un impact semnificativ​ asupra nivelului glucozei și asupra sănătății generale a organismului.

– Calea spre o alimentație sănătoasă fără a renunța la mâncărurile preferate

- Calea spre​ o alimentație ⁢sănătoasă fără a renunța la mâncărurile preferate
Vrei să ai‍ o alimentație sănătoasă fără a renunța la mâncărurile tale preferate? ⁢Ei bine, există câțiva hack-uri pe care le poți folosi pentru ‌a mânca corect ​și în același timp să savurezi mâncărurile pe care le iubești. Cea mai importantă informație pe care am aflat-o ‍este că glucoza este sursa favorită de energie a ‍corpului tău. Creierul tău folosește glucoza​ pentru a gândi, a vorbi și a‍ te mișca. Dar atunci când îți inundă corpul cu prea multă⁤ glucoză prea repede, apare ceea ce numesc „vârful de glucoză”. Iar ‍cu ‍cât ai mai ​multe vârfuri de glucoză, cu atât viața ta se scurtează.

Pentru‌ a mânca corect, îți propun‌ câteva ‌trucuri simple:

– Mănâncă alimente în ​ordinea potrivită.⁣
– După ce ⁤mănânci, mișcă-te.
-⁣ Bea ‌oțet înainte ⁤de a ‍mânca. Da, știu, sună ⁢ciudat, dar funcționează.

Este important ⁣să înțelegi de ce⁤ este crucial să acorzi atenție acestor aspecte. Sănătatea mea a fost în⁣ pericol și am trecut printr-o⁤ adevărată călătorie⁢ în⁣ acest sens. Am realizat că trebuie să mă înțeleg pe mine însumi, să identific ce‌ mi ⁤se întâmplă și să găsesc soluții pentru a mă vindeca. De⁢ aceea, am scris această‌ carte pentru a împărtăși cu⁤ tine cele 10 hack-uri cruciale‍ despre glucoză. Învață aceste trucuri și apoi poți mânca tot⁣ ce iubești, fără să te⁣ simți ⁣vinovat sau să-ți pui sănătatea în pericol.

– Recuperarea sănătății și prevenirea ‍bolilor ‍prin schimbarea obiceiurilor alimentare

- Recuperarea sănătății și prevenirea bolilor​ prin schimbarea obiceiurilor alimentare
Înțelegerea modului în care alimentația ne influențează ⁤corpul⁢ este esențială pentru recuperarea ⁣sănătății și prevenirea⁢ bolilor. Glucoza este principala sursă de energie a organismului nostru și este folosită de celulele creierului pentru a ne gândi, a vorbi și a ne ​mișca. Cu toate⁣ acestea, o supraîncărcare bruscă a corpului cu glucoză duce la ceea ce numesc eu „creșterea bruscă a glucozei”. Cu cât avem mai multe astfel de ⁣creșteri, ‍cu atât mai rapidă ‌este deteriorarea⁤ noastră.

În cartea mea, dezbat 10 trucuri care ne ajută să mâncăm corect, fără a renunța la⁤ alimentele pe care le iubim. Aceste trucuri includ:

– Consumul alimentelor în ordinea corectă
– Furnizarea de mișcare⁣ după masă
– Consumul de oțet înainte de mese

Părerea mea ar⁣ putea să pară ciudată, dar învățând aceste trucuri legate de​ glucoză,⁣ puteți savura cu încredere toate mâncărurile​ pe care le iubiți. De ce ar trebui să vă intereseze‍ aceste ⁣lucruri?⁣ Pentru a răspunde acestei‌ întrebări, trebuie să vă povestesc despre propria mea călătorie dificilă în materie de⁢ sănătate. A fost o experiență ⁢groaznică și am înțeles ⁢că trebuie să ⁢descopăr cum să mă vindec, altfel ⁤nu mai avea sens să continui⁢ să trăiesc. Prin ‍urmare, ⁤înțelegerea ​modului în care alimentația ne afectează sănătatea este vitală pentru ⁣a ne depăși barierele și a trăi o viață împlinită.

In Conclusion

În concluzie, ⁢videoclipul YouTube intitulat „Cercetarea înfricoșătoare⁤ despre zahăr și modul în care te-au​ făcut‌ dependent de el! Jessie Inchauspé | E243” a adus în atenție subiecte importante despre glucoză și modul în care aceasta ne afectează sănătatea. Biochimistul și autorul⁤ Jessie Inchauspé ne-a împărtășit⁤ cele mai bune metode pentru a mânca sănătos,⁢ fără a renunța la alimentele pe care le iubim. Glucoza reprezintă ⁤sursa preferată de energie a organismului nostru, ⁣iar creierul nostru folosește glucoza ​pentru a gândi, vorbi și mișca.

Este⁣ important de înțeles că atunci când inundăm organismul nostru cu prea multă glucoză într-un​ timp scurt, se produce ceea ce Jessie numește „cresterea‌ bruscă a glucozei”. Cu ​cât avem mai multe creșteri bruste ⁢de glucoză, cu atât procesul de îmbătrânire accelerează. În cartea sa, Jessie ⁢discută despre cele 10 metode prin care putem mânca corect, cum⁤ ar⁤ fi ⁢alegerea ordinii corecte a ⁣alimentelor, mișcarea după mese, consumul de oțet⁣ înainte de masă și multe altele.

Înțelegerea acestor metode și aplicarea⁣ lor ne permite ⁤să continuăm să ne bucurăm de mâncărurile pe ‌care ⁢le iubim, fără a ne afecta⁢ sănătatea. Importanța acestor informații devine evidentă atunci când ⁣ne gândim la experiența‌ personală a lui⁣ Jessie, când a⁣ trecut printr-un moment ‌dificil al propriei sale călătorii⁤ către sănătate. Dorința de a înțelege ce se întâmplă în corpul nostru și de a rezolva problemele de sănătate devine vitală.

Deși subiectul poate părea banal, este ‍important să învățăm cum să⁣ ne alimentăm corect și‌ să⁣ fim conștienți că ⁤multe afecțiuni sunt rezultatul ‍unor alegeri alimentare greșite.‍ Oferindu-ne controlul asupra alegerilor⁤ noastre alimentare, ne putem elibera de simptomele pe care le ⁢consideram „firești”, precum lipsa ⁤energiei, pofta de mâncare excesivă, acnee, tulburări de somn‌ sau dezechilibre hormonale.

Jessie Inchauspé ne oferă o reamintire puternică că puterea de a ne îmbunătăți‍ sănătatea ​și de a ne ⁤redescoperi adevărata ființă se află ‍în noi. E important să ne pasă de⁤ acest subiect din‍ mai multe motive, atât pe plan ⁤personal, cât și din observația suferinței altor persoane care, fără să știe, își agravează ⁣afecțiunile prin⁢ alegeri alimentare neadecvate. Dacă putem ⁣restabili⁢ echilibrul prin alimentație corectă, putem schimba întreaga noastră viață și să ​ne regăsim pe ‌noi înșine, departe de simptomele care ne ​obișnuisem să ​le ‍considerăm parte din noi.

Lasă un comentariu